Убиецът от Мюнхен се подготвял в продължение на една година

Нападателят от Мюнхен, който в петък вечерта уби 9 души и рани 35, е подготвял атаката в продължение на една година, но не е подбирал специално жертвите си.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът от Мюнхен се подготвял в продължение на една година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ислямиска мода! Правят ревютата из запада Европа. Направо са шокиращи.

Ще плачите вие за дядо Адолф, ама ще е късно...

Само дето изпуснаха да обяснят защо на клипа със стрелбата се вижда мъж на видима възраст 30-35 години ,едър и висок !? А развяват по медиите един хилав пубер !!!!

Икакво сега? Паметникли искате да му построим? Меркел и Папата какво казаха? Или някой им е подхвърлил наср'аните гащи?

всеки народ заслижава съдбата си .. с това се изчерпва коментара ми ... същото се отнася и за нас Българите ...храним 240 кавала който от ден на ден затварят обръча си спрямо нас , народа е разделен те печелят от това както адвокат печели от това че двама човека немогат да се разберат ... тъпа и много логично проста схема винаги сработва .. като бонус ви давам това ... !!!!!!!!!!!!!! извикаите две кифли да ги снимате примерно ... и след като сте подготвили всичко кажете това --- хайде сега по хубавата да дойде :) ...получава се ад :)

всички германци утре на психиатър , но първо канцлера им !

Цяла година службите му промивали мозъка. Меркел е на крачка по-близо до въвеждане на военно положение и налагане на диктатура. Не точно на пролетариата. След като може да не спечели изборите... Бързо се учи от бате Ердо.

ццццц лапишник с пищов успява да уцели 9 човека смъртоносно и рани 35? къде ли е тренирал? нещо май не е така както се пише, намерили го на километър, смоубил се? що му е требвало да бяга толкова?

Как така побърканите младежи са все от ирански,авганистански,сирийски,иракски и какъвто и да е арабски мюсюлмански произход?!?!?!? Как така само такива стават психари в Европа и убиват без да пробират,защото те убиват и мюсюлмани...?!?!??!?

Е как така се е подготвял цяла година?-нали вчера твърдяха от полицията,че бил някакъв неуравновесен младеж,изпаднал "случайно" в амок.Егати и мизерниците са тези дойчовци.

то остави това, че вчера казаха едно, а днес се обърнаха като фурнаджийски лопати - цяла година се подготвял и никой не го е усетил - откъде е взел пари за да купи патрони и пистолет, с какво се е занимавал като изключм "подготовката", работил ли е, учил ли е, кой го е спонсорирал и като е лежал в психиатрията, кой го е обявил за здрав и го е пуснал - нещо много мътно ми се струва

Германия стана бойно поле за ислямския екстремизъм благодарение усилията на Меркел

Как да не подбирал жертвите си, като всички са мюсюлмани. Или кварталът е такъв.

квартал Германия...

Нито кварталът е такъв, нито ги е подбирал. В мола да не би да ги е питал кой от къде е и коя религия изповядва?

Политиците в Германия дебатират, докато тези "изолирани" действия на побъркани младежи стават ежедневие.

Много е интересно във въпросното видео със стрелбата пред заведението,как снимащият започва видеото няколко секунди преди това,все едно е информиран и очевидно е спокоен в случващата се ситуация.

dobrin

оня ден бяха 6 месеца,ся една година,изобщо трябва ли да се вярва на зурналистите,като се има пред вид какви ги сучиняват...?

"Социалните мрежи на подсъдимата скамейка" Интересно дали тази тъпотия е от редактора, от превода или е официална позиция. Ако е официална позиция, значи с ускорени крачки вървим към първобитно общество, защото дори и в античността са избягвали да убиват вестоносците.

Малоумните политици в Германия които са основни виновници за скора на тероризма в ЦЯЛА ЕВРОПА, заедно с германската полиция която прикрива ислямистките отрепки и ни убеждава че АЛИ бил германец сега щели да забранят на германския народ да се защитава сам...

Поредният депресиран "бежанец" спонтанно е организирал клане днес следобед. Забележете заглавие от Германския интернет: "Asylbewerber tötet Schwangere mit Hackmesser - kein Terroranschlag!" Превод: "Кандидат за убежище убива бременна със сатър - НЕ Е ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ"

Немските стандарти са високи. Трябваше да заколи поне още 20-30 души, за да бъде обявено за терористичен акт.

Не знам вече германската полиция как има очи да се показва пред германския народ. Никаква работа не вършат. прикриват информация със седмици за групови изнасилвания. Пробутват разни гнусни ислямски отрепки за "германци". Изказват разни безумни и противоречащи си теории за причините за очевидни ислямистки атентати.

Само не разбрах как 18 год. се е сдобил с незаконно оръжие? Те на пазара ли ги продават? "Добър ден, един Глок и 5 кила патрони за него" Просто властите не казват истината, че е бил с промит мозък и СНАБДЕН с това оръжие и патрони. идва време когато Европа ще плаща за безразсъдството си. Не ни искаха нас и румънците, ама аз не съм чул българин да е викнал Аллак акбар и да се е взривил или застрелял една камара хора.

Абе защо превеждате като имбецили (защото сте си). Малко мисъл вложете! Как може да планува нещо година, пък: - жертвите са непознати - атаката е спонтанна Може ли толкова глупости да се ръсят?

Гещо шикалкавят дойчовците - персиецът ту бил в амок, ту се подготвял цяла година... Стана едно дървено желязо...

още доста глави ще хвърчат. Хрантутат ги без да работят, затова ще имат достатъчно време психически да изперкват.

Дир, това е вече дърта новина. Най прясната е за побеснял сириец в Ройтинген, Германия, който с мачете убил жена, ланил други двама минувачи, даже с мачетето атакувал и полицейската кола дошла да го задържи. Вече е обезвреден.

Как е възможно-у нас биха го разкрили на седмия ден-например като в случай с КТБ?????????????????