Момче застреля момиче в САЩ заради кученца

Единайсетгодишно момче беше задържано за предумишлено убийство, след като застреляло 8-годишно съседско момиче, което не искало да му покаже своите кученца.

Обратно в новината

Коментари - Момче застреля момиче в САЩ заради кученца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малка поправка - името на градчето не е "Уайн Пайн" а "Уайт Пайн". Абе на къде върви тоя свят мамка му - тази история и катастрофата в Онтарио където богат пиян пишльо блъсна и уби кола с три деца и дядо им са най-ужасните неща които съм чел за последните 2 години... :(

Демокрацията е идеален способ за утвърждаване на неравенството

Искал е да и види котенцето, не кученцата ;-)

Не бих казал, че съм във възторг от политиката, водена от Обама и канцеларията му, но по отношение мерките за ограничаване на убийствата(особено масовите) заставам изцяло зад него.Да, не е нормално да се случват тези потресаващи неща и някой да си затваря очите само и единствено с цел облага чрез оръжеен бизнес.Знам, че притежаването на оръжие е една от свободите, на които се радват жителите на САЩ, но попитайте роднините на загиналите при тези не бих ги нарекъл и нелепи инциденти дали са готови да се лишат от тази си свобода в името на сигурноста-своята и на своите близки.И защо не се въведе пилотно в един щат за определен период от време, и ако модела работи да се внедри навсякъде в голямата страна.

За тях подобни инциденти са нещо съвсем нормално и обичайно. Това се нарича хамериканска мечта , там още от малки са надъхани за подобни подвизи. Отстрелът на мирно цивилно население без мотив и определена цел на случаен подбор е там масово явление. Явно сред кореняците се приема като особен вид геройзъм и пример за подражание.

loyola

Многото компютърни игри със стрелба водят то неадекватно поведение...

Елементарно е да се мисли, че проблема е във видео игрите и филмите. Нима в др. страни не играят видео игри с насилие и не гледат американско кино? Лесния достъп до оръжие е проблема, но американците имат сериозен проблем, не могат да забранят камо ли да изземат оръжията след като вече веднъж са разрешили. Не виждам кой политик може да доведе това до реалност. Та затова според мен са обречени.

Безмозъчни от ранно детство...

Еми браво това му се казва демокрация!

тази прехвалена дължава/на хартия/ не е толкова в оръжията намиращи се в хората,а в психичното състояния на масата американци -зомбирани , притискани и изнудвани под различни форми от управляващата клика.

Шило

Извършител е 11 годишно дете. Оставете психичното му състояние. Това дете е имало достъп до огнестрелно оръжие. Въпросът ми е, няма ли някакви по-сериозни изисквания за съхранението му? Президентът Обама неведнъж е повдигал въпроса за оръжията, но консервативните настроения са надделявали винаги.

20 години затвор за баща му - отпечатана като новина на първа страница на всички вестници. Да се информират останалите глупаци като него. Подобни кретени дават колите си на синове на по 14-15г да ги правят мъже - после някоя съученичка умира при удар в дърво, а "мъжът" е с одраскани пръсти и "много съжалява".

"26-годишният Кристофър Харпър-Мърсър уби девет човека, след което се самоуби при престрелка с полицията." Ало Дира, поне пишете "след което го самоубиха при престрелка с полицията" :)

кретените почнаха да търсят конспирации във всяко нещо и мислят че са умни когато го правят

явно ще отварям инфомационна агенция: Олега Белова, которого подозревают в убийстве шестерых детей, жены и матери, отправили из городской больницы Коврова в одно из лечебных учреждений Нижнего Новгорода. Об этом сообщил ТАСС источник в ковровской больнице.

Шило

Леле, колко съм бил прав! Теб не те интересува какво е станало и защо, а само къде е станало. За да почнеш с изливането на помия.

леле не леле нещо май прекалиха с лоши новини само от сащ когато очевидно се случват навсякъде! прав си друг път ако можеш мисли ако не можеш не ме занимавай с глупостите ти

дир дали наистина такива неща се случват само в сащ щото на някои хора може би логично предвид постъпващата информация им се струва точно така

Шило

И тук ли търсиш изливане на злоба?

не си много стабилен психически нали? каква злоба видя в моя пост злобата е от русофилите по-долу вече е очевадно и жалко това заливане с лоши новини от сащ

Те и ракетите и самолетите така исползват по детски. Света пламна от тях.

Интересна пропаганда се води в нашите медии срещу САЩ,като вече се показва всяко едно убийство!!!! САЩ са 350 милионна държава и е нормално там да стават често и престъпления от този род. В Русия също всеки ден има убийства,но не се отразяват в нашите медии,защото явно някой си плаща затова,а и в Русия има наложена известна цензура върху медиите по тези въпроси! По случая с 6-те заклани деца в Русия нищо не се чу по нашите медии,дори в Русия има масови убийства от по 50 до 60 души,но затова не се говори в нашите медии,защото явно някой плаща!

Сега не ни разрешават да показват нищо за Русия, нали сме с Америка. Какво си се размрънкал а и повече от американците никой не плаща за такава пропаганда.

Шило

Трагедия. Хубаво де, там нямат ли някакви сериозни изисквания за съхранение на огнестрелно оръжие?

У нас са забранени оръжията, защото палячовците ги е страх, че ще ги ометем, а не от грижа към хората. Ако имахме оръжие, нямаше да се стига дотам да се бием помежду си. Сега се мъчат да направят същото и в САЩ с новини като тази, че там у хората има твърде много оръжия и не може да ги изземат ей така. Трябва "обществото само да поиска".

Казал съм и пак ще повторя - тази нация е дефектна и природата я води към самоунищожение!

Живял съм в Америка. Потвърждавам мнението ти. Само че загивайки, те искат да повлекат и нас с тях.

Сащ е един зоопарк с мутанти и ГМОта.Живеят в бараки и каравани. Скоро и Ес ще стане същият кенеф с тяхна помощ.

Тука поне няма оръжия и народа се трепе с коли и тояги, как може в такава развита държава народа да е толкова прост не ми е ясно, но явно защото съм си "обикновен човек".

Не нация беше казал някой а сбирщина от брутално тъпи малоумни идиоти , олигофрени и дебили. И не е сгрешил в преценката си.

ГМО храните предизвикват хипер-активност при децата. Живееш в каравана, тъпчеш ГМО бургери и накрая става белята за едни кученца....

Такива неща няма как да станат в Майка Ру.... опа България... Такива неща стават само в капиталистическа Америка , там бият негрите и се надрусват с кока кола ..... Тъпи са и не са толкова умни като тук в Ру... опа България... Православнте християни са най хрисимите хора , те не се избиват по селата с мотики , както и са най умни...

Много ди изучил Майка Ру.... опа България..., а правописът български не си го почел, а? Пишеш както говорят ман... опа ромите. Ама акъл сееш, изводи правиш...

Ами след като това се случва навсякъде по света, с какво САЩ са най-изключителната дтржава на света? БВП и външен дълг не са критерии за изключителност.

Предстанете с тези американци, нима това е толкова важна новина за България. Защо не пишете за българите в чужбина, за нашите съседни държави и ред други пряко касаещи ни? Бива подмазване, ама чак толкова, дойде ни в по-вече!

Спомням си и тук един случай заради кученца преди време. Депутат застреля комшията си.

"26-годишният Кристофър Харпър-Мърсър уби девет човека" Ако тия 9 бяха носили оръжие, сега щяха да са живи. Престъпниците винаги имат оръжие, тезависимо дали е забранено или не.

Шило

А бе не е нормално нито да бъдат избивани хора, както и да ходим въоръжени като по времето на Дивия запад. Психари има навсякъде. Пример- Брайвик, Чекатило и т.н.

Живеят в каравана, но си имат пушка... поне една! И са си оставили детето само с пушката в караваната! Най-изключителната нация на тази планета, батка!

Ливинг ин Америка, Америка, Америка ...из вундавар.

и в Швабия не е лошо за живеене.

Американска мечта в действие. Мир на праха на загиналото дете.

Добре че у нас оръжията са забранени, защото иначе сигурно нямаше да остане жив българин. Ние и без оръжия се колим и убиваме по всевъзможни начини.

Забранени са, защото палячовците ги е страх, че ще ги ометем, а не от грижа към хората. Ако имахме оръжие, нямаше да се стига дотам да се бием помежду си. Сега се мъ1ат да направят същото и в САЩ с новини като тази, че там у хората има твърде много оръжия и не може да ги изземат ей така. Трябва "обществото само да поиска".

Не виждам какво не ви е ясно, просто децата са презадоволени и не знаят какво да правят със свободното си време. В Интернет намират всичко, което си мислят, че им е достатъчно и не разбират, че светът може да е много по-интересен. Имам едно решение за проблема - да се учи повече диференциална геометрия! Това е клон от науката на който се базират всички инженерни науки, както и цялата физика. Той развива мисленето и пространственото виждане за нещата. Ако ние искаме да живеем в едно високотехнологично общество, то диференциалната геометрия е нещо, което трябва да се знае от всеки. Как иначе ще правим самолети, квантови компютри, високотехнологични коли и т.н.? Няма начин! Затова, занимавайте децата си с диференциална геометрия още от малки и ще се изненадате от резултата! На 16 годин те вече ще са готови хай-тек инженери от които има нужда не само нашата ами и много други страни! В същото време децата няма да мислят за глупости, а още по-малко ще се самоубиват по улиците! Но ако си мислите, че ще е лесно дълбоко се лъжете! Това е един от най-сложните раздели на математиката и много малко хора по света я знаят наистина добре. Но който я знае, много често взима по 20 000лв на месец и повече! Така, че недейте да протестирате за детски, ами поискайте да ви се купят учебници по диференциална геометрия още днес, излезте 1 000 000 души на протест!

Забрави да изпиеш хапчетата, преди да залегнеш под диференциала на геометрията!

май ти е дошла в повече диференциалната геометрия ?!

Хаха,виждам, че не съм единственият фен на хер Гаус във форума. За колегите по-встрани от нещата ще кажа,че лицето Карл Фридрих Гаус,практически основало въпросната наука, е бил по-голям математически гении дори от Сриниваса Рамануджан. Сметнал орбитата на Церера наум, като се приема,че само изписването на уравненията би отнело около 9 месеца. Напред,науката е слънце,както се пееше едно време преди ерата на "Оооо,Тигре, Тигреее...".

...бил по-голям математически гениИ? Това показва, че добре преписваш, но не разбираш за какво пишеш.

Тия горните рочетоха "диференциална геометрия" и откачиха. То не било точно като да слушаш чалга, хахаххаххаа

А така, раздавайте пушки на децата още от 8 годишни, това ще разреши проблема с пренаселването на планетата.

американ дрийм

При децата поради все още неутвърдената обществена дресура,която наричаме морал, насилието е близко до повърхността. В съчетание с видеоигрите в главата на детето се получава взривоопасна смес от реалност и виртуалност,като то самото не знае къде е границата,за разлика от възрастния. В България при съвременните деца,възпитани по западния модел, няма такива случаи просто поради липсата на широкодостъпно оръжие най-вече. Виждаме през последните години как слезе рязко границата на възрастта на убийците- тийнейджъри вадят и използват ножове без да се замислят /защото не могат да мислят/. Представете си техните деца какво ще представляват,вече второ и трето поколение видеозомбита, слаби физически,презадоволени и ще видите,че такава картинка не е далеч от нашето общество. А иначе подобни прояви в Щатите получават широк медиен отзвук само поради опитите на правителството да изземе оръжието на гражданите- трябват претексти. На никой не му пука кой кого избива в държава,в която полицията официално не охранява големи площи от мегаполисите,например, и в която бандите наброяват понякога десетки хиляди членове /например "Bloods"/.

Пак ще повдигнат въпроса за свободно продаване на оръжия. И пак Висшата Демокрация ще победи.По принципа жив човек няма да остане , но демокрация ще има.

знаете ли какво представлява подвижен дом? Ужас, в такива живеят доста голяма част от амер.

Виждал си и ти Америка - през крив макарон!

Колегата е прав. Парковете с каравани от екзотика през 90-те се превърнаха в нещо напълно обичайно,а в определени райони- и доминиращо явление в градския пейзаж.

Преди да се възмущаваш на чуждите домове се огледай в България в какви домове живеят хората. Влез в което и да е българско село и погледни съборетините с провисналите керемиди, които не са сменявани никога. Такова е нашето положение и не само по селата...

Щото около Пловдив, х-м ...

Каквото и да говорите и да си измисляте, ФАКТ е следния: в САЩ минималната работна заплата е 1000 евро (преобразувана в евро) , а минималната заплата в България е почти 200 евро (преобразувана в евро). 5-торна разлика!!!!!!