Трима убити и двама ранени при стрелба (Видео)

Петима души са застреляни при стрелба в бизнес парк в Мериленд, пише The Independent, цитиран от Агенция "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Трима убити и двама ранени при стрелба (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този от снимката много прилича на "Горд Европеец".

Този препеканият сигурно е от "акбарите".

за тях това е нормално -нали са велика демокрация

Бил съм в Нигерия. Да ви кажа - мен чисто-черните ме кефят. Не са надути, не са расисти, е... мързеливички малко и не много умни, ама стават. Обаче най-големите гадове и извратеняци са тези мелези - полу-жълт, полу-арабин, полу-черен. Отврат! Ни риба, ни рак. Родени престъпници, изнасилвачи и убийци.

Чета статия - роми пребиха с колове горски, америка е 200 години по напред в развитието от булгаристан - така че там става с пушки место колове. Но идеята е същата де.

Я новина пак за тЕмните. Ама нещо се обърках. Нали във всеки филм от САЩ, където ни ги наливат по телевизията дават тези темните как са все шеф на някой бял. А по новините все с пуцалото стрелят някъде.

Има една наука дето се нарича ФРЕНОЛОГИЯ ! Тя е много точна и при сегашните супер методи на сканиране при нея може да се избегне на 100% субективния фактор ако нещата се вкарат в една програма. Тогава не само тоя ( дето и децата да му видят мутрата ще разберат, че е престъпник), но и при много по-замазани типове ще ясно какви са. Тогава те могат да бъдат премахнати на много по-ранен етап преди да извършат тежките престъпления.Може да звучи извратено, но е много по-добре за обществото един престъпник да бъде евтаназиран като бебе отколкото след като е причинил страдания около себе си!

На мен и науката Еволюция ми стига! В училище малко по-космати физиономии ги даваха за онзи клон на еволюцията където бе изчезнал уж...

Добре звучи, ама няма да стане! Престъпниците заемат най-високите постове в държавата. Ако не вярваш, виж кое е мин. председател на държавата в която живееш!

после се сърдят чернилките, че полицията само по тях стреляла; тия дни по телевизията разправяха, че в чикаго негърските банди ежедневно си ибиват по няколко члена и на никой не му пука от това

И два слона убити с тапа!

Тези американци не си знаят интереса. Тъкмо пуснаха лотарията за зелена карта, белким някой се излъже да кандидатства за да ходи да им слугува. И взеха че пуснаха и тази новина в същото време. Голямо недомислие, сега вече кандидати изобщо няма да има.

Не си мисли че ще уплашиш с коментара си мераклиите за зелена карта , всеки тръгнал натам е наясно че стрелбата по мирно цивилно население там е стара традиция съхранена през вековете наричана сега - хамериканска мечта. Ако те е страх от мечки - не отивай в гората....

Праско Х, ще ти светва ами! Нали троловете в мазето на Позитано сте като кучето на Павлов!

Хващат го и бой, докато пусне лой.

И техните цигани като нашите. Само трепане ги оправя!!!

като видя новината, че някой е стрелял по посоки, веднага ми светва, че или - в Европа някой арабин е организирал терористичен акт, или - в САЩ на някой са му избили сачмите.

изглежда имаш нужда от нови светлини щото сегашните ти работят само на късо

"Застрелян" на български означава "убит при стрелба". "Прострелян" означава "ранен при стрелба". Всъщност "застрелян" има и друго значение, което спокойно може да се отнесе за журналиста, писал статията.

Т.н. журналист е мигрант-циганин, кой то е зле с българския.

Ти пък си много добре с това "кой то"...

То от кръстоска между жълт и черен какво може да се очаква? Само циганска кръв му липсва, за да е пълна помията... Знам, коментарът ми не е етнически толерантен, но затова пък е истина.

красимире кънев, ти ли сложи минуса?

разкри ме, акбар

АБЕЗЯНА Е НЕЩОТО ДЕТО ТЕ Е ИЗСРАЛО!

ВЕЖЛИВА ОБЕЗЯНО, естествено, че ще ги трепят за 90 лв! То това в рубладжийските евразийски кенефи си е цяло богатство!

Другарю Майор, Моли се нещо да не се пропука проксито-ще те разкъсат.Ако военен чин имаш и си длъжен да .....хахахаха

Мязаш ми на Майр Майор от "Параграф 22" - същото словесно фрикасе - огледално на умственото ти. Що се не пишеш направо Фелдмаршал Майор - ще си изчеткаш комплексите. А и ще си по-спокоен, че тъпееш от злоба.

Стига с тези усуквания...По-добре направо да бяха казали- има три убити маймуни в зоопарк в Мериланд( или не знам къде си)....

Тия шерифи от видеото, така като ги гледам - няма да го бавят мургавия, докопат ли го.

Най-сетне една позитивна новина! Нека се трепят циганите! Днес трима, утре- трийсет и трима! Айде, хаирлия да е...

Да, не е лесно да се родиш генетично и умствено увреден... при това - сред хора...

Според властите, името на стрелеца е Radee Labeeb Prince. Изводите всеки за себе си.

може би споменете в заглавието че е станало в уса та да не си губим времето. тука това не е новина ама те в бъгаря решили че е новина. само в чикаго днес са убити поне 5-6, и това е всеки божи ден.

а говнояда говедарски е съвсем в темата с рассия нали мамицата ти мръсна проста наведена!

Той не може да се наведе,защото прилича на тлъста топка-скрил се е на канапето в кухнята с лаптопа да не го види мама и плюе по-Русия,идиот общо взето.

ГОЛЕМ КЕФ СЕ КЕФЯТ РУСКИТЕ ИЗРОДИ ТУКА... ИЗВРАТЕНЯЦИ...ДИРА, А ПРИ ВАС В РУСИЯ НЕ СЕ ЛИ СТРЕЛЯТ БЕЕЕ?

Друго си е да трепеш и палиш старци за деведесе и два лева а? Мноо си тъпо гурбетчииско животно ве!мбухахаха

Като видях лицето на този и повярвах я теорията на Дарвин, че сме произлизли от маймуните.

ККК ще реши проблемите

типичен бледолик янки

тъкмо ким ще си спести ракетите :)

А ако беше Евразийска раССия щяха да поканят жертвите първо на интимна среща след това да ги изядат и да снимат главите им сред портокали! Изискана работа!

Дано теб някой да изяде. Че си изобщо не трябва да живееш с тъпатия си.

здрасти бе цървулче :) нали те пратихме да посрещаш с щерев мигрантите с гол гъз ... чии го дириш тук ?

Равнис-мирно! Само това ли си научил-знаеш ли на коя континентална плоча живееш и не се пише Рассия ,а Русия.

Редник трудовак, миризлив циганин с психични отклонения, правен в пияно състояние, роден преждевременно от сифилистична проститутка, паднала от череша по време на кражба лекувай се!!!

руските покемони са виновни

Продължение на филма "Планетата на маймуните" ли този път?

виждам аз-в краваристан цари мир и братска любов между различните раси...

Путин е виновен

ДИР, бихте ли били така добри да направите категория - новини от чужбина, и там да натикате американските изстъпления и други подобни.

Учудващо е ако има ден без стрелби и убити в хамерика , пък и те са свикнали вече с това и го приемат за нормална част от ежедневието.

да...защо поне не започнат и те да ядът хора...а пък може да са заможни и си имат пари за месо...нечовешко месо