Убиха три деца и учител пред еврейско училище в Тулуза

Преподавател по богословие и двете му деца - момчета на 3 и на 6 години, както и още едно 10-годишно дете, бяха застреляни от неизвестен мъж пред еврейското училище "Озар Хатора" във френския град Тулуза, съобщи АФП.

Обратно в новината

Коментари - Убиха три деца и учител пред еврейско училище в Тулуза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Don't worry we now that murderer is jew,this is provocation.Who has a political dividends?

нека бог да се смили над душите на невинните деца и хора. този изрод и нечовек, които го е сторил, заслужава наи тежкото наказание - смърт чрез разстрел. не могат да се наричат хора, човеци или "хомо сапиенс" - индивиди убиващи деца - независимо от религията или националноста им!

Убийство на три деца и учител - трагедия която шокирва света. Убийство на 20 човека от ракета, погрешно смятани за терористи - айм сори. Случва се. Нищо особено. Дали пък щот едните не са евреи и удрянето дори на шамар на един такъв се води углавно престъпление, пък другите прости афганистанци ?

Все още не съм чул осъждане на това ужасяващо убийство от страна на ООН" ами няма и да се чуе подобно осъждане. колкото осъдиха обстрелването с ракети на израелските градове преди няколко дена, толкова и това. ама ако при ответен удар пострада някои в газа , тогава работата е друга : веднага се свиква сесия и се прокарва поредната осъждаща израел резолюция.

Teo

добре е, че все пак има некой, който всъщност чете новините а не си ги измисля...

И какво изтриха от Дира? Моето твърдение , че гнусното убийство е дело на ционистите, действащи чрез подставени лица , агент провокатори. За да държат в подчинение масата от щдеизирани хазари, която се изплъзва за пореден път от контрола на равините. Създават отново заплаха, враг и вкарват паството в "гетото". както я заявил един от щдейските терористи, Жаботински : Предпочитат една еврейска крава в палестина, отколкото сто евреи в Германия. Синедрионът никога не е поставял човешкият живот като върховна ценност. Напротив - Талмуда и Тората подтикват правоверните с огън и меч да унищожават неверниците. Откъде мислите е плагиатствал Мохамед? И защо Исус атакува фарисеите ? Които още оттогава са се другаросвали, между другото. За ционистите не е никакъв морален проблем да жертват едноверци.

Cui bono? Cui prodest? - Кому ще е добре? Кой ще има изгода? НЯМА СЪМНЕНИЕ, ЧЕ В ЦЕЛИЯ ТОЗИ УЖАС Е ЗАЛОЖЕН РЕЛИГИОЗЕН ФУНДАМЕНТАЛИЗАМ ЦЕЛЯЩ ДЕСКРЕДИТИРАНЕ НА ДАДЕНА РЕЛИГИОЗНА ОБЩНОСТ. Ще ви цитирам принцип на Аугсбургския мир: "Cuius regio, eius religio - Чиято е земята, негова е религията. Обратнот важи с пълна сила. Фанатика който е стрелял срещу представителите на тази религиозна общност дори не осъзнава, че в основата, както на християнството, така и на исляма стои юдейската религиозна доктрина. Еврейското петокнижие (Тората) е част от Библията и Корана. Евреите ни управляват не с парите , а с религията чрез, която сме ги възприели като богоизбран народ. РЕЛИГИЯТА Е СРЕДСТВО ЗА ОБЩУВАНЕ С ТВОРЕЦА И КОГАТО ПРИЕМАМЕ РЕЛИГИЯТА НА ЕДИН ДРУГ НАРОД НЯМА КАК ДА НЕ ПРИЗНАВАМЕ НЕГОВОТО ПРАВО НА БОГОИЗБРАН.

Всяка власт е от бога, ... но това е яхве /"АЗ СЪМ!", приведено на български/. Религията е "система", РОБСКА СИСТЕМА! Робуваме днес на "видими" Велики сили, на НЕВИДИМИ духовни сили. СПАСЕНИЕТО...Е В РЪЦЕТЕ НА САМИТЕ ДАВЕЩИ СЕ ЧОВЕЦИ. /"Познай Себе Си!"/ ЕДИНЕНИЕТО С БОГ(Разума), ПРАВИ СИЛАТА!

Fiat lux! - Да бъде светлина! (Битие) Ex Oriente lux - Светлината идва от Изток. ОТ ТАМ ИДВАМЕ И НИЕ БЪЛГАРИТЕ КАТО НАРОД, ЗАБРАВИЛ СВОЯТА РЕЛИГИЯ И ПРИЕЛ ЧУЖДАТА. Народ без минало е народ без бъдеще. Ако другите народи нямат миналото , то ние го носим със себе си без дори да осъзнаваме и парадираме с правото си да бъдем водачи в един свят в който съжителстват и доброто и злото

По множество общоизвестни причини деянието е повече от разбираемо, но все пак спрямо деца е прекалено. А и не всички евреи са изроди. Асиметричните удари трябва да бъдат по-прецизирани.

Чудесно го каза, дадени от Бога човече! Трябва да бъдат сиквестирани само тези, които вече са се вживяли в еврейската си роля! Имам приятели евреи, на които изобщо не им пука какви са и как ще ги наричат - нито са се възползвали някога от еврейските "привилегии", нито делят познатите си на "свои" и "чужди". Припагандата и агитацията при тях не върви - евала на такива хора!

Даваш оценка за постъпки, за които и ти си информиран. Но нямаш идея как се държат не в твое присъствие. Освен това добронамереността не е благородство и още по- малко правилен и верен светоглед.

Teo

обсъждайки по този начин твоите приятели не ти прави чест и на тебе, да не говорим, че подсказва сигурна липса на благородство ... дали те го усещат е въпроса ....

стига бе, ти сигурен ли си че " не всички евреи са изроди" от твоята уста това си е направо комплимент.как ще ти прозвучи "аз съм против расизма и българите!"

администраторчета, чували ли сте за свободата на словото? защо изтрихте нормални коментари по темата? не ви харесват ли? цензурирате дори онези постве, които са съвсем нормални, но насочеността им не ви харесва, както не ви допада и факта, че има хора с различен от вашия мироглед? когато обаче някой се опита на вас да в затвори устата и го отупат започвате да ревете до небесата. в същото време цензурирате според личната си изгода. ей затова ще ви пребиват като кучета по улиците - заслужавате си го! дано да се намери някой смелчага като този от новината и да ви прати в двуквадратно жилище под земята...

защото е по - добре да пишат платени боклуци като путку,кгб - та и други знаини и незнаини боклуци... и недаи боже пуснат нещо което не се хареса на господаря им...боклуци...дирници *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

защо не опиташ да "отвориш уста " да кажем в саудитска арабия, след като си абдула, та да видиш демокрация по арабски!

и кво като си евреин?!

Нищо - и той една душа носи, но затова пък е убеден, че това не е точно така...

Няма спокойствие за евреите никъде по света вероятно и за това са толкова зли към палестинците...

Ченгела е облъчен тежко от соцпропагандата, която никога не представи истински палестинския проблем. Само милиардите долари изсипани право в джобовете на такива като Ясер Арафат, оръжието, с което СССР и ние снабдявахме терористите, обучението у нас и в Чехия как да се избиват дечица от детските градини в легълцата им... това са факти, за които си затваряте очите. Оставиха нахъсани и озлобени собствените си хора по граничните линии, за да ги използват за пушечно месо. Мечтаят да имат работа в Израел, където освен добро заплащане, виждат цивилизован свят. Пращат ги под тунели, натоварени с бомби, за да взривяват същия този свят, какъвто не са способни да сътворят. Ченгел, виждам те като техен събрат - объркан, дезориентиран, излъган и зъл.

Teo

+1 към мнението на ченгешар, тази необяснима, комформиска неясна омраза е типична за неуверени в себе си объркани групи, които чекат некой да им напише как да живеят защото, в цялото си лутане са загубили даже сетивността си към живота...

Един ден президентът Кенеди заяви: Аз съм берлинчанин. Аз пък казвам д ве по-малка увереност в лицето на фашизските терористи: Аз съм евреин.

Банкерите от Уолстрийт УБИХА G.F.K., защото започна през 1963 г. по негово ръководство федералното правителство да печата долари, вместо ФЕД/"FR"/. Толкова ясно това стана много по-късно, на "911". На тази дата, от 3000 работещи в СТЦ евреи, никой не е отишъл на работа в точно този ден. Тогава загина само един еврейски турист, качил се да наблюдава Ню Йорк, от едната от ВЗРИВЕНИТЕ сгради.

Тази тъпа легенда е толкова верна, колкото и "Протоколите на ционските мъдреци"(Виж новоизлязлата книга на Умберто Еко "Пражките гробища" за този фалшификат).Ако се влезе в списъка на загиналите служители в СТЦ, помолете някой антисемит, който винаги е светнат кой е евреин и кой не, само по имената да преброи загиналите.У нас вече се навъдиха познавачи.Господине, ако се върнем 67-68 години назад, вие щяхте да бъдете смятан за Untermensch, защото според нацистката доктрина "славяните са тор на народите".

жестокоста е равна на простотия и неграмотност,омразата е най-ужасяващото чувство и то към деца, децата са най-прекрасните цветя на планетата , съболезнования на родителите и близките.Деца от цял свят обичаме ви ,пазете се от такива изроди.

Този, който е застрелял децата, да си пази задника от Мосад. Спомнете си за арабите, които убиха целия израелски отбор през 1972 г. в Мюнхен на олимпийските игри. Един арабин не остана жив- всичките ги застигна дългата ръка на Мосад.

Няма духовно спасение за толкова примитивни, зли и егоистично действащи хора - нито за евреите, нито за арабите. Извинявайте, но за мен това е помията на човешката раса - во век и веков.

Я, като знаещ, ни светни за онзи норвежеца, когото така удобно обявиха за невменяем. Видя ли го колко доволен и спокоен изглеждаше на процеса и каква брада си беше оформил! П.П. Прав си , че жертва стават "меки" цели, но никой не смее да каже истината на глас...Затова обществото ще продължи да се люшка м/у "Осанна и разпни го!".

Teo

доста си кух ... норвежеца живее в общество, в което се смята, че най-голямото наказание за човек е неговата съвест... тва, че живее в човешки условия не означава, че не получава наказанието си - знаеш ли примерно, че никой не му отговаря нито говори и живее в пълна изолация? докато един ден осъзнае какво е направил и тогава ше си плати цената....

Какво значи"еврейско дете". Това е просто дете. Да търсиш да убиваш деца, а точно това е търсил нападателя не е политика, това е болест. А срещу болестта е нужно лечение, дори това да е хирургично.

Предстоящите избори във Франция и вероятната победа на десните може би провокира тези ужасни избивания на невинни деца, това нагнетява напрежението и някой има изгода. Нещо много познато преди избори в РБ.

Не ми се иска да вярвам, че това може да е форма на несиметричен отговор на някои израелски или американски действия. Използването, обаче, на несързмерна сила и технологическо превъзходство може да тласне отмъщенията към подобни меки цели. Това е най-краткият път за предизвикване на вътрешен натиск срещу властите за изтегляне от конфликти или за озаптяване на приятелски държави.

Накъде е тръгнал този свят?Май наистина към края на света!

Не уважаема Мила! Света е тръгнал към осъзнаване на реалността. ще последва и реакция.

И каква ще е реакцията? Справедливите САЩ и Израел, ще си направят министър по Еврейските въпроси във всяка Европейска държава ли??? ООО или пък ще изпратят справедливи бомби, по несправедливите дъражави??? Я ми обясни реалноста???? Колко реален изрод трябва да си, за да убиеш дете, че било то и еврейско.

Отвори очи и виж този свят, защо животът върви НАЗАД, а не напред. ЗАЩО? Защо се фокусира недоволството само върху едно еврейско племе? Докато за всеки стане ясен отговорът на въпроса ЗАЩО, дотогава ЖИВОТЪТ ще върви назад. ОБАЧЕ! Търпението на Господ, да чака ни дойде акъла, вече се изчерпва и промените в света са факт. Който не вижда този процес на промяна, е объркан в мисленето си Човек и животът му се стъжнява. СЪЗНАНИЕТО ОПРЕДЕЛЯ БИТИЕТО!!! И това е точно обратното на сегашният атеистичнен постулат, "битието определя съзнанието".

Ще взема отношение само по последната ти фраза - мисля, че битие и съзнание взаимно си влияят и не може да се каже, че само едното определя другото, защото те са в непрекъснато взаимодействие и взаимно се определят.

Да,съзнанието определя битието. Ама съзнание не се изгражда по еврейски т.е книжнически(ислям и християнство са модификации на юдаизма- контролириани опозиции).Възпитаване на съвестта не се постига с религия