Тръмп взе на мушка ФБР заради стрелбата в училище

Президентът Тръмп разкритикува ФБР, че отделя много време на руската намеса, а е изпуснало стрелецът, погубил 17 души в училище.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп взе на мушка ФБР заради стрелбата в училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трън на това сте го научили младежа и е намерил поле на действие.Жалко за децата.

Тръмп не е долубван от еврейското лоби ,начело с лидера на демократите ЧЪК ШУМАР,за пръв път от много години лобито не успя да постави своя кукла в белия дом .

Зет му и Иванка са от еврейската вяра, Тръмп се подлага на евреите всякак, призна Йерусалим за столица и запали отново близкия Изток.....Та от къде извади извода, че не е "долюбван от еврейското лоби"?

Опитва се да им се хареса ,но на тях харесване не им стига ,те искат да е пионка в ръцете им както Клинтън ,Обама,и Клинтановица

От много време се чудя,защо американците така думкат тъпана за предполагаема руска намеса,и пишат ,според мен разни смешки-какво организирал готвачът на Путин,какво направил пък шивачът на Путин!?Но вече се вижда че ясно ,че чиновниците от Държавния департамент,от ФБР,от ЦРУ,болшинството от Конгреса и Сената и т.н.не харесват Тръмп и не го искат!И изразяват отношението си като му правят опозиция с всякакви средства и по всякакъв повод,но всъщност го правят на посмешище!И струва ми се ,те преминаха червената линия!Те си знаят най-добре ,но според мен това е много опасна политика - за самите тях и за САЩ!Убеден съм,че още до края на годината ще видим последствията от това!

Нормално, след всички мръсотии и активни мероприятия, които направиха за да му провалят кампанията. Време е за почистване на Авгиевите обори.

ФБР не са чак такива загубеняци. Целта на демократите е да отнемат на американците оръжието. Това може да стане само след като предварително се настрои обществото. И това се и прави в момента. А, ФБР си работи за демократите.

Само за последното не си прав. ФБР не работи за демократите. Работи за тези, които дърпат конците на демократите, че и на републиканците. Правителството в сянка отдавна е известно, че не е измислица и не е мандатно.

то за фбр всеки през 50е години на миналия век беше комунист,така че май все още са на тая тема фбр,явно не са си надживяли провалите

Руското ФСБ само търси и лови постоянно терористи в големите градове и разкрива групи, готвещи атентати. На ФБР им подават готови сигнали за готвени нападения (както с случай в Паркленд, преди това за братя Църнаеви, които взривиха маратона в Бостън), а те ги пропускат през ушите си и не ловят нищо. Големи спецове са, няма що.

Значи, допускаш основна грешка. Всички тия масови разстрели в САЩ се правят, за да се въведе законодателство, с което обиновените американци да бъдат разоръжени. Това е една от последните стъпки преди въстановяване на робството; само че тоя път целта е и белите да са роби. Тривиално доказателство, че тия "терористични" актове са неистински - колко пъти са били разстрелвани деца на богатите? Защо все става така, че атаките са срещу обикновени училища, не частните? И не е заради охраната, онези също имат минимална охрана.

Ще се окаже, че Тръмп въпреки всичките си изхвърляния е единствения трезвомислещ президент напоследък.Всички феберейци са се впуснали да търсят следи от руснаци, извънземни,Големи стъпки и пр. химери. Във всяка цивилизована държава на мястото на САЩ досега отдавна да са забранили свободната продажба на оръжие и да са впрегнали и ФБР и всяка читава администрация в превенцията на насилието, което залива училищата им.Но, не и в Щатите. Важното е да не се докосват Големите Недосегаеми Чичковци и техните пари, които не е за вярване, но не успяха да спрат Тръмп.Май са ги настигнали клетвите на индианците.

Тръмп пак ги "закова"! ... Може да я всякакъв, но като комуникатор е супер пич!

Анонимен деанонимизиран служител от ФБР, участващ в неуточнено точно разследване, със съдействието на известни неизвестни, именити, безименни, ненаименувани детективи и ха-ха-хакери, под неприкритото прикритие на явни тайни служби, с незабележимо забележими методи, съобщил, че има неустановено установени, скрити покрити, рационално ирационални, теоретични предположения, за намеса на Русия в изборите в САЩ. И изобщо по целия свят и извън него.

ФБР още разследва кой уби Кенеди. Всичко по реда си ....

то американците да вземат българия за руска намеса във избори,политика и икoномика и ще се успокоят,че не са толкова подкопани от руска намеса!

Бившия шеф на ФБР, Робърт Мълър (Роберт Мюлер) е един от най-големите непрокопсаници във ФБР. Същия проспа атентатите на 11.09.01 и беше яростно критикуван, че не ги е предотвратил.

А защо не им го каза право куме в очи: Заети да свалят американския президент, ФБР са зарязали основните си задължения!

ФБР разследва избирателно, по поръчка. Който плаща повече, за него работи. За сега Клинтъновци дават повече ...

Една година ФБР и разни специални прокурори разследват руската намеса и стигат до извода, че тя е предполагаема, но е несъмнена. Кавото и да значи това. Но убийството във Флорида е реално и целият свят го видя. Във ФБР са получени многобройни сигнали за предстоящо престъпление от извършителя. Но ФБР е заето да търси следи от предполагаема руска намеса ... Пълна идиотщина, чисто по американски

Kлинтънца, няма да се спре, докато не направи путин президент на америката!!;)) хахаха

А тая новина какво общо има с България? Какво по дяволите ни пука на нас за Тръпм и ФБР. Тъпаци.

абе защо не започнат вече да печатат нови долари със ликът на доналд тръмп и надпис вместо на бога се уповаваме - на тръмп се уповаваме,ето доларът пада и американската икономика хвърчи нагоре като ракета към космоса а западна европа гледа завистливо и еврото поскъпва неудържимо!

Mнооууу си Tъп брато, да не си българин??;))

От България се вижда, че продажбата на оръжие е големия проблем, но Тръмп ще наказва шефа на ФБР! Той да не е пъдар да гледа кой идиот излиза от магазин с тежко въоръжение? Големият бизнес очевидно няма съвест и съзнание за причинител на масовите убийства? Не мога да си представя как цяла Америка е готова да гледа убийства в училища и обществени сгради, но не е готова да наложи забрани и пълен контрол над продажбите на автомати и картечници.

Мошенниците от ФБР и ЦРУ още разкриват убийствата на Кенеди и Джон Ленън, които те затриха. Цялата работа на тази "уникална" сбирщайн нация е такава

да разкриват, себе си ли???;))

Прочетете има го изказването на срец.прокурора по Руската намеса и то е: ПРЕДПОЛАГАЕМА НАМЕСА НА РУСИЯ Подобно заключение от 8 месеца ровене и то на дипломиран юрист не бях чел.Това показва ,че всичко е измишльотини и търсене на причина за оправдаване загубата на демократите.

даваи тръмпи,на тебя мъи надеемся как у америкнским доларе!

там където има пари доказателства за намеса на русия няма!руснаците си купуват цели правителства!ние българите сме наи нагледен пример за това(90 процента рускозависима икономика и имоти),разбира се нямам нищо против руснаците те си се грижат за своите руски интереси и влияние!предатели са корумпираните българи!

Имат пари и купуват. Купувай и ти ...

А като те купуват , ти защо се продаваш?

Ааа, как да оставят любимата си тема за лошите руснаци, които са им виновни за всякакви нещастия в държавата, и да се захванат с преките си задължения?! Разтягането на локуми за "руската намеса", за която така и не намериха ни едно доказателство, но постоянно дават интервюта и дрънкат глупости по разни сенатски и други "слушания" (и сигурно получават хонорари и големи дивиденти, повишения ...) е много по-приятно занимание от следенето и ловенето на реалните престъпници! От една година разни хора им пращали сигнали за тоя дивак, че пишел във ФБ как щял да убива ученици - а те нищо! Дрън-дрън, Путин ни ощипа, путинските хакери ни бъркат по компютрите, верно, че няма след, ама ние си знаем кой е ... После - 17 убити, 17 ранени, от тях 5 - тежко, стотици стресирани и кой знае колко потенциални последователи на "героя" ... Богат урожай! Не само един трябва да подаде оставка, а доста от лаладжиите, а останалите - да си вършат работата! Политическите лакардии да ги оставят на килърито и нейните диви и агресивни организаторки на маршовете на вагините - толкова са смешни с тия розови шапчици и в костюмите на вагини в човешки ръст - цял свят се забавлява с тъпите им снимки! Поне се разбра с какво се занимават демократите и какво най-много ги вълнува!

а така тръмпито! разтури тоз бардак! аиде че наред са цруто, пентагон и други паразити! .... аиде тръмпито, ние сме с тебе!

напада фбр защото сега е на страната на цру и кгб

Критикуващите Бюрото обикновено не се радват на благополучен живот ???

А завършилите ФБР-ото пък завършват или с два пръста в контакта или скачайки от 10-я етаж с красяци "руснаците идат"