Трима убити и ранен след нова стрелба в САЩ

Трима души са били убити и един ранен при стрелба в американския град Мъкълтио, намиращ се близо до Сиатъл, в щата Вашингтон.

Обратно в новината

Коментари - Трима убити и ранен след нова стрелба в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сиво и скучно ежедневие е това за хамерите , някой гръмнал няколко и после него го отстреляли. Хамериканска мечта е това , или демокрация по тяхному. Проблемът им е че точно тази ценностна система се опитват да я наложат като правилна на света.

Мирикански цьеннусти, уа, ко.

Отстрелял ги е, щото..., щото е ЛУД, е те точно заради това и ги е отстрелял.

Генетичните убийци са родени убийци. Говедари, изклали и обрали коренния народ.Имали пари? Как няма да имат? Ние българите след Освобождението сме заплащали на турците недвижимата собственост, която 500 г. по-рано е била българска

Мое ли ти обясним, че болшинството американци са наследници на емигранти пристигнали в САЩ след каубойските времена? Английско-британските заселници са има няма 15% от сегашното население.

Ама каква жлъч се лее в тези глупави политикански форуми-против Руси,против САЩ,против ЕС,против кого ли не...Безумци,на тези които псувате ХИЧ НЕ ИМ ПУКА ОТ ТОВА,все едно кучетата си лаят,керванът си върви.Пострадавшите от това джафкане сте само вие самите: ЗЛОБАТА Е КИСЕЛИНА,КОЯТО РАЗЯЖДА ПОВЕЧЕ СЪДА В КОЙТО СЕ НАМИРА,ОТКОЛКОТО ТОВА ВЪРХУ КОЕТО СЕ ИЗЛИВА!!!

на години съм и помня как преди всичко беше тайна - кой кого убил, окрал. Нали трябваше всичко да е розово. Дори роднините на убитите се привикваха и им се обясняваше доста сериозно и заплашително да си траят и те си траеха.

И в кое ТКЗС работеше като партиен агитатор?

Ти в кое ТКЗС работеше, другарю секретар?

При комунизма врата не се заключваше.Коли не се крадяха. Тошко Колев пееше - Кой ми открадна чистачките. Сега ще пее - Кой ми отряза главата....

много ги е страх мурзилките от САЩ. Затова толкова много приказват. Само питам какво ви направи САЩ на вас. ама страх, страх, страх!!!

Не е страх, омерзение е. И то най-вече срещу вас - кириак -стефчовците. А САЩ за какво да ги обичаме? Че от години водят антибългарска политика, вкл. чрез филиали на ЦРУ, като АзБ?

САЩ си имат 160 други страни с вас червените мравки са тръгнали да се занимават!

В России женщина жестоко убила 12-летнего обидчика своего сына ... В Самаре глава семьи убил жену, детей и себя В колхозия само мед и масло, нали мурзила :)

трепат на едро..нали така бре европутак..Там под 50 човека застреляни в Гейклуб, не го смятат за нищо..То и отстрелването на негри, масовите убийства в училища, университети, молове и църкви....Са си нещо обикновенно там, направо сиво ежедневие..Хахахахаххахахаахах..нали така бре европутаци! В Говедарника всичко е на 6! Само дето се задава, расова война:)

Тя цялата маймуно-кравария си е един гей-клуб. С всички екстри, вкл. отстрел на клиентите.

Сред простестърите е открит хетеросексуален. Малко след това, самият той е отрекъл категорично информацията. Абе вие, американските мекерета съвсем изтрещяхте. От страх пред Путин ли, от ужас, че наесен оставате без надници ли? :))))

Сигурно е така, нали сега всички и във всичко трябва да приличат на американците- иначе американците ще разберат, че са психопати. Но, по времето на бай Тошо такива работи бяха толкова рядко, че помним и Жоро павето и оня дето го осъдиха за шматкане пред американската легация и се дикизираше като баба.

А бе ти нещо сам си пускаш мнения, сам си отговаряш. Че и конфликти си въртиш

Гахаха, колхозите да ходят по фавелите :))

за сметка на това СИГУРНО! Амен

са намерени личната карта и шофьорската книжка на Путин!

по държави за убийства, самоубийства, наркомания, алкохолизъм, кражби, обири и други престъпления, та да видите къде са в класацията ЩАТИТЕ, къде путлеристанците и тогаз плямпайте.

щатите са първенец по всичко

Значи все пак признавате, че Рашка е третостепенна страна?

Освен всичко друго САЩ са начело в световната класация по брой хомосексуалисти на глава от населението.

а балгария е начело с огромна преднина пред всички останали по брои на простаците и ти си един от тях но не го разбираш

То други новини от САЩ няма. Кирливите ризи на Килъри и масови разстрели. Деградацията е пълна!

Американска мечта се нарича.

Има бе, мухъл, ДРАКОН излетя, скачи се, ракетата се приземи без аварии. Рашистан в скоро време ще спре да прибира по 50 000 000 долара на седалка за полет в допотопния съюз :)

Вярно, че има 16 тъпанари предали богу дух след като балона на който се качили паднал. Тая държава си отива пред очите ни.... Дай боже да не ни завлече със себе си!

съгласен съм, че не бива да се пише за америка. българите не заслужават. пишете за русия и други изостанали страни. това заслужaват българите.

Прав си. Кравари които не могат да посочат САЩ на глобуса не ме интересуват.

Прав си, когато и мнозинството от българите почне да не знае кой го управлява, и не иска да узнае , ще станем като тях

Първо ги изгонете от България и обещаваме да не ни липсват!

Дирници, откога щатските полицаи ходят с немски униформи? Писна ни от вашата неграмотност и липса на образование.

Да прав си.

Шило

Такова имали-такова облекли ;)

Мъж вилня с брадва из улиците на руския град Ярославл и посече пет жени, една от жертвите му издъхна в болница от раните си, а озверелият руснак е арестуван веднага след кървавия инцидент, предаде РИА Новости. След като избягал от това местопрестъпление, извергът е отишъл в близкия магазин, където по неясни причини е ударил и продавачката. Лекарите не успели да спасят 52-годишната жена и тя е издъхнала в болницата от раните си. Другите пострадали са с опасност за живота, се посочва още в изявлението на полицията. Нема лабаво и в Раша!!!!!

Една жена починала в Русия, срещу 80-90 заклани / застреляни в щатите. Пропорцията е 1 към 90

не са 90 - 900 са, ако не и 9000, или 90000000000. През червени очила всичко е по много

Цялата Мара втасала, че с Америка ни занимават. Нали са демокрасти, нека си решават собствените проблеми без нас и не ни налагат техния робовладелчески строй.

Митов пострадал ли е?

Престанети да на заминавате с америка... на туй ли да уча мойте ученици. от америка дойде разврата голотийте и чалгата /// нас какво ни интерисува кой пръднъл там//// а нас не ни ли обиват тук... в балгаря ни обиват всеки дневно разюзданити политици от герп а боико борисов забива остри духовни ножици и ножове в кървяштите ни от мизерия аури....вече изгасям тевелизора като чуя за америка и за герп които съблякаха и последния сютюен от исъхналата гръд на чесните учителки с високо кървно захар , камъни в бахура и др. гадости... защо ни подлагати на брутален стриптийз и то точно когато идва зимата? няма какво да ядем бъркаме с голи ръце и крака в контенерите, а боико е хванал една раждясала ножица в биволските си раце и режи лентички се едно че са дественни ципи/....как е вазможно това? ах каде е станишев изгониха мозаците на балгаря а нас чесните учителките принудиха допалнително слер работа да берем джилязо или тухли за да се прехранвами. Позор ужаст и венерически заразни блата///

Ходи да ровиш кофите,неграмотнице - там ти е мястото !

а можи ли за зимъм ороци по литърътура при ваз ?

Учителка?!!!! :S

Моника бг

в щатите - 80-90 убийства с хладно или огнестрелно оръжие , всеки божи ден......пфффф

А в Русия с брадви!!!!!

Поредните масови убийства в Краварника...Нищо ново, там си стават през ден..А това, че трепат негри по улиците на Говедарника,,Си става всеки ден, и е нещо напълно нормално..Нищо, соро ще гледаме как оведарника гори:) В пламъците на расовата война......Но така става, при 90 милиона безработни негри, латиноси и жълтурчета....

abasador

направо, не мога да ти се начудя човече АК-47, не можеш да откраднеш моя НИК, и да пишеш спокойно тъпите си коментари! Повече от една година ти Го набивам в тъпата манерка, а ти не го разбираш. Ако си от София отиди и се прегледай в болницата на 4-ти километър. Ако си алкохолик или наркоман заминавай и се лекувай в Суходол. Твоята няма да стане задник, забрави, отивай и се лекувай, идиот. Лек ден.

abasador

абе да те питам, ти да не си невменяем или си идиот по рождение, вече година ти го набовам в главата, че докато се подписваш с моя ник АК-47, няма да те оставя на мира. Откажи се, това ти го повтарям от май 2015 г., всеки твой коментр подписан с НИК,а ми ще е съпроводен от подобна реплика. Айде да ти е.., лек ден.

А ти какво смислено си написал досега като си "оригиналът" ?

самоубийствата, кражби, изнасилвания, наркоманията, алкохолизма са значително повече от тези в ЩАТИТЕ, а на глава са поне 3-4 пъти повече, но нищо от това не се отразява в туземните рашистки медии ??? Се едно, че в сесесере/путлеристан няма никакви престъпления, няма недоволства, народът благоденства ???

Това не е вярно, щатите са рекордьор по убийства в държава която не е в война.

нещастник виж какво става по африка и южна америка погледни любимата ви венецуела комунистическата избиват се като идиоти редят се по моргите да си прибират умрелите любимите ви брикс - бразилия индия южна африка страшно! в щатите има райони в които няма престъпления с години естествено в градовете има много външшни мафии руска китайска всякакви

Хвани едните удари другите! А и слугите на СССР сега са слуги на САЩ.

Я сега колко убийства имаше в Гейбара в кочината Краваристан..И кога е имало толкова убийства в Русия или друга държава по света, КЪДЕТО НЯМА ВОЙНА?! Педал като тебе, може би не помни убитите в църквата, училището и университета преди няколко емсеца, а? Ясное че тая кочина Краварника, е СВ НАЙ-МНОГО МАСОВИ УБИЙСТВА В СЕВЕТА, С НАЙ-МНОГО УБИЙСТВА НА ГЛАВА ОТ АНСЕЛЕНИЕТО, НАЙ-МНОГО УБИЙЦИ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО, И С НАЙ-МНОГО ЗАТВОРИ АН ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО..САМО ТАКЪВ ДЕБИЛ КАТО ТЕБ, НЕ ГО ЗНАЕ!!!

Смърт на путлеристан и русофилистиците - най- гадната империя на злото в света

защо медиите предполагат, че всички тук се интересуват от ежедневието на великата американска демокрация?! Тези "новини" ги пъхайте в рубриката "крими", пък който иска да си ги чете!

цел да се дескридитират ЩАТИТЕ, белким се откажат бъдещите имигранти.

"...непознат човек е пристигнал на вечеринката" Това от Работническо дело ли го преписахте? ВЕЧЕРИНКА??????

Това е българска дума. Не е нужно българските думи да се сменят с чуждици, само защото са употребявани в "Работническо дело".

Какво ме интересуват тези на края на света? У нас изнасилват деца!Вие продажници такива ме занимавате с черни американски хроники.Свободата на словото е с отрязан език

гледам филките пак са се разквичали радостно се едно в русия не се избиват като кучета накоро четох че са избили цялото семейство на някакъв полицейски шеф оня дето го хванаха с български паспорт руснак беше избил 80 души прокурори кметове айдееее

Каква Русия бълнуваш ?

Тъп си като речен камък..

Ти си типично промит мозък! Русия и САЩ доста често са "Дупе и гащи" когато официално не са.

През ден се трепят.Фактически в САЩ върви перманентна гражданска война: то хората помежду им, то полицията срещу хора,то хората срещу полиция, но не се афишира, не се обсъжда и най-вече не се осъжда самата грозна ситуация в САЩ ,които се навират навсякъде в чужди работи , разкарват наляво на дясно нещо, което те наричат демокрация и дават акъл на целия свят. На най-чудното, че има овци,които не само им вярват,но и се възхищават от тях,само защото САЩ трупат богатството си с грабежи и манипулации.

Явно техните мангали от вечеринката са вдигнали шумна сватба.

явно нещо куца в демокрацията !

И то много! АМА НАИСТИНА МНОГО! И вече съвсем очевадно! Или пък... точно това не е истинска демокрация, както ни убеждават, нещо като "истинските" комунисти и социалисти, които не престават да твърдят, че ИСТИНСКИ КОМУНИСЪМ И СОЦИАЛИЗЪМ ВСЪЩНОСРТ В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО, но фашизъм - със сигурност! Иди че го разбери този ОБЪРКАН СВЯТ, а?

за да дойде на власт паразита , той трябва да е по-хитър от другите паразити и да си послужи с много по-убедителни догми , с които да завербува повече наивници ! всички политици -едно говорят , а друго вършат ...държавна политика =държавна тайна ! колкото повече и по-добре лъжат и се прикриват , толкова по-дълго остават на власт , това , че хора умират в царството им , това не е вече техен проблем , а проблем на тези , които им плащат и позволяват да управляват анархията ! 21 век е утвърждаването на световната анархия , майка и баща на всички престъпници !

Ама да използваш думата вечеринка в този текст ми се струва подигравка към случилото се.....

така е в Америка, гърми се, а вас гоньоците турците ви завладеха без пушка да пукне - land of the free home of the brave

?

такова като тебе

а кога ще ги стигнем американците ? Кога ще можем да кажем днес намушкаха/застреляха 80 -90 човека всеки ден, както е в щатите ?

Е то само това остава, за да цъфнем и вържем съвсем. И освен това в България си има и други начини за намаляване на природонаселението, исвен директното изгонване на мат'ряла и младите зад граница - пътищата и катастрофите! И споров за паркоместа и масленки сад ис бронежилетки. С всички тези лумпени и комплексари по пътищата на България терористи и психопати с оръжие не ни трябват за тази цел, не че и такива си нямаме... Ти за какво си мислиш, че най-разпорстранената професия в България, с най-много работни места е ОХРАНИТЕЛНАТА! И че полицията ни е по-голяма от армията! И да можеш при това положение да не хванеш и заловип НИТО ЕДИН ПО-ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК И УБИЕЦ, И ДА ГО ОСЪДИШ И ВКАРАП В ЗАТВОРА, И ВСИЧКИТЕ ДА ГИ ИЗПУСНЕШ ДА ИЗБЯГАТ ИЗВЪН СТРАНАТА, това нито е лесно, нито е изобщо възможно и постижимо за останалите, това си е направо уникално и предмет на национална гордост! И ни сме дали нещо на света, и правораздаването!

айде айде почнах да ти чета глупостите първо за пътищата и катастрофите.. сякаш в щатите не стават всеки ден огромни трафици именно от катастрофи и убити по пътищата... тия на някой друг. останалите глупости не ми се четат...

могат да си го позволят , те са около 360 милиона повече от нас и всички въоръжени до зъби

И откога в САЩ полицията е с надписи на немски?

Откакто негрите взеха да стрелят по американската полиция.

Житель США приговорен к лишению свободы сроком от 17 лет до пожизненного за ограбление и избиение россиянки в Нью-Йорке. Такое решение вынес суд в Соединенных Штатах, сообщает Daily News.

голяма работа, трима кравари п малко.

Снощи некакъв високомерен чичо, шеф на ЦРУ, се изтропа, че в Сирия войната нямало да спре, докато Асад оставал начело. Както се вижда, възмездието за такива лекомислено-безотговорни изказвания не закъсня! Тия келеши не спряха да се правят на по-велики от Бога...

В страната на победилото Проклятие отново е напечено. Какво ли ще е, когато избухне междурасовата гражданска война? Чакаме. Закривай!

Псевдо журналята от ДИР-а - поне си направете труда освен текст да изкопирате и правилната снимка

висша форма на журналистика е текста да нема нищо общо със илюстрационния матрял. така мож ена снимка да си я постваме към 50-60 матряла. и обратно.............пишеш, пишеш различни неща апа слагаш ена и съща снимка. и се навърта оборот и кликваниа.

Ако един келеш, ненормален или психопат, хехтър, лузър или ПРОСТО ТЕРОРИСТ няма оръжие в ръката си (особено автоматично) няма да може да убива и избива (така лесно и толкова често) невинни, особено много! За даване на шофьорска книжка в Щадите много се вдигнаха изискванията и проверките, а за оръжията? Не че и с кола лумпенът не е опасност за околните... Не е лошо все пак един ден законодателите да се запознаят и разберат по-добре ТЕКСТА И ОСОБЕНО УСЛОВИЯТА И МОТИВИТЕ, ПРИ КОИТО НЯКОГА, ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ Е СЪЗДАДЕНА ВТОРАТА ПОПРАВКА НА КОНСТИТУЦИЯТА! Ако, разбира се, NRA, National Rifle Association of America изобщо някога им разрешат! Просто нещо, но явно не за прости хора, и явно ще има още много невинни жертви, докато американците си научат (ме) урока! Мойте съболезнования!

Трима убити и ранен след нова стрелба в САЩ Като слушам новините от САЩ, няма защо да слушам новините от Сирия.

Това ли е най-важното? А колко деца изтрепаха по болниците днес демокрастните им ракети ?

Боли, когато умират малолетните ви бъдещи джихадистчета, а?

В БГ кочината тая бройка се прави за има-няма 1-2 часа.

ниско кпд. не се обучават добре стрелците там.

Това масовите убийства в Краварника, винаги са си е били нормално....Като да влезеш в училище, университет, мол или църква ... и да избиеш, една камара хора....Но честно казано, това се превръща в чиста патология напоследък.... Отделно от расовия проблем там, където черните ги нямат за хора..И си ги отстрелват посред бял ден като животни..Или терористите врекли се на ИДИЛ, които правят масови атентати...Абе ако така продължава, в което и не се съмнявам изобщо.. на Краварника си му е спукана работата..ФАКТ!!!

Според твоите думи и на Европа ѝ е спукана работата и май си прав!!!

забавления по краварски

бая вечеринkка ще да е било...

Шибаната американска демокрация в действие. Честито, ама за нас - мерси. хе-хе

На снимката - германски полицаи, браво на дира !

Германци-стажанти, учат се да боравят с оръжие.

Ха-ха, вярно, че пише на немски! бабамеркел веднага ги е пратила, ако са муслимани, да затворят устата на свидетелите, че да не се говори против "мигрантите"!!!