Убит и двама ранени при стрелба в университет в САЩ

Гол до кръста първокурсник в САЩ застреля човек, а други двама бяха ранени при стрелба в един от университетите в Сакраменто, Калифорния.

Обратно в новината

Коментари - Убит и двама ранени при стрелба в университет в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За тези от т.н. Южни морета Джек Лондон писа навремето как 'ценели' човешкото месо и сушели обезкостени глави. Та този полинезиец може и да е бил на лов от глад, човека ;-)

това зло наречено америка да се самоунищожи !!!!!!!!!!!!

Моля ДИР-а, когато съобщава подобни новини за Западна Европа и САЩ, поне д ни осведомява - стрелецът крещял ли е "Алаху акбар!" или не. Нататък ние си знаем, какво да мислим.

Пише - тихоокеанска подраса! Полинезиец. Университетите в САЩ са едни от най-големите депа и консуматори на наркотици. Йокодзуната нещо е разредил "стоката" и са му направили negative feedback. Той не се е съгласил и ...коментирал.

Нищо ново, тези американци са си откачени поначало, а на този дрогата е дошла в повече.

Само един убит и двама ранени.Слаба работа. Този път говедарите направо се изложиха. Явно кризата ги е натиснала здраво щом пестят патроните.

Е няма начин това да не е работа на Путин!

Вася Колхозника е гладен селски трол-надничар и стотинкаджия. С една дума Вася Колхозника е трол-отрепка, дращи тук с разни никове за жълти стинки

И тия са тръгнали да гледат какво прави Ким Джуниър! Той поне трепе хора от неговия си народ и най-вече роднини. А САЩ-ите ходят по света трепят хора и унищожават цели държави и региони. И в наследство оставят разни формирования, като Ал Кайда и Ислямска държава! Не стига това, ами мине не мине някой ден и някой започва да се прави на каубой и да стреля по движещи се хора и други съотечественици. Ако това е демокрацията, то да я закриваме вече тази планета! Не че не правим успешни опити за това!

това е раят на земята-благоденствие просперитет и атлантически ценности/разбирай гета,затвори,полиция, гвардии и гмо/

A мен никой не може да ме спре да пия до безкрай и да си повръщам в хола !! Да живей рАсия, всички атакисти да стягат чемодана, на вокзала и тук при нас, много е харашо...

Само гледай да не си повърнеш върху компютъра, защото ще изгори и няма как да заработваш мръсните си соросоидни мангизи!

Земния ад - затвори, полиция, евроазиатски ценности, отровна храна/разбирай затвори, полиция, евроазиатски ценности, отровна храна и джуджета.

"НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНАТА СТРАНА В СВЕТА"...

За огромно съжаление и американския народ страда от безумните си и алчни политици!Крайно време е,да се нормализират с мирни средства световните неразбории,всяка страна да си избере пътя на развитие!Да се спре плана за нов световен ред,насилствено и както се очертават -бъдещи и последни за човечеството войни!

Ей, платените лакеи не смеят тук да дращят. Нали сме демокрация? От какво се страхуват? Или знаят какво стана с протестиращите срещу Уолстрийт - демократичен бой от полицията.

Демокрация по американски. А мерси!

Очакват се писателите промуоутъри и калтаци - >>> и Щерев да гостуват на тази новина. Моят изтрещял коментар е: всеки ден в Америка започва с едно добро начало. До края на деня поне още 20 - 30 парчета ще изпопадат в континента. Честито на утрепаните. Жално им дупе на трепачите.

Спокойно бе кретен! В русия началото е още по-доборо и там изпопадат по 50-60 парчета на ден. Истински рай и евроазиатски ценности.

това не е новина... това е ЕЖЕДНЕВИЕ в САЩ! Не се стрелят само негрите по гетата... но и белите по университетите и супемаркетите. А бе какво да правиш?! Страна на каубои...

по-лошото е, че американците се държат "в този стил" по целия свят ....... с техните войни.

пази боже... хуманитарни проблеми...

Гол до кръста! - та там няма ли дрехи втора употреба?!

основата част от населението се облича във верига магазини "армия на спасението" където продават дрехи-тип чували по 3-4 долара

нищо особено,просто нормално американско ежедневие.....

всички университети са като военни академии. Предимно стрелба изучават там.

Един обикновен ден в американския университет...

хаха робство, убийства на индиански племена, грабежи какво да очакваш от тамошните хора напрежението се натрупва.

"Полицията описа заподозрения, когото издирва активно, като полинезиец или от тихоокеанските острови, "гол до кръста и с къси панталони", предаде Фокус." Я първо проверете китайците да не са ви спрели фанелките..

По-скоро се изживява като Рамбо

Един нормален ден в хамерика или хамериканската мечта в действие.

Именно нормален ден! Какво до очакваш от превъртели зомбита, чийто живот е толкова далечен от естествения?

така е, естествения живот на крепостния роб е съвсем другой ...