Нов случай на стрелба в САЩ, трима убити

Трима души бяха убити при престрелка в американския щат Флорида между полицията и престъпник. Въоръженият нападател е сред загиналите.

Обратно в новината

Коментари - Нов случай на стрелба в САЩ, трима убити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

американците май постоянно се обучават. Този Маккеийн не знае броя на обучаващите се. А сериозно, направо си е страшно,че всеки ден се избиват,това означава яко увредена психика. И тия се смятат за нация, която иска контрол над хора,които са психологически стабилни. Наистина е необходим нов ред, но без САЩ и сателитите й

Не разбирам, защо американците не отидат в Сирия да стрелят срещу ИДИЛ, дето им реже главите, ами се самоизбиват ? Изперкулясаха нещо.

А ние гледаме Сирия...истинския екшън е по Щатите :)

Не е причина за тези убийства лесния достъп до оръжие! Причини са много други, но главната е политиката на управляващите насочена срещу човека, народа и природата. Управляващите позволяват на определени центрове, лаборатории и компании да съзават продукти доказано вредни за здравето на хората и унищожаващи естествената природна среда. Такива продукти са холивудските филми и музика, медиите, индустриалните храни и напитки, ваксините, лекарствата, изкуствено създадените причинители на болести по хората и животните, законите и мн.други.

До довечера сигурно ще има още 2-3 случая

Ето това се казва демокрация!

Понеже не им се пътува до близкия изток да сеят демокрация, а вече няма и толкова дивеч в Африка, за да ходят на лов, хамериканците си измислиха ново забавление: "Убий другарчето си"

Ша са изтребят тез атланти бре, без война ша се изтребят}:-(((

Брей, какво ставало в САЩ!!! Не искат ли двама имигранти от европейския изток, на мястото на загиналите?

Колега, не бъди толкова стиснат! Защо "само двама"? Мисля, че цяла Бълхария ще гласува на референдума, а 2/3 от Европа, да им пратим най-скъпото си - ВСИЧКИ "гостите", които Меркел покани...

нека си купуват пушки и пищови от уол март, както салама... а те сами ще се изтребят

по долу някой свързва тези трагични случай отново с руснаци,Путин и какво ли не!?. Америка си има свойте големи пороци ! Те ще му мислят! Ние трябва да мислим за епидемията от самоубийства,кървавата сеч по пътищата,наглото и крадливо управление ит.н.

" (Очаквайте подробности) " --------------------------- Абе к'ви подробности бе? Да не са пенсии, че да ги "ОЧАКВАМЕ"? Нас к'во ни еня, че некой си, некъде си, се гръмнал с още неколко, та чак пък и "ПОДРОБНОСТИ"...

Нали разбираш, че доброволно си посетил НОВИНАРСКИ сайт ? Някой да те кара НАСИЛА да четеш и да чакаш "подробности" ? Съвсем изперкахте.

На снимката има осем индивида с наднормено тегло. Да живее хАмерика!

ДА ЖИВЕЕ НАЍ-ГОЛЯМАТА ДЕМОКРАЦИЯ--САЩ

Aбе, къде е онази "мома" с този ник(>>>) и щереффф, че ми липсват тука с тъпите си плюнки???!! ;)

Щатите са една чудесна държава и пример за демокрация и здраво общество. Направо се чудя какво се борят разни хора против ценностите им! Пълни терористи ще да са!

Чак пък "здраво" общество! Нещо не се връзва с картинката горе......!

Защо в най-развитата држава в света хората се самоизтребват? Както върви, тия няма да участват в третата световна война! Ще се унищожат сами!

Има едно понятие "Хамериканска мечта" се нарича и то е точно олицетворение на случващото се там. При тях отстрела на мирно население без определена цел е просто генетично заложен и никой няма да го промени.

Спокойно, те само още тренират!

Въпрос на избор дали ще се избиваш в училищата или по- пътищата на една държава. Крайният резултат е избити. . Всеки срещу нещо воюва.Целият свят е тръгнал на м...та си и упорито върви към смъртта.

Да се очистят до един..все ми е тая, това там са идиоти, излъгани, че живеят по-добре от другия свят!!!

в русия не се ли стрелят

лелче, я обясни кво става тука, пак путин ли е виновен, че се гърмят в щатите???? че те станаха повече убитите от сирия, ма дрогарко??! ;))

не ти отговаря лелката??? хаха...мълчи като п..ка!! хихихихихи..

И всички сме познали цвета на престъпника!

КОЛКО ЛИ СТАНАХА ЖЕРТВИТЕ ОТ 01-01-2015

ПОВЕЧЕ от 11.09.2001

Аман от комплексари и ненормалници! Абе, нямате ли с какво друго да си играете, ами за патлаците сте се хванали?!

Дрогата, разврата и безверието ще унищожи американската империя на злото. Те водят войни в целия свят заради петрол и наркотици, но ще си плащат за това.

Пропусна да споменеш простотията и слабоумието , имай в предвид че обикновеният хамериканец е изключително глупав и прост. Тук същите фактори убиват притежателите на бързи коли , особено беемвета.

точно безверие няма. а наркотиците са много по-слабо разпространени отколкото в европа. според мен идва от стреса и пропагандата че са номер 1, което не отговаря на живота им.

Абре колкото и да се напъвате... Россия води доста напред пред САЩ с брой убийства на глава от населението! Тъй че американците скоро няма да настигнат братушките.

Обаче правят всичко необходимо за да го постигнат и вече доказаха, че оръжие в ръцете на американец не трябва да има.

Дай данни, статистика, че с тия лозунги сте като излезли от партийна школа...

Тези съвсем изперкаха! Чудно ми е, защо не си спретнат едно национално първенство по надстрелване по живи мишени... Имат си достатъчно университети, училища, болници и МОЛ-ове

Уж престрелка с полицията... пък предполагаем убиец...който се е самоубил.

Se taia

Е, самоубили са го момчето, ама няма смисъл да дават такива подробности :)

Нали знаеш вица: "Шерифът намира убит чернокож с четири огнестрелни рани в гърба. "Какво брутално... самоубийство!" - възкликва шерифът."

Шишкави са си американците.