Страните от ЕС постигнаха споразумение по законите за климата

Подкрепен е и закон, който изисква от 2035 г. новите автомобили, продавани в ЕС, да отделят нулеви емисии на въглероден диоксид - хибридните не осигуряват достатъчното им намаляване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обаче скоро се връща Тръмп и заедно с Путин и Китай ще приключат за доста време с тези генни деформации и грешки нс природата.. за добро или лошо

Зелената сделка ще унищожи икономиката на ЕС и последствията ще са масова бедност и глад. Без лични автомобили, без собствени жилища, без работа. Населението се подготва масово за социални помощи.

Европа се управлява от лунатици и психопати. Цял свят се подиграва на това посмешище на цивилизация и се радва, че лидерите на този континент самоубиват насилствено самия континент.

Ще се осъществи това. Имаме 10 години да сменим Ел мрежата. Да сме само на вятърни мелници и соларки. Да накараме Русия и Китай да забравят за простотиите които им направиха. Да се построят нови производствени мощности. Да излъже някой да произведе тези батерии, с цялата мизерия след това. И още и още. И тия са здраво напушени.

Ако другаря Путин не развие докрай кранчето, всички тези решения ще останат само на хартия. И е време в евро комисиите и парламента да се дава път на младите. Ново мислене няма как да дойде от вехти войводи.

От 2030-та забраняваме температури над 33 и под минус 10 градуса Целзий. Още от догодина забраняваме североизточния вятър (духа от Русия).

Забравих, забраняваме продълговатите домати.

С ток от въглища

ЕС прави закон за забогатяване на 3-4 чивека.

А кога закон за изравняване на заплатите.

Идва. Ако до тогава не са литнали ядрените ракети. Цимерманс и любовника му Шваб, ще си търсят квартирки на Луната.

Коминтерна не прощава ...