Коментари - Стоянов: Към момента няма опасност Русия да използва тактическо ядрено оръжие | Днес.dir.bg

Стоянов: Към момента няма опасност Русия да използва тактическо ядрено оръжие

Служебният министър на отбраната отбеляза, че въпреки предоставянето на оръжия на Украйна, конфликтът не спира, а се задълбочава

Обратно в новината

Коментари - Стоянов: Към момента няма опасност Русия да използва тактическо ядрено оръжие | Днес.dir.bg

Коментари

да ни показват текезесаря Стоянов с непоправимия си селски акцент. Ай, чиба бе, бегай у колхозо.

Към момента обаче. Използването на снаряди с обеднен уран може да промени този момент.

Този е голям бастун наистина

преведено прилича на Костя Копейкин

Вече почти два месеца служебното правителство води „епична“ битка със спекулата и с търговците на дребно. То не бяха проверки, то не бяха изказвания, Никола Стоянов и Явор Гечев, не слизат от медиите. Обещават ни „строги мерки“ и „резултати съвсем скоро“ докато се пъчат и хвърлят най-различни предложения, едно от друго по-откачени и неадекватни. Обединените усилия на цялото служебно правителство на Румен Радев най-накрая дадоха резултат – сайт с гръмкото заглавие „Информационен портал за наблюдение и сравнение на цените на част от хранителните продукти в малката потребителска кошница в България“. Никола Стоянов и Явор Гечев гордо представиха своята рожба, отредена да помогне за овладяването на цените. Тъжно е, че след два месеца пъчене, единственото, което служебните министри ни представиха като резултат от мерките за борба със спекулата е този абсурден сайт Първо, качеството на информацията. Към момента сайта показва средни цени. Как това би помогнало на потребителите да пазаруват по-евтино остава неясно. Е, на по-късен етап част от веригите щели да изпращат цените в магазините си. И какво от това, каква е ползата? Повечето големи вериги и сега изпращат брошури на потребителите си всяка седмица. Още по-интересно е с какво информацията за цените в други страни ще помогне в борбата с цените у нас? Чудесно е, че българският потребител вече официално може да се убеди, че например кашкавала в Германия е по-евтин, но това няма го нахрани, нито ще накара търговците тук да свалят цените. По какъв точно начин тази информация е полезна остава неясно. Непредубеденият потребител дори може да си помисли, че идеята за справяне на кризата с цените на служебното правителство е да насъскат потребителите срещу търговците и да се създадат конфликти. Министърът не се ангажира с прогноза колко потребители ще влизат в сайта всеки ден, за да се информират, нито каква ще бъде ползата, ако се установи, че в последните 30 дни кашкавалът в Смолян е бил малко по-евтин от Варна. Накратко, напънало се служебното правителство и родило един абсурден сайт, с гръмките претенции за борба с цените и спекулата. До този момент няма действаща мярка, приложена от служебното правителство на Румен Радев, която да е постигнала ефект в борбата със спекулата. Няма сериозен анализатор или икономист, който да смята, че предложените от служебното правителство мерки биха имали резултат. Няма и как да има, по простата причина, че предложените мерки

какво играете по свирката на тия пианици от кремъл, не виждате ли в каква корпуциа и безхаберие е потънала цялата държава и армията им най вече какви ядрени оръжие ще ползва ако имат 5 ракети работещио на кърст най много се съмнявам дори само плямпането им е огромно

Много вяло в коментарите. Ще провалите социолозите, маскари такива. Аз предвиждам 7 партии в парламента, Възраждане пред ДПС и ще се развали сгледата на кръжеца Звено - ГЕРБ ПП ДБ.

Вчера опънаха Костя Копейкин в точката. Казах му да запази неутралитет и, че аз също съм за мир. Той се държеше за палците, миролюбиво и не правеше никакви излишни движения. Беше неутрален.

Пази България от тъпите фатмаци дето я завладяха!

Зависи дали някой ще посегне да бърка в окото ѝ или в гза ѝ.

Фатмаците взеха властта. Ние си ги избрахме, защото сме най- простия народ в Европа. Какъв смисъл има да правиш референдум, за да получиш мнението на един от най- простите народи.

То хубаво гласувахме , ама мен ме е страх. Вярно , изпратих Балабанов от итн в украйна тогава на онова пътуване. Дали имат гел и лак за нокти. Не съм подготвен въобще . Каква я продадох, каква стана . А да - за който и да гласувате ппдб, граб дПС , ще " спечелите" . Колко струваше билетчето до онези плажове. Апартаментчето в Брюксел да продам . Не смогвам. Успех!

Скоро цените няма да са проблем, защото свят няма да има! Краят е много близо, точно както е предречено! ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ Е КЪМ СВОЯТ КРАЙ!

Ако стане, ще стане така или иначе, тъй че няма какво да се тръшкаме предварително.

Мит № 1: Руската победа във войната е неизбежна. Или Русия ще спечели войната, или конфликтът ще доведе до Трета световна война. Западната военна подкрепа за Украйна ескалира ситуацията и удължава страданието. Единственият път към мира е демилитаризацията на Украйна. Мит № 2: Русия е във война със Запада. Украйна е само марионетка на НАТО и бойно поле. Русия се защитава срещу агресора Украйна. Мит №3: Украйна е изкуствено образувание, а не суверенна държава. Украинските земи са исторически руски земи. Хората, които ги населяват, са изразили свободно политическата си воля да се върнат към Руската федерация и патриотично задължение на Русия е да ги освободи и защити. Мит № 4: В Украйна Русия се бори срещу западния империализъм и неоколониализъм, за да създаде многополюсен световен ред, в който държавите не се намесват във вътрешните работи на другите. Мит № 5: Украйна от години извършва геноцид в Донбас, а Русия трябваше да се намеси, за да защити хората. Мит № 6: Русия води свещена война срещу безбожни сатанисти в Украйна, за да защити християнството и традиционните ценности. Мит № 7: САЩ са финансирали, разработили и осъществили тайни програми за разработване на биологични оръжия в лаборатории в Украйна, като изпробват биологични оръжия върху местното население и въоръжават Украйна с биологични оръжия за нападение срещу Русия. Мит № 8: ЕС не може да оцелее без руските енергийни ресурси. САЩ накараха ЕС да приложи политики, които доведоха до световна енергийна криза, тъй като енергийните компании в САЩ извличат ползи от тази криза. Мит № 9: ЕС е новия СССР. Ние се борим срещу всяка диктатура.

Само такива като теб ли избират за листите?

Избори на 6 месеца, иначе ще изпращаме пресни мравки в украината!

След изборите правителството на ПП+ДБ или на ГЕРБ,или общото правителство от ПП+ДБ+ГЕРБ, ще въоръжават Украйна със всичко което им е нужно!!! Зенитни С 300 Танкове Самолети Снаряди....всичко.Войници засега не са им нужни.

Този си е заблуден комунист отдавна. Тоно обратното. Путин ще употреби атомно оръжие в Украйна.

Неговите няма да му позволят защото не им се умира и това ще е краят на годините му!

Аман от чукундури, само плямпат "няма как", "до момента", "ако се случи". Ако чакаш да дойде момента ще видиш как ще се случи и че има как. ЕС си измива ръцете като плаща милиарди и насъсква Украйна. А точно Полша, Румъния и България ще поемат първите удари, ако войната прескочи границите на Украйна. Да не си мисли някой, че Париж или Берлин ще пострадат.

Българите не желаем по никакъв начин да се замесваме. За Румъния не знам. Но поляците се напъват много. Май и на поляците са им преписали историята. Щом не помнят колко пъти са ги заличавали от картата.

Пушките, пушките! Кога ще ги раздавате? Че нещо ръцете ме сърбят...

На европейските ибрикчии са им спуснали поръчение от посолствата, дружно да илизат по медиите и да се кълнат, че руснаците блъфирали по отношение на употребата на ядрено оръжие. Това не са хора, а изроди някакви.

Така ли са ти казали от Козяк? Представяте ли си колко сме деградирали, щом ни управляват подобни чужди пачаври.

За сега няма опасност???? Как разбра? Путин не е сложил чавка в календара си със задължения???

Към този момент няма, във веднагически следващия гледай към небето .

А използва, а е изравнена със земята. А върху територията на Червения площад в Москва ще се организира световен шампионат по спортен риболов.

След като няма Борел, топ дипломатът на ЕС, ще използва това да нагнети още напрежението докато това оръжие дойде на дневен ред

След втори април изведнъж ще се окаже, че не само прозивеждаме, но и изнасяме за Украйна.

Износа не е спирал и за миг след 24.2.2022.

Щели да използват тактическо ядрено оръжие и после има Черноморски Флот няма Черноморски Флот. Ако се използват стратегическо ядрено оръжие имаше Москва няма Москва имаше Санкт Петербург няма Санкт Петербург и т.н. Нещастна треторазрядна армия която я бива да воюва само в Африка, срещу джихадисти с джипове и картечници и срещу България натъпкана догоре с национални предатели дегенерати. САЩ превзеха 49 милионен Ирак за две-три седмици, а непобедимата армия не може да превземе град с размерите на Каспичан 8 месеца. Нещастници!!!.

Я ми припомни след 20+ борба с талисмани кой е на власт в Афганистан? А в Ирак живота е супер, и в Либия след американската намеса. Тъпак.

Абе, копейки КО стана с Ахмак сила на оня наркоман-ислямиста Кадънов бе! Май отидоха в киреча! ХИ ХИ ХИ Сега и вагнер на Пирожкин натам са се запътили! :)

Щом по си ен ен почнаха да говорят за дедоларизация значи края на краварската кочина е съвсем близо.

Вече всички ще ползват рублей! .... За тапетна хартия

На мен ме дразни туй че всеки обвинява Русия за спецоперацията. А реално на Русия е обявена война от НАТО и ЕС. Русия единствено се отбранява и се бори против фашисти, евреи, нацисти, бандеровци и резаци! Същото прави и Партия Възраждане в България, Т.е. ний заедно с Русия защитаваме народа и населението от сексуални звращения, насилствено смяна на пола и други такива! Дано българите го разберат това и да гласуват масово за Партия Възраждане

Никой не гласува за наZZисти и БЕЗродници като ИЗраждане!

Личи си,че ръководството и електората ви е прост!

Абе глупендер, да се беше научил да ползваш тая глава. Ако не знаеш да ти кажа - основната функция на кратуната ти е да мисли. При теб май е само за да расте коса. Бранила се била Россия. Я само 1 въпрос. Колко са украинските танкове в Русия? Я още 1 въпрос. А колко са руските танкове в Украйна? Сега правиш ли елементарния извод кой води война и кой се отбранява? Или пак ти е трудно. Ако изтрезнееш някой ден може и да разбереш, ама надали.

Дано когато Путин дойде да ви "осбождава" от джендърското БГ правителство, България да види това като шанс "правоверните' да се присъединят към кораба-майка и да не изпрати никой да отвоюва това никому ненужно гнездо на руски пепелянки, каквото е Варна в последните 20 години. Направо не знам как не можем да инициираме референдум да ви присъединим към Русия, за да спрете да бълвате продажници и да ни облъчвате всекидневно с простотията си.

Въпреки предоставянето на оръжие, конфликтът се задълбочавал, ами това е все едно да наливаш масло в огъня и да се чудиш защо огънят продължава да гори... Айнщайн бе много прав - само глупакът извършва едно и също действие, очаквайки различен резултат!

Какво предлагаш да нападнем Украйна в гръб както стори СССР с Полша прес ВСВ , за има мир. Борците за мир се се оказавате фенове на нацизма, в случаля на руския нацизъм.

Нашите руски тролове обещаха, че Киев ще падне за 3 дни, обещаха, че ЕС ще замръзне тази зима, обещаха, че Украйна ще капитулира без ток, обещаха, че Бахмут ще падне всеки момент ... това беше преди месеци

Ами поне 300 хиляди наците ги няма, отидоха при Бандера - това малко ли е?

като свърши стоманата и месинга от държавния резерв?ще прайм снаряди от Ст 3 ,и патрони от стари кенове???

_stankow

>>>като свърши стоманата "Стомана" - Перник продължава да работи. До 200,000 тона стомана годишно. Стига за 4 милиона снаряда 155 мм >>> и месинга от държавния резерв ? България произвежда 100,000 тона мед и медни сплави годишно. Един от големите износители сме. Работят Асарел-Медет, Елаците-Мед и Челопеч майнинг. От липса на цинк също не страдаме. 150 хиляди тона цинк и олово от КЦМ - Пловдив. Оловно-цинковите рудници в Родопите едвам, едвам, но все още работят. Ако получат военна държавна поръчка - ще се родят ! :) >>>ще прайм снаряди от Ст 3 Ами те от такава стомана се правят. А по време на война, когато съвсем стане дефицит, даже от чугун се леят. Има специални таблици за стрелба за "Чугунена граната". Стреля се с намален заряд, защото е малко по-крехка, да не се пръсне при изстрела >>> ,и патрони от стари кенове??? И патрони могат да се правят със стоманени гилзи, във военно време. Но засега сме на месингови. Виж по-горе за производството на мед.

А защо ний не се обединим и да събираме пари за помощ на Русия? Живеем в демокрация, нека всеки подкрепя тоз когото му харесва! Партив Ъзраждане може да организира акция в помощ на Русия, която е нападната от НАТО!

иЗраждане да заминава на място да лиже задника на путлер

Хитро. И после да изпием парите.

Еми направете го, измекяри прости! Или само искате да получавате копейки, не и да връщате!

Много ми е интересно каква е логиката на тия продажни задници президента и военния министър. Как някой от тия двамата си представя, че започват преговори? Спират бойните действия и сядат да преговарят. И какви са условията? Русия получава всичко, Украйна спира да съществува, Путин става цар с главен паж Лукашенко и главен шут Медведев. В ролята на главни гъзолизци Румен Радев и сол т.шака му Стоянов. Еми не става. Или не всичко става по този начин. Единствено тия дватама наши НАТОвски генерали да си останат на длъжост главен гъзолизец на Путин другото няма как да се получи.

Интересно КОЙ си ти та разтягаш подобни локуми?

_stankow

>>>Стоянов добави, че не може да каже какво ще прави ВМЗ-Сопот с тези снаряди Естествено ще ги продаде, няма да ги държи на склад. На половин цена, като с изтичащ срок. В замяна ще произведе нови за българската армия. Която ще ги плати като нови, защото са нови. Тоест МО ще трябва да плати още примерно 170 милиона лева, за да си попълни запасите. Дано сделката е справедлива, дано изкупната и продажната цена са справедливи, но едва ли. В западната "пазарна" "икономика" версия "за колонии, васали и други балъци", се купува и продава по цена, каквато кажат САЩ. Справка - газ, уран, нефт, изтребители. На кого ще продаде тези боеприпаси ВМЗ ? Ами на европейски посредници, от фонда "1 милиона снаряда за Украйна". И пак ще отидат в Украйна. Ама не били 155 мм ? Да не забравяме, че все още по-голямата част от артилерията на ВСУ все още е съветска - тоест 152 мм (Мста, Д-20), 122 мм (Д-30), 125 мм (Т-72), 100 мм (МТ-12), мини 81 мм, мини 120 мм и т.н. Точно каквито са в складовете на МО и то ще ги продавало на ВМЗ. Така че тези снаряди ще отидат в Украйна. Дали ще спечелим от това или не - съмнявам се. Има ли далавера - прибират я западняците. И дано не е на кредит, с отложено плащане, че да стане както с Ирак ... А за нас ще остане да сме на страната на губещите, които са подпомагали запада срещу Русия. Точно както през ВСВ подпомагахме Германия ...

тоя?! Отидете в Лясковец и другите оръжейни фабрики. Бълват оборудване и боеприпаси само за Украйна.

Простата фуражката знае всичко, ейййй.... Също като началника му. Кухи лейки.

Лоши дни очакват червените български генерали и военни под пагона на Мутрофанова. Ако имате останали някакви чест и военно достойнство все още, най-добре е да се гръмнете сами. Така са правили достойните вноенни хора преди време, а не да продължавате да осирате пейзажа. А краденото от вас ще си го поделят наследниците ви, а после ще им бъде отнето. това е положението, друг изход нямате, колкото и да си мислите за Дубай.

няма инфо дали е изпращано тежко въоръжение за Украйна, гаубици и др.подобни. Май сме изпратили !

Много се дразня от простаци с идеологическа насоченост. Министърът на отбраната няма отношение какво произвежда ВМЗ"сОПОТ", ако нещо му трябва си гопоръчва и си го купува вкл. и от там. ВМЗ-то си е фирма и си произвежда и търгува като всяка друга и няма никаква подчиненост на МО.

Как да коментираш човек военен пенсионер намерил подслон при льотчика ,който по време на следването си във военното училище единствените му учебници са били марксизъм-ленинизъм и история на кпсс !!!

Да напомня. Царство България се е присъединила към Тристранния пакт на Германия-Япония-Италия. "След решение на правителството от 20 януари, тържествено в двореца Белведере във Виена на 1 март 1941 г. министър-председателят Богдан Филов подписва договора за присъединяване на България към пакта, с което се слага край на политиката на неутралитет и България става съюзник на Германия". България обявява война на САЩ и Великобритания. Вижте паметника на американските летци пред посолството на САЩ. На територията на България през ВСВ не са се водили сражения. Един съветски войник не е загинал тука. Този паметник -МОЧА - не е войнишки паметник. България е обявила война и на Германия на 8 септември 1944г. и е в състояние на война едновременно със САЩ, Великобритания и Германия. Далновидно нали? А навремето ,точно в онзи момент е изглеждало изключително далновидно.

_stankow

И аз да припомня. Не на вас, но на тези, които ще го прочетат. И друг път съм го пускал, но гледам - вие, и други, упорито твърдите неистини. На територията на България са погребани общо 1089 съветски войници. Загинали, починали от рани. Най-голям брой от тях (30%) са загинали при боевете в Югославия. Край Кула са загинали 140 руски и 16 български войни, преграждайки пътя на дивизията "Принц Ойген" през Връшка чука към Видин и Унгария. Има поставен паметник. При изпълнение на служебния си дълг, при връщане от бойно задание по бомбардиране на немски войски в Югославия, през септември 1944-та година край Пирдоп, загива екипажът от 5 човека на съветски бомбардировач от 861-ви бомбардировъчен авиополк, базиран край Бяла Слатина. Има поставен паметник. На морските карти точката с координати 42 град. 53 мин. 8 сек. сев. шир. и 28 град. 03 мин. 6 сек. изт. дължина (позиция N 28), над потъналата Щ-211, е означена като място за отдаване на воински почести в памет на екипажите на подводните лодки С-34, Щ-204, Щ-211, Л-24, загинали при действията на комуникациите на противника в западната част на Черно море в годините на ВСВ. Общо 300 моряци и офицери. На мястото, където са намерени телата на двама моряци от C-34, има поставен паметник. Слава на мъжете, загинали в борба с хитлеризма !

ЛЪЖЕЦ! От продажния съветски кръжец на селския хитрец Радев! Къш и да ви няма, за затвора сте всички от радевия гълъбарник! Скоро, много скоро ще го усетите!

Глупак! Та нали според "българските" СМИ руснаците се бият с лопати!?!?!Това самолетните механици били ЧУДО в тактическооперативното направление???!? Да им се ненадяваш!

Тоя не обясняваше ли ,че няма да има война ,два дни преди орките да нападнат.Или аз бъркам зелените чорапи?

Бай Ганьо е най големия селски тарикат на Балканите. Накрая ще гледаме филма: Хитрата сврака е в капана с двата крака...

,,въпреки предоставянето на оръжия на Украйна, конфликтът не спира, а се задълбочава,, Браво открихте топлата вода :))) Все едно да наливаш бензин в огън и да чакаш да угасне :)))

Тоя натовец с устенца , като кокоше дупе да си мълчи, че всяка дума му е година затвор, за предатество срещу България! В съучастие с Главнопроститутката на България! Радуууууув

НАТО оценява дейностите на Русия като опасни, комунягата обаче разбира повече.

Много странно се държат управляващите и политиците ни! Вместо по цял ден да се хвалят, че са солидсрни със Украйна и съюзниците ни, те мънкат, обясняват се и правят така, че да изглеждаме еднакво неадекватни на изток и на запад.

Коментари - Стоянов: Към момента няма опасност Русия да използва тактическо ядрено оръжие | Днес.dir.bg

Стоянов: Към момента няма опасност Русия да използва тактическо ядрено оръжие

Служебният министър на отбраната отбеляза, че въпреки предоставянето на оръжия на Украйна, конфликтът не спира, а се задълбочава

Обратно в новината

Коментари - Стоянов: Към момента няма опасност Русия да използва тактическо ядрено оръжие | Днес.dir.bg

Коментари

да ни показват текезесаря Стоянов с непоправимия си селски акцент. Ай, чиба бе, бегай у колхозо.

Към момента обаче. Използването на снаряди с обеднен уран може да промени този момент.

Този е голям бастун наистина

преведено прилича на Костя Копейкин

Вече почти два месеца служебното правителство води „епична“ битка със спекулата и с търговците на дребно. То не бяха проверки, то не бяха изказвания, Никола Стоянов и Явор Гечев, не слизат от медиите. Обещават ни „строги мерки“ и „резултати съвсем скоро“ докато се пъчат и хвърлят най-различни предложения, едно от друго по-откачени и неадекватни. Обединените усилия на цялото служебно правителство на Румен Радев най-накрая дадоха резултат – сайт с гръмкото заглавие „Информационен портал за наблюдение и сравнение на цените на част от хранителните продукти в малката потребителска кошница в България“. Никола Стоянов и Явор Гечев гордо представиха своята рожба, отредена да помогне за овладяването на цените. Тъжно е, че след два месеца пъчене, единственото, което служебните министри ни представиха като резултат от мерките за борба със спекулата е този абсурден сайт Първо, качеството на информацията. Към момента сайта показва средни цени. Как това би помогнало на потребителите да пазаруват по-евтино остава неясно. Е, на по-късен етап част от веригите щели да изпращат цените в магазините си. И какво от това, каква е ползата? Повечето големи вериги и сега изпращат брошури на потребителите си всяка седмица. Още по-интересно е с какво информацията за цените в други страни ще помогне в борбата с цените у нас? Чудесно е, че българският потребител вече официално може да се убеди, че например кашкавала в Германия е по-евтин, но това няма го нахрани, нито ще накара търговците тук да свалят цените. По какъв точно начин тази информация е полезна остава неясно. Непредубеденият потребител дори може да си помисли, че идеята за справяне на кризата с цените на служебното правителство е да насъскат потребителите срещу търговците и да се създадат конфликти. Министърът не се ангажира с прогноза колко потребители ще влизат в сайта всеки ден, за да се информират, нито каква ще бъде ползата, ако се установи, че в последните 30 дни кашкавалът в Смолян е бил малко по-евтин от Варна. Накратко, напънало се служебното правителство и родило един абсурден сайт, с гръмките претенции за борба с цените и спекулата. До този момент няма действаща мярка, приложена от служебното правителство на Румен Радев, която да е постигнала ефект в борбата със спекулата. Няма сериозен анализатор или икономист, който да смята, че предложените от служебното правителство мерки биха имали резултат. Няма и как да има, по простата причина, че предложените мерки

какво играете по свирката на тия пианици от кремъл, не виждате ли в каква корпуциа и безхаберие е потънала цялата държава и армията им най вече какви ядрени оръжие ще ползва ако имат 5 ракети работещио на кърст най много се съмнявам дори само плямпането им е огромно

Много вяло в коментарите. Ще провалите социолозите, маскари такива. Аз предвиждам 7 партии в парламента, Възраждане пред ДПС и ще се развали сгледата на кръжеца Звено - ГЕРБ ПП ДБ.

Вчера опънаха Костя Копейкин в точката. Казах му да запази неутралитет и, че аз също съм за мир. Той се държеше за палците, миролюбиво и не правеше никакви излишни движения. Беше неутрален.

Пази България от тъпите фатмаци дето я завладяха!

Зависи дали някой ще посегне да бърка в окото ѝ или в гза ѝ.

Фатмаците взеха властта. Ние си ги избрахме, защото сме най- простия народ в Европа. Какъв смисъл има да правиш референдум, за да получиш мнението на един от най- простите народи.

То хубаво гласувахме , ама мен ме е страх. Вярно , изпратих Балабанов от итн в украйна тогава на онова пътуване. Дали имат гел и лак за нокти. Не съм подготвен въобще . Каква я продадох, каква стана . А да - за който и да гласувате ппдб, граб дПС , ще " спечелите" . Колко струваше билетчето до онези плажове. Апартаментчето в Брюксел да продам . Не смогвам. Успех!

Скоро цените няма да са проблем, защото свят няма да има! Краят е много близо, точно както е предречено! ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ Е КЪМ СВОЯТ КРАЙ!

Ако стане, ще стане така или иначе, тъй че няма какво да се тръшкаме предварително.

Мит № 1: Руската победа във войната е неизбежна. Или Русия ще спечели войната, или конфликтът ще доведе до Трета световна война. Западната военна подкрепа за Украйна ескалира ситуацията и удължава страданието. Единственият път към мира е демилитаризацията на Украйна. Мит № 2: Русия е във война със Запада. Украйна е само марионетка на НАТО и бойно поле. Русия се защитава срещу агресора Украйна. Мит №3: Украйна е изкуствено образувание, а не суверенна държава. Украинските земи са исторически руски земи. Хората, които ги населяват, са изразили свободно политическата си воля да се върнат към Руската федерация и патриотично задължение на Русия е да ги освободи и защити. Мит № 4: В Украйна Русия се бори срещу западния империализъм и неоколониализъм, за да създаде многополюсен световен ред, в който държавите не се намесват във вътрешните работи на другите. Мит № 5: Украйна от години извършва геноцид в Донбас, а Русия трябваше да се намеси, за да защити хората. Мит № 6: Русия води свещена война срещу безбожни сатанисти в Украйна, за да защити християнството и традиционните ценности. Мит № 7: САЩ са финансирали, разработили и осъществили тайни програми за разработване на биологични оръжия в лаборатории в Украйна, като изпробват биологични оръжия върху местното население и въоръжават Украйна с биологични оръжия за нападение срещу Русия. Мит № 8: ЕС не може да оцелее без руските енергийни ресурси. САЩ накараха ЕС да приложи политики, които доведоха до световна енергийна криза, тъй като енергийните компании в САЩ извличат ползи от тази криза. Мит № 9: ЕС е новия СССР. Ние се борим срещу всяка диктатура.

Само такива като теб ли избират за листите?

Избори на 6 месеца, иначе ще изпращаме пресни мравки в украината!

След изборите правителството на ПП+ДБ или на ГЕРБ,или общото правителство от ПП+ДБ+ГЕРБ, ще въоръжават Украйна със всичко което им е нужно!!! Зенитни С 300 Танкове Самолети Снаряди....всичко.Войници засега не са им нужни.

Този си е заблуден комунист отдавна. Тоно обратното. Путин ще употреби атомно оръжие в Украйна.

Неговите няма да му позволят защото не им се умира и това ще е краят на годините му!

Аман от чукундури, само плямпат "няма как", "до момента", "ако се случи". Ако чакаш да дойде момента ще видиш как ще се случи и че има как. ЕС си измива ръцете като плаща милиарди и насъсква Украйна. А точно Полша, Румъния и България ще поемат първите удари, ако войната прескочи границите на Украйна. Да не си мисли някой, че Париж или Берлин ще пострадат.

Българите не желаем по никакъв начин да се замесваме. За Румъния не знам. Но поляците се напъват много. Май и на поляците са им преписали историята. Щом не помнят колко пъти са ги заличавали от картата.

Пушките, пушките! Кога ще ги раздавате? Че нещо ръцете ме сърбят...

На европейските ибрикчии са им спуснали поръчение от посолствата, дружно да илизат по медиите и да се кълнат, че руснаците блъфирали по отношение на употребата на ядрено оръжие. Това не са хора, а изроди някакви.

Така ли са ти казали от Козяк? Представяте ли си колко сме деградирали, щом ни управляват подобни чужди пачаври.

За сега няма опасност???? Как разбра? Путин не е сложил чавка в календара си със задължения???

Към този момент няма, във веднагически следващия гледай към небето .

А използва, а е изравнена със земята. А върху територията на Червения площад в Москва ще се организира световен шампионат по спортен риболов.

След като няма Борел, топ дипломатът на ЕС, ще използва това да нагнети още напрежението докато това оръжие дойде на дневен ред

След втори април изведнъж ще се окаже, че не само прозивеждаме, но и изнасяме за Украйна.

Износа не е спирал и за миг след 24.2.2022.

Щели да използват тактическо ядрено оръжие и после има Черноморски Флот няма Черноморски Флот. Ако се използват стратегическо ядрено оръжие имаше Москва няма Москва имаше Санкт Петербург няма Санкт Петербург и т.н. Нещастна треторазрядна армия която я бива да воюва само в Африка, срещу джихадисти с джипове и картечници и срещу България натъпкана догоре с национални предатели дегенерати. САЩ превзеха 49 милионен Ирак за две-три седмици, а непобедимата армия не може да превземе град с размерите на Каспичан 8 месеца. Нещастници!!!.

Я ми припомни след 20+ борба с талисмани кой е на власт в Афганистан? А в Ирак живота е супер, и в Либия след американската намеса. Тъпак.

Абе, копейки КО стана с Ахмак сила на оня наркоман-ислямиста Кадънов бе! Май отидоха в киреча! ХИ ХИ ХИ Сега и вагнер на Пирожкин натам са се запътили! :)

Щом по си ен ен почнаха да говорят за дедоларизация значи края на краварската кочина е съвсем близо.

Вече всички ще ползват рублей! .... За тапетна хартия

На мен ме дразни туй че всеки обвинява Русия за спецоперацията. А реално на Русия е обявена война от НАТО и ЕС. Русия единствено се отбранява и се бори против фашисти, евреи, нацисти, бандеровци и резаци! Същото прави и Партия Възраждане в България, Т.е. ний заедно с Русия защитаваме народа и населението от сексуални звращения, насилствено смяна на пола и други такива! Дано българите го разберат това и да гласуват масово за Партия Възраждане

Никой не гласува за наZZисти и БЕЗродници като ИЗраждане!

Личи си,че ръководството и електората ви е прост!

Абе глупендер, да се беше научил да ползваш тая глава. Ако не знаеш да ти кажа - основната функция на кратуната ти е да мисли. При теб май е само за да расте коса. Бранила се била Россия. Я само 1 въпрос. Колко са украинските танкове в Русия? Я още 1 въпрос. А колко са руските танкове в Украйна? Сега правиш ли елементарния извод кой води война и кой се отбранява? Или пак ти е трудно. Ако изтрезнееш някой ден може и да разбереш, ама надали.

Дано когато Путин дойде да ви "осбождава" от джендърското БГ правителство, България да види това като шанс "правоверните' да се присъединят към кораба-майка и да не изпрати никой да отвоюва това никому ненужно гнездо на руски пепелянки, каквото е Варна в последните 20 години. Направо не знам как не можем да инициираме референдум да ви присъединим към Русия, за да спрете да бълвате продажници и да ни облъчвате всекидневно с простотията си.

Въпреки предоставянето на оръжие, конфликтът се задълбочавал, ами това е все едно да наливаш масло в огъня и да се чудиш защо огънят продължава да гори... Айнщайн бе много прав - само глупакът извършва едно и също действие, очаквайки различен резултат!

Какво предлагаш да нападнем Украйна в гръб както стори СССР с Полша прес ВСВ , за има мир. Борците за мир се се оказавате фенове на нацизма, в случаля на руския нацизъм.

Нашите руски тролове обещаха, че Киев ще падне за 3 дни, обещаха, че ЕС ще замръзне тази зима, обещаха, че Украйна ще капитулира без ток, обещаха, че Бахмут ще падне всеки момент ... това беше преди месеци

Ами поне 300 хиляди наците ги няма, отидоха при Бандера - това малко ли е?

като свърши стоманата и месинга от държавния резерв?ще прайм снаряди от Ст 3 ,и патрони от стари кенове???

_stankow

>>>като свърши стоманата "Стомана" - Перник продължава да работи. До 200,000 тона стомана годишно. Стига за 4 милиона снаряда 155 мм >>> и месинга от държавния резерв ? България произвежда 100,000 тона мед и медни сплави годишно. Един от големите износители сме. Работят Асарел-Медет, Елаците-Мед и Челопеч майнинг. От липса на цинк също не страдаме. 150 хиляди тона цинк и олово от КЦМ - Пловдив. Оловно-цинковите рудници в Родопите едвам, едвам, но все още работят. Ако получат военна държавна поръчка - ще се родят ! :) >>>ще прайм снаряди от Ст 3 Ами те от такава стомана се правят. А по време на война, когато съвсем стане дефицит, даже от чугун се леят. Има специални таблици за стрелба за "Чугунена граната". Стреля се с намален заряд, защото е малко по-крехка, да не се пръсне при изстрела >>> ,и патрони от стари кенове??? И патрони могат да се правят със стоманени гилзи, във военно време. Но засега сме на месингови. Виж по-горе за производството на мед.

А защо ний не се обединим и да събираме пари за помощ на Русия? Живеем в демокрация, нека всеки подкрепя тоз когото му харесва! Партив Ъзраждане може да организира акция в помощ на Русия, която е нападната от НАТО!

иЗраждане да заминава на място да лиже задника на путлер

Хитро. И после да изпием парите.

Еми направете го, измекяри прости! Или само искате да получавате копейки, не и да връщате!

Много ми е интересно каква е логиката на тия продажни задници президента и военния министър. Как някой от тия двамата си представя, че започват преговори? Спират бойните действия и сядат да преговарят. И какви са условията? Русия получава всичко, Украйна спира да съществува, Путин става цар с главен паж Лукашенко и главен шут Медведев. В ролята на главни гъзолизци Румен Радев и сол т.шака му Стоянов. Еми не става. Или не всичко става по този начин. Единствено тия дватама наши НАТОвски генерали да си останат на длъжост главен гъзолизец на Путин другото няма как да се получи.

Интересно КОЙ си ти та разтягаш подобни локуми?

_stankow

>>>Стоянов добави, че не може да каже какво ще прави ВМЗ-Сопот с тези снаряди Естествено ще ги продаде, няма да ги държи на склад. На половин цена, като с изтичащ срок. В замяна ще произведе нови за българската армия. Която ще ги плати като нови, защото са нови. Тоест МО ще трябва да плати още примерно 170 милиона лева, за да си попълни запасите. Дано сделката е справедлива, дано изкупната и продажната цена са справедливи, но едва ли. В западната "пазарна" "икономика" версия "за колонии, васали и други балъци", се купува и продава по цена, каквато кажат САЩ. Справка - газ, уран, нефт, изтребители. На кого ще продаде тези боеприпаси ВМЗ ? Ами на европейски посредници, от фонда "1 милиона снаряда за Украйна". И пак ще отидат в Украйна. Ама не били 155 мм ? Да не забравяме, че все още по-голямата част от артилерията на ВСУ все още е съветска - тоест 152 мм (Мста, Д-20), 122 мм (Д-30), 125 мм (Т-72), 100 мм (МТ-12), мини 81 мм, мини 120 мм и т.н. Точно каквито са в складовете на МО и то ще ги продавало на ВМЗ. Така че тези снаряди ще отидат в Украйна. Дали ще спечелим от това или не - съмнявам се. Има ли далавера - прибират я западняците. И дано не е на кредит, с отложено плащане, че да стане както с Ирак ... А за нас ще остане да сме на страната на губещите, които са подпомагали запада срещу Русия. Точно както през ВСВ подпомагахме Германия ...

тоя?! Отидете в Лясковец и другите оръжейни фабрики. Бълват оборудване и боеприпаси само за Украйна.

Простата фуражката знае всичко, ейййй.... Също като началника му. Кухи лейки.

Лоши дни очакват червените български генерали и военни под пагона на Мутрофанова. Ако имате останали някакви чест и военно достойнство все още, най-добре е да се гръмнете сами. Така са правили достойните вноенни хора преди време, а не да продължавате да осирате пейзажа. А краденото от вас ще си го поделят наследниците ви, а после ще им бъде отнето. това е положението, друг изход нямате, колкото и да си мислите за Дубай.

няма инфо дали е изпращано тежко въоръжение за Украйна, гаубици и др.подобни. Май сме изпратили !

Много се дразня от простаци с идеологическа насоченост. Министърът на отбраната няма отношение какво произвежда ВМЗ"сОПОТ", ако нещо му трябва си гопоръчва и си го купува вкл. и от там. ВМЗ-то си е фирма и си произвежда и търгува като всяка друга и няма никаква подчиненост на МО.

Как да коментираш човек военен пенсионер намерил подслон при льотчика ,който по време на следването си във военното училище единствените му учебници са били марксизъм-ленинизъм и история на кпсс !!!

Да напомня. Царство България се е присъединила към Тристранния пакт на Германия-Япония-Италия. "След решение на правителството от 20 януари, тържествено в двореца Белведере във Виена на 1 март 1941 г. министър-председателят Богдан Филов подписва договора за присъединяване на България към пакта, с което се слага край на политиката на неутралитет и България става съюзник на Германия". България обявява война на САЩ и Великобритания. Вижте паметника на американските летци пред посолството на САЩ. На територията на България през ВСВ не са се водили сражения. Един съветски войник не е загинал тука. Този паметник -МОЧА - не е войнишки паметник. България е обявила война и на Германия на 8 септември 1944г. и е в състояние на война едновременно със САЩ, Великобритания и Германия. Далновидно нали? А навремето ,точно в онзи момент е изглеждало изключително далновидно.

_stankow

И аз да припомня. Не на вас, но на тези, които ще го прочетат. И друг път съм го пускал, но гледам - вие, и други, упорито твърдите неистини. На територията на България са погребани общо 1089 съветски войници. Загинали, починали от рани. Най-голям брой от тях (30%) са загинали при боевете в Югославия. Край Кула са загинали 140 руски и 16 български войни, преграждайки пътя на дивизията "Принц Ойген" през Връшка чука към Видин и Унгария. Има поставен паметник. При изпълнение на служебния си дълг, при връщане от бойно задание по бомбардиране на немски войски в Югославия, през септември 1944-та година край Пирдоп, загива екипажът от 5 човека на съветски бомбардировач от 861-ви бомбардировъчен авиополк, базиран край Бяла Слатина. Има поставен паметник. На морските карти точката с координати 42 град. 53 мин. 8 сек. сев. шир. и 28 град. 03 мин. 6 сек. изт. дължина (позиция N 28), над потъналата Щ-211, е означена като място за отдаване на воински почести в памет на екипажите на подводните лодки С-34, Щ-204, Щ-211, Л-24, загинали при действията на комуникациите на противника в западната част на Черно море в годините на ВСВ. Общо 300 моряци и офицери. На мястото, където са намерени телата на двама моряци от C-34, има поставен паметник. Слава на мъжете, загинали в борба с хитлеризма !

ЛЪЖЕЦ! От продажния съветски кръжец на селския хитрец Радев! Къш и да ви няма, за затвора сте всички от радевия гълъбарник! Скоро, много скоро ще го усетите!

Глупак! Та нали според "българските" СМИ руснаците се бият с лопати!?!?!Това самолетните механици били ЧУДО в тактическооперативното направление???!? Да им се ненадяваш!

Тоя не обясняваше ли ,че няма да има война ,два дни преди орките да нападнат.Или аз бъркам зелените чорапи?

Бай Ганьо е най големия селски тарикат на Балканите. Накрая ще гледаме филма: Хитрата сврака е в капана с двата крака...

,,въпреки предоставянето на оръжия на Украйна, конфликтът не спира, а се задълбочава,, Браво открихте топлата вода :))) Все едно да наливаш бензин в огън и да чакаш да угасне :)))

Тоя натовец с устенца , като кокоше дупе да си мълчи, че всяка дума му е година затвор, за предатество срещу България! В съучастие с Главнопроститутката на България! Радуууууув

НАТО оценява дейностите на Русия като опасни, комунягата обаче разбира повече.

Много странно се държат управляващите и политиците ни! Вместо по цял ден да се хвалят, че са солидсрни със Украйна и съюзниците ни, те мънкат, обясняват се и правят така, че да изглеждаме еднакво неадекватни на изток и на запад.