Стотици смъртни заплахи срещу адвоката на ромите, пребили командоса

Обществото ни е жадно за кръв и зрелища, заяви юристът Красимир Баков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Търпението се изчерпа, цяла група бият, арестуват само двама, вие какво очаквате?!

Хелзинския Комитет да се заеме със защитата на адвоката. Ако адвокатът беше циганин, вече щеше да го е направил.

нека да излезе и да каже първо кой го е ангажирал с тази защита, колко са му платили - ко муу ги е платил .......... За колко се продаде бе педал - па ревеш жената децата - тез дет защитаваш трява и тях да земата да преият и изнасилят, пък тоава може да ти дойде акъла.....

Защо да го заплашвам? Той Господ ще си ги накаже всички! Бог забава, но не забравя!!!

И какво чудно има в това ?

И сега какво, и за адвокатина-продажник ли да се вайкаме?! Кой нормален уважаващ себе си адвокат ще се заеме да защитава тази измет?! Да не се оплаква, ами да си намери по-нормална клиентела.

Определено недемократично ми звучат тия смъртни заплахи срещу коняци , айдукати , дупетати..... Дела трябват , хора , дела !!!!

Това са рисковете на професията. Какво толкова е станало? Не е очаквано ? Има бесни хора, обидени от тая ситуация с така наречения 'командос' оставил се да го набият некви неграмотни безсмислени същества. Не бих съдил хората, коитпо го заплашват строго.

ОБЩЕСТВОТО ЖАДНО ЗА АГРЕСИЯ,А ТИ-ЖАДЕН ЗА ПАРИ!!! ЖАЛКАР!!! ЗАЩО СИ СЛАГАШ ТОЯ ГРЯХ НА ДУШАТА,БЕ?! КОЙ И КОЛКО ТИ ПЛАТИ?! ТИЯ ПРОШЛЯЦИ ЕДВА ЛИ ИМАТ И 20 ЛЕВА ДА ИЗВАДЯТ!!! КОЛЕГИТЕ ТИ ТЕ ПОДКРЕПИЛИ?! ВИЕ ОТ ПЛОВДИВ ВСЕ СТЕ ТАКИВА!!!

И какво толкова е станало? Все пак е само заплаха.

Повече от 80% не разбират, че ако обвиняемите нямат защита, то спокойно на 1000% осъждат България (и тях) да им изплаща компенсации.

нека да излезе и да каже първо кой го е ангажирал с тази защита, колко са му платили - ко муу ги е платил .......... За колко се продаде бе педал - па ревеш жената децата - тез дет защитаваш трява и тях да земата да преият и изнасилят, пък тоава може да ти дойде акъла.....

Не знам за какво е жадно обществото , но този адвокат е жаден за мангалски кинти........ Както съм писал многократно - ЦИГАНСКА ПРЕСТЪПНОСТ НЕ СЪЩЕСТВУВА! За да я има трябва да бъде покровителствана от цигански полицаи, прокурори ,следователи, съдии, дознатели, адвокати и съдебни лекари и т.н. по веригата. Аз такива не знам да има , поне не достатъчно!!!!Хора , проумейте традиционната българска алчност подхранва тази гадост!!!!

Утре ако някой от вас се качи в колата си след като е пил и го хванат, няма ли да си хване адвокат да го защитава? И няма ли да адвокатът му да има за клиент един боклук?

ГЛУПОСТИ! ИМАТ ПРАВО НА СЛУЖЕБЕН ЗАЩИТНИК,А НЕ СТАНА ЯСНО,ЧЕ ТОЗИ Е ТАКЪВ,Т.Е. НЕ Е НАЗНАЧЕН ОТ СЪДА!!!

В един процес решаваща е ролята на прокурора и на съдията. Ако има несправедлив процес, основната вина е тяхна. Прокурорът е виновен ако обвинението е лошо подготвено. Съдията е виновен, в случай че решението му е идеологически или финансово коригирано. Адвокатът е най-малкия проблем. А ако обществото смята съдебната система за неефективна, порочна и генерираща несправедливост, има два варианта - или създава паралелна съдебно-наказателна структура или показва недвусмислено и категорично какво мисли за настоящата, така че да се вземат мерки.

И защитата вместо да търси грешки в следствието...... сещаш се.... норбална практика .....

Адвокатът и съдията работят по ЗАКОНИТЕ приети от НС. В какво го обвиняваш адвоката, в закононарушение?

И каква е поуката от думите ти?

Соросоидиотският адвокат лъже бетер дърта "ромка".

-Как ще познаете, дали един адвокат лъже, когато говори? - отг: Мърда си устните.... А като пише? 5 Лъжи на дума с 4 букви... А и народът го е казал: С каквито се събереш такъв ставаш

Стотците, или хиляди заплахи към адвоката на терористи си остават само такива, но ако някой наистина иска да свети маслото на адвоката, то той няма да отправя заплахи, а ще използва тези, които са добре дошли, като по този начин ще му направят не завеса, а желязна преграда, която няма да бъде преодоляна(няма да го открият).

Не е вярно, че "Обществото ни е жадно за кръв и зрелища" г-н адвокат! Обществото ни е жадно за спокойствие, мир, ред и справедливост и търси начин да ги получи!

Можело и без да го заплашват.

Обществото ни е жадно за справедливост.Клиентите на този адвокат на дявола са жадни за кръв и зрелища.

Изобщо не му желая смъртта на нещото от снимката, само да се нямерят няколко рома да го сритат в главата.

Всеки има право на адвокатска защита - циганин, българин - все тая. Тези, които заплашват адвоката, също не уважават законите - като огромната част от мангалите. Американците имат един израз "бял боклук".

Дъното... Все едно Германия 37ма година. Мракобесие и простотия.

В случая един българин помага на двама цигани да отърват затвора, ( ами случая в Русе) . Аз ако пребия циганин , какво ще се случи ? Сигурно ще дойде един циганин адвокат и ще ме защитава, а една тумба цигани ще ме оградят да ме пазят да не се саморазправят с мен роднините на пребития?

Какви ги дрънка този?! Обществото ни е отвратено от безбройните безчинства на циганите и кръвта, пролята от жертвите им, много често стари, безпомощни хора.

Този да се замисли колко хора има пребити, изнасилени и ограбени от многократно оправдавани цигани, защитавани от адвокати, на които плащат разни организации и тогава да се учудва, че има толкова много пожелания към него, децата му и жената с която живее, не вярвам да са пропуснали и майка му.

Не разбрах, нямаш против да те ритат в главата други етноси? Щото аз съм българин, ако с нещо мога да ти помогна, та да вдигнеш коефициента си на интелигентност?

Ако познаваше адвоката, щеше да знаеш колко си далеч от истината. Той е далеч от Сорос и от демокрацията. Влече го към Путин и соца. Никой не е безгрешен.

Да прочете това лапача на кинти ...... https://life.dir.bg/zvezdi/advokatat-na-harvi-uaynstiyn-otkaza-da-go-zashtitava това е адвокат ....

В и т.н. съм включил и тях. Адвоката го обвинявам в пристрастност по финансови подбуди. За да се измъкнат тези "клиенти" ще се наложат и корупционни практики.... Още нещо по темата????

да, така е, циганите вилнеят по-дивашки и по-безнаказано и от фашисти пре 37-а в германия! а, че са мракобесни простаци ти го каза...

Верно ли?! "Стотици" заплахи, кръвожадно общество?! Баков, освен адвокат, поне малко не си ли и човек?!

А пребитите и ограбени от българи не са ли жертви? Или тях - кучета ги яли?

Туй българин да те срита, германец или пък руснак... Ей това е хубаво ритане, ама цигански ритник е кофти...хаххахах

Куче, което лае не хапе! ;)

Една стига, ама няма кой ...

Стотиците заплахи да не би да идат от някое НПО?

Абе не знам... Вчера едно момче чисто българче си уби приятелката... Едни видни българи откраднаха 4.5 милиарда... Просто казвам, че не сме нито светци, нито аристократи.. И ако си изкараме главите от задниците може и да видим проблема...и той не е в етноса... Ама за това трябва акъл и четене!

Обществото ни е жадно за кръв и зрелища, НО юристът Красимир Баков е над тези неща - той е жаден единствено за пари и публичност!

А обществото ни какво мисли за стотиците ограбени, убити, изнасилени от българи? Май хич не мислим като цяло.

Обществото ни не търси кръвопролития и темподобни , търси спокойствие и благоденствие , но е отвратено от това племе, което безчинства и от такива, алчни копелдаци , като теб и почти всички съдии , които за едни жълти стотинки продавате народ и родина , че и родителите си ще продадете, нямате натъпкване , НО ГОСПОД ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ!! !

Цветан Василев дето фалира КТБ

Обществото ни е жадно за кръв и зрелища и се опитва само да раздава правосъдие. Така е защото до сега обществото ни не е видяло една осъдителна присъда, която да е справедлива. Обществото ни не вярва на корумпираната ни "независима съдебна система". Не вярва на "справедливата прокуратура", която не може да събере годни доказателства за пред "независимия съд". Не вярва и на адвокатите, които изучавайки правните науки се научиха да казват на черното бяло. Да ви ехеей правосъдието.

Цветан Василев дето фалира КТБ ц, циганин ли е? И защо никой не е против той да има адвокати?

да бъдат издирени и подкарани по указа за дребното хулиганство. Аман от глупаци