Стотици смъртни заплахи срещу адвоката на ромите, пребили командоса

Обществото ни е жадно за кръв и зрелища, заяви юристът Красимир Баков

Обратно в новината

Коментари - Стотици смъртни заплахи срещу адвоката на ромите, пребили командоса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до ГУМАТА / 2019-01-17, 16:17:12 Много правилно завършваш - цитат: ..."Мирът няма цена. А той се основава на ЗАКОННОСТ и РАВНОПРАВИЕ за всички граждани." От интелигентния ти изказ и по-различната ти (от преобладаващите) позиция заключавам, че УМИШЛЕНО и МАНИПУЛАТИВНО НЕ СИ употребил третата задължителна думичка: РАВНОЗАДЪЛЖЕНОСТ !!!!! Айде, хубава неделя...и виж с какво още да зарадваш въпросния етнос...

Гледам и се чудя - кой го е опънал това момиченце - дали комшийче, дали братче, дали бащата То казва,че като се връщало от УЧИЛИЩЕ - ха-ха де се е чуло и видяло - цигане и в училище? Явно е много ученолюбиво това момиченце - на следващата година родило още едно цигане

Нямало ли адвокат-циганин - ха-ха, по-голяма смешка не съм чувал. Цеганята са - неграмотни. Но акълът им сече. Днес гледам едно момиченце родило на 12 години и майка му станала приемен родител на детето. Знаете ли колко получават приемните родитли - 1000 лв. на масец. И това ако не е бизнес

зидаросвал на сън. Абе там където е стъпил комунистически крак и циганите са недосегаеми - трева не расте.

пияният цървул ги е напсувал на цигани и се е направил на шефа на района и са го бушонирали, защото и на тях им писва от постоянното негативно отношение към тях. ВСЕКИ има право на адвокатска защита, независимо от какъв етнос и социален статус е. на който не му оттърва, да ходи да живее в страна извън Европа.

Да , всеки има право на защита! Прав си, но тук въпросът е :-той служебен защитник ли е или е пожелал да ги защитава, защото някой му е осигурил голям хонорар? А има кой да му го даде! НПО,барони, мафия и т.н.

Ама това прости и изроди цигани ли са го заплашвали или просветени и добряци българи???

Давай адвокатеееее, и за теб ще краднем след това братееее.....

Да се откаже да защитава Ц и всичко ще бъде ОК ! Ето такива баламурници защитават Сульо и Пульо , а после правят така да ги освободят престъпниците !

ТО НА....БАТ ВАСИЛ ЛЕУСКИ ....ЗАВАЛИЯТА СВЯТ МУ СА ЗАВИВА ДА СЕ ВЬРТИ В ГРОБА...КАТО ВИ ГЛЕДА ЧЕ ЗА ПАРИ МАЙКА СИ ЩЕ КЛЕЦАТЕ

Много ви моля не използвайте прозвището ...КОМАНДОС....станахме за ТАШ....

Когато ония циганин заплашваше от Германия,прокуратурата се САМОСЕЗИРА...Надявам се че органите вече са предприели сьщите мерки и срещу гамените,които са го заплашвали.

Да защитаваш озверели-човекоподобни,трййбма да си човек без съвест, зависим от парите.

Ония от НАП ....кво викаше ....МАВИ ПАРА ...МАВИ ПАРА ...те така се продавате ....После квичите кат ШОПАРИ .....казваш БЪЛГАРИН и повече не го обиждаш.

Не, че тоз човечец не е за съжаление. Били го - пострадал да ги съдят мангалите. Ама друго бе хора, това е професионалист военен. Командос му викат. Двама мръшляци го счупили. И не е вярно, че се оставил да хо бият, щото после трябвало да пише обяснения. Що не стане тъй, че двама мангали да налетят примерно на някоя мутра, па и в казарма да не е ходила.

Като не мое да носи на пиене .

То вие Васката Левскарчето предадохте пак за пари .....че сега няма ...пет лева ,кой ти ги давa.

Какъв командос е тоя бе да го пребият две хилави момчета :D

Позор за армията!

1) циганите са били повече от 10. със сигурност е присъствал бащата на единия. 2) когато са повече от 10 това не е точно дребно хулиганско 'сбиване'. за това ще се върти как са били точно двама... а не озверяла тълпа 3) адвоката не знам, но жандармеристите трябваше да обърнат гръб и да пуснат хората.

ако са го пердашили повече от двама защо само двама са обвинени?

за да изглежда дребен спор. издървил се набили го. ако кажат истината, няма да е толкова тривиално, и в никакъв случай нямаше да мине 'самозащита' или 'афект'. но още на първите новини се издадоха - а и жената-свидетел говореше за много цигани, а не за двама

ако имаш данни че са ги пребили повече от двама отиди и ги дай на следствието щото те явно не могат да си вършат работата

вече го казаха и са им го написали

Нямаше ли някой адвокат циганин, който да се захване със защитата на тия двамата До това дело ли опря нашия юрист Не знам, но си мисля, че не всичко е пари и " служебно задължение"...

- Ейй, Айше, к'во нещо е живота беее… бехме брат и сестра, после мъж и жена, а сега си ми тъща.

Не може да очаква друго г-н адвоката, след като прави изявления, които очевидно повтарят лъжите на нападателите! Той ги бил ударил, .. .едва ли не той бил виновен, ... А после очакваш друго ли? Разбира се, че ще има заплахи ... Ако просто защитаваш някой, който знаеш, че е виновен, просто не говори глупости! Иначе бих дал такъв адвокат под съд за разпространение на заблуди сред населението и насаждане на омраза и провокация !

а ако просто защитаваш някой, който знаеш, че е невинен? Не е ли всеки невинен до доказване на противното?

в правораздаването няма емоции. Правото е най-скучната литература.

Само да попитам, тоз убавец частно платен адвокат ли е или сужебен защитник? Има ли инфо за това?

Ами ще получаваш и заплахи и бой ще ядеш и ще те трошат, защото ти и колегите ти се самозабравихте, оляхте и осрахте.Къде е законноста в България.Ако има такава, веднага в Столипиново и докато не се оближат всички улици затънали в бокуци, не се възстановят всички блокове само с труда на тези които осират и рушат, лев да не се отпуска и жив човек да не напуска Столипиново.Нали ревете за законност.Ето ви възможност да я приложите.А не циганката да се изтапани да се прави на Хахо, че вятъра донеъл боклуците и разбил бобърите.А ти си тръгнал да ми ги защитавяш.

Що за дивотии ръси този адвокат? Обществото ни било жадно за кръв и зрелища. Глупости! Обществото ни се нагледа на убийства, изнасилвания и мутренски изпълнения! ОБЩЕСТВОТО НИ Е ЖАДНО ЗА ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ! Вярно е, че и най-големият престъпник има право на защита, но хората се дразнят, когато за тежки престъпления се дават символични присъди. За съжаление всичко това се свързва с работата на адвокатите. Факт е, че има адвокати, които не си знаят парите. Те се водят като ужким "топ адвокати", а тарифата при тях е дебела. Не всеки може да си го позволи. Да не говорим, че има хора, които имат по няколко защитници и то не какви да е. Хората правят връзка между работата на адвокатите и липсата на справедливост. Доколко това е правилно е отделен разговор, но повечето смятат, че адвокатите забогатяват за сметка на хорската мъка и липсата на справедливост!

Казват, че както стопанинът и кучето му след време започват да си приличат, така и адвоката започва да прилича на клиента си... Чух за адвокат с Ламборгини и Ферари... Как ли ги е заработил...?!?!

"Обществото ни е жадно за кръв и зрелища и се опитва само да раздава правосъдие - казва адвокат Баков." Заради това обвинение, отправено чрез медиите, Баков трябва да бъде съден. Аз съм дълбоко унижен от тези думи на адвоката и те ненесоха жестоки рани в душата ми.

Напълно те подкрепям , и съм сигурен , че си се разтроил до такава степен , че не можеш нито да спиш , нито да изпълняваш съпружеските си задължения !!!! Да не говорим и за това как не можеш и да се храниш нормално и как това може да съсипе живота и на близките ти !!!! И АЗ се чувствам по същия начин - Унизен , омерзен и съсипан !!!! Моето почтенно име на честен данъкоплатец и гражданин е ОПЕТНЕНО , и съм съсипан от това как един адвокат за пари , може да ме сравнява с някакъв ВАРВАРИН жаден за кръв - АЗ който като видя кръв и ПРИПАДАМ !!!!

АКО ТОЗИ АДВОКАТ,БЕШЕ ПОТЪРПЕВШ НА ЦИГАНСКАТА ЖЕСТОКОСТ,КАКВО ЩЕШЕ ДА БРЪЩОЛЕВИ???

циганите пари нямат ,кажи сега кое НЕПЕО ти обеща да ти плати сребърниците-ОТРОВНОТО ОБЩЕСТВО на Сорос и неговата кукла в България ,Томислав Дончев ?кажи си ще ти олекне...

Турците имат много хубава дума за това -Гьон сурат

Кажи си ,ще ти олекне.....

гнусен продажник,изписано ти е на мазната мутра,и майка си би продал за пари....

нека да излезе и да каже първо кой го е ангажирал с тази защита, колко са му платили - кой муу ги е платил .......... За колко се продаде бе педал - па ревеш жената децата - тез дет защитаваш трябва и тях да земата да пребият и изнасилят, пък тогава може да ти дойде акъла.....

В "българската" "право"раздавателна система се въдят най-мазните, долни и гнусни морални мутанти.

Много просто ! Защото до сега вече 30г. всички престъпници се отърваха от съветите и консултациите на ловки адвокати ,които много добре познават вратичките на законите.Законно ли е това ? Ами законно,след като има вратички в закона а това означава,че закона е несъвършен.Как така е несъвършен и кой го създаде такъв ? Ами законно творците,тях ги питайте.

Да каже кой му плаща и много въпроси ще отпаднат.

Българското общество съвсем НЕ Е ЖАДНО ЗА КРЪВ И ЗРЕЛИЩА. Българското общество Е ПЕТИМНО ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ. А адвокатите-печалбари са продажни души.

Ако адвокатите и съдийте не бяха подкупни мекерета ,до тук нямаше да се стигне защото циганите щяха да имат страх от закона,сега всички се питаме за колко пари ,които ще разделиш с обвинението и съдията ,ще ги пуснеш на свобода? Разбра ли защо те заплашват ,защото не ви вярват за 5 стотинки,вие сте една долна пасмина която съсипа България

Пълна лъжа. Голяма част от така нареченте "заплахи" са били обикновени любовни пожеляния от други жендъри.

Алоооо, Адвокате, стига си скимтял и търсил оправдания.. Има един стар филм "Адвокат на Дявола" Гледай го и може нещо да вземеш да научиш и ти!!!

Адвокатът пише статии и дава интервюта, в които уверено зявява, че командосът е започнал боя с Пакетови. Той на мястото на престъплението ли е бил, че знае това? Да спре да лъже в медиите и сигурно заплахите ще намалеят. Не е ясно какво е очаквал: може би да стане суперизвестен и търсен адвокат, след като "отърве" двамата заподозрени от затвора?

КАТО Е ЗАПОЧНАЛ ПРЪВ БОЯ,КЪДЕ СА ИМ РАНИТЕ НА МАНГУСТИТЕ?! КАТО Е ЗАПОЧНАЛ ПРЪВ,ЗАЩО СИ Е ТРЪГНАЛ И Е НАПАДНАТ В ГРЪБ?! И ЗАЩО СА ИСКАЛИ ДА ГО УБИЯТ?! И ЗАЩО ЦИГАНСКАТА ОРДА Е ДОШЛА НА ПОМОЩ,ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ Е БИЛ СВАЛЕН НА ЗЕМЯТА? МАЗНОТО АДВОКАТЧЕ ДАЛИ ВЕЧЕ Е СКАЛЪПИЛО ОТГОВОРИТЕ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ?!

Ако гражданите се чувстваха наистина защитени от адвокатите и съда, то такива заплахи нямаше да съществуват, нито пък такива престъпления !

Винаги може да се откаже , да им адвокатства на мангалите и да няма заплахи . Не го прави ?!? Не питам защо :-)))

баков ти определено осъзнаваш какво иска вече лъгания и ограбен народ на България. вярвай и че скоро Българския народ ще го получи това възмездие........

Ако наистина има смъртна заплаха, това е престъпление и престъпникът може да бъде идентифициран!

вместо да хвърлят вината върху всички. При толкова убийци на свобода, поне отправящите закани да вкарат в затвора

Ри-и-и-и-и-и-иклама-а-а-а!!!

Адвокате,друга песен ще запееш ако този командос беше сина ти !

Прекалено много профани има. Ако искаме да живеем в държава със закони и те да се спазват - трябва да ги спазваме и ние. Тези двамата престъпници имат право на адвокат. Да, за мен те са престъпници, но дали са виновни определя съда. В съдебното производство има обвинение и защита. Гнусно е да се заплашва човек, който просто си върши работата - също както е гнусно двама цигани да пребият човек.

като взима парите на БХК и ги разпределя по веригата

Ако тези двамата бяха пребили и ограбили майка му, дали пак щеше да ги защитава.

самон служебен заслужават!

Не случайно на английски думите за адвокат и лъжец звучат почти еднакво... ;)

А Англичаните отдавна имат адвокати (професионални лъжци).

Тъй като се отправят закани от невежи животни към човек, който осъществява правото на защита на двама обвиняеми, които се смятат за невинни и имат право на защита съобразно ЕКПЧ, Международната харта за правата на човека, Устава на ООН, Конституцията на република България, Наказателно процесуалния кодекс и закона за адвокатурата , определено смятам, че е редно да повторя онова, което е извършил българският "командос", за да е ясно, че той е предизвикал етнически конфликт и неговата наказателна отговорност вече е задължителна! Като водач на МПС е слязъл да се саморазправя с пешеходци, с което е нарушил Закона за движение по пътищата и Накзателния кодекс, като е извършил хулигански действия като е инициирал сбиване по хулигански подбуди на етнически признак и е нанесъл обиди и леки телесни повреди. Като военослужещ е нарушил военната дисциплина, устава на българската армия, правилата за водене на бой и е проявил нищожна тактическа подготовка носеща позор на пагона, заслужава военен съд. Заслужават военен съд и неговите началници, които не са следили за дисцилиплината в поверената им военна част. И го пиша с ясното съзнание, че двамата цигани, които са участвали в сбиването също носят наказателна отговорност за причиняване на телесни повреди по хулигански подбуди. Да се отправят закани към техния защитник е вредно и опасно за правовия ред, определен с Конституцията и законите в Република България. Да се пише , действа и говори в противоречие със законите на Републка България е да се допуска опасен произвол в обществото. Но да се поощрява беззаконие означава да се разрушава държавата като се подклажда огъня на етнически сблъсък, който ще донесе съвсем ясни трагични резултати. Много моля модераторите на форума да се отнесат сериозно, защото на този народ, такава омраза и беззаконие не са му нужни. Мирът няма цена. А той се основава на законност и равноправие за всички граждани.

Къде видя държава, къде видя законност ...

Гума,ти да не си от БХК ??????????????????

се движели по платното, напълно в съответствие със ЗДП, а той спрял да се разправя с тях, в нарушение на ЗДП. Трябваше да ги прегази ли?

трябваше да ги прегази.

Не се учудвам. Реално разлика межуд ромите-биячи и Бай Ганьо няма

Моля те ,обясни ми кой и на какво отгоре реши да "преименува" един етнос от цигани в роми?

кви роми бе. цигани са. и не са двама а поне 10. колкото до бай Ганьо, то такива са точно мекеретата от НПО.