Стотици се включиха в кампанията "Капачки за бъдеще" (снимки)

За закупуването на детска линейка вече има и нова инициатива - "Промени живота си за една година"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то един лекар си каза - ковьози има, лекари няма

Предлагам с заплатите на Депутатите да закупим необходимите кувиозите а с капачките да им плащаме заплати !

И ЩО НА ЖЪЛТИТЕ ПЛОЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБИРАТ А НЕ В ПУНКТА КОЙТО ЩЕ ГИ ИЗКУПУВА????А АКО ВЗЕМАТ ДА ДАДАТ ПО 5ЛВ АЛЧОВЦИТЕ ДЕТО ИЗХВЪРЛЯТ БУТИЛКИТЕ А СЪБИРАТ КАПАЧКИТЕ ЗА ТАЗИ ПИАР АКЦИЯ ДА БЯХА ПОСТРОИЛИ 2 БОЛНИЦИ А НЕ ДА НИ ОБРАБОТВАТ ЗА "ДЕЧИЦАТА"......

Инициативата е добра, но от опит при съвместна работа с организаторите, мога да кажа за доста затъмнена информация колко пари са събрани, колко кувьоза са закупени, за кои болници, на каква цена. Казвам го от опита на човек който е платил повече от 20 000 лева за капачки на организаторите с идеята, че помагаме на деца.

Иване, Вместо да им даваш 20 000 лв. купи направо ковьоза, без комисионни, без "посредничеството" на разни тарикатски организацийки говорещи как ще спасят децата.

Странно, почти съм сигурна, че имат информация и клипове от всички болници, които получиха кувьози от предишните кампании. Какво имате предвид, че сте им дали 20 000 лв за капачки?

Цялата държава е украдена от ОПГ ГЕРП, вие ми събирайте капачки....

Някой чул ли е за друга държава в която до събират капачки за линейка?

Мили хора, спрете да пиете тези боклуци в пластмасови шишета и да им събирате капачките. Производителите на тези изкуственяци са доста доволни от тези инициативи! Погледнете по-глобално!

Никакви "безалкохолни" не пия и пак събирам доста капачки - вода (която си купувам много рядко). мляко...събират се! А тези кампании са супер - рециклира се и парите отива за добра кауза.

Усилията следва да се насочат срещу кражбите. Капачките на края

Македонски вестници: "Нема дилема дали има заедничка национална историја! Нема!" "Св. Кирил и Св. Методиј = ништо не им е свето"

Доста добра инициатива, помага се на бебета и деца и се помага на околната среда - намалява боклукът, много хора дори не събират и хвърлят разделно. Цената, на която се изкупува капачките е преференциална, защото организаторите доставят на рециклиращите фирми едни от най-плътните и лесни материали за преработване. А организацията е напълно безплатна и е на доброволчески принцип. Срамно е сравнението с това за какви глупости и на кой държавата дава милиарди, при положение, че хората събират капачки за благотворителност, но въпреки това, инициативата е наистина много добра. Браво момчета и момичета, най-малкото чистим страната от тонове боклук и облагодетестваме деца в нужда, което е голямо добро!

Нищо преференциално няма, нарича се дарение. Капачките в замяна са символични. Полипропилена е една от най-ТРУДНИТЕ и най-малко рециклирани пластмаси в света, и изобщо не си струват заниманието - цялата капачкаджийница е символична, точно като благотворителните маратони.

За Тлъстия тулуп - пачки, за гольовците - капачки.

"Капачки за бъдеще", чак зловещо ми звучи. Бъдещето ни да зависи от събиране на пластмасови капачки. И живота на нашите деца. В 21 век, в държава в ЕС.

А кой е този, който изкупува капачките ? Кой ще даде парите за линейката ? А като има толкова пари, защо не купи линейка, ами поставя такива идиотски условия ? И като е от париимащите, носи ли някаква отговорност за това, че нямаме линейки ? 5 милиарда човекочаса отработваме годишно, а пари за линейки няма ? Къде са ?

Умен си като гнида, бе, педерунгел

Ми ти що не си даваш ей така половината заплата за нещо? Сигурно имаш заплата, защо не я даваш?

""Честният и почтеният'' трупа пачки и кюлчета а стъпилият на земята българин трудолюбив и съпричастен събира капачки за да помогне на болни защото винаги за тях ''няма пари'' в бюджета на пачкаджията.