Стотици хора изпратиха загиналата при катастрофа Светомира

"Днес изпратих своето дете по светлия й път и искам да запазя всички деца на земята", каза бащата на момичето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имат ли общо с Теси убийците?

Жечко Кюркчиев е пътник и ше последва момичето

Колата на Жечко-джип Волво,който е прибран на паркинга на полицията ненадейно се "самозапалил",а кръвните проби "показали" липса на наркотици в кръвта,като първият тест бил положителен.Изобщо всички доказателства са унищожени.ЗАЩО ЛИ!?!?!?!?

КАТ да се поучи от руските си колеги в Украина /вж. статията за десетките коли с разстреляни шофьори в тях/ как се решават нещата по спазването на правилата за движение. И какво лошо и незаконно има да смачкаш една гадина? Не че ще върнеш жертвата й, но все пак е някакво възмездие и знак към останалите, чакащи реда си и дебнещи ни изроди.

Не. Собствениците на ТЕСИ имат само дъщери.

Мир на праха на момичето. Нека Господ помогне на родителите в този момент да преживеят мъката Срам за България-Геноцид

Апелът трябва да е към родители и законодатели! ЗАЩОТО ВЪЗПИТАНИЕТО , ВЪЗПИТАНИЕТО Е КЛЮЧОВИЯ КРИТЕРИИ! НЯМА КАК ЧаЛГА КУЛТУРАТА ДА ПРОЦЪФТЯВА И ТОВА ДА НЕ СЕ СЛУЧВА! Защото чалга културата насажда агресия, мързел, заработване на лесни пари, разврат и омраза към околните. Дъртото БМВ, Мерцедес, Голф или Ауди са новите Богове. Перманентната безнаказаност.....Няма как младежите, заливани от холивудски простотии като "Бързи и яростни" и агресивни електронни игри да се изграждат като нормални хора. Няма! заливат

Няма по страшна мъка от тази да погребеш детето си. Просто няма.

......над виновните нищо няма да стане.Виждам се, че виновния водач се опитват да го оневинят , на зъболекар бил, упойка му сложили и той затова карал със 150 км. В населено място. На баба си ги разправяте тези , аз съм шофьор от 25 години и зъби са ми вадили два на веднъж и пак шофирах нормално в града. Иначе бог да го прости момичето на 22 години.

А убиеца е на свобода.

Ама яко го * да го запомни и повече да не прави така

Налииии

Трябва ли ежедневно да свидетели на такива?....

Визираш бащата, дядото или синчето убиец.

Жечко Кюркчиев е син на един от братята Кюркчиеви, собственици на империята Фикосота. Нищо няма да му направят.. Баща му е милиардер..

Да имат дядото на това копелдаче им е първи братовчед

Най-виновни са от МВР. Никакъв контрол на пътищата не се осъществява и това води до чувство за безнаказаност.

На жечко да му клъцнат и двете ръчички до рамената и двете крачета до задника или да му извадят и двете очи и да му резнат и двете уши - демократично да си избере едно от двете. Задължително жив да го оставят. После да си го върнат на мама и тате келешчето. Нека бъде надрусания изрод-недъга за пример на остатъка от дебили. Да си знаят съдбата.

докато съдебната система не започне да работи както трябва, КАТ и с Божията помощ няма да се справи ! Още повече и защото броя на пътните полицаи е същият колкото е бил и през 1989г. ?! Помните ли как преди няколко години с решение на съда бяха обявени за "незаконосъобразни" над 200 000 електронни фиша, защото снимките от мобилните камери е можело да бъдат от манипулирани от катаджиите ?! И всичко това, защото доста адвокати, прокурори и съдии бяха "влезли в кадър"... В другите държави отдавна са сложили десетки хиляди камери по улиците и пътищата, а в България стационарните все още са под 50(петдесет)...

Един от тези дрогирани шофьори, които убиха минувачи трябва да има ефективна присъда и това да се разгласи добре- за пример на всички тръгнали по този път.

Като е милиардер да му запорират всички сметки и половината от всичко - било то пари, движими и недвижими имоти и т.н. да прехвърлят на семейството на загиналото момиче.

Няма да е този, има свидетелство от зъболекар, че е му е поставяла упойка + резултати в лаборатория, които не доказват наличие на наркотици. Плюс това някой е запалил колата на извършителя пред МВР (и да е имало някакви улики там са заминали). Има си стабилен гръб момчето.

Тук родителите не са си свършили работата по възпитанието на този млад убиец. Сега и случаят ще се замете, защото фамилията е богата и известна. А, едно младо момиче никога повече няма да прегърне родителите си, да създаде семейство, да обича... Обявявам бойкот на продуктите, произвеждани от бизнеса на това семейство (няма да пиша кои, сещате се).

А, съда пусна извършителя под домашен арест! И защо? Няма достатъчно доказателства ли или утежняващи вината обстоятелства!! А после някои политици имат наглостта да твърдят, че Прокуратурата не си върши работата!! А, съда? А? А съда - там според сумата - присъдите... Обаче нещо - нищо не се говори за реформи при съдиите или дори в НПК.. А щом няма тежки наказания-няма превенция - от там проблемите ще се повтарят и задълбочават!

Днес съда са го пуснали под домашен арест.. Парите му купуват свободата. Чувства се недосегаем, продължава с дрогата и безотговорното поведение и така до следващата жертва.

Справедливост (нерегистриран), Момчето има навършени 18г. Баща му не е милиардер :) Първите братовчеди на дядо му са такива. Омразата в мрежата е огромна, но не е зле да има и трезво мислещи!

Докато удари челно предложение на което не могат да откажат родата му.

За българският "независим" съд доказателствата срещу платежоспособните престъпници почти винаги са недостатъчни и спорни...

в Конституцията, която уж заради "демократичните ценности" направи нашата съдебна власт "най-независимата" на света... Помните ли, че преди да дойде на власт Тулупът обещаваше възмездие за кражбите и грабежа и за промени в гнилата съдебна система ? Даже по едно време говореше за свикване на Велико народно събрание, което да направи тази власт зависима от народа, като прокурорите и съдиите да се избират пряко от хората ! Но като се усети, че и той и неговата шайка ще имат нужда от милосърдието на "независимата" съдебна власт взе да се ослушва като с.виня в картофи ! Даже направи всичко възможно да се обяви за "незадължителен" резултата от референдума организиран от екипа на Слави...

До кога невинни хора ще спадат в черната статиски , а надпусани богашчета ще продължават да си живеят живота не обепокоявани все едно нищо не са направили. Къде е справедливостта в тази държава ......да се върне смъртното наказание

Може и така да е, а може и да не е. За дядовци и брат'чеди не знам нищо.

Тези с два пръста чело не четат нищо и не гледат новини. Как да узнаят, че апелира да са внимателни..

Няма невинни - единият кара с превишена скорост, другият излиза на път с предимство без да се огледа. Съпричастие към катастрофата има и жертвата. Невинни няма, ума само живи и умрели виновници

Светъл път на момичето!На родителите изказвам съболезнования. По повод олигофрина с произход.Какво ни интересува нас,че му била постаняна упойка от зъборекар? Това трябва да оправдае неспособтосста да управлява автомобил или безувието,че шофира с такава скорост? Ами да беше взел такси. Така е расло това същество,всшчкову е давоно,всичко му е купувано и всичко му е позволявано. Виновни са тези които са го възпитавари.

Dobre de az q ubih Ama prosto nqma znachenie zashtoto nqmate dokazatelstva

Дивото на тази територия изтребва систематично питомното. До изчезването ни като племе-Защото народ не сме.

Ei Kyurkchiev da ti umrete semeistvoto i ne samo