Коментари - Столтенберг: НАТО няма планове да изпраща войски в Украйна. Кремъл: Би означавало конфликт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този макарон май е бил двойкаджия по френска история че не знае какво говори,нали наполеон през 19век също искаше да унищожи русия а пък докара руските войници пред триумфалната арка париж

НАТО е твърде мек с Русия, аз бих бил като Рейгън доста по-твърд. Войски на НАТО на границита с Беларус и Русия би позволило на Украйна да изтегли части от там и да изпрати на фронта в с Русия, за мен това е възможност която си струва да се обмисли.

Не би ли трябвало, преди да се изпращат войски от НАТО да се бият в Украйна, да се съберат, мобилизират и изпратят да се биат в Украйна украинските мъже между 18 - 50 години, които в момента се плацикат в басейните на хотелите в Слънчака. И тези, които се разхождат из Европа.

Не!! Първо в Украйна следва да изпратиме всички проруски пачаври на първа линия за да ги избият бащите им! А аз лично ще отида като заградителем отряд зад тях!!!

Ти лично ще ми ядеш четвъртития ;)

Всички тук знаем какво следва. Само си хабим времето да пишем глупост. Всеки голям го вади, но банята...

Ех Масква, Масква! Ти пак КВИЧИШ , ПИЩИШ! Та нали досега уж воювахте със НАТО бе нещастници? Една Украйна със старото ви оръжие ви направи смешни!!!

Макрон спомена за изпращане на войници в Украйна и веднага им се дръпна лайното на НАТОвците! Да умрат укрите е О.К. ама като опре до "умните и красивите" европейци друга песен запяха..

Само спомена и Кремля засия от страх!

да вземе и да го напише и подпише, защото така излъгаха Горбачов и сега се правят на ударени...

Ако Кремъл не беше казал- нямаше да знаем че ще възникне конфликт и ще нападнем Рассия.

Войната в Украйна се основава на лъжи – лъжи за това как е започнала, как продължава и как ще завърши. Казват ни, че Украйна печели, а всъщност тя губи. Казват ни, че войната прави НАТО по-силен, докато всъщност го отслабва. Казват ни, че най-големият проблем на Украйна е липсата на средства от Конгреса на САЩ, когато всъщност Западът не може да произведе достатъчно боеприпаси – проблем, чието решаване ще отнеме години. Казват ни, че Русия търпи тежки загуби, а всъщност Украйна остава без войници – още един проблем, който не се решава с пари. Казват ни, че мирът е с нас, докато всъщност мнозинството в света смята политиката на САЩ за връх на глупостта. Казват ни, че няма възможност за мир, докато всъщност сме отхвърлили много възможности за уреждане чрез преговори. Казват ни, че ако Украйна продължи да се бори, тя ще подобри позицията си в преговорите, докато всъщност условията само ще станат много по-лоши от тези, които вече бяха налични и отхвърлени. Лъжите обаче ще успеят да удължат войната. Конгресът ще предостави повече средства. Украйна мобилизира повече млади мъже и жени, за да ги пусне в месомелачката. В крайна сметка в Киев ще избухне криза и правителството на Зеленски ще бъде свалено. И тогава, когато войната най-накрая бъде загубена, когато цялата страна лежи в тлеещи руини върху погребалната клада, която те самите са построили, лъжците ще кажат: „Е, опитахме се“. Предотвратили всякаква алтернатива, разобличили всеки, който говори истината, като марионетки на врага, лъжците ще кажат: „Ние направихме всичко възможно. След това, след като прехвърлят вината и се потупат по рамото, те безгрижно ще преминат към следващата война, точно както се преместиха в Украйна след бедствията си в Афганистан и Ирак.

България може да прати.Има трима желаещи идиота Тагарев ,Плевньо и Паси

със сигурност биха отишли...ако и тримата не бяха с астма. Но виж - теб биха те пратили и без да искаш, по задължение и дълг за отстояване на евроатлантическите ценности и световен мир!

SirBob

Дир-а трие, затова ще го напишем пак. Казаното от Столтенберг е публична тайна. Украйна е просто средство за война на САЩ срещу Русия. И за това янките да си оправят икономиката, вкл. чрез проваленото немско-руско енергийно сътрудничество.

Кой нахлува? Ай стига с глупостите.

SirBob

Кой нахлу къде? Щото имаше един геноцид в продължение на 8 години срещу руснаци.

Отвори Уикипедия на български - напиши Бондстийл и виж на една от само четирите снимки отдолу откога САЩ обучават в НАТО-вска база ( в предварително отцепеното Косово ) не-НАТО-вски украински войници ... Едно е да папагалиш каквото ти спускат масмедиите, а съвсем друго е да мислиш с главата си ... Лошото е, че и ТИ плащаш част от сметката... И то ДЪЛГОСРОЧНО. Нали разбираш, че ако вчера вземахме от руснаците газ - суровина за торове за земеделие, сега понеже сме по-отворени и не искаме суровината - вече ни се налага да купим торовете ... А питай защо у Брюксел има трактори на центъра? Дали са му фенове на Путин тамошните земеделци, или са опрени до стената?....

Не съм съгласен със Столтенберг. И вие имате вина за това, че лишихте Украйна от ядреното оръжие с което ако притежаваше, Русия не би нападнала Украйна.

Шило

Що?

Украйна никога не е имала свои ЯО.Кавито се намираха на тяхна територия, бяха собственост на СА и Русия като законен наследник беше помоленабот САЩ да си ги прибере.В допълнение САЩ нямаха доверие на украинците, че няма да злоупотребят с това ЯО, като го използват неправомерно или да го продадат на терористи.

Както обикновенно плановете на наглосаксите са с многопосочни ползи, а една от тях е да изолират Русия от поддръжка в другите славянски страни и най вече България, Словакия, Полша и т.н. Това най добре може да стане като изпратят под гормата на нармнижи войски от тези държави и те започнат да се връщат в ковчези. Така поне си мислят тъпите стратези от запада.

Да се чете:под формата на наемници

На 3ти март, всички мръсни русофили, които се качат на Шипка, ще ги тикнем в затвора!

Шило

А ти ще бъдеш ли там, да ги арестуваш? А, лайненце соросоидно? Аз ще бъда, ще те чакам!

С други думи ще пратите туристи, хора дето раздават бисквити и учители по английски....

Казано накратко,стягайте се българчета.В момента в който вашият Господар - САЩ пожелае,ще трябва да ходите в Усрайна,за да се биете на страната на усраинците.Броят на войниците на последните започва яко да намалява и вие като ВЕЧНИ РОБИ ще трябва да ги заместите.Не забравяйте да си напишете завещанието.И не се притеснявайте за вашите жени - скоро върнатите в България емигранти от ЕС,както и намиращите се в близост роми ще ги УСПОКОЯТ и УТЕШАТ.

Шило

Вярнаш ли, че българин ще тръгне? Дори насила да го натъпчат във вагона, още при първия бой ще премине на страна руснацте.

Нали България има професионална армия.Като им заповядат,къде ще отидат,че няма да тръгнат.

Русия никога не може да успее докато майка й България, която я е научила на четмо и писмо и я е християнизирала без огън и меч не застане зад нея. Но България никога не може да прости на непокорната си дъщеря прегрешенията. Няма никакво извинение, само вирнати носове. Европа може да бъде спокойна, руски орди няма да я залеят докато България не каже на руснаците - с вас сме. Отново на България , за втори път след хан Тервел трябва да се благодари.

Шило

Да, може би Русия е сгрешила, като през 1877 год. е започнала една война в защита на майка си / според думите ти/. Сигурно е сгрешила, като през 1908 год. се е отказала от репарациите, дължими от Османската империя, само и само султана да признае България за независима държава. Сигурно е сгрешила, като е поставяла основите на българската войска, външна политика и т.н.

Путин не бе доволен, че НАТО наближава границите му. Нападна Украйна. В резултат консолидира самото НАТО и го разшири. Добави Финландия и Швеция, които от години поддържаха неутралитет. Балтийско море вече се превръща в море от натовски страни. Гениалната стратегия на руския диктатор заздрави източния фланг на НАТО и даде старт на превъоръжаване на страните от алианса. В Източна Европа се разполагат военни части на съюзниците, за да попречат на Путин да нахлуе и в друга държава.

Да дойдат с танковете да дойдат.... Едно време бащите на тия източно европейци се бореха да не идват съветските танкове, за да може днес техните синове да се молят на колене за американските танкове. Имаше нещо в тоя Чернобил дето свали коефициента на интелигентност на цял един регион

И какво от това ,че се бил заздравил източният фланг на НАТО-нищо.Ще купуваме натовски оръжия,ще пълним джобовете на Западните промишлени комплекси ,майка ти ще кара с минимална пенсийка ,за да не умре от глад и т.нСъвременната война ще е от космоса и ядрени оръжия и тези бръкми където сега ги купуваме въобще няма да са необходими.Нали го чу гея Макрон щял да праща войски ,ами това значи Трета световна война .Добре ,че Столтенберг е професионалист и веднага опроверга ,че това никога няма да стане.

Хайде да видим сега колко струва това НАТО

Айде, на промоцията! Кой ще даде повече? Дайте, дайте войски да идат да се бият за нас. Ние после ще помагаме

Поляците да идат, чехите също.... Най близо са, ние сме заети малко тука

моля, изпратете!! Тук има много доброволци. Това е единственият начин да се отървете от всички идиоти

А ето какво пише известният Американски икономист Дейвид Сакс в Х, бившият Туйтър, превел съм ви го. След този пост Илон Мъск му е написал, че е точно така. След този пост, двамата са 100% Путинисти :-). Превод ------------------------- Войната в Украйна се основава на лъжи – лъжи за това как е започнала, как продължава и как ще завърши. Казват ни, че Украйна печели, а всъщност тя губи. Казват ни, че войната прави НАТО по-силен, докато всъщност го отслабва. Казват ни, че най-големият проблем на Украйна е липсата на средства от Конгреса на САЩ, когато всъщност Западът не може да произведе достатъчно боеприпаси – проблем, чието решаване ще отнеме години. Казват ни, че Русия търпи тежки загуби, а всъщност Украйна остава без войници – още един проблем, който не се решава с пари. Казват ни, че мирът е с нас, докато всъщност мнозинството в света смята политиката на САЩ за връх на глупостта. Казват ни, че няма възможност за мир, докато всъщност сме отхвърлили много възможности за споразумение чрез преговори. Казват ни, че ако Украйна продължи да се бори, тя ще подобри позицията си в преговорите, докато всъщност условията само ще станат много по-лоши от тези, които вече бяха налични и отхвърлени. Лъжите обаче ще успеят да удължат войната. Конгресът ще отпусне повече средства. Украйна мобилизира повече млади мъже и жени, за да ги пусне в месомелачката. В крайна сметка в Киев ще избухне криза и правителството на Зеленски ще бъде свалено. И тогава, когато войната най-накрая бъде загубена, когато цялата страна лежи в тлеещи руини върху погребалната клада, която те самите са построили, лъжците ще кажат: „Е, опитахме се“. Предотвратили всякаква алтернатива, разобличили всеки, който говори истината, като марионетки на врага, лъжците ще кажат: „Ние направихме всичко възможно. След това, прехвърляйки вината и потупвайки се по рамото, те безгрижно ще преминат към следващата война, точно както се преместиха в Украйна след бедствията си в Афганистан и Ирак.

SirBob

100 %

Една позабравена подробност за Столтенберг. 80-те години е бил агент на руските служби.

Покажете ми (ни) идиотът който ще рискува зта световна ядрена война. Не живеем в началото на двайсети век. Първото което ще стане е, че на въпросният политик ще му пръсне мозъка тълпата или охраната. Без значение западен или източен. Самият Путин няколко пъти обяснява, че нямало нужда и ядрените сили са за възпиране. Е по-същата причина. С други думи това са глупости. С всеки изминал ден обаче нещата стават все по-лоши.

Украйна ще бъде разделена за западна и източна от река Днепър. Без излаз на Черно море и с куп ограничения за военен неутралитет на уж независимата западна част. Източната е ясно - ще бъде анкесирана и така ще остане за следващите 50-100 години. Големите сили отдавна нямат интерес да продължават да наливат милиарди и вече търсят изход от ситуацията, но за пред масите да се покажат като победители.

Натам отиват нещата. Но няма да спрат - после ще се води битка за Киев. Трябва да приемат западната част много бързо в НАТО ако искат да охладят ентусиазма на руснаците, но това е безумие защото вече и дефакто и деюре може да доведе до трета световна - ядрена война. Там победител няма да има.

В такава ситуация не виждам смисъл за Путин да спира настъплението. За кога да чака? Докато Западът намери произведе нови оръжия? Напротив, би натиснал в този момент на слабост, за да получи пълен контрол върху Украйна и да покаже на другите страни, че не трябва много много да се връзват на обещанията на Запада. САЩ обешават, но не остават докрая В нито един конфликт досега. Украинците си повярваха много

Желязната завеса е пусната. Тъпите руски орки са изолирани и бедни, Запада отново е богат и управлява. Всичко друго са русофилски мокри сънища и фантазии. Да, Украйна плати висока цена, но ще получи зелена светлина за ЕС и НАТО + огромни помощи за възстановяването си. Русия ще получи адин балшой в задния двор.

Кво? Кво? Що ли чета някви западни икономически издания, които ми обясняват, че опората на ЕССР - Германия е в криза, а Русия излиза тази година сърплус? Ма тебе ще те слушаме. Ти си говориш със звездите.

Много се радвам за теб,хахаха.Ти си щастливо и смело същество.Завиждсм ти за вярата и оптимизма.

ми прилича на Лилето Ванкова.

А на бас че имат ама да не получи проскубаната мечка инфаркт казват че нямат :-)

казваш че са коварни, и затова лъжат като страхливци, че нямат?

по хуманитарни причини, да не ритне камбаната руската мечка от страх

хубаво си се писал дякон, ама поне черен ли си, иначе няма да минеш за европеец, даже за Българин по новите стандарти.?

А около мечката розови слонове има ли? Деба надрусаните тъпаци. П.С.: Модератора, кво не ти харесва в коментара, бе продажен лигльо?

Нещата след премахването на украинския генерал Залужни от палячото-нацист не вървят добре за Украйна и те все остъпват от фронта. Тъй като Урсула потомка на нацист и Макарона-гей няма да разрешат да има мирни преговори, няма как сами да правят мирните преговори без Русия, то ще трябва Европа да участва вече с войска в конфликта на базата на двустранните споразумения, които и нашия съпунджия подписа с Украйна докато беше там. Целта е да не се въвлече НАТО т.е. САЩ във войната. Европа ще се включи във войната и всички европейски страни ще мобилизирта бедното си население да воюва срещу Русия. Европа се готви за пряко включване във войната още тази година. - тия яко трият хорското мнение на този сайт

сега Украйна ще бомби с далекобойни ракети "тяхно" производство, а рсуанците даже и не са почнали, когато почнат ще срутват страна за месец

може да си представите колко е зле, щом ЦРУ използва вестници за да поплаче и да обясни колко добра работа вършат, престави си колко недоволни са политиците от работата на ЦРУ което ги вкара в това блато в Украйна, МИ-6 тея там пък въобще нямат чуство за вина на тях им под достоинстовто да признаят, че са извършили най-голяма простотия в 1000летната история на запада. И то само от алнчост стъпаха в Украйна, алчност отмъстителност, високомерие и ... разбиха запада за винаги

Само слепите и шизо-троловете на посолството не виждат, че фронтовата линия се мести и до края на годината ще има разпад и темпа на настъпление ще стане плашещ за съществуването на Украйна! Просто хората трябва да воюват, а те не искат, като няма хора заминава територията! Казал го е немски генерал. Затова и се сондира мнението на хората в ЕС по въпроса за пращане на войски, защото това е неизбежно в близките една, две или максимум три години, освен ако Украйна не се осъзнаят с реалностите и не седнат на масата за преговори с реалистични цели. За съжаление с клоуни като Зеления идиот живеещ в паралелни реалности, това едва ли ще се случи, но надеждата умира последна. И който си мисли, че влизането на войски на НАТО в Украйна не значи превантивен ядрен удар значи е много лекомислен и заблуден индивид. Нека всеки за себе си да си отговори последното какво значи за ЕС, за него лично и за познатите му.

половин Корея се оказа, че е по силна от обеднинения запад, който е с насление около милиард, и уж Брутен подукт около 40 трилиона, половин корея ги намачка.... толкова за измислените статистики пари без производствено покритие

Ха... Западните йезуити "Алиансът НАТО предоставя на Украйна само несмъртоносна помощ и подкрепа като медицински консумативи, униформи и зимна екипировка, но някои членове изпращат оръжия и боеприпаси на двустранен принцип или групово, посочва АП. Всяко решение за изпращане на войски ще изисква единодушна подкрепа от всички страни членки." Сега се сещайте България от коя страна на каркалашката е. И си е само наше решение според цитата.

Една майка: "Аз няма да пратя сина си, завършил СМГ и Кеймбридж, да го убият в чужда война. Който иска да се бие - да заминава. Нямаме синове за пушечно месо." За тези думи в Русия щяха да те осъдят и пратят в затвора.

Тръгвай, кой те спира? Нали си ПАТРИОТ...

Че конфликт с Русия е неизбежен и работи по въпроса

"Кремъл: Изпращането на войски на НАТО в Украйна би означавало конфликт между Русия и НАТО" Е, чакайте малко. Те нали вече бият цялото НАТО там, така или иначе? Да не са ни лъгали досега, че вояват срещу цялото НАТО и побеждават? :)))

На барбелю Абрамс се спира! Най крехкото печено укросвинско :)

Щели да изпращат български части. Сега ДАНС създава списък с пропутински тролове. Ще ги ползват за раминиране на полета ХАХАХАХАХАХАХА И през специална военна комисия, където други медицински не важат ХАХАХАХАХАХАХА Ае честито, пак драскайте глупости ХАХАХАХАХАХАХА

А такива като теб ще ги пращат по ЖЕЛАНИЕ.

Такива, като мен, са във военната комисия ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Шило

Бе, да дадат автоматите, па да видим, къде ще се скрие комисията!

А такива като теб данс ще ги изпраща да правят свирки на войниците. Ти като един емблематичен педал се радваш

Такива като мен, ще ти казват разтвори бузки ХАХАХАХАХАХАХА Дано си в списъка, да ти обърнем специално внимание ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

За всичко са виновни САЩ!!! И тяхното желание за световен контрол. Моля, осъзнайте се.

Ко става с великата чифутска перемога :) Превзеха ли Газа или им е у гъза :)

Прав е. Няма да го направят. НО, ето ви как все пак може да се направи. 1. За да се влезе в НАТО през задната врата, Зеленски подписа няколко договора с Франция и други държави. Да, те не са задължаващи, но все пак показателни. Ако се подпишат такиви договори с почти всички членове на НАТО....Киев може да се каже е част от НАТО поне до някаква степен. 2. Започват някакви задкулисни преговори които може би в момента текът с Швейцарско посредничество. 3. Като се види че има някакъв напредът от точка 2, идва точка 4 4. Резултата ще бъде унизителен за Запада. Това обаче не може да се допусне поне от ПиАр гледна точка. Хич не е задължително НАТО да праща войски. Даже, знам че няма да стане! Но това което може да стане е на базата но точка 1. Примерно Франция и други, да пратят контингент в Лвов да речем. Някъде където знаят че руснаците нямат интерес да ходят. 5. После ще се оповестят преговорите, и Запада ще се бие в гърдите, че видите ли благодарение на френските войски в Лвов, Русия се е съгласила на премирие. Като метнеш в кюпа че Русия вече се е съгласила останалата част от Украйна да влезе в ЕС, и всичко изглежда като чиста Западна победа за по инфантилните и глуповати плебсове. А те, както всички ние знаем, преобладават по света. Точно нещо такова се готви! Колко хора знаят резултата от Кубинската криза? Ако питате, повече ще ви кажат че Кенеди е победил защото накарал СССР да си изтегли ракетите от Куба. Но истината е че в замяна е махнал ядрените ракети от Турция но е казал на Хрушчов, че това второто нещо, няма да каже пред публиката. Както каза един руски фронтовак вчера от Донбас "Губиме ПиАр войната, но както и винаги преди, печелим физическата война".

Русия да се измита от Украйна и тази война да свършва. Ако украинците посрещаха руснаците като освбодители с цветя, прегрътки и целувки, като братя, аз щях да бъде последният който щеше да пречи на това. Реалността обаече друга - изтезания, убииства, насилствено асимилиарне, терор, марионетно управление срещу народа на Украйна. Това се случва не само в Украйна. дори в Русия терора и преследването на хора неудобни на властта е огромно, властта се крепи на страха и оръжието там.

Му ха ха ха :)

Във фашистка Германия руснаците бяха посрещани с цветя, но след като победиха фашистите. Така че, изчакай да свършат военните действия.

Тия дето не бяха със цветя бяха разстреляни. Да знаем.

Много грешиш човече, за обикновените хора и обикновените войници, не някакви фашисти и дегенерати, руснаците са ОРКИ дошли в страната им да убиват и рушат. Тива съм го чул и видял с очите си.

Слава на СССР!!!!!

Е, камък ми падна от сърцето.Сега дядя Вова ,спокойно може да излезе от кенефа, и да изпълзи от бункера на въздух. В Камчатка.

мнението ти за Путин доста стопли уркосите,особено вдървените;)

Ама то и сега няма войски на НАТО в Украйна, тези от Колумбия, САЩ, Франция, Грузия, Полша, та дори и от България / оня дето го убиха/ те са наемници. Само дето много от тях са професионални войници от армиите на съответната държава. Когато напуснат Украйна / ако са живи/, си запазват воинските звания и постове. А разузнавателните самолети, които летят в Черно море с отличителните знаци на съответната армия какво правят, сигурно си летят за кеф. Само дето насочват ракетите на УКрайна по цели в Русия. НАТО се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Много бих искал някой да публикува тези двустранни договори с Украйна. И ако някоя страна изпрати свои войници в Украйна / уж да подържа техниката/ и Русия удари тази страна, какво ще кажат от НАТО? Сигурен съм, че веднага ще почнат да квичат и да се позоват на чл. 4 и 5 от договора за НАТО.

Цитат от статията: Алиансът НАТО предоставя на Украйна само несмъртоносна помощ и подкрепа като медицински консумативи, униформи и зимна екипировка.

Това, което ще се случи, отдавна е решено и договорено! От разрастването на конфликта, което е планирано, ще спечелят и САЩ и Русия, но ще загуби Европа! Още повече, Европа е договорена между САЩ и Русия! Това, на колко фронта в Източна Европа ще се води война и колко от нас ще бъдат изпратени на сила и убити, това не е и няма да бъде в наш контрол, особено с нагласата на управляващите сглобки от всички посоки на политическия спектър!

Този сайт на опозицията лие, че нещо много небалансирано се въртят плюсчета и минуса.

Да. На опозицията на българския народ - ппдб.

мен заради туй ме е много страх комшията от долния етаж да не стане я президент, я премиер, щото тогава ядрената война не ни мърда!! Та и с Макрон така- гледаш го един такъв... жена му една такава, и в следващия момент ти подпалил тавана!!!

След като Украинците сами ви бият ? Руски сополи, Къде ще се скриете ? "Три дневната война", която започнахте преди две години НЯМА ДА СПРЕ докато Русия не се разпадне на много, по-малки лудници. ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА Я СПРЕТЕ А НИЕ НЯМА ДА Я СПРЕМ Предателите ще отговарят за кланетата през 1945 та. Семействата им ще бъдат изпратени на каторга за да възстановят онова, което руските им господари потрошиха. Милост няма да има ! ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ ОКО ЗА ДВЕ ПРЕГОВОРИ С РУСИЯ НЯМА ДА ИМА РУСИЯ НЕ СПАЗВА нито МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО нито МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ които разписва нито ТЪРГОВСКИТЕ СИ СПОРАЗУМЕНИЯ затова ПЪЛНА И БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ И РАЗПАД НА АНКЛАВИ ще работят наказателно докато възстановят щетите на всички в цялост и ще говорят през посредник на китайски НЕ НИ ПУКА ЗА ВАС РУСКИ ДИВАНЕТА И ВАРВАРИ 1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език. НИКАКВА ПОЩАДА ЗА СИБИРСКИТЕ СОПОЛИ

бръкни в контакта с двата пръста, при цялата тая "енергия" дето произвеждаш електромера ти ще почне да върти наобратно