Столипиново номинира Делян Пеевски за депутат

Граждански инициативен комитет „Столипиново“ издига кандидатурите на Делян Пеевски и Яшар Асан за депутати в 43-то Народно събрание, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Столипиново номинира Делян Пеевски за депутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази дебела свиня трябва да я гледаме само през решетки! Алчен, долен, нагъл тарикат. Махни се от очите ни!

Кой назначи Ало Ваньо питам аз. Всички на протест моля ви

цацаров виждам как си заминаваш в наи скори време

Този члевоугодник има нарушена обмяна на веществата. Пита се - как ще управлява държава, когато не може да управлява собственото си тяло? Противно надебелял, подпухнал, пълно противоречие на западните контрагенти - жалка работа. Това не е човек, след който да тръгнеш, освен ако не те купи. Ниската култура на населението, липсата на интелект, на познания на вкус, дава преднина на подобни шопари. А за Столипиново какво? Хубава работа, ама циганска....

Ето "новия" законен начин да се купуват "ИЗБОРИ"!

Добре дошъл у дома, Делян ага!

Циганска мутра!Манталитетът му е на ром-мамино дебелаче! Как успя толкова млад,та да се усмели да разклати държавата?Мафия!!

Защо не побликувате бе духачи Пеевски?

Прокурора Цанцаров не вижда ли къде пазарува дебелата свиня Пеевски и толкова велик ли е този лаинометник?

Хора, излезте да гласувате, защото това е начина шопари като тоя да не припарят до НС. Ако милеете за Майка България- не допускайте цигани и турци да са определящи в парламента! Нима за такава България са се борили Ботев, Левски....?

Затова трябва при гласуване на избори за парламент да има изискване за ценз! Не по ниско от средно образование , да видим тогава дали ще има такива недоразумения!

Как не се сетих досега - Столипиново е предложило Пеевски за шеф на ДАНС!

Браво - двама видни правозащитници!

Супер! Направо му лепне!

Вижте го хубавичко на снимката. На мен ми прилича на едно етническо мнозинство, което го избира. Браво и на вложителине на най-добрата банка.Те откъде идват - от Марс.Не знаеха ли че това човекоподобно беше най-добрия приятел на най-добрия банкер. Хич не ми е жал за вас.Риск дело благородное. Колко ли парички събра Пеевски от вас.

най-после за нещо.Но то не е малко. Изборът на циганята е изборът на БСП и ДПС преди година и половина. Нали Пеевски беше всичко най-добро управленско.Нали за него се сменяха правила и закони. Нали той поддържаше правителството - без него щяло да падне - думи на Станишев. И кво - той бил идеалът освен на комунистите и на циганята.Браво!!!

Горда Стара Планина....

На циганите им се е прияло свинско,май?!

Циганите си търсят белята. Заиграват се с врагове на българския народ и добро няма да получат. Да се сърдят на водачите си !

"По думите му (на Яшар Асан) жителите на Столипиново ценят Пеевски като депутат, депесар и го харесват" СМЯХ! Жителите на столипиново не могат и 1 полезно нещо да назоват, свършено от Пеевски! Обзалагам се за 500 лв., че ако покажете 5 снимки на политици, сред които и Пеевски, 90% от жителите на Стилипиново няма да могат да познаят депесар Пеевски!

Ако е останало поне малко достойнство у теб говедо, оттегли се. Толкова си потънал в лайна, че като ти издигне кандидатурата и Стопипиновското гето, по-добре се гръмни. По-голямо човешко падение не съм си и представяла. Впрочем, защо не те издигат гаджалите, ами циганите? Или и те се гаврят с теб?

циганите от столипиново си нямат хал хабер кой е пеевски.просто доган за пореден път се гаври с българския народ.

Този човек,с тази култура и този интелект на "българин" могат да го подкрепят само цигани,турци,и всички подкупни протежета на ДПС.Хора,които подлагат ръка за пари и нищо друго не ги интересува в държавата.

Коя е партията която предлага бързо и трайно решение на проблемите на Столипиново и подобни места?

Обзалагам се, че Столипиново със същата лекота би издигнало и Иди Амин Дада за свой представител. Не заради външната прилика, а поради невежеството.

ако доган нареди-да.и сигурно ще се случи

И все пак нещо многозначително - само 140 бледолики от Столипиново го издигнаха. Ало, Лютвито, бива ли мъж 180 кило само 140 циганета да го носят?

Този изобщо не ходи на работа и не трябва повече да се допуска да е депутат. В Столипиново станаха много открехнати, нищо, че като ги питаш, дори не знаят за кого гласуват, а са си научили само цифрата от бюлетината.

знаят,знаят-за парите гласуват

Голямо наддаване ще има за гласовете на циганите, между БСП, ДПС и ББЦ. Поне става ясно, за кой не трябва да гласуват българите.

това ако е новина....много ниско падна.никои не смее да го подкрепи и само циганите дето не им пука.

Винаги ще се намерят подлоги, които да "номинират" този или онзи. Публична тайна е обаче, че няма номинация от тази партия, която предварително да не е одобрена от сараите.

Каква е разликата между хората от Столипиново и Филиповци? Дали едните няма да вземат пари, а другите ще вземат, за да изрекат на глас една голяма лъжа? На тях не им пука как живеят и как ще живеят. Явно мизерията не им пречи и им харесва да гледат неравностойното си положение в сравнение с хората в Чехия и Полша. Добре, но защо българските цигани вече бягат и по посока на Полша и Чехия? Някой ще каже ли истината за Пеевски и за хората, които го тикат в лицето на народа? Това момче няма никакви способности и го използват за скандал, докато други хора прибират в сянката му едни пари от едни поръчки. Пеевски е жертва на кукловодите си и колкото по - скоро това се осъзнае, толкова по- добре за всички.

СИ Е*А ТОТАЛНО МАЙКАТА ТАЯ ДЪРЖАВА! МАНГУСТИТЕ ИЗБИРАТ ДЕПУТАТИ,АМА НЕ ЗНАЯТ ЧЕ ТАЯ СВИНЯ Я ИНТЕРЕСУВАТ САМО МАНГИЗИТЕ И УТРЕ ПАК СА ВЪНКА МАНГУСТИТЕ,ДО СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.КАТО ЦЯЛО ЦИГАНИЗАЦИЯТА Е НАЙ-МАЛКИЯТ ПРОБЛЕМ НА ЕВРОПА.ТУКА ВЕЧЕ ВРИ И КИПИ,ЦИГАНИ,АФРИКАНЦИ И ВСЯКАКВИ НЕВИЖДАНИ МАЛЦИНСТВА.ЧЕСТИТО НИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ!ТОТАЛНА ЦИГАНИЗАЦИЯ,НЕКА ОЩЕ КЛЕПЧАТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ,РУМЪНСКИТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ ЦИГАНИ СА МАЛКИЯТ ПРОБЛЕМ.....

м.....те поне парите взимат на избори-ние и това не получаваме.

Нещо да сте чули за бащата на Пеевски? Той да не би да е циганин, че толкова си го харесват в Столипиново?

Циганския вот е толкова многочислен,че влияе пряко на управлението на държавата.И ще става все по-зле.

някога такъв политик?!В реч пред руския парламент (Думата) Владимир Путин изказа следното мнение относно малцинствата в Русия: В Русия живеят руснаци. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони. Ако някой иска Шериат, съветвам ги да отидат в държавите, където това е държавен закон. Русия не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние няма да им предоставим специални привилегии или да редактираме законодателството си спрямо техните желания, независимо колко силно крещят думата дискриминация Путин ръководи Русия без да се съобразява с грохналия нео-либерализъм. Той въведе закон за забрана неправитествените организации, финансирани с чуждестранни пари; въведе закон срещу гей-пропагандата и много др.

Някога може и да достигнат САЩ, но онези трябва да тичат в обратна посока.:)

като гледам мъжете американци - пълни женчовци, а средният американец - полуграмотен. Съветвам те да научиш руски език и да посещаваш по-често сайтовете с научна и др. литература, а тук в БГ просто да си поговориш с някой обикновен руснак , за да откриеш , че разликата с полуграмотните американци е колкото от небето до земята. Американското общество е мъртво духовно, а нация без духовност е обречена на провал.

Ти случайно да си чувал че в русия има българско малцинство ? И като толкова ти харесва тази реч , защо не спретнеш един митинг ( малък ) в центъра на Разград или Търговище или Кърджали - и да я повториш ? И защо умните и кадърни българи се изнесоха в " пропадналия , гейски , неграмотен " запад , вместо тъпте , ограничени , злобни и т.н. да се махат в русия ( или в беларус )!

Само циганите може да предлагат такава кандидатура. А той изобщо няма да стои в Народното събрание, недай си Боже да го изберат. Явно има да изпира много пари. Гордея се с наглостта му и глупоста на циганите....

Другари,мола ви..такива прочувствани слова изрекох и пожелах за негова милост,а Ние да ми скастрите постя.

Казах ви, че някой от ДИР-а се е натряскал. И сега " Повърна" старите коментари, като "забърса" новите. На това му викат България без Цензура.

и мен да предложите счте се старая като вас да я оправя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

вие сте го предложили.....за страна като балгария сас море като черно море....и певец като тодор колев.....умрял от глад захари стоянов *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много е забавен лудия МАКС