Столичните общинари приеха бюджета на София след близо 4-часови дебати

Финансовата рамка е в размер на 2,55 млрд. лв. Тя бе приета и с един глас от ДБ - на Пеньо Пенев, който според шефа на СОС се е "опълчил на партийното ръководство"

Обратно в новината

Коментари - Столичните общинари приеха бюджета на София след близо 4-часови дебати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавна сигурност и лекета като Терзийски чукат на вратата на София. Дано си останат само с чукането. Самоковската послушна селянка беще зле, но както се казва - винаги има и по-зле. Гласувам против, протестен вот срещу скапаняците.

Бонев и компания кво реват? Нали скоро те ще взимат властта в СО... Ама тогава няма да имат против да разпределят тоя "недемократичен" бюджет, нали?!

Най добре ще е да преместят столицата в друг град

да ровичкат във финансите на София.

ㅤ

Ще има ли бюджет за 200 метров пилон с украинското знаме върху покрива на столична община, щото това на терасата вече е старо и не отговаря на критериите за модерен евроатлантизъм и наперчивисокогъзщина?!

Екстра, Кирчо ще гушне още 2 милиарда.

Терзиев ще ви оправи, не бойте се дебейци и псевдо софиянци ...

Софийските общинари приеха бюджет да два и кусур милиарда. Бизнесмени с прякори отварят бутилки с шампанско и разлистват каталози за редки автомобили. Стадото блее.

Що махнахте статийка, че фашистът е благодарил на България, дето вече ще внасяме радиоактивно жито и ще му пълним джоба?

защото си г-з

Огромен бюджет. И какво от това? Улиците в какво състояние са? Къде са детските градини и ясли? С мърсотията как ще се справят? Строи се като за последно. Но нито една поликлиника или градинка. Да повърнеш, като влезеш в бившите поликлиники. Ремонт е правен по Тошово време. Да не коментирам къде потъват парите от зоните и рекламите.

ПОСЛЕДНИЯ БЮДЖЕТ ПРЕДИ-ГЕРБ(ББ,ФАНДЪКОВА),БЕШЕ-500-МИЛИОНА! СЕГА Е-2.55-МИЛИАРДА! И ВСЕ НЕ ИМ СТИГАТ!!! ТОВА Е-ПЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ(500-%)! НА НЯКОЙ УВЕЛИЧИЛИ ЛИ САСЕ ДОХОДИТЕ С-500-%! САМО СХЕМИТЕ ЗА КРАДЕНЕ,МОНОПОЛИТЕ:ТОК,ВОДА,ПАРНО,ГОРИВА..ПОСТОЯННО СЕ УВЕЛИЧАВАТ,И ВСЕ НЕ ИМ СТИГАТ! СЪЩОТО Е С-ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕТ,ЗДРАВНИ ВНОСКИ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗАСТРАХОВКИ,ТАКСИ,ГЛОБИ! БЪЛГАРИЯ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В ДЪРЖАВА НА-КРАДЦИ(ДЪРЖАВНИ,ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ),СРЕЩУ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!!!

Бюджетът е огромен и изключително неефективно използван ! С тези пари градът трябва да изглежда значително по-организиран, подреден и чист !

Поздравявам Да Балгария и Бончо от Спаси София за подкрепата на Герп!!!

Хахаха, как ще коментира Бонев подкрепата от членове на ДБ за бюджета на Фъндъка? Ами как - сглобката дава резултати!