Столични прокурори разследват нова закана за убийство на Християн Пендиков

В интернет се публикуват снимки на 21-годишния секретар на българския културен клуб в Охрид с призиви за насилие срещу него

Обратно в новината

Коментари - Столични прокурори разследват нова закана за убийство на Християн Пендиков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако тоя кретен е пречката за разбирателство межде България и севернамакедония, то не е зле да го застреля някой! хем България ще спести 3-4 000 евро месечна издръжка на тоя дебил!

Всички заплахи запишете и изпратете в едно с другите прояви на насилие в РСМ спрямо българите там. Изпратете на всички институции в ЕС и на комисаря, който удобно не докладваше всичко, за да стигне до крайности и заплашват с убийство човек, който само е правил добро, а са и пребили мръсните дебили. Защо Европа мълчи, защо не се покаже на хората в РСМ срещу милионите давани как политиците им насаждат омраза и ненавист спрямо съседи, от които нищо лошо не са видяли от над 30 години. Съберете и потърсете всички бивши наши министри на външните работи и да излезем с единна позиция, от която и сантиметър не трябва отстъпление. Късмет е, че не убиха, но това ще последва , ако отстъпваме

тъпи, там няма българи! има граждани на севернамакедония! българите там са изтрепани или прогонени още по титово време! и гробовете им дори са заличени!

Другари "журналя". "Македонски" език няма, и България не е признавала такъв. Ако решите да се правите на интересни, използвайте или "Езикът, говорен на територията на РСМ", или "севмашки".

Те и затова ни се смеят в РСМ, погиграват се, бият - родната Прокуратура само се заканва, разследва, а после е поредното нищо. Посмешище сме дори за изпаднали първични кратуни, като РСМто.

Некой ден, некой от тия ще се яви на някоя европейска граница и ще го приберът.Пак разправяй, че той в македония е в безопасност.

ама ИМА решение - да вземем пример от Гърция. Те какво направиха с МАКаците -" Ако искате да ви признаем, сменете си името на държавата, сменете си конституцията и националното знаме, декларирайте, че няма никакви претенции към Гърция и т.н." МАКаците се дървиха нещо, сърдиха се, но Гърция ги пече на бавен огър 30 год., накрая МАКаците клекнаха. Какво пречи това да се повтори?

Дира, прокурорите само правят копи-пейст на материали от разследващите органи и вземат по 4 бона за дрехи. Никакви разследвания не водят!

Радев и парламентарните партии свалиха ветото и сега си правят кризисен ПР. Или ПП най-накрая разбраха, че не трябваше да жертват българския национален интерес заради САЩ, или Радев усети, че хората ще си спомнят, че той предложи основното наше искане във 'френското' предложение да е вписване на българите в конституцията им. Това вписване няма да реши проблемите, защото в основата са историческите фалшификации. Северномакедонците ще го гласуват тази година, омразата към България, българите и всичко българско ще остане и Радев ще е в много лоша ситуация в края на годината.

Вето, няма друг начин. Вето, докато не се озаптят в т.нар. Северна Македония. Ако пак се повтори, пак вето, до 2100 може и да влязат в ЕС.

Наще порукори имат ли юрисдикция на територията на маймуните, така де македонците. Или , че го побарат, и че искат екстрадация ? Нещо се оплетох , кой какво , как

Г-да български прокурори и политици има Европол, Интерпол, с червена бюлетина ги докарайте в Български съд !!! Свършете си работата, а не само бля,бля !!! ЕС трябва да разбере какво става в РСМ !!!

Ако българското разузнаване имаше топките на "Мосад", с една специална операция да "натричат" нападателите му или да ги докарат в София бинтовани. Това рязко ще пресече желанието на другите българи със северно македонско самосъзнание да бият сънародници.

Българите в РСМ се надяват на защита от майка България, но не знаят че липсва държава !!!