Коментари - Столичната община осигурява 390 млн. лева за двете разширения на метрото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смотаняци! Вместо да харчите парите за безполезно метро, и високите ви комисионни от строителите направете нещо полезно! Спрете тъпото презастрояване и няма да имате нужда от метро за новозаселените! Купете всички ония зелени площи, където искат да строят! Дайте въздух, спрете замърсяването на въздуха!

Тези проекти трябва да се случват само ако има икономическа логика в изграждането им и осугурено финансиране. Другото си е разсипия.

А какво ще правят с дупката от 178 млн. за градския транспорт?

И със завода за боклук, инселератора, старите участъци метрото и този нов дълг колко ще станат задълженията на общината? Да не споменаваме 800-те милиона на топлофикация.

Нали се жалваха че немогат да си платят тока?

"Шестте километра от другият участък тръгват от ул. "Шипка" при Военната академия през кв. "Гео Милев" и "Слатина"" Какво значи "през кв. "Гео Милев" и "Слатина"" нали Гео Милев е в Слатина??

Има разлика между районите и кварталите с еднакви имена. В статията се говори за район Слатина, което като административно насътворено е с малко по-голямшка територия и включва изцяло или части от кварталите: Редута, Гео Милев, Хр.Смирненски, Хр.Ботев и Слатина, че и складово-производствената зона Слатина. Ориентировъчно и на жаргон: като цяло кв.Гео Милев е на баира, докато Слатина е ниските части под него, условно на север и изток

Звучиш и объркан. Ако "Слатина" е ниските част под баира (редута), какво тогава е ж.к. "Христо Смирненск"? :) Ще ти дам жокер - няма такъв квартал "Слатина". Ти си на ход!

За ж.к. "Христо Смирненски" нещо пише ли в статията?

Това са пари на вятъра. Все повече се вижда, че метрото работи на загуба, няма достатъчно пътници и това е още преди пандемията. От начало Фандъчката 8бешаваше да намали и спре автобуси и маршрутки по някои линии, за да ходят хората в метрото, но не стана. Просто превозваческите фирми яко пълнят шкафчето, за да не ги закачат

Къде видя да има още маршрутки в София? И ако метрото работи на загуба и няма пътници в автобусите ли са на печалба, където мангустите пътуват без билети?

Карай си джипчето и не коментирай метрото!

Даскалицата нали я избирате няколко пъти, щото е кадърна, а щом е така, сама да се постарае да осигури пари за софийското метро, а не постоянно да хленчи и иска от държавата.

данче дано ма разбираш .....https://www.youtube.com/watch?v=QXDRPtufEbA.......хочется не хочется,убирай свои монатки

С терористи не се преговаря ....управлението на Тиквата и на Данчето се отразиха на града като окупация от Ислямска държава ....навсякъде грабежи ,кражби ,разрушение и в централната щаст пълно с араби ....и никой не е отговорен за нищо

Защо не се гръмнеш, ще ти олекне.

Каквото и да си говорим Слатина е един от малкото квартали с толкова неудобен и недомислен градски транспорт. Отделно ако имаш кола можеш да влезеш в квартала от точно 3 улици. И като завали дъжд 2 от тях се наводняват... Айде баси това метро го чакаме от 30 години!

ще се гепи като за последно. Околовръстното кога? Заплащане на частните терените за паркове кога?

Това строителство всяка година започва. Лъжите ги нямат за нищо почти всички управляващи. https://dnes.dir.bg/ikonomika/fandakova-stroitelstvoto-na-metroto-do-levski-g-zapochva-tazi-godina

Така е от 2017-та https://m.dir.bg/dnes/sofia/-25264740

Я! Нали простото щеше да осигури парите?