Коментари - Столична община изчисли щетите и обяви, че ще иска от организаторите на протеста да ги заплатят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги плати кмето. Или този, който е разрешил протеста. Нима не знаят, че фенските протести са погроми, проблеми и насилие? Че фенските организации, са люпилни на неонацитски идеологии? Само петнят името на Левски. Да се забранят сълиранията на футолни фенове със закон.

Lyubomir

Никой не те ще. Освен оня смотан педераст Б.Б. Женете се...

И без това е станал милионер с крадени от държавата пари

Да бяхте направили нужното преди случилото се. До кога ще вървите след събитията и ще клатите умно глави ? Както казват- след дъжд качулка-от 20 дена съм сигнализирал за опасно сухо дърво, ама реакция няма.Ще чакаме да падне и да затисне някой ,за да се кършите ръце пак!

Сметката трябва да плати Борисов Михаилов заради магарешкия си инат. И незабавно да си подаде оставката.

Сметката трябва да се търси в болната амбиция на Бербатов - заради него са "протестите". МВР не са пипали никой, преди да полетят пиратките към тях.

Първо, на орлов мост в подлеза нямаше никакви щети, от протеста Второ тоя не е бил на протеста, дойде когато всички си бяха отишли Пълун смешник

Същите от които търсиш пари да не се съберат под твоя прозорец. Кога стана кмет кога ти почерня задника??

А ти кога ще си платиш? Ззащо разреши протест пред стадиона? Можеше да откажеш и да предложиш другаде. Вина имаш и ти!

"И този протест аз бих могъл да го спра, ако имаше отрицателни мнения от страна на ДАНС, СДВР, район "Триадица", Инспектората, Общинска полиция." може да го спреш и по собствено осмотрение .. или да го проведат във време когато не са пияни на кирка ... протест в 10 часа сутринта в неделя примерно.

Давайте банкова сметка и да съберем по 10 кинта. Перуци да се махне - безценно.

Злонамерени щети се заплащат в троен размер, а не просто да се покрият разходи. Каква е тая глупост.

"Нарушената обшивка на тавана на подлеза на "Орлов мост" ще струва около 15 хил. лв." ??? Тази сума за нов таван ли го смятате? Защото преди вчера целия подлез изглеждаше ужасно, клоака някаква. А сега намерихте някой, който да плати ремонта му, умно и находчиво!

Жабчо, не разбра ли че гаджето няма да стане председател СОС? Не защото е педал, а защото е нагъл и смотан некадърник.

Милиционерите запалиха кофите и изпотрошиха всичко за да си намерят повод да ни млатят

Ще плачем за Фандъка....

Да управляваш столица не е като да управляваш фирма, харизана ти от ДС наготово.

Ще дойдат да те питат на Московска, Васко. Само чакай...

A koй разреши тоя протест бе, чукундур недоклатен? Имаш ли мозък под семейната ДС фуражка?

Не е разрешавал да се руши! Напротив уговорката е да има мирен протест!

В една Америка и в Британия законите са сурови. Ако организаторите допуснат подобни вандализми, могат да ОТИДАТ ДИРЕКТНО В ПАНДИЗА! Това са истински държави с истински закони. Не лигавщини като у нас. ЩЕТИТЕ ВЪЗЛИЗАЛИ НА 42 500 ЛЕВА!!! От къде накъде аз честният данъкоплатец, работещ, ще плащам за диващините на някакви ТЪРТЕИ И ПАРАЗИТИ? Които лежат на гърба на обществото. Аз ли трябва да плащам за золумите на едни бандити, вилнеещи по улиците на столицата? В КОЯ ЗАПАДНА ДЪРЖАВА ТОВА БИ СЕ ТЪРПЯЛО И БИХА СЕ РАЗМИНАЛИ БЕЗ СЪД И ЗАТВОР?

Ония то BLM изгориха цели квартали, даже ги похвалиха...

Защо не са застраховани?

организаторите на протеста са Перуката и компания , ха сега да те видя как ще ги накараш да плащат защото те не са по даването а по вземането :)))

те ще имат да дават вие ще имате да вземате , и така :)

А дано ама надали! Ще има чакаш до пенсионирането си!

Недей така скромно с глобите и мечтите бе, забрави ли че вече си кмет на столицата? Учи се от дядо Софиянски и самата дясна ръка на Делян Пеевски - Боко Тиквата. Глобата става поне 42 милиона. Така твоите 5,2% ще са..., а забравих, това не е софтуерната ТИ компания. Значи можеш да ги вземеш всичките. Няма нужда от съдебни процеси и протакана - желаещите може да ти ги носят на адрес или в офиса, ако те намерят там. Много смях и малко кражба с всяка порция и дажба. Все едно гледам елен пред фаровете на колата. Кой ще го замени се питам аз? Какви същества трябва да намерим за да продължи тази атлантическа градация в София? Генерал Гном?

Хвърлихте хартийка по време на протест? Това струва на Столична община 5000. ДС Ухото с ДС похватите. Внимавайте с протестите, че Васко Маслото ще Ви стовари фактурата.

и тоз неадекватен.

"Когато сме спечелили убедително изборите в София - имаме 19 районни кмета, общинските съветници колкото втората и третата сила взети заедно, е редно да бъдем подкрепени в предложението ни за председател на Общинския съвет", каза още Васил Терзиев. Защо не управлява тогава правителство на Бойко Борисов?

Джендърския нов кмет на селската община София е пълна нула.

Няма да стане.Общината може да иска от извършителите,а не от организаторите да заплатят щетите!Сомо това!Ако тръгне срещу организаторите и те не са извършители, нищо няма да вземе.

То в тия времена вече не е работа да организираш протест... после трябва да носиш отговорност за няколко хиляди човека... Тоя кмет не е много умен.

42 хиляди, ама друг път

Денковата полиция бие невинни граждани. Оставка!

Да дойдат ... водните оръдия...

Това би бил автогол с невиждани до момента негативни последици. Не трябва да започва мандата си с такъв брутален боц в своята врата.

на щети до дупка! Сега ще видите, кой е Терзиев боклуци инфантилни.

*88888

Айде малко помощ от мен безплатно- не само цената на щетите, ами и лихвите им, както и заплащането на съдебните разноски;0

А, мерси! Точно от правни съвети от самозвани, самообявили се форумни "юристи" с очевидно лека форма на шизофрения или тежка форма на тролене имах нужда.

Аз мислех, ме ДСарският сой са с повече гръбнак, пък тоя се оказа мухлю от класата на на ПеДенков.

Не от организаторите, а от виновниците за него.

Терзиев, защо трябваше да се разрешава протест точно там? Ти го разреши, можеше да се извърши по друго време пред централата на БФС. Или не си подготвен, или изцяло са те подвели съветниците. Ти като кмет подкрепяше този протест, а в един момент се оказа много изненадан, че е имало такива битки.

Колегата ти дето отказа мача сещаш ли се? Да беше направил като него, вместо като послушна подлога да правиш каквото ти наредят боковци и кировци.

*88888

Май доста от коментаторите не знаят, че за да е законен един протест, то трябва организаторите му да го заявят в общината. Е, как така нямало организатор на протеста, към когото да се насочи иска, а;0 Организатора на протеста си е ответник по всички законови правила, така, че- ще стане ясно кой е и какъв е. Ако е намесена и политическа партия, ще бъде делото на века....

Няма такова нещо. Бъркаш или лъжеш.

едни дела в съда. 20 години ще са малко за приключването им.

от следващото поредно повишение на заплатките на корумпираните ни безполезни (поне за хората, за семерджиевците са полезни) тюфлеци? Нали е тяхно задължение да опазват общинската собственост?

Е хубуу, аз пък предлагам на гражданите, чиито автомобили пострадаха, докато бяха законно паркирани в определените от общината за това места, да съдят общината.

Тука май ще стане като с таксите, които се оказа, че не можем да си вземем от Газпром.

Да я плати перуката заради него станаха нещатаи на 1600 полицая надника, че го охраняваха също!

Кметът мухльо и балък. Службогонецо, само един въпрос: Още ли не си разбрал защо Пловдив и Кърджали отказаха мача?! Това ти е за домашна. А сега бягай да си играеш.

Да съди щял... смешник. ППриказки от хиляда и една нощ за Простите и Прекараните.

Щетите трябва да ги плати мултакът Терзиев. Защото като кмет, той бе единственият който можеше да забрани протеста, а вместо това го позволи. Сега да не се прави на разсеян, а да плаща.

Оценката много бърза бе, браво Васко! Как я направихте - по пазарни цена, по остатъчна стойност (от Тошово време), или по цени на ремонтите от Фандъкова? Щото сигурно лесно ще може да се докара от 4000 не до 40000 лв., а колкото ти душа иска ......