17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пари има, за високи пенсии, болния народ да мре, власта няма нужда от тях. На кого му пука за вас? Не го ли разбрахте до сега?

Толкова време кои им гледа децата .Не разбраха ли ,че вече всички които нямат интерес са против тях .

Какъв отвратителен език и безсрамие на тази Вера Иванова. Същата тази лицемерно против НПО-тата, но председател на НПО. НПО с лиценз за специализирани услуги за деца. Постоянно повтаряна теза е, че те нямат друг изход и няма да спрат с протестите. Те наистина могат да протестират безкрайно, защото системата която ги убивала всъщност им е дала свободно време да са постоянно в палатката, на моравата, да се задяват с депутатите, да се разхождат по улиците, по цял ден да дават интервюта . Като пусна телевизора и там постоянно Вера Иванова, Мая Стоицева и още десетина лица. Не, наистина, тези майки поглеждат ли някога децата си. Непрекъснато се апелира за хуманност и помощ за най-слабите членове на обществото. Отвращаваме, обаче, настървението и дори злобата с която майките искат задоволен, дори презадоволен живот за себе си, за сметка на стотици хиляди още по-слаби от тях членове на обществото. Една от майките постоянно говори за силния майчин инстинкт, но моя силен синовен инстинкт ме кара да съм против тях. Те буквално взимат от залъка и здравето на възрастните ми родители. Всъщност лицемерните майки говорят, че те не искат да се вземе от пенсионерите, а от чиновниците, вероятно защото мислят, че същите тези чиновници не са хора и просто могат да се изхвърлят на улицата.

А защо смятате, че обществото е длъжно на тези родители?! Увреждането на децата им е породено главно от поведението на родителите преди и по време на бременността - пиене , пушене, живот на купони и заведения, разгул и какви ли още не съвременни простотии! Да не говорим за увредените циганчета! И сега какво - искаме това, искаме онова! Ясно, че децата не са виновни, но след като се е случило, родителите не могат да искат живот без усилия и лични ограничения. И никой не е длъжен да им го осигури! Човешко е да има помощ и облекчения, но толкова. И дарения от прекалено богатите, за да облекчат съвестта си...

работна заплата 500-до 800 лева. За "дете" с увреждане колко искат 2000, 3000, 5000? Какво искат? Искам някой да вземе да ни информира КАКВИ ТОЧНО СА ИСКАНИЯТА ИМ?!!? Но не се прави! ЗАЩО? Напишете една статия бе, 5 изречения - ТЕ ИСКАТ ТОВА И ТОВА 1, 2 , 3

ранна нежелана бременност от безразборни полови контакти,+ алкохол и цигари и самодейни опити за прекратяване на бременност! и етоооооо готово идиотче! сега трябва ние да поемем разходите за комфорта на гордите майки! което обяснява и защо няма протестиращи бащи

Очакваме увеличение от 10% на държавните чиновници.За друго пари нямаме!

взимайте си дебилчетата и отивайте в холавдия като оная другата! там езда, плуване, пари, кеф, густо и дори удоволствие!

Селски идиот

иДИОТКА ТЕ Е РОДИЛА .

На всички гнусни тролове дето са писали тук, подигравайки се на тези толкова изстрадали хора , пожелавам да ви се роди дете с увреждане за да разберете какво е и какво искат всъщност тези жени !!!

Щом ти става по-леко да кълнеш - добре. Но само за протокола - не се подиграваме на майките за нещастието им, а затова че позволяват на една лъжлива Партия да ги използва безогледно...

тъй де, на родината ни са нужни иди.оти като тях и тебе! това е пътят към просперитета! всяка българска майка-майка на иди.отче!

Не троловете са против постоянните претенции на тези "маики ",атези от чиито джоб излизат техните огромни помощи .Защо смятат ,че ние трябва да лишаваме нашите деца за да са доволни те .Живеят на наш гръб и ни кълнат ,само ,че клетвата се връща при които я произнася .

майки и хора с увреждания Стига сте позволявали да ви използват Мая Манолова и Корнелия Нинова. Вие лично участвахте при разговорите за промените, договорихте се, съгласихте се на тези промени,правителството ви отпусна допълнителни средства и пак вие не сте доволни. А запитали ли сте се от къде идват тези средства. Идват от нас -работещите. А знаете ли масовата средна заплата на един работещ колко е- 500-600 лева. Според вас кой получава повече? Ние или вие?

Не знам колко са увредени конкретон тези хора с увреждания, но въпросните "майки" определено са умствено увредени. За да се решат правилно въпросите, които с право ги вълнуват, са необходими години и миларди левове. Левовете ги няма и няма да ги има поне още 50 години. "Майките" не са съгласни и не могат да чакат години. Тогава какво остава? Да им обещаят нещо, за да млъкнат. Естествено нещото ще е по-скоро нищо, но малоумните майки, които са повярвали на обещанието очакват да е НЕЩО и ще продължават да "дрънкат тенджерите" докато... ами докато им омръзне или докато тези дето ги жикат дойдат на власт и престанат да ги жикат, защото и те не могат да им решат проблемите. Не казвам, че увредените хора нямат проблеми - жена ми е с увреждане на краката от паралич и дори вкъщи ходи с патерици. Казвам само, че това, което в момента минава за граждански протест е пълна дивотия и нито протестиращите знаят какво да искат, за да има поне теоретичен шанс да го получат, нито властимащите изобщо мислят по тези въпроси (разпоредили са на мижитурките по министерствата "да измислят нещо"), нито на тези, които провокират изкуствено протестите изобщо им пука за хората с увреждания. С една дума - БЪЛГАРИЯ!

Деди, умен си! Не защото си "стар", а защото си абсолютно прав! И мислещите ще се размислят! А тези, които клатят държавата - Селската пръчка, Парашутиста и Набут-сманката - могат само да го духат с цел спиране на климатичните промени...

Вдясно се вижда една млада майка с черна фланелка и шапка. Тя със сигурност не е от дежурния контингент „протестиращи“, пратени от Нинова. На снимката се виждат още две „млади“ майки. Слушайте, драги майки. Писнахте на всички с безкрайните си и непрекъснато увеличаващи се претенции. Първо беше „смяна на системата“, сега искате още и още пари. По-лошата новина за вас е, че съмненията КОЙ ви подстрекава все повече се превръщат в увереност КОЙ.

Протеста на майките е набрал инерция и няма как да спре. Той отдавна е станал политически и както и да го извъртат от групата около Нинова , той е лост за подронване на ГЕРБ. Залепили са се като репей на кучешка опашка и не оставят правителството да гледа проблемите на целия народ,а само с техния проблем да се занимава. Не стига това ,ами и се изкарват много по-специални от другите инвалиди . Не бих желал да се стигне дотам, че да излезе накрая,че се стремят да си осигурят работни места и да доят бюджета . Знам ,че е шокиращо това kоето казвам,но моля поне тия майки ,с този сериозен проблем ,които с ръка на сърцето си признаят,,че и те имат голяма вина за увреждането на детето си, малко да се поспрат .Ами колко от тези деца са поради това че родителите им са били безотговорни-родителството не е детска игра! И днес на протеста виждам протестно пушешти майки. Поне пред камерите да не го правят. Да пази господ,но нека майките, които планират да имат деца, да се поучат и да не допуснат безразсъдно да пушат ,да пият или да не внимават с лечение от нещо ,когато правят дете . Едно увредено дете ще ги лиши от възможността да се грижат после за неувредено ако господ им даде втори шанс .Остават си само с мъката .

Герберасите сами отдавна са се подронили с действия и прикаки така че няма нужда някой да се хаби за тях. Исканията на майките са справедливи, прикаките им точни ама кога си свикнал да лапаш, да ти е широко около врата няма как да ти направи впечатление справедливо искане

аз не мога да разбера кой кого разиграва

И тези се самозабравиха! Нищо не им е по-специалното. Всички хора си имат житейски проблеми, но не се дегезират и висят пред парламента и не блокират движението.

Така си кажи бе, че движението ти е проблема, да си пътуваш в колата на топло докато те студуват навън. Но който много говори накрая си го получава. И ти ще си го получиш спокойно. Блокирали му движението не можел да се придвижва..............смешник.

Тролче, коментарът ти точно съответства на псевдонима ти! :)

Абе те полтиците за здравите хора не могат да се погрижат, майките искат за болните да се погрижат... ТЕ, полтиците ни са заети хора, чудят се по цял ден колко да откраднат, как да го скрият и как да останат по-дълго на власт, Ви е ги карате да се трудят за благото на народа .... че кое по-напред....

Сагата на тези майки започва да прилича на приказката за златната рибка и ненаситната баба.Колкото и да им даваш, те все ще са недоволни и ще искат още,разбира се,ако има кой да ги подстрекава.

ДЕЦАТА НА РОДИТЕЛИ С УВРЕЖДАНИЯ !!! ДЕЦАТА НЕ ИСКАТ ДА ТЪРПЯТ ПОВЕЧЕ ДА ГИ БИЯТ, НАСИЛВАТ И УНИЖАВАТ !!! НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ГЛАДУВАТ , ДОКАТО РОДИТЕЛИТЕ ИМ ИЗПИВАТ И ИЗПУШВАТ ПАРИТЕ ЗА ХРАНА !!!! ЛОШАТА НОВИНА Е ,ЧЕ ТАКИВА РОДИТЕЛИ СА ЗАЩИТЕНИ КАТО ЦЕНЕН ЕЛЕКТОРАЛЕН МАТ"РИАЛ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ !!!!

Май опозицията, ще излезе права, за калинките, то не беше една две а цяло съзвездие. ГЕРБ излязоха големи некадърници. Борисов няма идеи смята, че като хвърли едни бюджетни пари някъде, проблема ще се реши , от самосебе си, да ама не. Голямо разочарование.

Сигурно има домове за такива деца,но защо майките не ги оставят там и да работят нещо.Да са полезни,а не само да искат.

И един ден,като няма кой да ги гледа тези деца,къде отиват.Кой ще се грижи за тях?

Прекаленият светец и Богу не е драг българска народна поговорка

Та те мнозинството българи разиграват вече толкова време че вас ли няма да разиграват.. Бедата на българите е в това че продължават да вярват на лъжи и унижения търпеливо вместо да изметът тази алчна сган от там ..

От дете съм по болниците и от 22 години с ТЕЛК, винаги е било така както казват майкте. Може държавата да ти даде нещо с една ръка, но с другата ще ти го вземе или ще те наказва за каквото те си преценят че си виновен, понеже инвалидите в техните очи са големи тарикати.

Сърдете се на кУрнелия и БСП , направиха си пиар на ваш гръб и ВИ зарязаха ! Тръгнаха да си правят ТВ за да могат да крадат отнякъде нещо !

Кураж , с вас сме .

Аман от тези майки.....За нормалните деца никой не говори.

Но за сметка на това за циганските се говори, благодарение на господаря ти боко-тиквата!

Отпуснаха пари и за частните училища. Какво искате още?

Герберските *утки не се свинят пред нищо. Платили са на евтини тролове да плюят дори и по тези изстрадали хора.

Какви гербери те гонят бе мастиьо смотана. Дават се още 150 милиона за тези хора, а те искат 300 милиона. Никога няма да им стигнат парите и кой ще ги даде тези 300 милиона и от къде? Истински социална държава може да бъде само икономически силна страна.

ГНУСНА ГЕРБЕРСКА МАСТ!Я

Да, лигавите герберски -утки са за е-ане... Аз отдавна да съм разгонил тая ненаситна арогантна безпардонна сган... Какво искат тия боклуци от най-бедната и обрулена от комуноидните крадци страна? Пари, пари и пак пари... От нашите пари, парите на държавата... Пусто дърво неокастрено

Проблемът е ясен. Около децата с увреждане са се навъдили разни организации, които така сладко са си спретнали точене на едни държавни пари, че сега без бой няма да си отстъпят "поминака". Лобито е силно, вадят се едни големи пари в тази комисия, нещата да си останат същите, както до сега. Тези организации, които до вчера лапаха едни милиони и си ги делкаха с управляващите, утре остават без доходи и край на новите мерцедеси и беемвета. Ще трябва да се продадат шикозните апартаменти, няма да има екскурзии по екзотични места - старият начин на живот свършва и ще се налага някои хора да започнат някъде работа за няколко столевки! Недопустимо! Хора, които са свикнали да харчат стотици хиляди, както се харчат джобните за деня, по-скоро ще умрат, но няма да отстъпят.

Работата отива на зле за Бокича, майките няма да отстъпят, те се борят за по-добър живот на децата си !

зимата пенсионерите....кой е по-нуждаещ се.... Защото тия майки трабва да се спрат в исканията си вече.

И защо да се спрат?! Заради безценното спокойствие на мутрата дебил ли?

не заради властта. Мога да ти кажа че хиляди хора лежат в къщи на легло неподвижни и за тях се грижат вече възрастните им деца....които отдавна са минали 60 години. Няма помощ за тях,защото те не крещят,защото Манолова не се интересува от тях. Е затова! Не само майките!

Не се четеш каква простотия си написал! И значи по твоята логика всички да си мълчат, защото и други били страдали?! Това са хора, търсещи правата си и трябва да са пример за останалите овце, а не обратното!

Съгласен! Обаче от вчера, заедно с майкте, реши да се бори и Корнелия Нинова. Е, тя се бори за власт и пари, но това забрави да го спомене.

Майки, стига сте разигравали българския народ! Прекалихте с капризите си! Не сте само вие в тази държава! ОТВРАТ!

... БСП то ви разиграва, не ви осигури топли дрешки, ами още карате на черните тениски. А и ток и вода не ви прокараха в палатките...

На кака КУРна БСП-то. С дистанционно управление!

Те не разиграват само майките това правителство на Герб а целия български народ и този народ не си знае интересите защото няма гражданско съзнание всички трябва да се вдигнем и да си отиват това правителство трябва по-скоро да си отива.

даваха в началото интервюта че не става дума за пари,а за промяна на правила. Сега започнаха да проявяват апетит за 150-те милиона и да търсят сметка .... Кои са тия бе? Освен техните деца има хиляди хора неподвижни на легло зао които се грижат близкиге им и то абсолютно на собствена мветка. това е нахалство вече,И ОПИТ ЗА ДИКТАТ!

Вчера една майка каза, цитирам: "Подхвърлят ни 150 милиона и какво от това?"

Точно това е въпросът, че за властта е удобно да се подхвърлят пари, които не стигат никога до нуждаещите се, а се размиват във фондации, организации и комисии, близки до властта, и просто се усвояват от едни "наши" хора. Протеста цели да се подпомага по коренно различен начин, съобразен с уврежданията, а не да се "перат" пари, докато хората с увреждания буквално измират. Да се развали далаверата. Но желание за това няма.

Ако незнаете каква е системата по-добре си мълчете и тези пари най-вероятно като другите ще потънат в бюрократични служби и структури или ще бъдат взети по-един или друг начин от ивалидите. Това което сигурно за мен е че те няма да са много по-добре с тях от преди.

150 милиона от държавния бюджет на гърба на работещите българи?! И ние не знаем за какво става въпрос и трябва да си мълчим?! О, наглост, твоето име е трол с увреждане!!!

Иска милиард...

нагли майки.. иамме стадион да строим, те ни занимават снякви глуспоти... да дойдат танковете...