Стефан Янев се срещна с посланиците на Русия и Германия

С руския посланик бе отбелязан взаимния интерес по посока туризъм и енергетика, а с Германия в сферите на икономиката, сигурността и международните отношения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното начукване на обръчите. Този път по поръчка на братската българо-руска могъща мафия.

Първо при американския посланик, след това при руския и немския. Такива ли бяха инструкциите на руския резидент в България, радеф. Прах в очите на българите за приоритетите на правителството. Е, погалиха ли ви по главичките посланиците? Дадоха ли ви индулгенции за греховете. Окуражиха ли ви за чистките? Ей много сте наивни, че те не знаят, че сте руски подлоги и имитирате прозападност.

Митрофанова, кога ще си ходи

Само един поглед на снимките е достатъчен. Дано се подобрят отношенията с Русия, ама надали. Интересно как Германия ще съдейства за изборите с машините. Дали пък няма да им прави софтуера?

_stankow

За закупения модел не знам, но софтуерът е доста елементарен, няма нужда Германия да ни го прави. Някои от участниците участваха с техен си, български SW. Даже комисията искаше да купи лиценза. Със SW на спечелилата фирма не знам как стои работата. Иначе кодовете съм ги виждал. Наистина нищо особено.

Радев е като някъв индииски бог, само, че вместо 6 ръце има 6 гъза и се гъзи с всичките си гъзове!!! хем да се гъзи на руснаците, хем на Американците, хем на олигарсите, хем на Нинова, ...... ей сега единия от гъзвоете му се гъзи на Американците, ама другия му гъз се гъзи на руснаците, а с останалите осира де що може

Митрофанова му е набила канчето, че не излизаме от НАТО.

И какво за Северна Македония по-конкретно бе разговаряно? Това ли е най-важният въпрос за германеца при първа среща с пресно-неизбрания премиер? Или пробвахме едни пазарлъци.... Вашта……….

като компрометиран със кючека дето го игра пред турците

Θεά Ῥέα ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКИЯ ВАРВАРИН Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ФЪРЧИЛСКАТА ХУНТА - ЧАЛГАРИ ♦ БСП, " Има такъв (глупав) народ" газпромски сценаристи " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" " Възрожденски" Костя Копейкинци " Маджовски "градски десници" " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубава вечер, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Много ти е руска физиономията.

Назначените от безродното руско говно, омърсено със сделката Грипен и неговата янка курва, облизаха путката на Путин.

Избрано с голямо мнозинство, канещо се да изкара целия си мандат, служещо на България и отстояващо само нейните интереси, борещо се срещу "мутрите" и корупцията чрез назначаване на честни професионалисти на възлови постове, повишаващо жизнения стандарт на българите, осигуряващо работа за всички, връщане на българите от чужбина, увеличаване на прираста на населението, подобряване на образованието и на здравеопазването, увеличаване на чуждите инвестиции и много други хубави неща. Опа, събудих се. Това било само служебното правителство на резидента, работещо по указания от Изток и имитиращо дейност, дето не му е работа.

дъртата бляд е дала заповедите на поданиците на Задунайская

Питаха ли го защо в цял свят са най-важни министерствата на финансите, икономиката, външно министерство и министерството на отбраната, а в НРБ е важно единствено и само МВР?

Екстра - направили са му вече официален инструктаж от Кремъл - сега вече само ще се отчита там на кръгъл час ...

нали вашта кюрдка беше в нап днеска,да види дали парите текът в правилната посока

Ама как, трабваше поне в митницата да е срещата, да няма грешка?