Стефан Янев: Няма вмешателство на президента в нито едно решение на служебния кабинет

Политиката за Северна Македония остава непроменена, там няма изненади, гарантира премиерът

Обратно в новината

Коментари - Стефан Янев: Няма вмешателство на президента в нито едно решение на служебния кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изсмя се графа на развален испански....

Какво вмешателство, бе цървул!? То правителството е негово, той ви контролира изцяло!!!!

той самия кабинет в негов ,те да не са малоумни че да им казва кво да правят?

вЕрваме ти,Арлекино...

Дори и да не се е намесвал пряко, той е назначил правителството и носи отговорност за глупостите, които всеки отделен министър сътворява ежедневно

И ние повярвахме… Коминист отрича и лъже без да го питат. Бяхме се нагледали едно време. Сегашните младежи, не знаят нищо и гласуваха за тези другари.

Той оня дебелия 12 години ни лъже, той седнал за преди да ми говори. .......

ти на бесилото шопар

Бахти наглеца.. що лъже без да го питат?

Словестен онанизъм!!! Обясни на близките на онези 200 души на ден които умират от заразата колко добре се справя правителството! Казваш, че Радев пряко не се меси - елементарно, за тази цел си има така наречените от татово време "инструктори" тогава бяха към ЦК на БКП, сега са секретари към президентството."всеки сектор редовните министри ще имат полезно наследство от служебните, което да доразвият" - как наприме ще доразвие финансовият министър взетите за 1 1/2 месеца 2,2 млрд лева? Плюс парите от автомагистрала Хемус 800 000 000 лева, плюс парите от ББР ? Плюс ония 6 млрд лева - нали Борисов крадеше по 10 млрд на година - вашите неоткраднати от него 6 млрд къде, в кой джоб отидоха, или ако ги няма значи и Борисов не е крал или пък сега ги окраде Радев - изберете сами кое е вярно! Та такива ми ти работи господин Министър председателю!!! Словестно самозадаваляване от най-висш порядък.

Янев, ти нагло лъжеш хората. Мислиш ли, че хората са глупави???? Ако мислиш, че народа в тъп и можеш да лъжеш, скоро ще ти напишат Тунджа 200. Събира се много и ще прелее чашата. Бил си разумен, но не се подавай на хватки ще загубиш честта си!!!!!

А не доказаха ли, че наистина са глупави с избора, който направиха?

Дубайският спец Спецов нито Радев, нито Янев знаят кой го назначи, но е възможно да се сещат?!?

А на мен мама ми дава пари за училище.Аз сам си ги изкарвам.

Е как, Румчо Кримския не е такъв човек.

"няма неваксинирани министри" Ма да знаеш само как ти вярвамеее!!! По-скоро е: "няма ваксинирани министри" Всички помним как кацата се изказа публично, че няма да се боцка! Пък и ваксинацията е въпрос на избор. Зиг Хайл!

Кого смятате, че залъгвате? Толкова елементарни управници не сме имали… дори Боко бият!

Какво обединение ? Стига с червените си лъжи. Той ви създаде, тои ви командва !

Вярно е! Откакто ГЕРБ не са на власт, президента нито веднъж не отправи критики към правителството ! Значи подкрепя и е съгласен с обедняването на населението.

РР не се меси, РР взима решенията.

така ли ?

Той на милиционера нарежда,ти си пионка запасняк

ЯНЕФ КАК СА ДЕЦАТА СЛУШКАТ ЛИ ПАПКАТ ЛИ ПРИ ХИЛЯДИ БЕЗРАБОТНИ ДОБРЕ ЛИ ТИ Е А? А ЖЕНАТА ПИЙВАЛИ ЛИ СИ А??

Я се разкарай, бе психар!

ДОЛНИ ИЗМЕКЯРИ

Да дааа, повЕрвахме, за това ли от 6 месеца Мунчо Радлюв ходи в Брюксел вместо Янчето??? Президентчето, което няма уж никаква власт представя България в ЕС, а Янчето се спотайва в Софето по това време! Щото нямал вмешателство а? И кво Мунчо отива и прокламира Крим е Руски в Брюксел! Сега разбрахте ли защо е толкоз зле извън България и е за местна консумация само? 5 години НИЩО в международен план, следват ОЩЕ 5!!! Янчето е тотална кукла на конци, военен назнчен от военен да изпълнява заповеди!

Тва ми е малко трудно да го повярвам…

Само на руското посолство. -Да не се пипа потокът на евро от ЕС през България за Кремъл(Лукойл; Турски поток; АЕЦ...)

...откъде тогава идва пълното ви единомислие? Вие дори се изразявате с еднакви думи.

А ти какво си?

Да,той не се меси,само ви насъсква и нахъсва да чегъртате.

Хората ГЛАСУВАХА да се МАХАТ всички софийски педрази с МАСКИ и сертификати- Борисов, Слави Трифонов, БСП, ДаБългария..... Гласуваха за ПРОМЯНАТА... Чакаме да ИЗГОНЯТ сегашните министри- мошеници и да МАХНАТ Маските и Сертификатите за Българи... Чужденците да се гърчат в МИША дупка...

Наистина ти вЕрваме,Арлекино!

Културиста яко е хванал финансите изотзад. Народа се радва на високите цени

ДОСТОЕН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. ПРЕДПОЧИТАМ ДА ОСТАНЕ ТОЙ.

Вземи си го у вас, тоя смешник

Кой го кара да лъже и да се излага! Прост шапкар!

А как тогава си уреди и двете деца на блага държавна служба без конкурс? Сега чакаме да уредиш и внуците.

Мъка! И този ни е Министър Председател. Защо ли не мога за нищо да му повярвам? Специалист по какво е? По изпълнение на заповеди.

Мъката беше до преди 6 месеца и в последните 12 години. След гербавия министър председател всяко магаре изглежда приемливо.

Който може да чете, нека прочете материала на Нидал Алгафари в понеделнишкия брой на в. Труд.

Предадоха ни младите вълчета, които не са били родени през комунизма и които се довериха на старите червени вълци за да си върнат властта и да продължат грабежа. Това са путьовците Киро-ментата, Асен- спекуланта и техните солташаци-изтърсаци на комунистическата номенклатура…ДС кукловодите изиграха народа и влезнаха отново във властта през задния вход А народа оскотял и оглупял тръгна като стадо след тях към гибелта си.

Щом има хора като Вас, значи не всичко е загубено!

Еми като няма никаква мисъл, така е! Да са мислили, да са отишли да гласува, а не сега да се вайкат. То беше ясно-кой можеше да учи в чужбина-деца на ДС другари, на червена номенклатура-въобще на хора с пари и възможности. Сега трябва да отблагодарят- на тате,на мама, на ДС И ПАРТИЯ.

Тоя лъже , като дърт циганин.

Той ви ги спуска решенията и вие гласувате. За да има вмешателство трябва сами нещо да сте предложили, пък то няма такива.

Да, а неделнити спявки на отделни министри в президентството в неделните дни са само беседи от общ характер нали, щото вие друго показахте, че не можете.....колко пъти излезнахте да кажете свършихме това и това, резултатие са такива и такива, една гола вода сте, фигуранти!!!!!

След 32 години перестройката свърши, върнахме се там, от където започнахме, отново ще ни управляват комуняги, ДС агенти и техните копелдаци, отново братсво и вечна дружба с муджиците. Народее, комунягите те преебаха, за кой ли път им сваляш гащи…

Кой дава право на глупендера мунчо да тегли милиарди заеми, той и служебаното му правителство нямат пълномощия за това????

Тези заеми са заложени в държавния бюджет, за да се плащат дълговете, които Мутрата натрупа !

Ми нали се спряха кражбите на милярдите, бюджета беше на излишък, повиши се събираемоста, НАП най-накрая заработи, пък то какво излезна...пак друг виновееееен......ей до кога така бе!

"Мутрата" натрупа пари и излишек в бюджета (за зор), но тези вече ги изпапаха и теглят заеми, които такива като тебе (ако работиш) и мен и стотици хиляди ще изплащаме.

Човек, дай малко по-сериозно, де. Какво е това изказване? Покажи някакво минимално уважение към народа, съвсем за вчерашни ни вземате. Един щаб сте, една стройна организация, вечерната проверка е на едно място, всеки от вас има ключ от сборния пункт. Нямали вмешателство... президент, съветници, спонсори, партийни експерименти, мутрите зад вас - че вие заедно лягате и ставате, бе.

Така е, принуда няма. То и през комунизма, всичко беше по желание, никаква принуда ...

По него време се казваше "доброзорно"

ДС свинята Александър Маринов е кукловода на глупака мунчо, а той пък е кукловода на инфантилните му пудели Киро ментара и Асен спекуланта, борци за морал

Недодялан, зелен смешник!

Да навън е 37 градуса

Май всички комунистически генерали са тъпи задници, и мунчо и боко и кой ли не, клели са се във вярност на разбойниците комунисти и братушките им от Империята на Злото.

Няма какво да се лъжем , каквото каже Радев това и става! И в резултат на това е сегашното състояние на всички сфери на животс- ниска ваксинация, високи цени , непрекъснато теглене на заеми , неподдържане на пътища и магистрали и най вече намесата на имотния крал и вътрешен министър за спечелване на изборите!

Защо ли не го вярвам?

Браво на служебния кабинет, отлично си върши работата, само едно не ми харесва, няма все още арестувани от престъпната шайка на ГЕРБ.

И калво точно са свършили, троле?

Нищо не е свършено. Ковида си взема жертвите за евтиния популизъм лятото. Да ви имах правителството.

Правителството се справи идеално в пандемията, не виждам проблем.

ДО КГБ! Невиждаш проблем с пандемията, така ли? Я сметни колко са умрелите през жктомври и ноември, това ли е справяне???? Мизерник...

Изтината е, че са пълни некадърници начело с Радев. Радев колкото и да се пъне и лицеви упори да прави, не може да стъпи и на малкия пръст на Борисов. Защо ли, защото е едно селско момченце от село, чело много книжки, но нищо не попило. Истината е че това е най НЕГАТИВНИЯ И ЛОШ ПРЕЗИДЕНТ.

Да, но си го преизбраха :(

Лойко, само да гледа как Радев прави лицеви, ще се умори.....???

Да бе , идеално се справи - хиляди избиратели измряха !1??