Стефан Софиянски не знаел за връщането на свата си Васил Божков, не го смята за виновен

"Децата ми казаха, че има намерение да се върне, но конкретния ден научих от медиите", каза бившият кмет на столицата

Обратно в новината

Коментари - Стефан Софиянски не знаел за връщането на свата си Васил Божков, не го смята за виновен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Софиянски нищо не знае, нищо не е чул...

Но пък знае със сигурност, че Бижков не е виновен. Ти да видиш.

Този защо е на свобода?

Господин Софиянски за това безвластие е отговорен и Васил Крумов Божков. С основание трябва да се страхува за живота си и не само той.

....в ареста тук е по-безопасно за живота му, той и затова се прибра.

го питате тоя - или никога нищо не знае, или лъже!

нищо не знае. Той дори не знае, че синът на Божков пори дъщеря му в гъза 24/7.

…той и за Халите така не знаеше и хоп без да знае се озова с комисионна от три милиона. Кой не знае пичели, който много знае не пичели и лежи проснат до лифта на Драгалвци.

Мутри,предатели и продажни марионетки.

като в стария виц-абе, знам, че тоя гнусен, ухилен сопол не е в затвора, но не знам защо не там. допълнение към вица-ами, защото тоя крадли сопол го съди "справедливия български съд", чието лице виждаме всеки ден. оня ден го гледахме грозното му лице на тоя "съд"-съдийката по делето на дебора. и всичките 99% бг съдии са същите! та затова свата на черепа не е в кауша и през ден го вадят прокопските мисирки, да плещи тъпотиите си....

Горкия Стефан, той не е знаел че свата се прибера, Софиянски и Бойко са на един кантар, като кмет на София Софиянски имаше дялове от всички големи паркинги, от местата за строежи на кооперации, да не говорим от колко хотела и 1/3-та от хотел София, къде е театър Вазов градинката, един от най корумпираните кметове по мутренско време

Гарван гарвану око не вади, по кражба са си равни

Софиянски да се кахъри за щерка си - ако Божков баща е такъв нерез, то и сина няма да е по-различен. Въпрос на време, но едва ли състрадание ще получат, защото децата на "разумния" политик се оказаха в една компания с децата на мафиоти и чалгари. Официализират това, което всички знаем, че са заедни и ни грабят съвместно. Поне дядо Стефан им е осигурил пари и няма да разчитат на издръжка след неизбежния развод.

Стефан Суфийския циганин

Сега научавам, че дядо петко е платил раждането на внучката... Щяла да нови негово име - петрана ( малко циганско) но близко до фамилията и ДС

Много ми е интересно като започнат да говорят , че службите били пробити и овладени от мафията. И кой са мафиотите- трактори, черяпи,шишета,шкембета, толупи и много други, но все ченгета. А с кого работят и им се правят чадъри- от другите ченгета, който на държавна работа. Да имало съвестни, но той, принципа такъв- добри и лоши ченгета, и никога не се е променял

Изпопретеснили са се милите!

Сделката е проста Черепа плаща един милиард да ликвидират най големият враг на меси, а меси го спасява от панделата. Така решил човека

А знае ли нещо за 3 АГ болница в "Княжево"? Нищо не е забравено, никой не е забравен. Бог забавя, но едва ли ще прощава.

ОСТАВЕТЕ ГИ ТЕЗИ В МИНАЛОТО ВИШТЕ КВО СТАВА СЕГА ТИЯ С ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО ЗАЩО НЕ ИМ ГО ОТНЕМАТ КАТО ДРУГИТЕ В ЕС АМИ ХОДЯТ НА 30 ГОДИШНИ ДА СЕ ПРАВЯТ НА БОЛНИ ДА ИЗПОМПВАТ СИСТЕМАТА И ПАРИТЕ НА НОЙ ЗА ИНВАЛИДИ С ДВЕ ГРАЖДАНСТВА ДА СЕ ИНВАЛИДИЗИРАТ В ТУРЦИЯ

Така се натъпка по време на прехода,че още изпразвам дебелото си черво в клозета...ама трудно се смилат толкова придобивки. ...толкова благини....Сватя и той е получил запек,та се върна да се облекчи малко....после май пак ще заминава.

Хубавото на Софиянски е , че не можа да ликвидира и разпродаде Борисовата градина

Стефане , а не се ли притесняваш за теб след случая с Петров ?! Аз бих !!!

Кой не скача е червен, а който скачаше разбра че чавка му е изпила акъла, за съжаление твърде късно.

Полага се на мафиянски да говори така, все пак са рода и е нормално да се защитават, макър че може да са насрани до ушите.

За милиони няма закони. Ухиления си купи индулгенция да не го съдят, сега ще уреди и свата

Стефан Софиянски да обяви публично кога ще дава курбан, че и той като Костов не е в затвора. "Вие вече ме познавате"- както се нарича той предаде много хора, вярващи в демокрацията и успя да продаде голяма част от Южния парк. Също така направи толкова много далавери в София, че на моменти доближава Иван Костов който унищожи бъдещето на икономиката на страната и десетки години след това, а и все още България не може да си стъпи на краката. Заради такива политически проститутки като тия двамата в момента се съобразяваме с австрийци, холандци, французи и всеки, който иска да ни смачка като нация.

Така ще каже няма как да е знаел тоя крадец :) Софиянски е за Белене

Мутрите и политиците така са омесени, че будят напълно закономерно еднакво отвръщение и неприязън към тях от всеки свестен българин

След убийството на Пригожин е разбрал - той е следващия. И затова е избрал да се скрие в панделата. Хем ще го пазят, хем ще е с всички екстри - той ще си плати за тях!

Каква наглост, какво безочие!!!! Няма да е изненада , ако този Софиянски каже, че не е чул сват му да краде, той спестявал от закуските и стигнал в Дубай! Ами не може да е виновен, никой до сега не си е признал !та и тези сега да кажат нещо. Всички са чисти като сълзи, живеят в лукс, защото са над закона и над господ.

Над Господ не са.

Мри, ве, крадец!

Два долни боклука от прехода.. Да ви гледат през оптика и двамата, мръсни престъпници

И ние ще се правим че "НЕ " знаем че си КРАДИЛВО Комунде ,ама и то ще е до време !

Ако Божков е виновен за връзки с Пригожин, трябва да арестуват доста политици за връзки с Путин, за когото има заповед за арест. Не преставам да се учудвам на глупостите на прокуратурата.

кахърна физиономия , каква загриженост за сватанака си само , пу пу лук да си има .

Браво на Софиянски. Той си защитава човека семейството. Абе, прокуроре, те истинските мушенници и крадци са у парламенту, бе. Защо тях не гониш, а си седнал да тормозиш Човека? Не виждаш ли, че е станал кожа и кости, може да няма пари за хляб, всичко му окрадохте. Той се връща доброволно, а вие вместо да го посрещнете с хляб и сол, сте седнали да го преследвате, след като го украдохте. Или има още за папане, прокуроре?

Колко хора пострадаха от Божков със зловеклщия прякор "черепа"? Знае ли, Софиянски, като негов сват? Самият той забогатя незаконно. Беше обвиняван в корупция, но ДС , с покровителството на Кремъл го спаси. Като кмет на София продаде на безценица софийски, държавни имоти, на кмета на Москва Лужков,

"Не знаел " - Ама дъщеря ти знае на кого и как да го ......... защото има пари нали ?!

комай по ще е знаел отколкото не знаел , ама си е същото и няма да си го местя я :)))

Интересно дали Е дал блгодловия За кацането на зетя В ДУБАЙ

Лисицата се омъжила за вълка. Капиталистическа приказка

Dinici Блокирйте Ама после да не Викате Не бяхме ние Ние сме демократи

Ей крадци, За затвора сте всички

Ах, ти лисицооо....ти ли не знаеш...

Всички в БГ са невинни, като затворниците! Софиянски с тази тъжна физиономия - много е жален, горкия :Д

Невероятен сватов диспут. А главните герои - пиколото (носител на куфарчета) и поръчителят (съдържател на мебел с чекмедже) въобще не се коментират. Дебатът ще бъде много спорен! Успех, момчета!

Един много впечатляващ феномен се забелязва в Бъргария! Забележително е как почти всички “успяли” и “преуспяли” и ударно забогатяли в тази територия групово получават частична или пълна амнезия. И когато твърде много се разсмърди около някой заемат позата: “Кой ми (му) сра в гащите!”

И този говори като паднал от Марк. Като че ли не е живял в България през последните 40-50 години … Този беше дори премиер (служебен) - ами като се оказва, че и той не знае кой точно беше Божков да пита едно друго недоразумение и сламен превиер - Олигарски, дето също ходеше в кабинета на Черепа да му се отчита! Софиянски, жалък си - я кажи защо на времето стана например скандал с кандидатурата на СДС Орешарски за кмет на София, когото се разчу. че е ходил в офиса на Божков, бе! И той ли ходеше при Черепа като Шехерезада на Мутрата - да му обяснявала всеки месец че няма да му пусне:)

Мафиански нали е от същото котило, какво очаквате да каже

а как добре се беше уредил с зет капо ди тути капи ... той магнитски пресече млякото

Божков се върна защото е разбрал за вече договорената екстрадиция и е решил да превари събитията, като каже - ето аз се върнах сам. А и в ареста се надява да избегне дългата ръка на своите доскорошни покровители- руската мафия()бибшото КГБ).

Всичко ми е ясно, но не разбрах само, ако е имал връзки с Пригожин, руснаците ли що го трепят, или е техен човек.

Пригожин умря.Техен човек ли е бил? А сега?