Стефан Константинов пред Dir.bg: Дойдоха едни хора с думите "Добър ден, аз съм новият директор"

Уволненият шеф на Онкологията определи като скандално присъствието на представител на частна юридическа кантора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВО ИСКАТЕ ОТ ЖЕНА ЖЕНИЛА СЕ 15 ПЪТИ??.МОРАЛ, ЛИ -ЙОК!!!!

Стига си ходил и ревал, знаем те много добре какво направи като министър на здравеопазването.Даже много те търпяха.

Тъпо Българче (с малко б ) тази корупция натрупвана с 30 години с гербаджий и депесари не може да се отстрани за 6 месеца.Нямаш ли толкова поне малко на горния етаж ? Ела да те отворя малко и да ти напълня кухата Тиква с информация както вашия вожд Голямата и Куха Тиква Борисов

Не се оправдавай директоре. щом са те уволнили не си чист. Айде навън бялата мафия

Мислех че сте лекар не чиновник.

А защо не напшете в статията, че беше министър в първия кабинет на Тиквата и бе уволнен заради корупция.

Така правеше когато беше Министър.Дойде и неговия ред. Той не е администратор.Да си ходи при неговите привърженицил Много закъсняха с неговото оволнение.

Да кажем как се вади от тиня болницата. Значи на всеки празник всички стаи се освобождават. На всички им се прекъсва химеото и лъчето. Единият апарат за лъче е вечно развален......... Чувал съм и доктор който на визитация вика не ме интересува тая, не е мой пациент. И за да не е само негативен поста- има доста свестни и добри доктори в болницата и персонал, за тях може да се пишат само позитивни неща и го заслужават. Но като директор да се хвалиш, че онкоболницата е на печалба е прекалено

ПП не спират с черния ПР по собствен адрес. Все по жалки изглеждат но никакво съжалениение за палачите на родината ни.

По-голям боклук от Константинов трудно може да се намери. Боклук като човек. Боклук като лекар. Абсолютен боклук като управляващ мениджър.

Голям боклук се оказа тази крава Сербезова.Поръчков боклук,добре че си отиват тези негодници ,защото един читав лекар няма да остане.

Тези от ПП са абсолютни идиоти. За шест месеца нищоправене и кражби от действащи проекти са решили в политическата си агония да завлекат цялата страна в пропастта. Марш от парламента.

Доживотна забрана за управленска дейност на всички , които са били на хранилка на ГЕРБ !

SirBob

По това също може да се види "морала" на ПП. Блюстителите за нов морал и борба с корупцията показаха истинското си лице, и то в условията на оставка. Тези заслужават да не видят повече власт. Никога.

Ама ти мислиш че ще видят ли?Народът ги видя колко са смешни и жалки.

SirBob

Ами искрено се надявам да не видят.

Това “управление” на ПП е пълен ценностен упадък! Жалко, че и “здравната” се включи, но може би няма как.

Частната юридическа кантора ще да е била онази на ГуглЛенчето и компания, с тлъстите хонорари

SirBob

Няма съмнение, тя е. Става въпрос за "Джингов, Гугински, Кючуков и Величков" навярно, където на заплата се е подвизавало лицето Лена Бориславова.

Имал съм си работа с Константинов като министър. По-голям мухлллллио на този пост не е имало.

Браво Константинов

Не че защитавам някого ама 6месеца на власт и сега се сетиха да сменят директори на болници

Продължаваме промяната....

Този сигурно пак е бил натаралянкан до козирката. Някой му казал Добър ден, аз съм новият директор, а според очите му били няколко човека. Правете му тест за алкохол преди работа.

За Ваша информация д-р Кпонстантинов не употребява алкохол! Ако обичате не пишете глупости!

Тоя жалващият се боклук си беше и боклук си остана. Нито става за лекар нито за директор нито за министър. Като лекар забатачи и осакати много пациентки играейки го АГ специалист и правейки манипулации, за които дори няма квалификацията и компетентността. Назначението му за директор на онкото също беше при неясни обстоятелства. Да не говорим, че под неговото "вещо ръководство" се допускаше външни лица необезпокоявано да крадат от скъпите лекарства и химиотерапевтици. Като министър беше абсолютно неадекватна и некомпетентна калинка. Така че където и да се е намърдвал, винаги се е осирал. Лошото е, че поради негови действия и бездействия са пострадали, а и още страдат много пациенти

И стана така директор, изневиделица и така ще си тръгнеш.... парашутист!

Тоя не беше ли оня герберастки боклук от Кюстендил, който го уволниха че много краде?

А ,,тая,, , която го уволнява, не беше ли една, разследвана за нечисти сделки като шефка във фармацията

Принципно ми е трудно да понасям герберасти, предвид на това кой им е лидер, обаче не всички сложени от тях са калинки, има и умни хора! С практиката стани за да седна, без да се гледат постигнатите резултати, никога няма да прокопсаме. В тази връзка уволнението е скандално.

Тези ще излезнат по-големи помияри от герберастите!

Умря старият ГЕРБ.... Бойко се оказа продажно нищожество . След глупостите които надрънка в Бургас се съмнявам дали някой не го е подменил с клонинг. Другият вариант е да се е побъркал.

Джанка проста, загробихте БГ, мунчовци тъпи!

Тоя мамин принуждаваше хората да се ваксинират в болницата

Ако тоя е най подходящ за шеф на Онкологията аз трябва да съм нобелов лау......аре малко разум моля.....

Ти пациент ли си ,като дойдеш за вливка,ела в кафето ,да се запознаем,да обсъдим ,кое точно те кара да мислиш така! Аз съм 5 месеца на терапия и не мисля така .

Бойко ни предаде, продаде ни на Митов, като овце ни продаде....майната му тъпанар

"Добър ден, аз съм вашата леля!"

Стига си дрьнкал, Бабикян отровен! Отново бъркате кашата, комуняги проклети!

Кви комуняги, кви десни, кви либерали бе, нискочели? Те всички са синове, внучета и правнучета и продължават да управляват едни и същи фамилии. Или трябваше да ги изтрепем като в Румъния или веднага след смяната на власт 89г. трябваше да има лустрация. Сега е мъка без край, едните държат другите, други държат третите, а третите държат първите и цялата държава е разграден двор за всякакви чужди агенти от изток, запад, север и юг. Последната история с правнука на Семерджиев е паказателна - I, IV, VII районно на МВР са в играта за покриване на наркотрафик и какво ли не.щ, забавено взимане от експерти на проби, замервания и т.н. Историята е ... да влезне убития

Значи показали му документи. Ама той искал министъра лично да дойде. Диван чапраз.

Тя не може да дойде защото по тесните стълби към шефския кабинет не може да мине заради големия си гъз и ще се заклещи.

Не ме карайте да си отварям устата , до ден ще стана свидетел срещу тоя... и всич няма да е в негова полза па и личен мотив имам да го закопая. Просто не искам допълнителни проблеми и дивотии. Това което казвам е факт.

Кой си ти бе мушморокк,имаш интелект да си от бивориш устата да ядеш и до там,!

Дойдоха и ми съобщиха. без да ми съобщят! Без да ми дадат време да земета! Скандално ! В рписъствието на представител на частна юридическа кантора. не на неква държавна юридическа кантора !?!?

без значение - не е редно правителство 'в оставка' да прави такива размествания - не едно или две са. 'след нас потоп', само да гушнат подкупа за новия началник.

 в областната болница в Кюстендил 1996 - 2002 г.  беше едно малко неуверено в себе си педалче. Този който му даде хляб се проклинаше с години.... Хората които го създадоха и години по късно се видяха с него.......умряха от "качествено" обслужване.... Децата им чуха по телефона единствено "елате си ги вземете"..., Аре да ме изпадам е подробности че ще го доведа до прокурор....а и ми е гадно

Ам чи направи го. Всички сте наясно за какво иде реч, а не ви стиска да го направите. Причините са две: или ви е страх или това, което казвате не е вярно.

Не го правят, щото всичко е ,, една жена ми каза,,

Стефан е бил министър на здравето и ги знае нещата. Какво толкова се учудва?

Другия петък на сербрзката ще и кажат здрасти аз съм новия министър

Стефан Константинов не е добър човек , лош е. Лош....

Ти си проста си, проста и си курва! Защо ли, ми така мисля. Ако дадеш причини защо мислиш така и аз може да размисля

Пено нестига, че си к...а ами имноого т..а.

Другарката Сербезова след като спа непробудно 7 месеца сега реши да побърза и да изчегърта още малко по почина на просто Киро. Дано до есента и нея изчегъртат така лесно!

Теглих му една яка майна на Борисов в срещата в Бургас, сигурно я има в медиите......да го духа с новата си русофобия.... Да го духа и да мре с болестта си , но нека много да го боли предателя ..... Ние го направихме "човек" и ние ще покажем от каква маймуна човек го направихме. Длъжни сме....

Прегледай се!

Тъпаците от ПП...

Продажният турски боклук чак вие на умряло по медиите...наистина скандално идеално.

Знаем как в 12 без 5 си отива лекар, така, както си отидоха 3 заместник министъра на МРРБ, те така действат Петков и марионетките му.

Старите мутри не пускат кокала,огромни заплати а болниците потънали в мизерия.

Самите лекари ги направиха търгаши в България....а и новото поколение не знае какво е морал и съпричастност и уважение .....атлантически ценности....това е.,.пари, пари и само пари.... Няма да свърши добре тая младежи...,в Русия все още има и морал и обслужване и уважение.... Бях там януари 2021 от 4 до 30...просто съм възхитена... . Може да ме пишете руски шпион, всич не ме интересува....

ма ти си си такава МА !!!

Ох милия той, сменили го от поста, а че от 10 години източва касата и си превърта милиони нищочко ли няма да каже? А къде сме със здравеопазването заради такива като него? На дъното.

Стига ви толкова крадене,ходете си с мир...

БУНИЩЕ сербезова,явно си връща,за НАТИСКА срещу нея, от Гешев и останалите БОКЛУЦИ !!!

"Добър ден, аз съм вашата леля!" Мамата си трака, ей! И оправия няма. Въртим си се все в стария тъп циркаджийски карусел като безропотни кончета. Такова нещо в нормална държава първо не би могло да се случи, защото автоматично напористият нов кръг отива в затвора.

Знаете ли колко плаща държавата за един курс химия за рак? А знаете ли кой я доставя? А знаете ли от къде дойде аптекарката и къде ще иде като спре да си играе на министър?

Не, ама е интересно.

Всички, които се занимават с лекарства и фармация, тая я знаят като фармацевтката на мафията