Коментари - Стефан Данаилов предложи Кадиев за кандидат-президент | dnes.dir.bg
назад

Стефан Данаилов предложи Кадиев за кандидат-президент

Депутатът от БСП Стефан Данаилов предложи партията да издигне за президент общинския съветник от левицата и номиниран за столичен кмет Георги Кадиев.

Обратно в новината

Коментари - Стефан Данаилов предложи Кадиев за кандидат-президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България няма истински лява партия при положение, че мнозинството от българите се нуждаят точно от такава. Купените медии промиват мозъци, а политическите послушковци по знак от истинския чужбински господар до един са десни /вкл. и БСП /. Ами каква лява политика в третокачествена колония и територия за грабеж и геноцид? А либерала и протурския екземпляр Кадиев е толкова червен колкото аз съм от Марс, но левите лапнишарани трябва да имат примамка, за да се разиграва "демокрация". Е, отвращавам се и няма да гласувам, но разбирам , че истински ляв кандидат няма да бъде допуснат и равнопоставен.

И каква стана тя - "партията с най-голям кадрови потенциал" не може да изкара един кандидат за ппрезидент. Или може би потенцияалът на бСП е съсредоточен предимно в доносници на ДС, специалисти по съветски униформи, или история на БКП. Кадиев-Мъдиев и той се обоклучави. То няма начин в редовете на БСП при толкова много боклучарници да не станеш и ти боклук. Даже и да си бил свестен преди това. Пък и той, милият заяви че щял да ходи на гей-парада. Да се бил проявял като европеец. Ако педерастлъка им е европейското в БСП-то - мерси!

Кадиев е свясно и умно момче и по-разумно е да се бори за кмет на София защото е много навътре в проблематиката на града ,не е корумпиран и има какво да направи .За съжаление кадрите на БСП които са избираеми не са много и ето ,че Ламбо го предлага за президент,въпреки ,че единственият с шансове за този пост е самият Ламбо ,но явно не му се занимава.

А може би Ст. Данаилов го е срам да се кандидатира от квотата на БСП. И той, като всички останали разбра че Агент Гоце е лъгал цяла България за агентурното си минало. Или пък да му прави реклама такъв дришлцо като Станишката. или Курнелия, или Антон Кутев, да не говорим за Пикаещият по фонтаните. Ами че то си е резил.

Кадиев може да е умен, ама е адски злобен. Оня ден обясняваше в новините, че отишъл да гласува на вота на синята коалиция, защото бъдещето на България минавало през трупа на Герб, а за да умре Герб трябвало да има и такива избори. Направо им се чудя на тия бесепари как не могат да си мерят приказките.

На теб какъв ти е проблема, ако "умре ГЕРБ". Да не вземеш да плачеш я? ГЕРБ е свърталище на безлични типове. Не е улично куче, та да жалим за смъртта му.

Кадиев изглежда читав, но е попаднал в лоша компания.

По мое мнение България има само четирима изградени политици на прехода: Луканов, Доган, Костов, Кадиев. Първият по понятни причини, вече не го броим. Вторият успя дя се компрометира тотално, пък и няма шанс заради етническия си произход. Костов се изхаби за 10 години в опозиция. Остава Кадиев. Само че народонаселението си сака Боко, Станищката, Цецко, Бате Серго, Мегленчето, Цецка и т.н. Мъкааааа!

за народонаселението. Хляб и зрелища. Умните приказки трудно се възприемат и още по-трудно се приемат.

и на Кадиев и на Янаки Стоилов.

Какво ли прави Ламбо при така наречените млади социалисти на Кирчо трафиканта? И какво ли е седнал да им обяснява...Сякаш някой от тези малоумници ще го разбере...По-добре да вървят да рисуват гербери по софийските улици и тоалетни.

Всъщност БСП много ме дразнят - големи крадци са - обаче Кадиев е доста умен и му се кефя.

Доста умен крадец ли имаш в предвид?Ами на крадците мястото не им е на"Дондуков",а на едно друго централно място...