Ставаме 8 милиарда: Някои ключови моменти от световното демографско развитие

Ръстът на населението забавя темп, Индия ще детронира Китай още през 2023 г., но човечеството старее

Обратно в новината

Коментари - Ставаме 8 милиарда: Някои ключови моменти от световното демографско развитие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИЕ СМЕ 6 МИЛИОНА. ТИЯ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ-КИТАЙЦИ, АФРИКАНЦИ, ЛАТИНОСИ И АРСБИ- ТЕ РАЖДАТ НА ПОРАЗИЯ. НИЕ БЕЛИТЕ ИЗЧЕЗВАМЕ.

Ние изчезваме, ония с по 5-те деца са "те".

Ганьовци сега и демографи ли сте ? Вие сте си чалгаджии и цървули

Вие???

че с ковида не можахте да ни избиете до 1.5млрд.ФАЛШИВИЯ ВИ ПЛАН СЕ ПРОВАЛИ А И ПУТИН МНОГО ПАРИ ВИ СТОПИ С ТОВА ДА СТЕ ВЕЛИКИ ПРЕД РУСИЯ БАУШИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ.ДО МИНАЛАТА ГОДИНА НЕ МОЖЕ ДА ИДЕШ ДА СИ КУПИШ ХЛЯБ БЕЗ ТРИ ДОЗИ И ПОД СТРОЙ И ЧАС ХА ХА И МИ ГОВОРИТЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ,ДЕМОКРАЦИЯ ДРУГ ПЪТ ТОВА Е НЕОФАШИЗМА НА ЕСЕС И САЩ.И ЗА НА ПРЕД НЕЗНАМ КАКВИ ПЛАНОВЕ НИ КРОЯТ НО СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ТОЗИ БАРДАК ДА СЕ РАЗПАДНЕ!

населението в африканските страни - примерно една Етиопия или Нигерия, преди 40-50г, после преди 30г. и сега - ще се хванете за главата.

Като човек интересуващ се от демография, бих казал че никога няма да стигнем 9 милиарда.

Ставаме много ама не ние ние сме в обратната противоположност най бързо топящата се нация в света.

НИЕ , БЪЛГАРИТЕ , НЯМАМЕ "ПРЪСТ" В ТАЯ РАБОТА !

Разказаха игрите на любителите на конспиративни теории с тези факти: то не беше ГМО, палмово масло, пръскане от самолети, нарочно пуснат СПИН, COVID.... Абе науката си е наука, а малоумници ще има все повече, както разбрахме и от статията!

Добре, че поне не си написал конспирациЙ, като за някой римски император.

Е точно след Кромид пЛандемията, учен стана мръсна дума.

В някои страни не само че правят много деца ами имат и по няколко жени. И то съвсем законно. Познат лекар живеещ в Сенегал е трябвало да прегледа децата на един от местните и бащата дошъл със списък от 36 имена .Децата са от 4 жени.

Аха, много жени имали? А жените и те ли имат много мъже, или за мъжете не е същото, и за който не може да се уреди, има кози, овце, и камили?

Затова "все повече държави искат от нас препоръка как да засилят ръста на населението си", отбелязва Рейчъл Сноу... А България дали е сред тези държави?!? С най голямата смъртност в света,най лошото Здравеопазване,тотална корупция по високите етажи на властта и свръх алчни работодатели,олигарси,политици и подобия,които се борят,кой как да открадне от парите на ЕС,като така никой не мисли за населението на държавата,което намалява с по един окръжен град годишно... Тук всичко е мафия,МВР е мафия,прокуратурата е мафия,България е раят за престъпния свят вече 33 години,преследват се единствено неудобните и кокошкарите,няма дори истински медии,а свободата на словото е сведено до минимум,демек медиите са слуги на олигарсите и политиците и не застават зад народа. МВР и прикриватурата пазят престъпниците горе и от тях друго освен циркове не виждаме.

политиците са ви виновни,че живеете само за гъзовете си и не само деца ами и по едно коте не отглеждате

Ще оправи положението. Тайван например

Да не сме скакалци бе хора, 3, 5, 7 деца...? Роят се нискообразовани тамагочита, живеят в мизерия и нищета, ритат парцалени топки по локвите... ... и като станат на 20 започват да искат всичко което имаш ти...! Гледат те злобно, готови са жив да те оглозгат, започват да настояват, че и на тях им се полага, че сме длъжни да им осигурим добър начин на живот... Проблемът на света не е , че се раждат деца, а че безмозъчни правят деца!

Време е за нов по-качествен вирус . Номерът с панголина и прилепа се изтърка . Този вирус го запуснаха откъм Китай обиколи и Индия и нищо. Основно поражения в Европа , Русия и Америка. Тук зачистват от местното население , за да настанят бежанците след като ни напъхат в Шенген.

Българинът заслужава мизерията в която си живее.

Защо пък мизеря? По чии стандарт? Имаш течаща вода, собствено жилище, електричество, автомобил, телефон, компютър, постоянни доходи, храна всеки ден и т.н. В сравнение с Африка, Австралия, Индия, Украйна, Иран, Ирак и Турция, ако щеш! - Турция, защото тук няма турци, което е райски кеф..., и т.н. България си е земен рай. От 75 години тук реално не е имало война. Има хора, които цял живот не са видели реална война на наша територия... Та какво ни е мизерното?

Съотношението след 50 г. ще бъде 9 милиарда черни и 1 милиард бели джендъри с тенденция за намаляване.

Никъде не се споменава връзката между образованието на жените, п.дерастията и феминистките движения и намаляването на раждаемостта. Навсякъде където първите 3 нарастват, раждаемостта рязко спада.

Ами за продължаване на рода всеки трябва да участва в 2.1 зачевания или раждания средно. Оттук всеки да си прецени доколко иска да продължи в дървото на живота на Дарвин или семката му да изчезне като непригодна да се адаптира.

Ние ставаме 6 милиона, не знам кой стават 8 милиарда

Умишлено е пропуснато да се отбележи, че истинските европейци до края на века ще изчезнат.

Няма да изчезнат. В природата няма вакуум. Като изчезнат едни европейци на тяхно място ще дойдат други европейци. Те ще са пак европейци, защото ще живеят в Европа. Просто цвета на кожата им или вярванията им може да са малко по-различни.

Е това ще бъдат ли истинските европейци, или колкото американците сега са индианци.

Лъжа

Ключов момент: нагазваме дълбоко в лайната.

Не ставаме..