Статията на Путин: Архитектурата на международната сигурност се разрушава

Текстът е публикуван в официалния сайт на Кремъл със заглавие "Русия и Китай – партньорство, гледащо към бъдещето" по повод визитата на Си Дзинпин в Москва

Обратно в новината

Коментари - Статията на Путин: Архитектурата на международната сигурност се разрушава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега руския върховен съд следва да заведе дело срещу МНС-Хага, за безотговорно отношение към Човечеството и бъдещето на планетата Земя. Като се упоменат поименно членовете на съда издали заповедта за арест на г-н Путин. Неистовото желание на САЩ да управляват света като налагат своите закони и нрави, трябва да се обявят за вредни за бъдещето на планетата. Ако бъдещето на Земята стане цел за всички държави ще се постигне мир и по бързо усвояване на космоса.

Пише се г-н ПУТЛЕР

тази архивнат снимка на путин е поне 20годишна ... Гнома сега изглежда състарен и угрижен ....

Не напразно името на руския президент е Путин -Път...единствен дръзна да се опълчи на давоските уроди , да им прецака конфортната матрица 10 процента да грабят блага от народите и да живеят на гърба на целия свят...Всички други политици, управляващи, ръководещи са жалкарски роби на давоските пипала...жалки късопишльовци и свиркаджий на повикване. Русия ще победи защото тя се бори за справедливостта и отново Русия ще ни освободи от давоско робство, ще освободи планетата от новите ес-есовци... Господ да брани руския президент Владимир Путин...

Доста послъгва Путиn. Да нахлуеш в чужда държава и да трепеш хората там е нарушаване на международното право. Обаче той не иска да види гредата в своето око, а сочи треските на други. Продължаването на мантрата, че все някой друг е виновен, друга държава, друга политика и т.н. няма как да доведе до каквото и да е хубаво, в дългосрочен план. Дори в психологията, когато постоянно обвиняваш всички около теб за собственото ти състояние е сигурен признак, че не познаваш себе си.

Поклон пред най-великия лидер на нашето време!

Ми бегай си в родинита, чий го дириш в джендърския ЕС? :))

Да те еба итзад

Вече не е Русиа,а ПУТЛАНДИЯ на ПУТЛЕР.

Срещата приключи с подписването на три стратегически документа. Къде са новините за това?

Това фото е от комсомолските години на путин, когато лъскаше обувките и носеше куфарчето на Елцин.

Русофилски мисли: Сега Русия ще се напълни с китайски компютри и електроника. Всички руснаци ще карат Great Wall Китай ще се напълни с руски газ и петрол на без пари. Западни разсъждения: Процесорите за компютри AMD се правят в Германия за да могат китайците да сглобяват компютри и електроника. Процесорите за компютри Intel се правят във Великобритания за да могат китайците да сглобяват компютри и електроника. Процесорите за компютри Motorola се правят в САЩ, за да могат САЩ-ите да си правят електрониката сам сами и толкоз. (двата 512 битови бордови компютъра на хеликоптерите Блек Хоук бяха изхвърлени от въооръжения през 1998 ма година, ти да видиш) Кристалът за направата на чипове "расте" при специални условия 30 години. За добива е "виновна" Южна Корея защото само там има чисти бели пясъци "силиций", годни за индустриално производство в "Силикон вали", и никъде другаде. Целия електронен бум е свързан със софтуер, с който вие сте свикнали. Ако някой си напише асемблер за "съвеЦки" процесор, ще трябва да ви напише и вашите програми. Софтуера се пише трудно. Извод: РУСНАЦИТЕ ДА ГО ДУХАТ ПО СЕЧУАНСКИ и не е важно дали ще произведеш Great Wall или Москвич 7мо поколение без "аналог в мире", със седем отвора за картечници в тавана Важно е да му осигуриш поддръжка с резервни части и сервизни служби на ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН пазар. Извода си направете сами. И ПОМНЕТЕ Китай може да закупи газ и петрол, САМО КОЛКОТО МУ ТРЯБВА и не повече. В едно обаче Русия успя. Каза, че ще направи многополюсен свят, И ИЗПРАТИ РУСКИЯ НАРОД НА ПОЛЮСА за идните 500 години РУСИЯ НЕ САМО ЩЕ ВЪРНЕ ВСИЧКИ ЗАГРАБЕНИ ТЕРИТОРИИ НА ВСИЧКИ СЪСЕДИ НО ВЕДНЪЖ В ГОДИНАТА ВСЕКИ РУСНАК ЩЕ ПИКАЕ ВЪРХУ БОЙНИТЕ ЗНАМЕНА НА РУСИЯ И ОПИКАВАНЕТО ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ ТОВА ДА ВИ Е ЯСНО

Интересни ръсаждения на очевидно платен доброжателен дупедавец. Сигурно всички електроники за хишерзвуковите Кинжал и те се правят в Германия и САЩ. Така се расъждава когато си произведен от вход "Г".

Много си прост бре рангеле. Тез руснаци освен 19 ракети на кръст нищо друго свястно не са създали. Как очакваш от тях въобще нещо да изненадат запада. Те могат само да изненадват с тъпотията си. Да отровиш Навални с отрова произвеждана единствено в своята страна. Яко да се противопоставяш на развитието на собствената си страна, да нахлуваш в чужди държави за да поставяш собствени управляващи. Това е Русия прости една страна терорист, която има ресурси. Пълна трагедия

Чудесен анализ. Само забрави да споменеш, че руZZките тррооллооввее ще останат без заплата

Каква война, кой ще ни напада? Ако ни нападне Расия, вече знаем, какво да правим. Надупваме се към руските солдати и после им издигаме огромни грозни паметници, че са ни шибали 50 години. Костя Копейкин с руско знаме, стърчащо от задника му, ще ги посрещне с хляб и сол и ще им даде българско левче, което те ще приемат с радост.

Да. Те САЩ любов правеха с вас. За тва са сте най-изчезващата нация на ПЛАНЕТАТА.

реплика +1 -0 2023-03-20 15:39:31 буахахаха (нерегистриран) По време на разговор между Владимир Путин и жители на микрорайон „Невски“ в украинския град Мариупол, жена изкрещя: „Всичко това не е вярно! Всичко е за показ!" Украински и руски медии обърнаха внимание на този момент. Той остана на видеозаписа на пресслужбата на Кремъл, публикуван на сайта на президента на Руската федерация. Видео от срещата и виковете публикува и пропагандната агенция РИА Новости. Сред антуража на Путин настана смут, защото в Кремъл не са свикнали на спонтанни визити и срещи на руския диктатор, при които всичко да не е предварително подготвено, включително и участниците. Не е ясно какво е станало с жената, осмелила се да разобличи елементарната руска пропаганда. Според Кремъл Владимир Путин е посетил Мариупол по тъмни доби, в нощта на 19 март. По време на посещението Путин посети микрорайон „Невски“, където се твърди, че е разговарял с местни жители, които са получили нови жилища, за да заменят разрушените. Един от участниците в разговора, отговаряйки на въпроса на президента дали им харесва в „Невски“, каза: „Много. Това е малко кътче от рая, което имаме тук". Този „рай“ по руски всъщност представлява бомбардиран и разрушен град от руските военнопрестъпници, които без причина започнаха пълномащабна война срещу Украйна на 24 февруари 2022 г. Путин планираше да се снима в Киев три дни след нейното начало, но вместо това 390 дни след инвазията под прикритието на нощта се промъква във временно окупирания Мариупол.

всички трябва да спазват законите и договорите , САМО АЗ МОГА ДА ГИ НАРУШАВАМ И ДА СИ АКАМ КЪДЕТО СИ ИСКАМ пък вие нямате право да ми пречите

Този дали си вярва, че ще живее още година?

Какви са основните разлики между Китай и Русия от 1на страна и т.нар. Западен свят от друга. В Русия и Китай управниците са до живот и не могат да бъдат сменяни със свободни избори. Справка Путин е на власт вече повече от 20г и си е осигурил управление то 2037 г. (ако е жив дотогава). Китаеца също е несменяем и няма как да бъде сменен докато е жив. Втората разлика е в заплатите на обикновените хора. Повечето хора (особено русофилите) имат поне елементарни познания по Руски. Напишете в коя да е търсачка "Минималная работная заплата в России" и вижте сами какво ще излезе от Руските сайтове. Мин раб заплата в Русия за 2023 - 16242 Рубли = 194 eur. Средната заплата в Русуя (извън Москва) е по-ниска от 308 EUR. Минималната и средната работна заплата в Русия е много по-ниска от тази в най-бедната страна в ЕС - България. Самая магучая, а хората бедни. Имат всички природни богатства а парите от тях влизат в джобовете на няколко крадливи олигарски предимно Евреи като Абрамович, Березовски и т.н.

По Айнщайн "Две нещо са безкрайни, вселената и американогейската ,демократична и неолибелана простащина и таглост.За първото имам някаква съмнения ,но за второто -не"

Така е , крадохте,че крадохте технологиии от запада и сега го вирите!?!?Ама и това има край!!!

Попитах ChatGPT: -Какво е мнението ти за войната в Украйна? Непредизвикана ли е или е предизвикана? ChatGPT отговори: -Като AI модел, аз не мога да имам мнение като човек, нито мога да правя политически оценки. Войната в Украйна е сложен конфликт, който е свързан с исторически, етнически, политически и геополитически фактори. Този конфликт включва много страни и възгледи и е важно да се намерят мирни решения, които да помогнат на украинския народ да постигне стабилност и просперитет. Надявам се, че международната общност ще работи заедно, за да подпомогне такива решения и да помогне да се намерят мирни решения на конфликта.

Чат джипити-то каза ли ,че пиздака трябва да си прибере орките?

Давайте оръжия на путин, че здраво е закъсал.

Голяма активност на плоските соросоидни мозъци тука бре. Ало "дира", като твърдят, че сте на руска издръжка, що ги траете. Я взимайте пример от "демократичните" медии и трийте наред. Така де поне да си заслужите руските пари, какво се мотаете.

Ходи си в рашата и не ме занимавай с пияните си истории. Па аз ще си избера да бъда соросоиди, зеленоид или каменоид. Защото имам право на избор. Па ти си прост защото искаш да се лешиш от това право понеже си проста куха ватенка

На Москва още 540 тона злато и сайлям алейкум....

Тия русороби в редакцията на Дир.бг по-подмазваческа снимка не намериха. Можеше и като невинно пеленаче да го монтират това мръсно криминаклно говедо, издирвано от съда в Хага.

това че сайта е .бг не го прави български. Това са си руски хибриди, по учебник.

Колко банка ще фалират тая седмица.??

ти недей бра грижи за банките , за тях парите са нищо , а ти пиши пиши трябват копейки , семейство гледаш

На теб какво ти пука? Ти освен съдраните, насрани, русоробски гащи на задника друго нямаш. По-добре брой по колко хиляди от любимите ти "двойни" освободители братята украинци изпращат директно в ада всеки Божи ден.

И Рогозин много знаеше, ама украинците го гръмнаха в Гъза.

Партньорство гледащо към диктатура и сатрапия

Много демократски вълнения гледам :) Какво ли ще стане с власта и паричките ви след промяната ? По досетливите вече купиха боята за пребоядисване ! А вие ? :)

Какво казал Путкин, как пръднал Путкин, Путкин бил в Мариупол, Путкин се изакал в дипломатическо куфарче.... Тези неща са интересни за Нинова, Радев, Янев, Копейкин.

Путин да вземе да дойде в България, какво ще стане?

Мда, това е като удавник за сламка се опитва да се хване за хлъзгавия китаец. Ае сега, не вярвам рашъните да са толкова глупави, че да мислят, че китаец може да им бъде приятел. Японец, германец, чеченец може, но китаец няма как да бъде. Май, май Драконът ще гъзи сибирската мечка както форумнит плъхове говорят.

Путин нямаше друг йод, освен да започне война, след събитията в Русия през 2021г! Фактът, че очисти и 36 от най-влиятелните руски олигарси, показва какво се крие зад нападението над Украйна.

Просълзих се. От руското посолство още нещо да чакаме ли, или да си върша вече работата?

Заради изкукуригали като теб

СА се обърна към Китай и загърби САЩ. Мексико, Египет, Индонезия искат в БРИКС> Световният ред се применя. Вече много големи държави оспорват силата на САЩ. Дано да се размине без голяма война, а само с перчене.

Голяма война е необходима на сащ. С тоя дълг над 30 трилиона... Искат зануляване и пак да налагат тяхната воля по целия свят.

За съжаление война, която да оправдае хиперинфалцията е жизненонеобходима на елитите на САЩ. Разбира се, пак ще е на европейска територия.

щом си го обслужват , значи всичко е наред , ти какво си се загрижил за хорските борчове?

Китай има 340 трилиона долара дълг. На тях САЩ им е необходим в момента инак става революция в Китай а това стане ли си еба.. мам.. . Ама ти де да знаеш :).

Тоя късокрак гном, ще го набутам в чувал и ще го замъкна в Хага!

Айде. Какво чакаш.

"Архитектурата на международната сигурност се разрушава". Каза човекът, нападнал подло съседите си.

Друго си е. Сащ изравни с земята десетки страни, изби населението, ограбва природните им богатства.

Кажи кои са тези страни мирни и хрисими дето сащ ги използва. Сащ имат и ресурси и технологии и хора. Къде го замисли това? Много сте прости руските ватенки ейй

Отново виждаме любимите на българския трол НАСОКИ - така беше при Сталин, Хрушчов, Брежнев, при предателите Г.Д. и Т.Ж. Насоки за това какво и как да мислим, защото ние не можем. И понеже е сигурно, че не можем, Руското посолство ни го сдъвква и ни го поднася изплюто. А пък аз им предлагам да си навият статията на фунийка и да си мушнат някъде - отзад, или отпред, няма значение. Аз лично си отпечатвам такива значими политически произведения и ги ползвам за почистване лайната на кучето. Можете и вие да опитате

Едно време другаря Тодор Живков пишеше цели книги, не само статии.

И Вашингтон-Брюксел и МАсква са големи злодейски империи. Отвротително е, че трябва да избирам, коя от двете да ме "освободи" от другата зла империя? Все пак, ако трябва са избирам, никога няма да избера МАсква, 45 години съветско московско робство ми стигат. Еднакво противни са ми както московските рубладжии=русофилите, така и брюкселските вашингтонци доларджии. България трябва да се управлява от българофили, еднакво отдалечени от МАсква, Брюксел, Вашингтон, Анкара, Лондон ... Чиято цел е да служат на българския народ, а не като сегашните бг марионетки да служат на МАсква и Брюксел(Европа). Брюксел(Европа), който след американо-съветската победа над Германия и Япония през 1945 г. и договорки между Сталин, Рузвелт и Чърчил е васал на Вашингтон.

Вашингтон не окупира чужди държави за да ги присъедини към територията си.

Ама хич. Я прочети малко история.

Разруши я още Горби и неговото обкръжение, с попоща на американцине естественно... Сега руснаците и китайците, като констатираха, че не ги устройват нереформираните международни организации и правила, съзвадени още по времето на СССР, и сега превзети от америкатците, се опитват нещо да направят в свой интерес... ще видим какво ще се получи, но май пак няма да е добро за нас...

Пак няма да е добро за вас.

Дали Москва ще приеме офертата на Китай за Газпром? Нисичка е, но ще закърпят бюджета за още 2 месеца.

Подкрепата на другаря Си е важна за братска Русия. Но сега важната цел е една - пълното унищожение на укрофашистите и укронацистите както и всякаква укротерористична сволач.

Украйнски бронетранспортьор БУЦЕФАЛ избива голям брой руски ФАШИСТКИ кучета и изтласква още повече руски НАЦИСТКИ кучета извън украйнско село https://www.youtube.com/watch?v=-Vt_vBhqXlI

"Статията на Путин: Архитектурата на международната сигурност се разрушава" Разрушава се, защото за първи път от половин век една суперсила напада обикновена страна, не за друго. Наглец.

Как така "за първи път от половин век" !!!??? Ами САЩ нали нападнаха Ирак ?! За какво ги нападнаха. Ирак нищо не им бяха направили.и. Убиха и лидера им. Без съд и без присъда. САЩ не нападнаха ли и Сирия ?! И Афганистан? Ами май и Виетнам ... Или то това е друго ?!

Либия и Югославия

Авганистан го нападна Русия първо.

Абе те Русия и други са нападали. И те не са цвете.. Ама само недейте да говорите, че едва ли не "запада" не напада малки държави, налагайки собсвените си идеи и интереси.

Но не краде територии

Кой не краде територии ?! САЩ ли ?! Че тя цялата им страна е открадната територия. Открадната от местното население. А най-прясно открадват Калифорния, Тексас и Юта от Мексико. И то чрез военна сила.

Само да допълня...Да не пропускаме и другаря ким, в това число и дъщеря му, че къде без него. Така ще се допълни тройката от жълти, късокраки и дебели джуджета.

Така е, другарю! И Куба, и куба.... Другари, светлото комунистическо бъдеще е близо! За революция! По примера на другарите Пу Пин и Пу Си, ние комсомолците даваме обещание - петилетката в 3 години! Рапорт даден, рапорт приет!

Като гледам петилетките и в демокрацията ги почнаха. Даже десетилетки :)

Откъде накъде 2 световни империи, Вашингтонската и Московската или пък 3-те импепии, ако включим Пикинската... , ще ми определят. Кое в международните отношения е правилно и кое неправилно, кое е законно и кое незаконно, кой е военно престъпник и кой не? Всеки, който убива, който участва във война е престъпник. Кактэ е казал Наполеон: "На война, като на нойна"-няма правилно и неправилно, готов си да правиш всящакви престъпления за да победиш. Правиш ги, срещу друг престъпник правиш престъпления. .Докога по-силния с по-голямата армия, по-модерните и по-смъртонжсни оръжия, и атомните бомби ще си прави каквото иска с по-малкото и слаби държави, които не разполагат с атомни бомби. Откъде накъде Вашингтон и МАсква, и Путин, и Лондон, и Париж ... ще ми определят, че те могат да имат атомни бомби, а другите държави не могат да имат атомни бомби. Откъде накъде Москва ще определя какво да става в Украйна или Прибалтийските държави или на Балканите или в Кавказ. А Вашингтон ще определя какво да става в Латинска Америка, Хавай, Полинезия, Афганистан, Близкия Изток ...?

Другари, пийте само КВАС! Кока колата е наркотика на прогнилия капиталистически запад!

много тъпо. и изтъркано. като автора на писанията. тъпа пача, която са и скъсали.................

хахаа , а ти какво мислиш че пият руснаците?

Руснаци и китайци правят бизнес и пачки, а ние бедняците на Европа налагаме санкции и плащаме евро-атлантически цени под чехъла на демокрацията. Невольоооооо, невольооооооо !

Затова в България доходите са по-високи от тези в Русия и в Китай. Тук всички се жалват колко сме бедни и как сме на последно място, ама инак руснаците и китайците, дето са зад нас, добре си живеят някак, по някаква странна тролска логика.

Бързичката изчезвай в Китай или Русия , представям си каква дребна душа си щом не можеш си изкара 2000 лв да гледаш семейството си , лежи си на канапето и чакай ония от Бурятия да дойдат да те освободят!

Жълти Жужета от всички страни: обединявайте се! С нашите вождове и учители, другарите Пу Си и Пу Пин, ръка за ръка през вековете! Партия любима води нашия ПОБЕДЕН строй! Дружбата между Руссия и Китай е нужна както слънцето и водата за всяко живо същество! Комунисти, комсумолци, пионери, сме в един и същи стой!

Искате нов световен ред? Ами добре, лошо няма. Всяко поколение вижда нещата различно, макар и не винаги да се получава по-добре. Но, ако е дошъл моментът, то нека да го направим. На първо място всички страни, които са част от Западната цивилизация, да бъдат въоръжени със собствени тактически и стратегически ядрени оръжия. Япония, Австралия, Южна Корея, Тайван, Скандинавските страни, Балтийските страни, Румъния, Полша, Гърция, разбира се Германия, Италия, Испания. Запаси има, технологии има, образовани хора има - проблеми нямаме ние. Нали така? Самият Путин нееднократно повтаряше през последната година от каква важност са за Русия ядрените оръжия и как именно те гарантират мир, стабилност и суверенитет. Значи в един многополюсен свят ядрени оръжия трябва да имат всички, за да е балансирано всичко и всеки да се чувства в безопасност, да? Ама я го обсъдете с Си пак, щото хич не съм убеден, че точно това искате. Но, ако искате, то ние ще трябва да се съгласим, щем или не щем, а щом се съгласим, със сигурност ще се справим.

Путин и Си спасяват света от западните фашисти и нацисти както и цялата евроджендърска содомистка измет. Дано успеят. Иначе с света е свършено.

СЪС света неграмотнико! Научи Български , акъла идва с четене и учене не с писане!

Ти май рано си започнал с пиенето. Ако пък употребяваш и наркотици, по-добре е да не пишеш по форумите. А може и да си трол. Какъвто и да си - пишеш неграмотно, пишеш глупости и несвързани неща. Ти, между впрочем, имаш ли средно образование? Ако си българин ме е срам, че имам такива сънародници!

теб те е срам откакто си се родил. грешка на природата.

Хитлер и Мусолини...натам историята ще се повтори.

На руснаците ние българите им дадохме азбуката си, книгите си, религията си. Бяха диваци, а им направихме държава. Но ето, че пак се изродиха в това, което бяха изначално. Ще се наложи за втори път да ги правим хора...

Така е дали сме. Но 1878 те ни направиха държава и ни пуснаха в свободно плаване. Та от тогава до сега нещо лодката ни все в скали се блъска.

Я се застреляй.