Задържаха младежи, пребили старец в автобус

Служители на столичното Пето районно управление задържаха двама криминално проявени след побой над 75-годишен мъж в градския транспорт.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха младежи, пребили старец в автобус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом не се изброяват по-именно много е вероятно да са ЦИГАНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

тука останаха само старци, криминални, управливасти и западнияци но не и българи

се подготвил за такива възможни сценарий. Нося със себе си някои подходящи инструменти.-отвертка,ножче,шило,клещи,шабър и т.н

ще криете имената и физиономийте на "криминално проявените" побойници?

западът ни подпали задниците ще горим в ада

Еми какво си очаквал ??? Като сме си отворили широко '' бузките '' , да няма да ни чакат ! Зора беше за '' свобода и демокрация '' - е получихме си ги !!!

Вие винаги сте си били в ада! Дори когато получавахте благинките директно да управлявате и крадете. Там ви е мятото тъпи РСО-таV

подписка!!!

Явно в този автобус са били само шофьорът, старецът и двамата хулигани. Нямало е нито един МЪЖ, който да им освятка едни шамари на тези двамата пикльовци и бързо да ги тури на място.

Такива мъже в България вече няма. Не останаха.

Още в зародиш трябва да се вземат мерки. В случая младежи, непълнолетен, но знае да бие възрастен човек - никакво уважение и възпитание. Трябват строги мерки, за да не се повтаря. В случая наказание.

Че какво им е на мерките? Наказали са го с "родителски надзор"! Малко ли е?И то надзор от хората, които са го възпитали така.Тръпки ме побиват чак, от жестокоста на наказанието.Можеше да бъдат и по-милостиви към младежа. Например да обещае, че няма да прави по-вече така, или, в най-лошият случай, да го напише 100 пъти.

А защо не кажат от кое гето са тези младежи - Филиповци, Факултета, Христо Ботев..... Въобще за какво възпитание говорим - бабите на тея 17 годишни изроди са под 40 годишна възраст и със сигурност нямат завършен дори и трети клас!

За сметка на бюджета на МВР, на всички пенсионери, заедно с пенсията за м.октомври, да им се раздаде по една електро шокова палка!

Кой е виновен и отговорен за закърняването и затъпяването на младежките мозъци???

комонистите

Много жалко, младите ни хора са пълни боклуци, пияни, дрогирани, без възпитание и образование... Къде е семейството, как ги възпитават?

Децата на демокрацията........ Как ли биха реагирали, ако това се случи на техен близък?

Ах как силно искам да им оправя запека на тия двамата младежи.......

Пак ще ги пуснат, вероятно се плаща и нещата се размиват. Пак ще трепят хора и няма оправия. НПО-тата ще ни се подиграват нагло, защитавайки други негодници. А вие драги зрители плащайте данъци и си трайкайте. И гласувайте по избори и референдуми, вярвайки че на някой му пука за нас, мишките.

Не са случили на човек... Миналата година едни така се опитаха да пребият мъжа на приятелка на майка ми. Той гони 70 години... От 5 човека трима в болница със счупени ръце, другите двама с по-леки травми, а 70 годишния дядо изкара няколко часа в полицията... Кой да предположи, че човека е стругар и в торбичката си носи стоманени и алуминиеви заготовки... Тия рано или късно ще уцелят правилния човек...

Излиза, че цялата страна е населена само от криминално проявени типове, добре известни на полицията. И всичките се разхождат по улиците. Измежду изперкалите. Егати държавата.

Преборихме престъпността.

Ние ги хващаме, те ги пускат.

Русия и Путин са виновни. Незабавни санкции!

колко възпитателни могат да бъдат тези административни процедури? след физическа саморазправа, трябва да отидат и да работят поне месец в старчески дом -ето това би било ефективно превъзпитание. Ако моето дете извърши подобно деяние аз лично бих му наложил подобно наказание - един месец доброволчески труд в старчески дом.

На кокото години е човека, толкова месеца труд в старчески дом! Справедливо е, макар да не ми е работа да раздавам правосъдие, още по-малко да съдя. Има кой.

Меко правосъдие, пансион за девици.

"ПРЕДИ ВРЕМЕ МЛАДЕЖИ ПРЕБИХА СЕМЕЙСТВО РОМИ" ЗА КАКВО Е ПЪХНАТО В НОВИНАТА ?! ДА НЕ БИ ЗАЩОТО Е ЕКЗОТИЧНА НОВИНА И ЗАЩОТО ОБИКНОВЕНО Е " СЕМЕЙСТВО РОМИ ПРЕБИХА МЛАДЕЖИ/СТАРЦИ " ?! ГОРКИТЕ РОМИ,ПОСТОЯННО СА ЖЕРТВА НА НАСИЛИЕ ОТ НАША СТРАНА,НАЛИ ?!!!!

- в полицейския капан попаднали Н.К. на 20 години - днешната 'преса' е в стил Жълт Шок, Контра.. какви капани, какви кyp капани, кой ще напише подобна глупост в официално съобщение ?!

Герб са виновни!!!Те допуснаха във Страната ни да има такъв хаус,и Българите да изпитват страх от циганите,техните гласоподаватели,това е самата истина,Относно ''БОСТАН'' върви във пълна сила коалицията между Герб и ДПС

е, какво толкова.. поступали са се малко, голяма работа... нали не са го изяли

Пожелавам ти на теб да ти се случи същото, пък тогава да видим какво толкова

Значи всеки младеж може да пребива или да убива безнаказано!!! А ако случайно жертвата извади пистолет и го използва - тогава ще е виновен. Няма управия.

затова си нося оръжието в джеба и при такъв случай ще напълня корема на някой тийнейджър с 1 кило олово пък после нека ме съдят...

Ще напълниш гащите като те гледам ,нищо повече

Ела батко да ти напълни аналното отверстие с бяла любов, както и това на пъпчивата ти приятелка

Докога циганите ще дерибействат безнаказано?

Аз питам защо този пенсионер е на свобода. Съдиите спат ли. Айде в кауша заедно с осъдената днес бабичка.Тез достойни момчета да ги пускате бързо.

А пострадалият дали се е извинил, и на каква глоба е осъден да заплати на побойниците? Защо все криете имената на наглите, побойниците, на грабителите, крадците? За да не нараните "нежните" им души или човешките им "права"? Онези със съдебната реформа, да приемат веднага и възможността за завишени парични глоби и полагане на общественополезен труд.

Абе много малоумни идиоти и олигофрени имаме в БГ - то бе. Младежи пребиха 3 - годишно дете, младежи пребиха 75 - годишен старец..... Кво стаа тука бе? А като видят някой по - мускулест и корав батко сигурно се напикават само като го погледнат.

Да продължа младежи убиха 2 деца в гонка, младеж уби дете до пешеходна зона и ..... все младежи. Незнам какво става, но най-добре е да се отървем от всички младежи и доста проблеми ще се решат от самосебе си. Мислех, че е шега но поколенията 90+ май наистина не са добре с главите. Тези след тях .... не ми се мисли!

Младеж разчлени съученик в Перник...... дали все още Чернобил не е актуален

нема никакъв чернобил - но ние като общество отказваме да възпитаваме децата си, нито ги учим да имат някакви ценности. напротив учим ги да мамят, да лъжат, да мразят, да успеят на всяка цена. учим ги, че те са най-важните на света и никой не може да им казва какво да правят. когато видим подобна сцена в автобуса не се намесваме, а си седим и малчим вместо да нашамарим малките тъпунгери, чиито родители - явно още по-големи тъпунгери не са си свършили работата.-

виновни са хората и запада . да се осъдят

Не хората, само "Запада" с неговата културна ценностна система. Тя е несъвместима дори и с хората живеещи там. Никой не одобрява детето му да бъде взимано от "органите" без съд и присъда, след което да бъде давано за осиновяване ....

само вижте криминалната хроника: Младежи пребили старец. Убиецът и изнасилвачът на възрастната англичанка се е обесил. Камион с над 50 мъртви бежанци е собственост на българи. Всичко това е заради неработещото правосъдие,,,,

В Белене за една година да чукат камъни.

Поредните криминално проявени рецидивисти на свобода.

Да се промени законът!! Да са длъжни,две години да ходят по улиците с блузи с надпис "аз съм долен боклук и пребивам беззащитни старци"!! Всеки гражданин да има право да им се храчи по муцуните!! При неспазване на наказанието-по 5 години в урановите мини!!

Преди време гледах едно много забавно предаване, на подобни "биячи" им се предлагаше парична награда ако успеят да издържат 2 рунда с професионален състезател по ММА ..ако не можеха да издържат (99% от случаите ) парите отиваха при жертвите им а за тях оставаше само болката и унижението

Това е по-добро решение...:):)))))))

"На 17 годишния - надзор на родител" ... родителският надзор отдавна е изтърван!

ЕДНО ВРЕМЕ ИМАШЕ ТВУ - ОТ ТАМ ИЗЛИЗАХА ХОРА.КЪДЕ СО БЛАГО КЪДЕ СО МАЛКО КЮТЕК.

Хахахаха излизали хора .. "отиде в затвора попадна на хора " .. истината е, че след затвори и тву-та такива излизат още по-озлобени и закоравели (и преди, и сега )

Истината е по средата... Има едни индивиди,за които е късно да се превъзпитат!! При тях,няма значение какво мислят и какво биха искали да направят..... Достатъчно е,да знаят,че "така не бива,защото боли много" и всичко е наред.....

ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ АЗ СЪМ БИЛ В ТВУ.

Шегуваме се с арабите обаче там за такива неща не прощават!

Само така. Съсипаха ги с тези строги мерки за неотклонение.