Грабеж на пратки от пощата в Стара Загора

Неизвестни лица са проникнали снощи в централния офис на Български пощи в центъра на Стара Загора, предаде БГНЕС. Откраднати са 18 пратки с козметика.

Обратно в новината

Коментари - Грабеж на пратки от пощата в Стара Загора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Бг. има десетки експедиторски фирми. Само глупаци работят с български пощи. Предполагам, сега ще разберат, защо не трябва да се ползват БП, и ще поунеят малко.

Така ли му казват вече? Убедила съм се от дулгогодишен опит, че в Български пощи много отдавна работят само мангали. Преди, когато ги ползвах системно ми претарашваха пратките и си вземаха каквото им хареса и доставяха остатъците, после целите пратки ми изчезваха. Никой не може да ме убеди, че това е външен обир - пощенска мафия си го е организирала - и сега ще ги пуснат за продажба в интернет и пак ще си ги откраднат на дребно, ако някой реши да ползва техните услуги. Нищо не може повече да ме накара да ползвам услугите на ма*галите в пощата. Така, че крадецът в момента вика дръжте крадеца.

Е може и да не са от мургавелките.Алармената система не се е задействала,крали са си много спокойно,вътрешни хора-наши хора.Давам ви време за размисъл!!!!

Бе мамка им крадлива! Мангалите решили и да се напарфюмират. Аааа, май няма да са от Лозенец! Маѝ ще са чистокръвни българи, защото ако бяха мангали, по застоялия въздух щяха да да познаят. Щом са неизвестни, значи са чистокръвни българи.

Преди двадесетина години ми преджобиха багажа, когато си го бях оставил на съхранение в ЖП-гарата на Стара Загора. Съквартиранта ми също. Така че може да се говори за приемственост. А иначе, в България има едно несъответствие: От една страна уж има безработица, а от друга - не можеш да намериш съзнателни работници. Това важи за всички отрасли.

Изводът е само един. В България останаха некадърниците, мързеливите и тея които нямат пари да избягат от тука.

NonCompos

Ще се окаже, че не са бандити, а са служители на конкурентна частна куриерска фирма. И не е кражба, а са взели пакетите за да ги доставят по-бързо на точния адрес на получателя. ;)

Родната полиция ни пази- Веско Маринов го е казал ( пеейки). Ако беше и вярно...

Такъв обир без участието на вътрешен човек НЕ става! Защото обърнете внимание , СОТ-а НЕ сработил , а видеокамерите НЕ били насочени към пратките! Е как така!?

Дивият запад, но в 21-ви век! Ако вървим така, ще ги стигнем хамериканците след 2 века!

не се притеснявайте ! все някой от тях ще си е забравил телефона там и утре ще се предадат вкупом !

Ег. си подигравката! Това е или голяма гавра с полицията, или крадците са работили съвместно с нея!

Навярно второто. Сегашната "администрация" (поредната банда в кабинетите) от тая година най-агресивно блокира всякаква поща, само регистрираните пратки имат шанс да минат. Възможно в пощата в Стара Загора да има някой свестен човек отгоре който да им пречи да си го правят както си искат (както го правят в София и околностите например) и затова да правят "обири".

Голяма работа,обрали селската поща.

Шопе, шопе, не злорадствай. Нали чу, че са налазили вече скъпите квартали в София, и до теб ще опрат.

Стара Загора... А ! - ама то Баш-Там беше Онзи кмет !!! Хора !, за-бога-по-дяволите !! --> Е Време.

НАЙ-ГОЛЯМАТА НОВИНА ЗА СТРАНАТА И ДЪРЖАВАТА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ???????!!!!!!!!!!!!

Въоръжени грабежи и Самозапалвания са Нормалност при ГЕРБ и Соросоидните РБ !

ТИ СИ "ВУНДЕРКИНД", ДОСТОЕН СИ ЗА НАЙ-ВИСОКИТЕ ОТЛИЧИЯ ААААААА???????

Е истинската новина - че нерегистрираните пощенски пратки се спират/крадат на правителствено ниво - няма да я кажат, това е ясно. Не че не я знае всеки, който тая година е пазарувал онлайн.

В Стара Загора може самодейни крадци да обират пощата, в София го правят професионално. Тая година пратките отвън без проследяване просто не пристигат - само на мене не са ми дошли вече 5-6 от различни търговци/места, сума друг народ се оплаква от същото. Крадат ги на входа и ги продават в някой "китайски магазин" на приближен до новия на митниците или някой друго от "администрацията" (поредната банда разбира се ама нали била "избрана").

Ами ако просто СА уитсъ на Самия ппашшша-гаулайтерЬ, Колега ?!

Бе не знам кой точно от бандата е зад това но няма как да стане самодейно. Може дори нечия милиционерска глава да вижда в това начин да защити тукашните куфарни търговци....

И как полицията ще обясни защо не се е задействал СОТ. Май забравихте че полицията унищожи всичко свързано със СОТ.:)

Полицейският СОД не съществува може би от 2-3 години!!! За какво говорите изобщо?

А колко хора от СОД отидоха на борсата?!?

Само на "няколкостотин метра" хахахахаа, че той Стара Загора от край до край е 500 метра.... и знаете ли колко са няколкостотин метра примерно 900??? Пишете го все едо пощата е долепена до полицията... мислете като пишете!!!

Братчед, явно никога не си бил в Стара Загора...

500 метра от краи до краи е на баба ти онази работа!!!!!!!!!!!

Още един елемент от хибридната война на диктатора путин!Уважаеми граждани не се подавайте на паника!като дългогодишен нещатен сътрудник в системата на вътрешните органи искам да изкажа благодарност към колегите от ОД-МВР Ст.Загора и нашият министър Бъчварова за светкавично проведените заградителни и оперативно-издирвателни мероприятия(ОИМ) с цел залавяне и неутрализиране на членовете на организирана престъпна група(ОПГ) извълшила тежки углавни престъпления на теритарията на Старозагорска област!както подчерта върховния главнокомандващ на въоръжените ни сили президента Плевнелиев дълг на всеки европеец е да брани достоянията на гражданското общество!да защитим демократичните ценности!призовавам всички граждани да подават сигнали за подозрителни лица на дежурните тел. или в най-близкото поделение на МВР!Анонимноста ви е гарансирана! Долу диктатора путин и неговите савеЦки агетни!

Как бре ,това в Бе-ГЕТОТО никога не мой се случи,...ИМА ГРЕШКъ!?

Всичките подробности не се знаят от случайни минувачи - извод - вътрешен човек и най-вероятно ''изчезнали колети на козметична компания'' -някаква постановка.

Определено, Колега ! , дет се вика - Вся стока 'нашая'.

Да, съвсем спАкойно, Дир-е, са работили, защото от това по зле, едва ли има накъде.

В Бг всички престъпници ,....са известни ,и там е проблема ! Те стават ''РАБОТНИЦИ'' на Бг-СЪД.СИСТЕМА ,и останалите държавни структори.Не случайно вече от 15г.,се говори за ---ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ,СРАСТВАНЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТОРИ СЪС ПРЕСТЪПНОСТТА... Затова и ВСИЧКИ ДОКЛАДИ ЗА Бг ,от ЕК на ЕС са: ''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СТРУКТОРИ ,....НА ВСИЧКИ НИВА"...

Определено ! ... И ! - Рррешението Е ?

Някои казват,че големите грабежи стават защото на власт са ГЕРБ и заради бандитското минало на нашият Премиер . Не така,всеки може да сгреши а бандитите въпреки че очакват подкрепа от бившият си съучастник и сегашен велик премиер на България Бойко Борисов , не може да сигурни ако не поделят част от плячката с ГЕРБ . Само ГЕРБ .

нали?

Само нашия велик Премиер бойко Борисов е бил велик бандит и създател на СИК и никой не може да му отнеме тази слава .

ЕЙ ТАКИВА НОВИНИ ОБИЧАМ!АМИ, МИЛИЦИОНЕРИ!УТРЕ ПАК ЩЕ ИСКАТ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИЯ НА 45 ГОДИНИ!МНОГО СТАНАХА ТЪРТЕИТЕ В ДЪРЖАВАТА!!!

Някой е заседнал във времето преди 30-35 години. Къде има сега милиционери? И какъв ви е бил проблемът с тях, че още ви пари...?!?

Падението е тотално! Последният етап ще е , ако оберат някоя улична сергия за плод и зеленчук.

Били са банда блондинки.Търсили са боя за коса. Полицаите също са замесени.

:-))))))) (, ама онзи с Памела и Ричардс - си го бива ;-)

Спинкали са дълбоко униформените паразити! Много важно, че на пет крачки от районното, някакви крадци изнася някакви кашони на някаква си фирма! Добре, че не са минали и през РПУ-то да им отмъкнат униформите и пищовчетата...