Студентът Стоян Балтов е бил убит с целенасочени ритници по главата и шията

Смъртта на студента Стоян Балтов е настъпила от черепно-мозъчна травма, която е била несъвместима с живота.

Обратно в новината

Коментари - Студентът Стоян Балтов е бил убит с целенасочени ритници по главата и шията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

adolf, за теб буквата "ъ" не съществува ли? смартна- смъртна присада-присъда правосадие-правосъдие по-добре не пиши, докато не научиш правописа.

за тия само смартна присада, не искам данаците ми да отиват за убиици които ще са помилвани от криминални правителства. ще има правосадие когато почнат да избивт децата на властоимащите които сега се хилят като извратеняци. бог да освети патя на момчето и да накаже всяко правителсто саучасно с убииците.

ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ ТЕЗИ УБИЙЦИ НЕ СА В ЗАТВОРА!

Кофти съдебна система. Законите са ок но бюрокрацията е е задръстила артериите на системата. Повечето дела приключват със споразумение просто защото системата не функционира. Ето това е проблем номер 1 който никой дори не мисли да решава.

През лятото у нас ограбват много чужденци, които с дни чакат пред своите посолства за да получат пасавани и завърнат в родината си.Те не биха дошли повече. Причината е ,че у нас се отглеждат поколения и кланове джебчии, телефонни измамници и всякакви други престъпници.Докато ние българите ги търпим-чужденците никога!

Точно това с мислех и аз - 4 години ли им трябваха да установят от какво е настъпила смъртта на момчето? Боже мой... че то за тия 4 години - я камилата, я камиларя....

kgb777kgb

Пак ли бе цензори ? Какво не ви хареса сега - искам справедливост ли какво ?

kgb777kgb

Понеже пишете за оръжие , да ви обясня - в много голяма грешка сте - в Щатите много по-малко хора от България имат право да НОСЯТ оръжие , но всички / с определени условия/ могат да ПРИТЕЖАВАТ ! Разликата между притежание и носене ОГРОМНА ! Там всеки има право да защитава имота си с оръжие и няма как мангал да граби и убива в дома на някого или в имота му - веднага го застрелват и шерифа идва само да смете остатъците - дано БОГ ни даде и на нас тези възможности !!!

Лека му пръст на момчето ,а сега какво ,присъди ще има ясно...Какви ще са последствията ,защото в Студентски град това е ежедневие.Ще затварят ли дискотеките или ще чакаме следващите жертви и пак ще умуваме? Не само дискотеките в студенски град всички дискотеки трябва да се затварят в 22 часа.За последните 20 "преходни" години станахме свидетели как дискотеките не са място за развлечение,а един ИНКУБАТОР на побойща,наркотици,проституция,отвличания и дори убийства.Няма толкова дискотеки от глава на населението в цяла Европа,дори може би в цял свят,а в същото време България е най-бедната страна от ЕС. .Схемата е ясна ако искаш дрога или проститутка,или да срещнрш кварталната мутра просто отиваш в най близката дискота, ако искаш да си го изкараш на някого също,дори нети трябва да тренираш бойни изкуства,ако искаш да се биеш пак ...в кварталната дискотека. 90% от побойщата и убийствата къде става ?Всеки знае, в или около дискотеките...Време е тези гнезда на паразитизма и престъпноста да се разбият...ЩЕ ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦЕ ЗА ГЕРБ ДРУГАТА ГОДИНА АКО НАПРАВЯТ ТОВА

Да в различните щати е различно. В някои режима е подобен на българския - примерно лизензирани бодигардове, материално отговорни лица и т.н. имат право на разрешително. В други просто отиваш и купуваш. В някои трябва да носиш оръжието открито, в други скрито и т.н. В Бг някой хора си въобразяват неща като по филмите, не ги слушай :)

Не очаквайте справедливост. Синът ми беше намушкан на улицата от непознати, които се оказаха наркопласьори. Прикриха ги и от следствието и най-вече от прокуратурата, въпреки че има 5 свидетели. Вече 6 години чакам справедливост...

Справедливост няма, това е само философско понятие. За щастие човечеството има алтернатива - правосъдието. Нашето не е най-доброто, но обществото получава това което си е заслужило - квото засееш, тва ше пожънеш. Ако си бяхме отворили човките когато му беше времето вместо да висиме по кръчмите...

Всеки от тях по 20години без право на помилване, замяна, намаляване, обжалване. Ефективно!!! В името на народа.

+1

Защо "по 20години "? Доживот!!!Без право на помилване, замяна, намаляване, обжалване. Ефективно!!!

За да може на 40 като излязат от панделата (с подпухнали дупета), с досие с присъда, без образование, абсолютно неадаптирани - да мрат като кучета от глад по кофите за боклук. Иначе ми се вижда лесно - цял живот саом ще ги хранят вътре, то след 10г ще са с интелект на зеленчук така или иначе и няма да им пука. А виж надеждата за свобода ще ги крепи, а дойде ли свободата ще ги връхлети като тъпе студенти Стоян Налбантов.

+1

от 9.септемви.19ч4 насам мечтата на всеки селянин е да иде в града за да убива граждани

обвиняемите -на въжето! просто балтов не беше цвете т.н. "теката" бе известен дилър /от най дребните/все пак Истината преди всичко!

а подробностите са важни балтов е бил в дискотеката и е измъкнат навън свидетели ясно с а чули че става дума за уреждане на сметки/явно с наркотици/ от установените побойници за повечето има сведения че са в бизнеса с дрога.От обществото умишлено се скрива и факта че балтов е бил замесен с наркотици.От задържаните 4ма трима с а пуснати/с дълги криминални досиета/ Очевидно е че не се иска да се размирисват поръчковите убийства а се изкарват хулигански прояви за което и присъдите с а мижави..балтов е обикновен наркопласьори производител на синтетична дрога.. останалото са импровизации ...

Толкова тъпа манипулация отдавна не бях чел.

балтов бе смотан студент по фармация и добре известен продавач на "весели бонбонки"

И това ако е съд,здраве му кажи!Адвокати и вещи лица правят каквото си искат и както си искат...Това явно е поредният съдебен цирк!

ЗА ТЕЗИ ИЗРОДИ - САМО БЕСИЛО И МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ ЧРЕЗ ЗАДУШАВАНЕ! ...И НЕ ГИ НАРИЧАЙТЕ ДЕЦА - НИЩО ДЕТСКО НЯМА В ТЯХ!

Не е толкова лесно да убиеш човек. Пращаш ги на думи,,,моли се никога да не ти се случи. Няма нищо по лошо.

Човек е трудно, но тези примитиви не са хора.

4 години на свобода, сред други деца! Ако не получат заслужаващо наказание, те ще продължат да убиват. И знаем ли кога и за какво ще се подразнят на друг и кой ли ще е следващият?!?

ТЕЗИ МАЙКИ СЪЗДАЛИ ЧУДОВИЩА И ГИ ПУСКАТ В ОБЩЕСТВОТО

ТЕЗИ ТРИМАТА БЪДАТ УБИТИ ПО СЪЩИЯТ НАЧИН!

сега тези гамени да ги убят по састия начин.

На края ще се окаже, че видът на грайфера ще е виновен за убийството! Всичко е пари, но срс-та за адвокати, съдии и прокурори са.е правят само за лична употреба!

Сега тях да ги ритат в затвора, келешчета долни...

Като се замисля какви са били и други под. присъди, ми се струва, че сега ще кажат - не се разбира кой точно е нанесъл тия фатални удари, не може да се определи извършителя, ще го таксуват към 'неизвестен извършител' и като цяло групата ще получи нещо като условни присъди. Дано съм лош пророк. :(

Съгласна съм от моите данъци да се хранят 20 години в строг затвор.

и аз и да получават това, което са дали от себе си тогава, но всеки ден системно!

Не бях ли общо шест извършителите? Другите трима по неизвестни причини сега са само свидетели, абе, прокуратурата си знае работата.

Съгласна съм от моите данъци да се хранят 20 години в строг затвор.

и тримата заслужават да лежат 20 г,да не кажа до живот. Трябва да се прилагат такива наказания в нашата държава,за да се спрат тези безмозачни и безмилостни СЪЩЕСТВА (такова нещо човек не биизвърщил),които се мислят за недосегаеми. Дано съдът започне да си върши работата най-накрая.

Тюфелците сега ще разберат как рита държавата, ако те вкара в системата.

Ние, нормалните хора, данъкоплатци и потърпевши от институциите в България, но все пак суверен на тази държава, заради който са направени законите, искаме най-строга ефективна присъда и за тримата убийци! Нямат оправдание...

Тези момчета триабва да бъдат оправдани заштото такава е системата А ко сам на родителите на това момче тези юнаци ште ги убия просто без да му мисля

Не сте амбициозни,а сте гъзолизци, интриганти и наглеци.А дупето го давате,ако ще заплатката 300 лева да е .Бъркаш понятията,хвани някой речник на българския език :)

Изверги!!!

Ефекта на боздугана да се стовари върху тези изроди и да се приключва с тях.И по 20 години да им дадат , малко са.Да се заколят и да свършва.

Хане, ако гледаш закона,смятай ,че изродите няма да получат възмездие.

Тея просто са банда убийци но с късмет че живеят в булгаристан. Но и жертвата има вина - за къв чеп един нормален човек би ходил на заведение там?! Там е измета на българия и е нормално да те убият.

Колко ли ниско в морално отношение трябва да паднеш, за да убиеш човек с ритници без причина, само заради това, че е по различен и иска да е такъв! Ака аз съм съдия бих ги осъдил на мин 20 г. без право на обжалване. От такива нашето общество няма нужда !

Толкова колкото ще те дърпа пропагандата в целия свят за разруха на моралните устои.Филм с насилие,но и антисемитизъм ще бъде ЗАБРАНЕН.Същият, но без антисемитизъм може за Оскар да е номиниран.Ха де?Кой го прави?

За такава жестокост - доживотни присъди без право на замяна! Изроди.

+1

Нашето общество не е дорасло да няма смъртна присъда. Аман от псевдодемокрация и псевдохуманизъм. За умишлено отнемане на човешки живот решението се нарича Калашников.

И да беше останала смъртната присъда, кой ще уплашиш с нея? В САЩ нито смъртната присъда, нито продажбата на оръжие е спряла някого да върши глупости, даже напротив.

Не съм съгласен с това твърдение, също така смятам, че не си и прав в твоето. Смъртното наказание не е само има някакъв възпиращ ефект, но също така обществото се изчиства от такива изверги, които го замърсяват със своя генетичен материал. Тези елементи просто трябва да бъдат отстранявани както се прави с един раков тумор.

Ако в САЩ смятаха че притежанието на оръжие не помага в това да се защитиш, сигурно щяха да сменят законите поне 1000 пъти. И някак си по друго ще е да знаеш, че ако извадиш оръжие, или нападнеш някой, че той може да ти отговори подобаващо дори да не е примерно с размерите на гардероб.. просто вадиш един 9ти калибър и му пръскаш мозъка. Така дори обикновения човек може да тръшне един, защо не и повече нападатели със тегло и сила превишаващи неговите.

Намирам за недопустимо всред Цвета-на-Нацията/Студенцията да има убийци. ...А същите да се разхождат на свобода цели 4 (Четири !) години след убийство -- просто захвърля Страната-Ни в ен-тия свят.

Секач, четири са годините до сега. А от тук нататък?

Имате право. ...Затова и ромоня с нежен гласец Йерихонски : --С-к-р-а-п-и-р-а-н-е ! На Всичко и Всички позиции/постове/структури, платени с Наша Данъкоплатска пара !! Сега и Веднага !!!

С тази скорост докато завърши делото има опасност извършителите да починат от естествена смърт.

ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ И БЕЗ АМНИСТИЯ

Според мен всеки от групата заслужава сурово наказание, без значение дали го е ритнал 1 път или 10 пъти. По-добре някой да полежи повече но да даде пример за следващия, който реши да рита в главата паднал и несъпротивляващ се човек, от колкото да се окаже, че след като не може да се докаже кой последно го е ритнал за да почине, значи не може да се докаже кой е убиеца и да им се размине на всичките с леки наказания. Обществото има нужда от УРОК!

Заслужават си наказанието извършителите. Дано само не е условна, че тогава все едно прокуратурата ще се изсмее в лицата на роднините на убития. Очакваме какво ще е развитието. Дано има справедливост, поне веднъж...

Колега, прав сте. Само с една редакционна корекция: ако съдът и прокуратурата пак дадат условна на главния изверг-т. н. Вили (според близките бил "добро" момче), те ще се ИЗСЕРАТ В ЛИЦЕТО НА НАРОДА!!! Което най-вероятно ще стане и остава бащата на убития да въздаде сам правосъдие...

Ако няма свидетели да ги посочат-и то с еднаква версия, без противоречия, или камери да ги индентифицират, като извършители, ще бъдат оправдани, но за това няма да е виновен съда!!!

Колега, по повод думите Ви след скобите, аз да попитам следното: тогава НАРОДА къде ще е, пак ли ще остане безпристрастен, безучастен и само ще гледа какво се случва?....

Справедливостта се нарича "колт " и се продава в съответния магазин.

Когато няма справедливост, има саморазправа. После викат, че е дивашко. Да, ама е някаква справедливост все пак.

Човече, плащаме данъци за да има съдебна система, когато тя ти се изсмее и ти решиш проблема си не е саморазправа.

те нарочно бавят делата, защото после това време им се приспада от присъдата, а дефакто си седят на свобода с някви подписки и такива глупости.

Абе не, че искам да засегна БГ съда, но ми се струва, че присъдата ще е условна! Дано да не съм прав! Но за съжаления досегашни подобни дела са завършвали или с невинен или с условни присъди! Искам пак да кажа дано да не съм прав!

Обичай ,нито се Противи. /zen mind/ хм:)

Момче от село , 90% от провансалите са комплексари и простаци и затова си позволих да обобщя.Моля за извинение ако съм наранил селската ти чест!

Пълни глупости - какъв си злобен или не не се определя от родното ми място....в София определено не са най-мирните и възвишени хора, по същата логика мога и аз да твърдя, но няма, защото е пълна безсмислица, каквато е и целият ти коментар.

аз съм от провинцията, но мога да ти гарантирам че по-големи селтаци от софиянци няма..

Да, "софянци" станаха селтаци след 89' година, когато всички селендури се изсипаха в София. Прав си в момента "Софянци" са селтаци, ако въобще има още чисти Софянци! В София вече освен миеко мяуене друго не чувам, за съжаление!

+1000000

Като не ти изнася в София , чий го дириш тук ???

По-големи селяни от Софянци нямало, а и майка си ще продадете да дойдете в София! Като ви гледам и в службата колко сте мазни и лъснати, с оголени дупета пред шефа, направо ми се повръща от вас. С зъби и нокти драпате! Ето само заради това съм за гражданството, колкото и не демократично да изглежда.

Какви селяни, какви софиянци? Преди 100 г. не е имало град в БГ с повече от 50 хил. население, а и т.н. граждани са били не повече от 10-15%. Всички са от село, дори софиянци. Когато са я освободили тя е била град от селски тип. Джими Картър също е от село - фермер от ферма, пък станал президент на САЩ. Нама селяни, няма граждани, още повече "чисти" софиянци! Колко от великите българие са се родили в София? Всичко е до възпитание и образование, а не от къде си и къде си се родил.

ИЗРОДИ!