Коментари - Станишев: Срещата за Западните Балкани е успех за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по стар шумкарски обичай Станишев е дошъл на софрата да празнува..ха.ха след като Бойко пое инициативата..ха.ха

Яко потупване и пощипване пада ,а нас кучета ни яли ...При толкова много проблеми в ЕС ,тези се наддумват с празни приказки ...Ако ЕС продължава по този начин ,България няма място в него ...

Този може да е гей и еврейн и социалист, но е по интелигентен и свестен от сегашните тупани, които ни управляват, особено двамата генерали. Не случайно се говори, че под фуражка няма мозък..

Гей Станишев - за гей конвенцията и гей парада.

ЧесНо речено дрогарьо Станишев, язе неамах никво притеснение за тойзи си процез. Ама от съга имам. Щот ти съ намеси личностно у ньего. Туй одма мъ притесни!

Всички действия и бездействия на Станишев, агитират силно за ГЕРБ, интересно, защо ли е така?

Много десетилетия ще тежи на съвеста на другаря станишев -Бою Тиквата----защото той го допусна и е неговия ,,двулик Янус,,!:(((((

Вашите срещу за хортуване и хапване никога не са били някакъв успех за българите а единствено за вас като изпълните задачката на менторите си...Защо се не бръкнаха в джобовете тия дето са постигнали такъв ''успех'' сякаш малко гепнаха от милионите опапкани за преЦедателството..Фанфарите ви отдавна звучат много фалшиво....

ПЕС---е организация на интилектуални, кабинетни чекиджий---нямащи НИЩО общо с реарноста!:((((((((

Това Й за красота ли си го сложил бе неграмотник?

Да, да... Утре ще видиш главната другарка какви ги гущери и змии бълва.

....на това се надявам ...

Сергооо бъди мъж и се скрий под полата на жена си или под пижамата на оджатаа!!

Еее,серго се доказа като башИбрик Аагааа,само бурки,шалвари,роми и мутрии в Булгаристан,като добавим и здравната ви реформа + кюфтето Стефан Данаилова дето 5 години сука от кравата без да стане!Афериим бее Ибри Аагаа

Ето го. Човека г§з! Неприятен, некомпетентен и надут партиен секретар без 1 ГРАМ работен стаж!!!

Мярката за трудов стаж е ден , а ГРАМ е мярка за нещо друго, което се намира под косата или оплешевяло теме.

sonibvc@gmail.com

Ах, ето го и всеизвестният таен агент от Вануто. Грам звучи по правдоподобно за някой който само е живял от партийната каса..дни е много технически и той сигурно ги има..на хартия.

Като гледам СтаниПишев колко е оплешевял,грам не му остана мозък!Изчерпал е мизерника последните си генетически зададени резерви и сега само ще суче бърдуции по стара БСПарска традиция!

В света съществува един единствен Човек който може да се хвали със Западните Балкани. Ти какво примъкваш и даваш оценки драги смехурко?

Май се превръщаме в регионален "самохвалко". Не съм чел други толкова самодоволни коментари на политици от най-високо ниво. А дано да са прави, ама и тогава, пак можеше по-елегантно да се изкажат, а не сякаш "циганката им умрЕла".

Лицемер !!

за България ще бъде ако всички управляващи от 1989 година си съберете куфарите и с откраднатите пари се махнете от държавата и никога повече не се връщате. И ако има възможност да не високоумствате на тема България.

Следващите ще са същите. Какъвто народа, такива са и управляващите. В обикновените българи и липсата на политическа култура е проблема.

Да, да, ама караме 3 милиона автомобила, дреме ни за политиката.

Всичко това е един голям кьорфишек. Нашите управници са полудели. Вместо да решават проблемите на хората, те се занимават с ИБД ( имитация на бурна деятелност-така се говореше под сурдинка по времето на социализЪма).

Веднага новия независим дир почна с криенето на коментари

Ами разбира се , тоя им е нещо като зет в Дир-а, мъж на шефката им

Успех са някакви реални резултати за нещо. Една среща е просто харчене на парите на данъкоплатците.