Станишев: Политиците си играят с огъня, да се стегнат и да решават проблемите на хората

Системата получи тежка диагноза, Нинова трябва да подаде оставка, заяви евродепутатът

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Политиците си играят с огъня, да се стегнат и да решават проблемите на хората | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя се обажда, като разчита, че хората са забравили "Станишевата зима". Е, не са я забравили!

За съжаление Станишев, като шеф на ПЕС съботираше БСП у нас. Големият му провал - да иска "инстанбулската конвенция" да се приеме от БСП! Очевидно е искал да е в "синхрон" с управляваище в ЕС! С две думи - Няма трети пол! Вън всички джендъри от България и Европа!

ша стане мишок, нали ти го каза и пак се направи на 'умен" и загрижен! Буклук - не сини нужен, оди си у украина!!

Колкото ти ги реши навремето проблемите на хората така и сега нищо ново

след като няма кой да го издигне за нов мандат в ПЕС и се е насочил да си върне партията. После, ако успее, ще си отгледа надежден заместник и айде пак в ПЕС.

Няма да успее! Провали се с джендърската философия на ЕС идиоти! Стана като тях! Затова се оттегля, никой не го иска от социалистите в Европа!

На 13.10 ще се проведе Конгрес на Партията на европейските социалисти в Берлин. Получихме Резолюцията, която ще се гласува и приеме там. В нея се декларира: 1. Изпълнение на Истанбулската конвенция. 2. Военна помощ за Украйна. 3. Подкрепа на строги санкции срещу Русия. Днес изпращам писмена позиция на БСП против трите точки по силата на решения на колективните органи на партията и Конституционния съд на Р. България. Ние ценим и вярваме в европейското настояще и бъдеще на България. Но ние сме българска партия и отстояваме на първо място българския интерес в общите европейски решения. 1. Изпращане на военна помощ за Украйна ни прави пряк участник във войната. Ние сме против това. 2. Санкциите срещу Русия вредят повече на Европа и на България, отколкото на тези, към които са насочени. 3. Осъждаме остро домашното насилие и с всички средства ще се борим срещу него. Не бива да допускаме език на омразата и агресия срещу хората с различна сексуална ориентация, но никога няма да приемем, че нашите деца могат да бъдат нещо трето освен момиче и момче. Няма да приемем проникването на тази идеология в учебниците и пропагандата и сред децата ни. Никакъв натиск, никаква очерняща кампания, никакви внушения, че БСП губи идейния си облик на лява партия и никакви опити за вътрешнопартийни преврати, няма да променят решението ни по този въпрос. Защото това е решението на българските социалисти и на повечето български граждани. Партиите съществуват, за да изразяват тяхното мнение, а не да се подчиняват на чуждото.

Пеевски бил претърпял катарзис и ставал за шев на ДАНС.

виждаме все по често. Моника Дир Станишева възлага големи надежди на него. Нали той бил спасил Гърция от изпадане от еврозоната.

хаха... а Станишев на кой път си подаде оставката? на 7-мия или 9-тия, че не помня? Макар, че пред фактите и боговете мълчат - по негово време за БСП гласуваха повече.

"Станишев: Политиците си играят с огъня, да се стегнат и да решават проблемите на хората"" Ама ти сериозно ли бе? :)))))))))) "..... да решават проблемите на хората"" ХЕХЕХЕХЕХЕ

Станишев опитва да си прави нездо за лидер на БСП. Но ние помним! Вълкът козината си мени но нрава си не! Миличъкнякакъв, позитивен. Помним каква политическа корупция беше по неово време - който млад излезе на митинг за БСП, получава длъжност из министерствата. Това беше морален погром, който не с езабравя. Ако не знаех, че има медицинско състояние психопатия, щях да го класифицирам като безпринципен опортюнист, което също е вредна роля в политиката. Но ясно виждам, че Станишев бързо се изкачва до определена позиция, като прави сериозни интрии и нарушения на етичните правила, повече от приетото в политиката и в обществото, след което се издънва яко. В Европа няма разпознване на такива издънки, така че в ПЕС той мина метър. ЕС е така или иначе завладяна от психопати, няма маса за контраст, мнозинството е такова. Но в България Станишев няма място в политиката. Миличкото му говорене по статии е старателно подготвена манипулация и няма нищо общо с онова, което би правил, пази Боже, в политиката в България. Да си спомним милиона, който беше даден на лобист, а след това стотици хиляди се върнаха от него към една дама в България, неизвестно за каква дейност. Тази дама стана дама на сърцето му, след което изостави русата социалистическа журналистка. Станишко уреди следващата си с наши пари ачик-ачик. Такъв политик не щем в България - нито червени, нито зелени, нито сини - не го щем! Да се маха далеч такова сбъркано с мазно усмихната маска. Корумпиран до мозъка на костите комсомолски манипулатор, мръсна душичка с мръсни далавери. Роден е в Украйна, даже не съм изобщо убеден дали се чувства българин, но за такива като него и да са родени в България, е все тая. Той психически е настроен така, че не може да предприеме нормални действия. Психиката е нещо мноо често неподлежащо на промяна. Опасен субект с нечестно поведение и престъпващ основни правила по опасен начин, което води до катаклизми.

Много хубаво говори СерГейчо, но някои от по-възрастните още помнят култовата му целувка с Лютви Местан отпреди 10-ина години

Станишев избра КОЙ и направи голям скандал. НИЕ ПОМНИМ !

Станишко са го изритали от ПЕС и сега си търси топло местенце да се настани. Нали беше "лидер" на ПЕС как пък не успя да влезе поне в някоя комисия там. Явно е съгрешил доста и кукловодите му са го натирили. Сега се опитва да катурне Нинова и да подпре статуквото.

...с БСП не се занимавай ,достатъчно направи за да стигне това ниво !Нищожество !

С Нинова или без Нинова, с БСП е свършено. Ако не беше Нинова, отдавна щеше да приключи. Затова искат да я разкарат.

Станишев сам си е отговорил на въпроса "защо не ришават проблемите и че си играят с огъня" просто не стават тия политици, много отдавна трябваше да се направи партия от хора без обвързаности, тия щом и децата знаят че са обвързани с външни сили и вътрешни олигарси как да отидеш да им гласуваш.

...той пък става ,председател на ПЕС ,които управляват ЕС прегърнати с ЕНП ....твоята вина е стократно по-голяма ,Станишев .Вие участвате в погрома на ЕС ,чрез фашизираните некомпетентни решения ,които не са в интерес на европейските граждани, а на САЩ.И понеже с твоята клика се натресе да си български депутат,аз не съм чула от теб изказване в подкрепа на България !

Разкарай се!

Изключително точен и ясен относно БСп - шизофреници:)))

Цар Станишко рече и със сабята отсече !

Само, дето няма ЕВРОИЗБОРИ наблизо.. Та да последват челнио ти пример.. Изкопа първата изборна дупка за партията си. "Стегна се" и си би камшико у Брюксела.. Сега УЖ съвети да раздаваш.. Но на фона на последните избори в Европата Станишко, а по-добре си гледай ПЕСА.. Че за там изборна пропаст са задава. Туй пак ша е твоя изборна "победка"..

Евродепутат се плаща ако не знаеш и след това си избиваш парите.Същото е за граничар

е най-добрият! Той измисли Тройната Коалиция - крадене по схемата 3-5-8! Той измисли Плоския Данък - еднаково плосък за бедни и богати! Той уби Закона за Референдуми! Той узакони безотговорността на министрите пред Закона! Той избра Орешарски за Премиер, въпреки че дори СДС го изгони. Той даде на Пеевски ДАНС

Бедните са бедни защото са мързеливи! Защото трябва данъкът да е по-голям за хората които са амбициозни?

защото богатството им е на наш гръб! И защото 10% от 1000 лева не е същото като 10% от 10 000 лева! Съжалявам за МАзератито ти! Ще го изплащаш 4 месеца повече!

Е как да се стегнат, наистина ли го вярваш....някой, коийто е тренирал да мести чашките искаш да скача висок скок ли? Те нашите политици са създадени за друго, плаща им се за друго от чужди посолства, правят друго, а не решаване проблемите на хората. Те са най-добри в баламосването на хората, това и правят.

По полската тв.показаха Путин, като президент на Украйна. https://politikus.info/events/147201-putin-na-polskom-tv.html

Този се прави на света вода ненапита!!! Крадоха като за световно, та чак и ЕС фондовете им спряха, а сега даже не си спомнял Обаче ние помним!!

tochno

Всички политици в България са за ефективни присъди ! Единствените,които до сега са за България и не са се омаскарили са тези от Възраждане !!! Станишев не е никакъв фактор ! Просто е поредната мазна номенклатурна мутра ,крадяща с пълни шепи от източването на европейските държави , под прикритието на грижа за стандарта на живот на хората в тях !!! Лъжи,измами,кражби,неоколониализъм,разчовечване,тотален контрол на човечеството под прикритието на фалшиви нови криви и античовешки натрапвани ценности ,така нареченото " Ново нормално" ! Това е представлява така наречения ЕС и Америка !

Какви политици са Кюро Лъжата и Асан Кражбата? Това са презентатори измамници.

Да се стегнат, че като дойде Стани-Шеф ще оправи всички проблеми наведнъж. Както вече сме го виждали да прави.

на последните избори се видя, че около 90% от хорат ане харесват бойко, но съм сигурен че теб не те харесват 100%

Станишев: Политиците си играят с огъня, да се стегнат и да решават проблемите на хората Интересното е, че "политиците" ни в последните 32 години създадоха всички тези проблеми на държавата и хората, а сега трябвало да се обединят за да ги решавали.Според мен народът трябва да се обедини и да ги вкара всички тези нехранимайковци в затвора за дълги години.

Българите заслужаваме съдбата си. Трябва да ни заболи за да разберем, че сме жертви на пропаганда и че 'царя е гол'. Все още говорим с умиление за социализма, все още се сърдим за 'несправедливата' приватизация и се надяваме държавата пак да поеме контрола върху стопанството. Докато това не се промени - няма как да продължим напред.

Хора, като станишен, вън от българската политика! Да си стои в Брюксел! В България е нежелан!

Какво ревеш като одупена кадъна? Ела да решаваш ти проблеми, то е лесно от да размахваш пръст от позицията на безполезен еврочиновник. Съсел.

Станишев: Политиците си играят с огъня, да се стегнат и да решават проблемите на хората A ти не си играй с търпението на хората

Но Станишен е прав.Трябва политиците ни да се обединят,а не да ходим на избори до безкрай.Другото което ми хареса като го гледах по телевизията е,че според него и двете страни в конфрикта в Украйна изострят напрежението,ЕС е зона на мира,но сега не се държи като такава .

Станишев е част от проблема ,за какво е прав ?Да си поддържа джендърите ,да се маха от България !

“ГЕРБ отправя оферта, но трудно ще излезе от изолацията.” -Кой пречи на ГЕРБ и ДПС да съставят правителство? -Кой гласува вот на недоверие на работещото правителство? -Ако никоя партия не иска да се коалира с ГЕРБ и ДПС, а те самите не могат да съставят правителство със 103 мандата, за какво изобщо ходят на избори?

Ти не си любопитен, ти просто си тъп.

Станишев който въведе десния плосък данък да не ми дава акъл.

Един от крадците на тройната коалиця, вместо да е в затвора. Той акъл раздава.

Ако Борисов беше изпълнил основното си обещание, когато дойде на власт за първи път, че ще вкара в затвора Станишев, днес щяхме да сме различна държава. Но Бойко се отметна, поведе нелепо обвинение, че Станишев бил изнесъл секретен документ от кабинета си, вдигна малко шум и всичко приключи. Защо например нямаше разследване за извънредното положение с боклука в София, когато Станишев даде няколко милиона на вълка, за да вдига няколко дена празни контейнери в града - кражба пред цял един град, в последните дни от мандата му.

Той Буци що народ обещаваше, че ще вкара в панделата, повечето му станаха ортаци впоследствие...

Кога посиняха венците на Костов,преди крадливата приватизация ,когато циганите клаха бремени крави за 20 лева,или когато продаде Кремиковци за 1 долар или след това?

Знаеш ли, че преди Костов държавните предприятия нямаше как да фалират, независимо колко кредити имат от банките. По онова време банката нямаше право да иска несъстоятелност на държавно предприятие и техните червени директори теглеха кредити от всички банки. Държава покриваше лошите кредити като печаташе пари и ги наливаше в банките. Направиха цял закон за да проведат тази кражба - ЗУНК - Закон за Уреждане на Несъбираемите Кредити. С хиперинфлацията напрактика откраднаха спестяванията на хората. Като говорим за Кремиковци - знаеш ли, че по това време Кремиковци дължеше 800 милиона само за невнесени осигуровки?

Не си спомням някой да е искал мнението на този плъх, защото е мъж на шефката ли ни го натрапвате от DIR?

ако трябва да избирам между Нинова и Станишев, няма да избера никой!!!!

...избирам Нинова ,точна и ясна ,затова всички политици я нападат.

нали???

""Санкциите срещу Русия работят, но когато те вредят повече на теб, отколкото на другата страна, трябва да се замислиш", коментира Станишев." Боклук си беше, боклук си и остана.

От цялата статия само в това е прав :-)

Бай Серго отдавна е в роматични отношения с Тиквата, нищо чудно, че пеят в един глас как всички трябва да се прегърнат в полза роду. Аз знам обаче друго: когато всички са във властта, народът е опозиция. Освен това Промяната правилно схващат, че тая победа ще е пирова за Буци и шансът да бъде натиснат да се разкара от ГЕРБ не е никак малък, предвид, че той е препъникамъкът за лелеляната от някои посолства евроатлантическа коалиция. А махне ли се Боко, ГеРБ са мъртъвци и Промяната вече спокойно могат да се разположат изцяло на тяхно място.

украйнски еврейн хомосексуалист, сега евро депутат.

Политиците, г-н Станишев са основния източник на проблемите на хората. Едните ни ''подариха'' борса-та за ток, а другите ни обясниха, че ще сме по-щастливи ако си купуваме руския газ през няколко посредника и по цени за деня. Сега ще вземат да се прегърнат и ще започнат да ни ''оправят'' проблемите заедно, а междувременно така и не разбрахме поне името на поредния прокурор, който наредил да се запази в тайна чадър над поредния убиец на пътя. Забележете, вече никой не говори за наказания и уволнения, а само си мечтаем тези за едно име.

Чак пък господин!?!?Това е другар,бисексуален плъх!!!

...другар със сигурност не е ...

и посредници при продажбата на тока ни подариха още преди 8 години се знаеше че няма да има никаква полза от това за хората само за спекулантите, превърнаха основни ресурси катовода и ток в източник на спекула създахоа средата за спекула

какви са заслугите на Станишев към България! спиране на Белене, нищо че Борисов пое вината, изплащане на неконкурентен принцип 400 милиарда на Гърция от нашите и на другите европеиц джобове, което прави Гърция по конкуретно способна и изтегли потенциални турсити от българия към Гърция, дори нашите туристи изтегли, вкарване на резолюция за македонско малцинство в България, настояване за изтгляне на огромни заеми по време на корона вирус кризата. Назначи Орешарски за министър в едно правителство и в друго за министър председател, същия Орешарски, който дойде на власт по времето на Костоов след подскоците, кой не скача е червен и после след същите подскоци кой не скача е червен пък беше свален от власт но като твой министър

Ти пък кой си да даваш акъл едвате свалихме с протест и мишок недорасляк продажба мафия от миналото

Ами дайте им пример там дето сте се вредили все ''умни, честни и почтенни'' които си играете с огъня от години и не ви дреме за дереджето на хората. Докато има такива на власт в ЕП на ЕС хората няма как да са приоритет за тях. С всякакви ваши разпореждания основани на ваши и чужди интереси обезмислят съществуването на национални парламенти и национални властващи, защото суверенни страни в ЕС няма вече.