Станишев: ГЕРБ се притесняват да не изгубят евроизборите и Борисов атакува Йончева

Спорът за лидерството на листата за вота крие рискове, според председателя на ПЕС

Обратно в новината

Коментари - Станишев: ГЕРБ се притесняват да не изгубят евроизборите и Борисов атакува Йончева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ГЕРБ и БСП са двете страни на монетата БКП ,комунисти та дрънкат,руски агенти.

За това ли Станишев се съюзи с Доган, царя, Костов, Яне и Волен за да изритат случайно пръкналия се играч в Българската политика ГЕРБ от властта? Или малко послъгваш троле?

Коалиции у домовете, аз от никога, а чорбаджии, тук не виждал,,, ай напрРете на другарите вика, за кокАла се борят, а аз се смея, то си е за смях, робът си остава роб, ще ви информираме другари и другари И десни Госпожи и господа, интересно става, но за вас, но не и за малкият човек, както казваше х, някои си мислеха, че след 1989 ще станат чорбаджии е не станахте, по бедни дори, но да им пожелаем повече Депресии, но не към умните, а... Бай ганю табает, а и сегашните, късмет, платим от всички нас, да живее феодализма

За пред народа се дърлят ,но когато стане дума за вземане на власт,загърбват различията.Но са много предвидими - навремето Станишев внесе сигнал срещу Цветанов, сега пък Елена ще прави филм за сгафили министри.Да не организират безплатни прожекции по селата.Ако има доказателства - има прокуратура и съд. Но за тях е важно да разлаят кучетата ........и нас, за жалост.

Досега беше НИКОГА за БСП. Сега ще добавим и ГЕРБ.. (за атака и дпс няма смисъл да споменаваме)

щом така си казал

ЗАЩО Р.Овч не е в ЗАТВОРА?! НАЛИ ТОЙ ПОДПИСА ЗАГРОБВАЩИТЕ ДОГОВОРИ ЗА "АМЕРИКАНСКИТЕ" МАРИЦИ ? Над тридесет банкси са КРЕДИТОРИТЕ на ТЕЦ -1 на които плащаме милиарди задължения , а т.н. "американци" СЛЕД КАТО ИМ ПЛАТИХМЕ ДЪЛГОВЕТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА ЩАСТЛИВИ СОБСТВЕНИЦИ!

са офшорни фирми на БСП. Всъщност Р.Овч е важен спонсор на Партията.

И защо ритна Елена, за което лично ми е неприятно, защото съм жена. Значи използва я като параван а после - шута - ще си взема богата жена, която няма да чака аз да ѝ давам пари, а ще бъде обратното. Борисов атакувал - хайде бе - кой него атакува и днеска и нощеска, но той не се оплаква, защото не го е страх. И не е ли подсъдно ако имаш ДОКАЗАТЕЛСТВА да не ги излагаш, а само да плашиш като Ленчето. Просто сте жалки и смешни.

НЕ КОМПРОМИТИРАН КАК СЕ АТАКУВА, НАЛИ ВСИЧКИ СТЕ В ЕДИН ЦИРК И СИ ЗНАЕТЕ НОМЕРАТА И ЛА...Й....НАТА В КОИТО СТЕ ЗАБЪРКАЛИ, ИЛИ СЕ ПРИТЕСНЯВАШ , ЧЕ ЩЕ ЛЪСНЕШ И ТИ ДО ТАЯ........?

Вижте какви плашипутарници сте на снимката. Да вярваме на Вас ли? Съсипахте държавата, а сега искате да я разтурите.

Лично на мен като избирател най-силно влияе неубедителната реч на Цветанов, който нито веднъж не доказа, че за партията му са важни националните интереси. Политическите му решения изобщо не ме топлят, защото помня времето, кога бяхме презирани като най-верният сателит на СССР. Той също трябва да го помни, но допуска да се превръщаме в същото, но с друг съюзник. Къде ни е достойнството? Никога няма да гласувам за тази партия!

не, серж. милиционерите-дс насъсква женичките с идеята да бъдат боксовата круша. така, в един момент ще знаят последователността на ударите и ще могат да се прикрият, да върнат и тнт.. много стара стратегия. членовете на организираната престъпност присъстват във всяка политическа група но това е само за да ползват политиката като инструмент. колкото и да е нелицеприятна и елементарна йончева, няма Кой и как да я допусне до кацата с меда така, че да си гребне. била е там но с гръб към кацата и вторачена напред. получила е малка лъжичка, която си е била заработена съвсем честно. не можете да я преглътнете но истината е, че сте твърде прости за да сте от сериозно значение.

Я помислете дали ще посмеете да стъпите в поне едно място по света, където Йончева е правила репортажи? Щом пишете, че е "елементарна", значи нямате понятие коя е тя.

елементарен не значи страхлив. възхищавам се на смелите журналисти в действие но когато си очи в очи със смъртта, няма време за снимки. това го знам от първо лице. много пъти не би оцеляла на мое място.

БСПто да не се изсилва чак толкова. ГЕРБ едва ли има притеснения, че може да загуби изборите, защото знае, че българинът гласува най-вече воден от мисълта „ела зло, че без тебе по-зло“. Йончева, ако има доказателства за корупция на най-високо равнище, да не се заканва само, а да ги сложи тези доказателства на масата. Станахте банални вече. Хайде стига сте се заканвали и играли на стражари и апаши или по-скоро не викайте дръжте крадеца, защото знаем кой в повечето случаи най-гръмко скандира тези думи.

Лъжете се! Герб не са зло, те са вредни заради некомпетентността си, но ги научиха как да пазаруват избиратели - раздута администрация, "безплатно" саниране и др. подобни. Няма принципи, има лични интереси.

Е, хайде, пак ли ще повтаряме клишетата на бесепето: „раздута администрация, "безплатно" саниране и др. подобни“. Раздута администрация я имаме открай време, от памти века, и съвсем не е патент на ГЕРБ. А пък хората живеещи в санирани блокове, ще твърдят съвсем друго, ако им ги оспорите. Няма полза от възприемане на несъстоятелни чужди или партийни аргументи.

С песаджийски пари ще плаща на елена за репортажите и,и в коя ошфорка ще прибират хонорарите

Кои беха тези на снимката? Некви певци май?

Станишев е специалист по губенето на избори - 9 или 10 подред май бяха ... Така че разбира ги човека тези работи :)

да. иначе, няма да могат да го сменят и размотават по върбите. твърде дълго е в играта и може да стане труден за контрол, като луканов, примерно..

Щом синята лампа светна, значи Баце е загубил евроизборите.

Съсел , гледай си партийната булка , да не вземе да те изненада пак с някое чаве

БСП-то да не прави такива снимки или поне да не ги разпространява. Че хората си спомнят някои работи и може да няма изборна победа.

БСП ще спечели от въздуха 10%, ако скрият някъде този еврогеец.

още поне 5%, ако махнат Дългия енергетик. Абе най-добре да се скрият цялото ръководство.

Как така тихомълком пропуска факта колко се облагодетелства г-жата от фалита на КТБ?

Не се напъвай!

''Крадецът вика , дръжте другият крадец ''! ПРИЗНАХА СИ , ВСИЧКИ СА ,....К-Р-А-Д-Ц-И !

Те "избирателите на партията" от ден на ден стават все по-малко ако и да ги държите под постоянна активност.