17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След падането на имунитета му от ЕП Станишев ще кацне в затвора заради опростяването на иракския дълг.

Този национален предател кога ще си получи заслуженото?

"Гордея се, че под натиска на нашето семейство, с помощта на премиерите и комисарите от ПЕС, бяха приети редица мерки, предложения и препоръки - за борба с детската бедност, за осигуряване на работни места за младите хора, за защита от безработица, за достойно минимално заплащане" За момент се изненадох, че в ЕП са приели всичките им големи политики които Станишев рекламираше като големите стъпки към промяната. А видиш само разни мерки, които дори не изглеждат да са свързани с ЕС. Къде в модерният ни ЕС има проблем с достойно минимално заплащане, без да бройм България?! И най-вече къде има детска бедност в ЕС? "Сред тях са директива за адекватна минимална заплата, постоянен инструмент за борба с безработицата, мерки срещу социалното изключване и цели за намаляване на бедността, както и подобряване на трудовите и социалните права за работещите" Е хем са били приети мерките по отношение на МРЗ и безработицата, пък ето че отново са внесени тези точки като бъдещите им мерки?!?

Аман от демагогии. Да погледнем леко на изток и да видим как достойно възнаграждават народа - минимална работна заплата в Русия - 13000 рубли (около 282 лева). Колкото до данъка - тук около 22,5%, в Румъния - 36,5%. В Унгария около 30% по-високо заплащане и почти толкова по-високи цени.

Аман от професори. На изток? Това са мерки ЗА ЕС, не за Русия, Африка или Нигерия, а за ЕС. Или и вие като големите малоумници в ЕП си въобразявате че Европа е една нация в стил САщ и можем да налагеме всякакви политики на други нации?

Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!