Станимир Илчев: НДСВ може да си партнира с ДБ и ПП в следващия парламент

Как да преговаряме с ГЕРБ, чието наследство консумираме ние в момента, попита съпредседателят на партията

Обратно в новината

Коментари - Станимир Илчев: НДСВ може да си партнира с ДБ и ПП в следващия парламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изкарват труповете от гроба за подкрепа на сатанистките партии

Сите кретени ще си партнират и ще спечелят общо 1%, ама друг път.

Жалко за вашата партия...

Е й няма отърване от политически трупове мине се не мине и изпълзяват от някъде

Въобще не им вярвам и секунда , присъствал съм на публична клетва на царя , че няма да управлява с БСП, после изкара два мандата с тях и ДПС. Дъртият покерджия най-вероятно ще играе нещо като Слави , първо да откраднат гласове от ПП и ДБ , после да играят троянски кон и патерица на Банкя и сараите.

Много смешен виц!

Ти къде, политически труп, мечтите са безплатни в твоя случай за много ли .........

продажници

В загробването на България?

ДБ...по-добре не си партнирайте с тях, няма да прокопсате.

Аууууу "чудна" компанийка ще стане :)

С тоя ми долния! Нали сте долни лъжци, баш сте си за там! Боже, пощади ни, тия навлеци пак искат да ни яхат и вече даже кроят планове с кого, как, къде, кога.....Чувстват се реабилитирани, пък и в тоя мътен калабалък що да не пробват пак, кой ти го дава?!

И трите партии ще паднат пот 4 %

Къде? Извън парламента ли? Може да започвате още сега.

По поръчка на задкулисието искат да унищожат ПП и ДБ отвътре. Но няма да успеят естествено вълка нрава не си мени;)

НДСВ би си партнирала, ако влезе в следващото Народно събрание, са "Демократична България" и "Продължаваме промяната". Ако те влезнат! хи хих Мен мегубите с това изказване....

Рибата в морето, този тигана слага на огъня...

Със Соломон Паси ? Съвсем ша е осерем ако вземат и крадлата

Точно за това, вън! Още един придатък на сегашния "политически тумор" в никакъв случай не трябва да се допуска. Какво значи да си партнират, то е ясно, това партниране, на което сме свидетели години наред. Или ще се появи нова сила, която да обедини хората и да изхвърли утайката, препълнила чашата, или ще си продължим с избори след избори, милиони на вятъра, сега вече и чували с хартии на вятъра и т.н.

Не знам как я мислят тази работа. Костовистите най-силно мразят НДСВ, след като през 2001г. загубиха властта от тях. Още говорят за това поражение.

Ехааа, политическите трупове се събраха, бууухахахаааа...

Да се завърнеш в Банкянската къща, властта ти мутренска кога угасне, и кой те види да му се повръща, и да му иде с нещо да те прасне. Да ти тежи народната умора от твоите лъжи и от твоите кражби. И да поемеш пътя към затвора където те очакват постни дажби. В килията ще те посрещне той - бай Ставри, където ще му паднеш там на сгода и най-болезнено със теб ще се изгаври, тъй както ти изгаври се с народа

"Ах, защо не съм поет? Поет, като Пишурката. Ех, че ода бих написал на баба си за хурката."

Гавра е да използваш поезията на Дебелянов , за да сътвориш този бълвоч.

Никой няма да гласува за вас.

Стартираха силно през 2001-ва с над 1 700 000 гласа. И нямаше как да не е така - след обещанието за 800-те дни. На следващите избори над половината гласове бяха загубени. При последното си участие на избори (парламентарни) през 2009-та взеха 3%, а все още имаха "цар" ... Е, "цар"-ят отдавна го няма, интересно от къде намират това самочувствие и планират лесно да минат 4-те процента, та дори планове за коалиции и за управление правят. Леко ми напомнят на Цецо многоапартаментния, който след като се отцеппи от ГРОБ, каза, че ще вземе 500 000 гласа на изборите. Нямам спомен да е постигал подобен резултат, най-доброто му постижение беше към 42 000, а последното - около 8500 ...

Силният старт няма нищо обшо с 800-те дни, каквото и да говорят и както и да ни убеждават антибългарските подкокоросници. Всъщност този старт и по-нататъшните, подкрепени от българите, действия на Цар Симеон II се дължаха на реалистичната убеденост на българския народ, че Царят бе останал единствената легитимна основа на българската държавност, системно подкопавана от народните избранници, нещо, което наблюдаваме и понастоящем. Така бе сътворено неща, което нашите врагове просто не можаха да съборят - станахме членове на НАТО и на Европейския съюз. Какво ни очакваше ако не бяхме в ЕС и НАТО? Ами просто погледнете към Украйна. Така че, забравете за тъпотията "800 дни" и погледнете към скока, който оттогава направихме въпреки обстоятелствата, резултат от онези "45 години стигат". Лека нощ.

Първо трябва да влезнат.И второ ПП и ДБ трябва да са вътре. ???

След това изказване вярвам на всички е пределно ясно защо беше реанимирано НДСВ-то от мултаците, Сакскобургготски и Митрофанова. А именно да опитат да откъснат гласове от ПП и ДБ.

ДпС откровено се гаври с Пропадналите Пдераси и ДБилите!

Ха ха ха! Тоя дърт вампир откъде е сигурен, че ще влезе в парламента - политически труп от 20 години! А и не вижда ли, че наркошайката Пълен Провал и сектата на Ристю Мравояда и гнома изтичат в канала!

Тоя па козел . Къде си се забързал бе глупак. Кой ще гласува за вас? Още помним НДСВ какви престъпници бяхте. Мамицата ви ръсна.

И кой ще ви избере за парламента?

Ихааа! Тъкмо още едни като тях ни липсваха! Умно! Като си симпатизирате, защо направо не се запишете като членове, или сте хвърлили око на субсидиите за партии с 1% на изборите+ Ама, че сте прозрачни!

Гладна кокошка просо сънува !

Дърт келепирджия...!!!!! Гледа към депутатски място в евро-парла мента!?!?

още един пенсионерски клуб

Да не забравяме.........КОЙ ИЗДЪРЖАШЕ царчето в Испания........препратки с пагони КГБ

Надай се булко на пиян к.р!!! Смях в залата!

Илчев, анализите ви са грешни. Ще останете и вие отвън. ПП и ДБ няма да влязат в парламента. Ако ходите натам и вие ще артисате. Радев е губещ. Ако не влезе в затвора, ще си изхарчи комисионните.

президентът има 42% одобрение въпреки че управлява вече 6 месеца, предишните се издъниха само за 4 месеца, нинова им удължи живота с цял месец и още толкова щеше да се размотава, ако не бяхме надигнали вой, оставиха такъв батак че още не могат да го оправят

Дебилният "цар" ,преди седмица прие руски чернодрешковци"ГРУ в раса",да се молят за Путкин.....Лика прилика са с ПП И ДБ......Плащане през Биткойнт.....

що тъй, бе призрак? ми вие досега два пъти бяхте на власт и двата пъти си партнирахте с дпс и бсп! сега нова визия за "оправяне" ли имате??

Мършарите на бай Симо са огладнели. Те отново изпълзяват и скоро ще налазят медиите. Щели да правят дружина с ДБ и ПП. Това няма да стане. Ще си останат част от публиката, която гледа заседанията на Народното събрание по телевизора. Или откъм южната страна на сградата, под опашката на коня.

Тия не управляваха ли с БСП и ДПС, та този наглец да твърди че ГЕРБ им е виновен да са минали в забрава. Поредните шарлатани надушили далаверата на шарлатанията.

или в следващия затвор, скоро ще го построят

Ще станат ли уличните ППсета по търпими с куп кърлежи като ДБ, НДСВ и „Спаси“ София ? Ами да вземат отровното трио и мая Манолова...

Ще си партнира с България без цензура, НФСБ и Марешки. В парламента в сянка.

Всеки кърлеж търси жвтно за да смучийръвта му без да работи.Такива са НДСВ и Спаси Сифия. Те по примера на ДБ се вкопчват в ПП за да станат малките неразпознаваеми с колко минипроцента ще ни пълзят по нервите в следващото НС. Никакво ПП повече !!!

Все пак си мисля, че ще дойде деня, когато Ганьо най-после ще разбере, че трябва да спре да гласува за крадливата пастмина ГЕРБ+ДПС, и различните им, нови притурки, появяващи се като спасители на поредните избори... А всъщност появата им е само с цел да разбият възможната алтернатива на посочените по-горе крадци... Сигурен съм, че Ганьо все някой ден ще се осъзнае. Колкото по-късно стане, токова повече кожи ще смъкнат от гърба му, крадците от ГРОБ-аро - ДПС-арската мръсссна сган..!!!

Алеко не е слагал обиден умисъл в Балканският пезевенк.....Но жълтопаветен дебил,израсъл с "златна лъжица" в устата да обижда българина.....ПЛЮЯ на теб,на майка ти ,на баща ти!

Ооооо, да, извисил го е Ганя до небесата чак..! Също както и ти си се извисил, та чак не усещаш, че като плюеш срещу вятъра, всичко се връща на смачканата ти муцуна..!

Дебил,нещо против имаш срещу българските мюсулмани?

Имам, да ! Българските мюсюлмани, основно голямата част от тях (поне 90%), са се оставили да бъдат натикани в ъгъла от крадливата ДПС-арска сган, за които незнайно защо гласуват..! Те не са си мръднали и пръста за тях, единственото, което правят е да ги разкарват като маймуни, с автобусите на поредните избори, след което - "Довиждане, ще се видим за следващите избори, а ние до тогава продължаваме колкото можем да крадем..!"

Педераст нещастен!

Криптото секна, няма с какво да ви платят тия двете.

Още паразити

Какъв парламент, кви пет лева, и до 2% няма да я докарате. Същите стари курви, и даже не нов, ами стария бардак искат да отворят пак...