Изоставиха новородено пред спешен кабинет

Новородено момченце e било намерено пред кабинета за спешна медицинска помощ в поликлиниката в Стамболийски снощи, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Изоставиха новородено пред спешен кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МВР-то не би трябвало да чака майката сама да си го потърси. Момчета, качвайте се на патрулката, пообиколете района и потърсете по списъка адресите на родилките. Все някоя ще си е "загубила" детето.

Аз пък се надявам, че това бебе е коледен подарък за някое бездетно семейство

Не си губете времето в мрънкане, ами ходете да работите, че времето стана студено и циганите са заети изцяло с правенето на деца.Блеещото стадо ще ги поеме и тях.Нещастници.

Картинката ясно се вижда, отвори си сърцето, за да усетиш безизходицата на майката. ЛОШ МАТ'РИЯЛ НЯМА, ИМА БЕЗОТГОВОРНИ ХОРА, КОИТО В ТОВА СИ ПРЕРАЖДАНЕ НЯМА ДА СТАНАТ ЧОВЕЦИ. /КРИТЕРИЯТ НА ДИОГЕН/

Обликът на народа, който МРАЗИ лекарите.

Какво дълбоко умозаключение! Колко часа го мисли?

През далечната 1978г,когато майка ми е била изписвана с новородената ми сестра,една циганка преди тях е изчезнала преди изписване и е оставила бебето си на кантара.Станала е голяма суматоха,но "майката" така и не са я открили...

Дано детето е родено с късмет и новите му родители го обичат истински. Нека намери по-добър дом и семейство. По коледа стават чудеса!

От хубу, никой не си оставя рожбата. Колкото и тежко да е, каквото и да е станало, и колкото и не желано да е това дете, то не заслужава, то не е виновно да бъде изоставяно. Кой е възпитавал и как тази, майка...Дано се усъзнае... Няма начин, да няма начин. Господ да помогне, да се осъзнаят и тея дето са докарали до това дередже женицата.

ХУБУ ли?Като нямат с какво и къде да го гледат защо го създават това дете?А нашето дередже по-хубу ли е?Ама си правим сметката-деца и дългове друг път!No risky business!

bira_more

Ми може да го оставиш цивилизовано. Да го дадеш за осиновяване. Има си ред и закон. А може и да го захвърлиш.

нещо за таткото да кажете?

Каквото се сетиш за майката, същото!

Тази трябва на всяка цена да я открият, за да я накарат на принудителен труд, с който да плаща издръжка на държавата.

Господи пребери си вересиите!!!