Стачкуващи миньори блокираха пътя Бургас-Слънчев бряг

Около 100 миньори от бургаския рудник „Черно море“ блокираха за половин час пътя Бургас-Слънчев бряг в района на Каблешково. Техни колеги стачкуват под земята.

Обратно в новината

Коментари - Стачкуващи миньори блокираха пътя Бургас-Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да стоите под земята, вземете по една кирка и тръгнете към София. От Бургас до жълтите павета бая хора ще тръгнат с вас.... Като стоите под земята само им правите добро на ония горе...

Като не ви плащат, недейте да работите бе... И като ви кажат за кого да гласувате им кажете "Да" и си правете каквото си искате... ВСИЧКИ ЗАЕДНО. Тогава да видим ще ви бавят ли заплатите. И не себойте, няма да накарат джагалите да ви свършат работата.... т.е. няма кой да ви вземе хляба....

Не блокирайте улиците ами с кирките в софето при политиците им ги забйиите у главите, то така на малко всеки може, на дъртите курви скочете....

SLED TAKAVA SERIOZNA I TRUDOEMKA RABOTA -PARITE NA RABOTNICITE ZA VSICHKI

Не че съм специалист, но не е ли вече време да им се плати за септември?

Служители на полиция заявили,,протеста е незаконен"..?Да оставят без заплата,въпросните волеизлиятели ...дори за 1 месец и ще видят-как се живее без,заработена заплата!!!

Не искам да те притеснявам, ама полицаите не разчитат на заплата.....

Да виновни са Плевню и Боко. Е миньори малко ви е.

Който не стачкува по команда му спирам купоните !

15/15 или нема заплати котьо...

протестирайте, там ви е проблема.

Едни нещастници миньори, блокират пътя на други нещастници шофьори и с простите си кратуни си мислят че правят нещо!

За националния предател и безделник Плевнелиев 1 милион допълнително може, а за тези хора не. Плюя на такава държава, плюя на такъв псевдопрезидент и псевдоправителство. ОСТАВКА!!!

селяни не блокираите пътищата! на вас селяни добре ли ще ви е ,ако някои блокира пътя за село ?!

амчи що да ни пука ? ний вече всички живейми в софия

Момчета,по добре блокирайте входа на парламента когато гнидите са вътре,нека се вмиришат крадливите шопари

Ех, ако още беше Партията на власт, веднага щяхме да им спретнем един контрапротест, пък щяха да излязат данни как взимат по 3000 лева заплати, пък как хванали двама миньори да почиват в чужбина, докато горкинкият Ковачки кара 17 часови смени.. Ама това служебното правителство е гола вода и за нищо не се сеща!

спокойно другарко! Точо на 04.10 другарката манолова и формация "балъци без цензура" ще изобуичат конспирацията на кръволокът Боко. Не губете вярата в свидните ни социауистически цености !

БРЦК

Наздраве другари! И нема ли една уентичка да резнеме тука. Ма тая другарка Манолова - да вземе да свауи тия червени прашки та да има какво да резна уе.

щом дръндарският червей е задействал синдикатите предизборно, значи е в агония. усеща, че този път няма да му се размине само с барбекюто

"От полицията твърдят, че протестът е незаконен и ще се опитат да разпръснат събралите се хора." Ааааа, а законно ли е да не се плаща с месеци на работниците, а? Полицията ще се опита ли да направи нещо по този въпрос? Ако не- айде настрана и по-тихо, че всички разбраха само могат да бият мирни протестиращи и да нахлуват на погрешни адреси.

Шило

Ако полицията посегне, според мен ще стане страшно. По-добре да си траят така, както си траяха една година в центъра на София

Значи когато мангалите блокират жп линията, щото забраняват на чаветата им да обстрелват влакове с камъни безнаказано, тогава родната милиция стои отстрани и не се намесва, а Данчето пъдпъдъкова вика, че не било баш незаконен протест, а сега, когато едни хора с почти робски труд си търсят честно заработените пари, това се нарича "незаконен протест" и милиционерите шели да ги "разпръскват"!?!?!?! Мисля, че е крайно време да прекръстим държавата на Мангалия (дано само румънците не ни търсят права над думичката) и да почнем да се държим като малцинство, каквото реално сме, поне пред инстистуциите, които сами изхранваме с данъците си, в собствената си държава!!! Ех, Гришам, Гришам, какъв прекрасен параграф 22 би написал, ако знаеше за съществуването ни...

Миньорите трябва да издържат само още 14 дни! В деня преди изборите м магазините ще пуснат наденица, а заплатите ще бъдат изплатени в плик, заедно с попълнената бюлетина и указания как да не се повтаря резила 15/15.

Какво става - къде са коментарите, "будното" гражданско общество, колегите миньори от другите рудници в България? Заспахте ли бе хора, или няма кой да ви плаща за "будната съвест"? Сега и полицията ще се намеси - в защита на тези , които трябва да бъдат в затвора, тези - които окрадоха труда на миньорите, труда на българският народ. Нашата полиция. Ще теглят един кютек на миньорите - и всички по живо по здраво. Къде ти е усмивката, Близнашки, или е само за пред медиите? Е , не може да има такъв народ. Не може да бъде , и по всичко личи че скоро няма да ни бъде.

Е няма дани бъде. Защото вече никой не мисли, а реагира първосигнално. Докато бсп беше на влас - защо се протестира , сега - защо несе протестира. С какво Плевню , Близнашки или Боко са виновни на миныорите? Кои намали популиски тока и обезкърви НЕК кой харчи пари на вятара по южен поток, белене т.н? Кой финансира бсп и принуждава работниците да гласуват за бсп? Що него раследваха а ?

Къде е Станишев и Орешарски? Те казаха че има много пари и държавата цъфти и вързва.

бареков да ги вземе от Ковачки