Стабилни ли са плаващите мнозинства: Експертни преговори за подкрепа на кабинет на ИТН

В политиката никога не трябва да се казва никога: такива са логиката и политическият прагматизъм. Асистемното става системно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

Слави е обещал, Млади и красиви, а не дърти и грозни!

някой попита защо бяха нужни изборите Изборите бяха нужни, за да се наложи машинното гласуване, а с него и безпрецедентните фалшификации. Щото без тях беше невъзможно ИТН да стане първа по резултат. На едни следващи избори, на ИТН ще им увеличат още резултата, като е възможно дори да им осигурят абсолютно мнозинство. сега не посмяха, защото така от раз щеше да е доста очевидна фалшификацията.

ЦЯЛ СВЯТ ОТРИЧАТ ПРОКЛЕТИТЕ МАШИНИ ,А ЕДНИ ПРОКЪЛНАТИ ВЕЧЕ ОТ НАРОДА УРОДЛИВИ ХОРА НИ ПРОБУТАХА С ЮМРУКА МАШИНИТЕ.И ЕТО ФАЛША ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ.АЗ НЕ ПОЗНАВАМ ЕДИН ДА Е ГЛАСУВАЛ ЗА МАЙМУНИ ,А ТЕ СКАЧАТ ВЕЧЕ ПО ТРИБУНАТА.ОСЪЗНАЙ СЕ БЪЛГАРИНО ,,КОЙ,,ТИ Е ПАЛАЧА,НО НЕ И БОЙКО

Така е. Затова на Тошко не му пука и заплашва с нови избори, знае че резултатът им ще се вдигне още, има кой да го вдигне. Обръщам се към разумните хора от БСП, ДПС и ГЕРБ, ако има някой от тях тук в Дир-а, нека да накарат Корнела да се оттегли от преговорите и да сядат трите партии заедно да правят СПЕШНО кабинет !!! Нужна е ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ НА НОВОНАСТАНИЛИТЕ СЕ В ПАРЛАМЕНТА ИДИОТИ !!! Независимо какво говори Радев и какво искала Мустафата ! Кой може да ги спре ? Никой. Това са трите най-влиятелни и големи партии.

Ах какви Красиви, Умни, Радостни, Великолепни и Извисени са новите спасители...

избора на моя народ, ме убеди, че аз трябва да си търся нова родина. До сега си плащах наистина големи данъци поради изключително добрите ми доходи и не използвах нито един лев народна пара, но на Славито и неговите лумпени нищо няма да дам. На хора докарали и наложили чалгата в живота, културата и отношенията ни, аз единственно дължа моето презрение. Съжалявам ако съм обидил някой, но това си е личното мое мнение. Съжалявам само за двата интерната които спонсорирам, но по-добре да емигрирам докато мога.

Въртете, сучете, квото щете правете, изкарайте някаква що-годе работеща конфигурация на правителство. Тук не ни трябва перфектното правителство, а да е за тройка - да изкара поне зимата, че тя се очертава да е малко тежичка. Папртиите сами трудно ще се разберат заради конфликт на интереси - мързи ме да обяснявам точно какво имам предвид. Няма да минете без ВЪНШЕН АРБИТЪР (някой, който не е партиен лидер или дори обвързан с партия), който да следи за изпълнението на договорките и да ви свири фаулове, показва червени картони и т.н. От тези политици, които поне съм чувала, Мунчо със сигурност не става (не става за нищо, не само за външен арбитър), Бойко става, но той не може да е 100% безпристрастен. На майтап казвам, че "осъждам" Черепа (поради липсата на друга кандидатура, а не защото съм садистка или пък го мразя от все сърце :)))))) с този къртовски сизифов труд да сглоби конфигурацията и да я крепи поне до напролет в що-годе работещо състояние. Ако трябва му пишете някакъв договор за management consulting, в който да са дефинирани права, задържения, отговорности, заплащане и т.н. Не знам как е у БГ и в държавната администрация, но аз самата преди години съм работила и management consulting, само че за US фирми и основно у IT, защото разбирам и от мениджмънт, и от ИТ (и от техническа страна). Идеята си не мога да я дефинирам по-точно, но както не може да оставим футболистите сами да разберят колко да се ритат и кого да изнасят на носилка, така не можем за оставим партиите сами да се оправят, защото ние ще духаме супата. Така че мислете кой да е външния арбитър (или екип от арбитри), защото без него мачът не може да започне.

каква макрорамка се очертава ? Преговорите в 3-странка , повешаването на пенсии , ясно . Но това си е само разход на бюджет , фискален или финансов . А приход ? Каква индустриална политика ? БСП са с най-много опит , но на другата страна получиха само 10% от гласовете . И още една дума за експертизитие : Домашна ракия или отлежало от световна класа ?

PEYTSCH

Плаващ айсберг и плаващ Титаник. Кой потъна ?

PEYTSCH

Уточнение - Айсберга е ГЕРБ, а Титаник е ИТН и сюрия лакомници...

Всички искат да управляват с мандатът на ИТН! Съберете си гласове и си управлявате! Слави Трифонов ще си прецени нуждите!

Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

Ще бъде стабилно правителство на България. Слави Трифонов може да го реши!

Махнат ли Гешев гербиджа ще се пречупи. До тогава обаче очаквайте много удари под кръста именно от герберунделите.

И да го махнат, друг ще дойде! Няма страшно! В България има много кадърни млади хора!

"Защо продължаваме да сме най-бедни, най-нещастни, най-корумпирани, най…и все на опашката в ЕС, освен, ако не стане дума за инсулти, инфаркти и т.н. са въпроси, които си задават хората и съвсем логично се подсилват от опозицията. На този фон няма никакво значение, че БВП се е удвоил, заплатите растат с по 10% на година, безработицата намалява, а метрото има своя трети лъч. Защото и равнището на Франция да постигнете у нас, пак ще има протести като на жълтите жилетки както у тях. Хората са така устроени, че когато някой им каже: „Теглят 16 млрд. дълг и загробват децата ни“ реагират остро негативно, но когато им кажеш само след 3 години, че същият този външен дълг е намалял рекордно и сме сред първенците в Европа, това се посреща с безразличие… 10 години управление ще бъде клише, което дори да не е вярно, ще се повтаря и хората ще питат: „Е, това ли ви беше управлението“, колкото и несправедливо да изглежда това за ГЕРБ и неговите съмишленици. И тези въпроси се поставят от опозицията и от ляво, и от дясно, и в парламента, и извън него. Към всичко това трябва да се прибави и вроденият у българина нихилизъм, оплаквачество и критикарство на принципа „те, другите са виновни“, който е в пряка връзка с навика ни да търсим „бащицата“, който ще ни оправи. Това е реалността, независимо дали на симпатизантите на ГЕРБ им харесва, или не. Някои казват: Комуникационната стратегия куца. Може би има доза истина, но не съвсем. Просто хората искат да чуят нещо друго. Независимо от сметките, които направих по-горе, ГЕРБ трябва да са готови именно сега, между двата избора да приемат, че в очите на обществото са във властта 10 години, което по всички правила изхабява и неминуемо ще бъде повод за острокритична равносметка. Примери? Магистрали? Асфалтът не се яде, а и качеството е пълен боклук… Метро? Абе я вижте „Графа….“ Повишени доходи? Пак сме най-бедни в ЕС… Западните Балкани в ЕС и НАТО? Няма значение, Борисов и ГЕРБ са руски подлоги… Знакови босове в ареста? Не, управляващите крадат бизнес… Всичко това го пиша не защото е така, а защото един социолог обясни доста цинично позицията на президента Радев в последната му /и не само/ реч: „Той казва това, което народът мисли, затова му имат доверие“. Но народът в една бедна, макар и в държава от ЕС, макар и в групата на „Златния милиард“ винаги ще мисли така. Жълтите жилетки във Франция също мислят така, независимо от стандарта на държавата. Затова на 10-годишнината от първата парламентарна победа на ГЕРБ лидиращата партия ще трябва да предложи нещо ново. ..." http://vevesti.bg/203908/gerb-10-godini-po-kasno-nuzhna-e-promyana-i-poveche-spravedlivost/

България е парламента република,ако Правителството не се справи ще бъде свалено и избрано ново... В крайна сметка работете по съвестно и надграждате,с любов към природата.

ГЕРБ ,БСП и ДПС са сериозни партии и да не слизат на нивото на сбрани от кол и въже протестърски,неграмотни шайки - нежните гей демократи на Бойкикев, чалга бабуините на Тошо и уличния курволяк на Маямата ,ще ги закопаят на дъното!

Гламави и всеки ще си пробутва неговото, което е само и единствено да махнат Гешев щото пречи на тия който са си платили да излязат или да не влязат в затвора. Тепърва ще се учат да управляват знайни и незнайни, случайно попаднали.Да ще са със служебна експертиза и ще знаят езици, но това автоматично не ги прави управленци. Българи,за кой ли път позволиха да са употребени за интересите на някой друг като това ще е за сметка на народа , разбира се като при нестабилна държава икономиката винаги се срива което ще удари всеки, без значение за кой изобщо е гласувал

Април месец резултатите бяха същите. СЪЩИТЕ КОАЛИЦИИ МОЖЕХА ДА СЕ НАПРАВЯТ ТОГАВА. КОЙ ЩЕ ИЗВАДИ СЕГА ОТ ДЖОБА СИ 60 000 000 ЛЕВА И ЩЕ ГИ ВЪРНЕ В ХАЗНАТА АКО СЕ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО МОЖЕШЕ ОЩЕ АПРИЛ МЕСЕЦ ДА СЕ НАПРАВИ???? НА КОГО БЯХА НУЖНИ ЮЛСКИТЕ ИЗБОРИ??????????????? 60 000 000 в чие чекмедже потънаха и за чии кеф????????????????????????????????????

Тези избори нямат общо с предишните. ВМРО,Цецо и Воля са без субсидии,Черепа намалява резултата. ГЕРБ също намаляват,внедриха се машини, който разбиха мита за проблем

избори правени в най-туристическия сезон нямат нищо общо с избори правени когато всички са си по местата. И пак - резултатите са горе долу същите. Просто работещите отидоха на почивка, а протестърчетата си останаха по районите. Направи същите избори на есен - пак ще бъде 1:1 с април. Разни девиации от 2-5% са нищо. САМО ЧЕ ... едни 60 000 000 изчезнаха за густото на Рублен. що не направиха същите коалиции Април месец??

Прав си за същите резултати.Чалгари си прави шоу с тъпата му публика.След време ще ходим с визи в ЕС,а в Коми безплатно,натам ви тласкат новите уродливи партий.Планът решетка им върви .Но всеки народ си заслужава съдбата.Дебили и чалгаротъпи в ИЗОБИЛИЕ.ЩЕ ЧАКАТ ТАЛОНЧЕТАТА С НАДЕЖДА ЗА ПАРИ.

На едните плаща Прокопиев, на друг Цветан Василев, а на третия в групата Божков.в тази компания Борисов е най-незвисим и понеже не му дремеше от никой ,дори и от свой, а ги разкарваше ако настъпят мътилката, по горните му спретнаха едно превратче като 2 години плътно обработваха българите който накрая подадоха и си натресоха баш мутри и олигарси.

Точно пък Борисов ли е най-независим? Що, ако е така, къде е Доган? Че ББ зависеше изцяло от Доган - а беше рекъл, а ББ падаше от власт. Само че не го направи, щото имат общи бизнес - интереси, които пък много услужливо се обгрижват от Гешефта и Цацата... Но, явно сега Доган е видял заплахата да остане извън "разпределението на порциите" и затова би шута на ББ. Найс, а?

И БСП и ДпС използват тезата,че подкрепата им за правителството на Славча не е безусловна като смокинов лист - да прикрият срамотиите на новите месии - прикрити отпред,а отзад гол задник готов за ползване!

Яко да се прецакват и дрънкат, договарят и изнудват.Нищо няма да стане , но ще държат фронта до последно.Българите се прецакаха и това вече е ясно

Трябваше на тези избори за да не излъжат хората да има две опции за гласуване 1. ГЕРБ, 2. ДРУГИТЕ - така щяха и да са доволни, че имат пълно булшинство и нямаше да има нужда от такива скрити договорки и пазарлъци а щяха направо да обявят категорична победа със 70%.

"Демократична България", БСП и "Изправи се БГ! Ние идваме!" и ДПС от друга. ... Не се карайте, бре. Гоце, Сава и Санкин са все от една страна, грешната. "Хем стабилно, хем плаващо? Уау. Дано само да не потъне стабилно плавайки, че язък за изящния изказ..." /Lilith в Дневник/

Как така ВСИЧКИ партии 'подкрепиха' ИТН, без да знаят кой ще е премиер!? Още едно доказате;ство, ако такова въобще е нужно, че ВСИЧКИ са гнусни лапачи!!!

А може би знаят кой ще е

БСП не била партия на статуквото тия не са нормални колко години от създаването на бкп през бсп са управлявали голям майтап

Славчо и палячовците около него, да обяснят за какво им бяха още едни избори, след като сега правят това, което отказваха да направят преди това?

Някой може да е забравил, някой може да не знае, на някого може би е удобно да не си спомня. Но на гърба на този човек е татуирано за вечни времена No mercy! I am coming and hell is coming with me! Без милост! Аз идвам и водя ада със себе си! Точно под масивния надпис се намира и втората татуировка на Трифонов – тя изобразява Четвъртия конник на Апокалипсиса, отъждествяван с Ада и смъртта. Това не е артистичен скеч, това са перманентни татуировки. Това е най-мрачният религиозен култ. Всеки глас за Слави Трифонов е глас за сатанизма и луциферианството. На тях поверявате държавата и бъдещето на децата си.

Търся хубава калинка за здраво чегъртане.

Стабилни са тия смешници, колкото небостъргач направен от редки лайна

Стабилни са, като падналия плет на село на двора!

както са го подкарали с рогата напред маалко трудно ще да е

Христо Иванов ще е съюзник на Славо, Мая Манолова, Корнелия Нинова и Ахмед Доган. Така ли? Може ли някой ясно и кратко да ми обясни?

Но нека видим кой е този митичен дядо на Борисов убит с тояги от комунистите. Наричаме го митичен, защото такъв дядо Борисов няма. Според публикуваните спомени на В. Киров от село Хераково, който познава отлично семейството на Борисов, единият му дядо, баща на майка му Венета и леля му Павлина, на име Райчо Войнов, е починал от старост през 1970 г. а другият - този по линия на баща му - през 1965 г.

Как може сериозни партии като БСП и ДПС да слязат на нивото на чалгапитеците и да преговарят с тях за подкрепа на техен кабинет, дори без да имат правото да разберат кои са имената на министрите и премиера им ???!!! Как е възможно това бе ? Пълен абсурд е ! На Корнела някой й е изпил мозъка , буквално. ДПС са по-умни по принцип и едва ли ще дадат подкрепа за такъв кабинет, но знае ли се. Всички сякаш се подчиняват безропотно на невидим център или по-скоро е видим, но за зрящия наблюдател. Това е американското посолство. Всички са дружно наведени и надупени на ИТН по команда. Не знам обаче дали се сещат, че подкрепят ли чалгарите, директно отиват в канала. Най-разумното им поведение е да оставят идиотите от ИТН да си предложат правителство и който иска да им го гласува, но без БСП, ДПС и ГЕРБ ! Тези три най-големи партии трябва да седнат и да се споразумеят за общо управление и да оставят идиотите - чалгари с пръст в устата, особено на тоя Тошко да му се натрие носа специално, дето щял да ходи с тесличката на баба си да реже глави на пиленца. Това което се случва е тотално изтрещяване на БСП-то и ДПС-то, които одма трябва да напуснат всякакви преговори с ИТН !!! Впрочем, някой да е виждал призрака Слави, жив ли е, умрял ли е, къде е, ако е болен то значи, че е тотално зависим и му дърпат конците от САЩ и конкретно Мустафата !

Бойко, що не кажеш кое ще е следващото село което ще посетиш? Ей тъй да видим дали няма да те сполети народната любов. Или вземи тръгни по Витошка.

Ти явно си от БСП - Бесните страшни пенсии. Що не си гледаш умирането и не си събираш пари за ковчег и погребение, ами си тръгнал да оправяш държавата? Не бой се и без теб ще се нареди.

И теб те чака същото.

А бе, на Бойко кой точно дядо е бил убит 44-та след като и двамата са получавали народна пенсия до към 64-та година?

PEYTSCH

С какво да е правителство в София, Брюксел и ЕЦБ няма да разговарят...Несериозно е толкова много маймуни на клона (образно казано, но конкретно така е ) . Счупването на клона е неминуемо и става катастрофа. Плана няма да бъде приет и милиардите няма да дойдат, а само тези милиарди са важни за петте партии...

Продължавам да се притеснявам, че тези ще ни донесат големи главоболия. Те са толкова некомпетентни, колкото амбициозни, но дори не знаят къкво точно искат. Навили са си няколко фрази и ги повтарят - не на партиите на статуквото, референдум, мажоритарни избори, 1 лев субсидии. Ама това въобще не са проблемите на хората. Хората искат повишаване на доходите, включително пенсиите, подобряване на средата, в която живеят, справедливост в отношенията помежду си и спрямо властта. А не виждам Тошко и компания да са се загрижили за тези проблеми. Така че - нека не избързваме с овчето си въодушевление от "победата" на "протестните" партии. Между другото - някой да сиспомня ИТН да са били на протестите?!?!?!...

Кока ще почнем да изчегъртваме изчегъртващите

Абе много бързо огладняхте герберасите - май вождът ви толкова много е крал, за вас са оставали само трохичките - чак да ви съжали човек :–))))

Севде, вашето бъдеще е свързано със Софийския и Сливенски затвор. Там ще ви доизчегъртат!

След като първо изчегъртаните ги опънем едно хубаво..

Всеки ден, в който ГЕРБ се отдалечава от властта е хубав ден за България

Още в края на 2016 г. ген. Леонид Решетников и "министърът на пропагандата" на олигарха Константин Малофеев зоват за "прочистване" на българския прозападен елит! Става дума за интервю на бившия резидент на Службата за външно разузнаване на Русия в България през първата половина на 90-те години с журналиста от ТВ "Царьград" Андрей Афанасиев. Ето какво казват те в един от фрагментите на това интервю: Ген. Л. Решетников: Тази победа в България (избирането на Румен Радев за президент, бел.ред.) си е значима победа. Андрей Афанасиев, журналист в ТВ "Царьград", наричан "министър на пропагандата" на олигарха Константин Малофеев: Ако направим изводи от събитията, които се случиха в почивните дни в братските православни страни - Молдова и България - да, това е победа! Но това е междинна победа и предстоят още доста боеве - това са парламентарните избори (в България, бел. ред.) и "прочистване" на действащите елити от евроатлантическия фактор. Трудно ли ще бъде това? Ген. Л. Решетников: Ще бъде много трудно. Все пак, за всички тези години като започнем от 1991 г., когато ние се изтеглихме от тези страни, те (западните държави, бел.ред.) се укрепиха много силно и създадоха този свои т.н. "елит". Макар че аз смятам, че това е "пяната" на българската нация". Това е разговор, който се провежда в ТВ "Царьград", принадлежаща на прокремълския олигарх Константин Малофеев, който е изгонен от България през септември 2019 г. със заповед на ДАНС и със забрана да посещава страната ни за срок от 10 години. Ген. Леонид Решетников също беше изгонен заедно с Малофеев и му беше забранено в течение на следващите 10 г. да посещава България. В този разговор за пръв път се появява понятието "зачистка" (прев. "прочистване", бел. ред.). Това понятие е много близко по смисъл с широко използвания термин "изчегъртване" или "изстъргване", който използват днес Радев и гравитиращите около него партии и подставени лица на Москва и олигархията, вкл. криптокомунистически формации като "Демократична България", инфилтрирани с болшевишки и коминтерновски потомци. Понятието "зачистка" (прочистване, изстъргване) има военна етимология, използва се за описание на спецоперация, провеждана от руския спецназ, която се изразява в силови действия за ликвидиране на вражески елементи в даден обект или селище. В по-широк смисъл, терминът "зачистка" се употребява като синоним на последователни действия за освобождаване на обществото от враждебни нему персони. Корените на подобни операции могат да бъдат намерени във времената на военния комунизъм, когато в Постановлението на СНК (Съвета на народните комисари) от 5 септември 1918 г., с което започва т.н. "червен терор", е написано: "Необходимо е да прочистим Съветската република от класовите врагове чрез изолирането им в концентрационни лагери". Решетников добавя в същото интервю, че въпросът за излизането на България от НАТО ще се появи на парламентарните избори през 2017 г.: "Питах при срещата ни Корнелия Нинова (срещата от август 2016 г., за която Нинова дълго време отричаше, че се е случвала, бел.ред.) няма ли да издигнат лозунга за превръщането на България в неутрална страна, а тя ми каза- "ОЩЕ Е РАНО".

Много ми е забавно как последните 10 години политиците непрекъснато използват думата експерт - експертно правителство, експертен кабинет, експертни преговори. Чуха една думичка, която им се хареса и сега всеки, който има самочувствие и нулеви знания (Ефект на Дънинг-Крюгер) нарича себе си експерт, въпреки че няма никакви дори аматьорски основи върху които да стъпи. Това е моето експертно мнение.

Ръждата няма изчегъртване! Нищо ново няма да се случи. Няколко месеца (5-6) ще има еуфория, докато усетят джобовете си пълни и после ще се кротнат в летаргията на краденето. Да не забравяме, че в основната си част парламентът е от старите айдуци. А те знаят как да хипнотизират младите несретничета.

"Политологът Росен Стоянов каза, че е нормално да има отричане по време на предизборна кампания, а след това идва логиката и политическият прагматизъм." Това е все едно да се каже - Няма смисъл да говорим за реализъм, докато все още режем клона, на който седим.

От тия преговори (а то бяха ли такива) всичко бе една удурма от ИТН. Всички излязоха с едни и същи клишета "Има диалог, има общи политики, целите са еднакви и др. подобни".А истинските договорки стават зад камерите и микрофони те.

ИТН+ДПС=ВНЛ

То това ние сме го гледали вече, т. нар. "динамично парламентарно мнозинство", правителството на Беров. Крадене, та майката си трака.

Не е точно оригиналния Беров, сега сме по-напред, имаме нова мутация - Има Такова НДСВ.

Изобщо не прилича на Беровото правителство. Тогава СДС е най-голямата партия. След вот на недоверие правителството на Ф. Димитров (СДС) пада след което с мандат на ДПС се сформира ново правителство на ДПС и БСП. Истината е не новото правителство не намира подкрепа и от гражданите. Сега най-голямата партия има подръжката на четири партии както и на обществото. А за краденето. такова по времето на ГЕРБ не е имало в новата ни българска история.

Негласували. Егати подкрепата.

Стабилни, стабилни...Кон да им го отпере, нема да мръднат....Поне няколко месеца....

и от леви и от десни хора. Тези партии които представляват тези хора имат право да разговарят с победилата на изборите ИТН,за политиките на бъдещото правителство което ще представи ИТН. Подкрепа се дава срещу водена от правителството политика,персоналния състав е също от голямо значение защото изпълнителите на начертаните политики трябва да са можещи и почтени хора.