СРП предложи на Иван Гешев да поиска имунитета на Кирил Петков

Предложението е изготвено във връзка с досъдебно производство относно декларация за гражданство, подадена от съпредседателя на ПП с неверни данни

Обратно в новината

Коментари - СРП предложи на Иван Гешев да поиска имунитета на Кирил Петков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм прост но за сметка на това ще пукна от яд!

ИМАМ МЯСТО И ЗА ДВЕТЕ ИДИОТЧЕТА

Късно е либе за китка, всичко е умишлено премълчано. На всеки беше ясно ,че е с двойно гражданство, но времето назад не се връща. Но този канадец дойде с надеждата за промяна, но не само да сменим едно име с друго ,а и на действия. Дори български гражданин не се става от днес за утре. Всеки го знаеше, всеки. Този най много говореше за задкулисие, а той себе си прикрива, явен нарушител. Всичко вкупом спряха да му задават въпроса за гражданството, а сега се сетихме отново. Да, ама не…..

Този беше "докаран" от Канада за да се "подмени" народния стремеж за "изчегъртване" на Бойко и мафията от държавата... Замислете се кой-беше по барикадите месеци наред при протестите 2020 г., а накрая получихме Киро, Асен и една "камара" храненици на "ПосолствотО", които "яхнаха" протестния вот... но не може да им се отрече, че "добре" си свършиха работата...

О, Боже, що за куролация!!!

Леле колко съм изостанал от техниката,чак сега разбрах,че не са силициеви транзистори а били сицилиеви.Абе по друго си е харвардското образование, не като моето получено в България.

Затова пък има умни 'отвъд" харвард чак като тебе мони ,от пп или дб или пък нещо повече

Много прости в този форум! Злобни! Агресивни! Отмъстителни и простаци! Събирателният образ на възражденци и герберасти!

Простия NEXUS да яде на целия БЪЛГАРСКИ народ лайната,за да го яд

Истината боли, нали, троле? Затова и веднага конвулсивно прибягна към типичните герберастки простотии.

Такива боклуци като киро и всичките там като него други най-добре без съд и присъда на улицата да бъдат пребити с камъни

Дайте го този боклук на съд за данни с невярна информация

Не Ленче, не всички българи са маскари,, но вие определено сте такива!

Малко е смешно като обвинение, той си е подал документите за отказ преди да стане министър, тоест заявил е официално желанието си. След това има административно забавяне което е извън негово влияние. Реално се е отказал и това е посочил в декларацията.

Аз живея в САЩ, искам да получа постоянно гражданство и съм подал необходимите документи т.е. заявил съм желание... Това прави ли ме автоматично гражданин на САЩ?

Решил си да спиш с мъж, но още не си, това прави ли те гей???

Аве мунчо в декларацията не се пишат какви са ти намеренията!!!! А в какво положение си към датата на подаване! Като е имал желания и намерения да е подал по-рано, иначе не е изпълнено условието и Радев също е виновен в този случай. Ама всичките си правят каквото знаят и после що така стана.....

Има различни трактовки на ситуацията, ако е подал отказа преди да предаде декларацията ми се струва ок, реално погледнато чисто административно може да му бавят документите с месеци, а той е върнал паспорта и е изпълнил условията. Сега вече какво ще каже съда ще стане ясно.

Тиквата, питам защо прокуратурата се сезира чак сега и само с този случай?! За Тиквата и за тъпиро има достатъчно материал за дела и афективни присъди.

току що по тайни военни криптирани канали ..беше съобщено ..че над Черно море ... преди три дни при навлиzане в българското въZдушно пространство боен самолет МИГ-29 на българските ВВС е свалил с ракета въZдух въZдух руски боен самолет СУ-24М2 ..който се е опитвал да прелети над БГ на път Zа Сърбия ...веднага след тежкия военно въZдушен инцидент..двамата руски пилоти са катапултирали успешно и са прибрани от българска военно морска патрулна част .. zа случая неZабавно е докладвано в НАТО ..което от своя страна е установило експресен контакт с Руската страна ..прието е вZаимно решение ..да не се дава гласност на случая ..а руските пилоти са били предадени на Москва в уречената дата и място ..вероятно натовски транспортен самолет Спартан ги е откарал в Новорусийск !

дай линк към тоя мокър сън, да вдия кой от двама ви е сънивал - ти или химерният автор.

фантазията ти братчед. Евалаа :)))) С удоволствие ще следя и следващите ти сънища :))))

Баси миризливият фейк!... И как стана така, че само ти си информиран, а ЦЕЛИЯТ останал СВЯТ тъне в неведение?! Сериозно ли мислиш, че има дори балъци, които ще се вържат на тази въпющо абсурдна измислица?

Уж българин уж виновен уж министър всичко е УЖ

Защо,когато се сложи минус на платените дребни души наречени тролове,веднага се появява и плюс или два,така,че винаги позитивните да излязат повече от негативните?

Това е дир, тука е така!

Айде и тука конспирация. Защото не си рефрешнал, като цъкнеш заради твоето цъкване се рефрешва и виждаш реалната текуща стойност. А преди това си виждал гласувалите когато е била заредена страницата! Елементарно!

Докога ще я дъвчат тази дъвка? "Прокуратурата не намери данни за престъпление в казуса с гражданството на Кирил Петков " "Обвинението няма да образува досъдебно производство срещу премиера" А като са тръгнали да искат имунитети наляво-надясно, на Боко Тиквата кога? Срещу него все пак има реално дело. Или герберастието както винаги е над закона?

За всичкото прост гербераст, което слага минуси, ето ви още, че да умрете окончателно от злоба: "Прокуратурата няма да образува досъдебно производство срещу премиера Кирил Петков по казуса с канадското гражданство при встъпването му в длъжност като служебен министър на икономиката. Няма данни за извършено престъпление, стана ясно от изявленията на Спецпрокуратурата и Софийска районна прокуратура, която прекрати проверката." С любезното съдействие на най-великия Каскет на всички времена и лакей на Тиквата.

време беше

Време на измамниците да бъде потърсена отговорност.

Няма да го поиска,нито на Кирчо,нито на Кокорчо! 9милиарда са никого!!! Само на Боко трябва!

Кирил Петков излъга в декларацията си за гражданство, първо нарушение на закона и бе назначен за министър в разрез с конституцията, второ нарушение на закона. Крайно време е, да получи обвинение. Също и за частна дейност в Химическия факултет на СУ, кокто и за усвояване на пари от еврофондовете, заедно със съдружник си Николай Денков, "академика"...Денков също трябва да бъде обект на следствието за нарушение на закона, на БАН.

Каскета, почна с ротацията, само че при него тя ще е през ден и в обратен ред. Баце, Простото, Баце, Простото.....

Каскета е толкоз тъп, че дори и да иска да осъди някой няма как да го постигне. Единствено, ако от Сарая наредят на съда, каква да е присъдата. Делото за КТБ девета година е на никъде. И следващите 20 няма да мръдне, защото доказателствата са негодни.

Чета платените, с руска валута ,писачи и си мисля ,колко елементарни си мислят,че сме ние! Обиди,нападки …Дотам им стига капацитета! Трябва да си много жалък и с дребна душа,нещастен,за да станеш платена подлога на нечии интереси! Странно е защо сега му искат имунитета на Кирил Петков? Колко от ДПС депутати и техните лидери са с двойно гражданство? Колко депутати има и с руско? Имахме и градски прокурор с руско гражданство! Колко предатели са нарушили конституцията на жалката ни държава, ограбена от турски и руски поробители ! Кирил Петков е бил гражданин на една демократична и правова държава,каквато е Канада ! И трябва да е тъжен,че се е отказал от ггражданството си,за да остане в клоаката на българската политика и да се бори за просперитета на България! В България мразят честните и преуспелите честно! И образованите,истински,не с купени дипломи! Възхищават се на забогателите с далавери и обществени поръчки! Възторгва ги модела мутрата ,простащината,елементарното и агресивно поведение,защото им е близко и разбираемо! Някой много иска да няма редовно правителство и да не успее то! Не е трудно да се досетим кой е!

Ама много сте елементарни.

Плащанията са единствено в долари, на всички американски подлоги. Стига с мантрата за рубли и т.н. тъпотии. Истината е само една и кокорчо и киро тъпото я споделиха в ефир публично. Колко тъп трябва да си, за да вярваш на подобни шарлатани.

В долари, разбира се! Но идват от държавата с официална валута “рубла” !

Д а затова ще те управлява ДПС и тоя човечец дето не знае български. Не всички които не желаят правителство на Тикви и идиоти е руски привърженик.

Нещо сега народа започва май да го харесва Гешефта или така ми се струва....Ама трябваше по-рано да се сетят за тези действия от прокуратурата, а не са ги вадят когато им е удобно!

Тешев пуска видеото! 18+ Стига аудио!

А за държавна измяна кога?

Кирил Петков : ,,Никога няма да участваме в Правителство е което участват ,,ГЕРБ,,

Крайно време беше!!! Южното крило, при бай Ставри.. Строг но справедлив за 20 години кво толкова му плащш? ако се труди след 7-8 години ще излезне

Подкрепата за Габриел ще зависи от това дали кабинета на Денков - ПП БД работи добре?:)))) Джентълменско:))))))

Имунитет на Тиквата , на Про100Киро- бош лаф-- нали от изтеклия запис беше казано :-"нар събрание ще създаде комисийка , която ще увърта 5-6 месеца проучването за достоверноста на доказателствата от Прокуратурат, през което време Гл Прокурор Гешев ще бъде СВАЛЕН . Идеята за тази комисия беше на Хр Иванов. А след махането на Гешев определените за сваляне на имунитета ще бъдат "изпрани"!?!!!!! Родната политическа мафия в действие!!!!

Бахти смешната държавица..... Играта на прееби другарче продължава.... Така ще е ,докато са се оплели като свински черва ,скапани продажници и нагаждачи! Въобще не мислят за народа и държавата, а само за собствените си гъзове.

Кирил Петков прилича на Орешарски, даже прическата му копира, този трол изпратен от ЦРУ!!!!

значи Конституционният съд на РБ се е изказал, че Киро е бил нарушил Конституцията, ама великата юристка Ленчето от село Нанадолно Харварско казва, че не било така!

Това доказва че прокуратурата до сега и сега действа само когато е нужна бухалка! ГЕШЕВ това трябваше преди две-ТРИ години да стане, сега ли загря реотана? Ще го сменят с по "удобен" които бързо ще забрави за имунитетите. Прогнила държава! прогнил народ! тези там са нашият народ, това сме ние - олицетворение на това което сме всички ние съвкупно, корупция, схеми, лъжи, измами, кражби, мързел, продажничество, безнадеждност. ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС, БСП, РАДЕВ..... стана ясно на всички че гнием, брутално гнием.

За съжаление е точно така! Народче с големи претенции и нула покритие! Толкова не му дреме че дори не гласува! И после реве пред телевизора какви били тия или ония ...... Това си е вековна тъпота която изкристализира след малоумния комунизъм и тоталното отдалечаване от Бог, от където всъщност идва, просвещение, ценности и мъдрост! Народ който не знае коя му е лявата и коя му е дясната ръка.....

ЦИРК "Каскет". В края на 2021 година прокуратурата отказа да започне разследване по същия казус! Защо 2 години по-късно? Какво се е променило през тези 2 години? Ами задава се край на управлението на диктатора Румен Радев!

и какво общо има Радев с избора на Гешеф? Не бяха ли Бойко и Пеевски? Нали така говореше Киро 2 години поред Същото твърдеше Христо Иванов 4 години!

Кака Лена се хвърля стоически към амбразурата да защити Кирчо. После вярвайте че само парапета ги свързва ...

парапет ни свързва, парапет ни дели ти са само моя нали?

Гешев наваксва несвършената работа с 240км.ч. Скоростта ме е толкова голяма, че дори каскета не може да го настигне.

“Посолството каза!” Хау! Хахаха

точните досиета, извадени навреме, но малко закъсняха, трябваше да им оставят и няколко дена за размисъл

Коментара на Лена днес бил "Голям зор на прокуратурата да изкара всички маскари". Не бе Лена, не сте маскари, изобщо даже, и ти не си .урва - и на калъп когато ви хванат, пак отричате до последно. Патологични лъжци.

Киро и боко могат да направят садо мазо шоу в Централния и да се ротират!

Каскета се опитва да вземе заложници,преди гласуването за правителство и съдебна реформа...-още ще има...

Вече 2 имунитета са поискани (лидерите на партии Борисов и Петков). Остават имунитетите на останалите 121 депутата... до 13 часа. Много работа го чака Гешев

Тзи хубавец , ако беше окошарен когато предстви фалшивата декларация , до сега щеше да е излежал полагащото му се наказание.Нямаше да оглави държавата и сега Бъл;гария щеше да е по добро място за живеене.

А лорер с колко гражданства е?

Лорер е специален.

Точно така - Киртака на съд за подаване на документ с невярно съдържание с цел заемане на министерски пост. Не виждам как ще извъртят законите така, че да го спасят. Подписът му стои черно на бяло.

2021г установи!!! Сега сме средата на 2023г!!! Всички работят бетер костенурките! Ясно е обаче защо сега..., Радев започна да напада всички наред! Чудно Гешев уж беше защитник на Борисов, а толкова дълго време пазеше Кирето..., тук клоунадата е голяма! Гешев си плю на целия авторитет!

Копейкин остана с пръст в устата. Оказва се, че правителството е на канадското посолство, а не както ни втълпява на американското. :)

Само за справка виж в тубата последното видео на Костадинов в което с факти! "не казал-рекъл" разказва за историята на новите министри, лесно ще откриеш канала му. Цялото "ново" правителство е свързано директно с фондация Америка за България, не с фондация Канада за България.

Когато именно вчера беше поискан имунитета на 2ма от Възраждане- никой от тях не каза "Ама що точно днес?". И доколкото прочетох и двамата щели да си дадат имунитета. Така е редно! Когато обаче се иска имунитета на Баце и на Кирчо - "ама що днес? Тва е за да няма правителство!!!" Слушайте сега немногоуважаеми: плоски прийоми имате. И докато у Кирчо все още виждам някакво притеснение когато го попритиснат и мога да предположа, че ще си даде имунитета, то у Баце гьонсуратлъка е видим и от космоса. Не му пука от нищо и от никой. Не познава Горанов, няма къща в Барца, Цветанов не му е бил никакъв, онея кюлчета са му подхвърлени и т.н. Всеки, абсолютно всеки който желае да види- вижда какво правите, какво "творите", какво приказвате. И може да си прецени. Зорлем отвращавате и най- върлите си поддръжници.

Барселона гейт е от 2020г, Кирето и той от тогава! На Възраждане побоите са от вчера дето се казва, айде това си побой да си носят последствията като Воленчо и той беше биткаджия...

Има Съд. Съдът решава. Нещо притеснително!?

Клоунадата продължава.

КУХИЯ Гешев вместо да им извади очите на ПП и ГЕРБ, им изписа веждите! Тези ТЪПИ атаки и абсолютно лош тайминг доведоха до сплотяване на ПП и ГЕРБ и на техните избиратели! Освен това ще доведат и до решителни действия при реформирането на прокуратурата!

Този и той се хвана за главата , според снимката. Само на това фото вярвам.

Смех. Какво друго?