Изтече ултиматумът на ИД за японските заложници

Изтече ултиматумът от 72 часа, обявен от "Ислямска държава" за съдбата на двамата японски заложници. Майката на един похитените помоли за милост.

Обратно в новината

Коментари - Изтече ултиматумът на ИД за японските заложници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е добре да се постъпва с тези мили малки жълти хора, защото всеки от тях в душата си носи кръвта на кръвожадни смели тигри. Ядосат ли Япония, светът ще види една друга Япония след дълъг миролюбив сън. Дано от ИДИЛ да оценят предпазливата политика на Япония и оставят живи похитените.

Този Кенджи Гото е голям симпатяга и наистина прилича на самурай от филмите. Ако е вярно, че е отишъл на онова дивашко място за да измъкне приятеля си - нямам думи, поклон пред смелостта му!!! Дано момчето му не израстне без баща си, но със сигурност ще се гордее с него. Ако не ги спасят, дано поне смъртта им не остане без възмездие :-(

Ние с терористи не преговаряме, а водим партизанска война!

napishete v google-ot 4erven briag do irak ishte razberete za kakvo stava duma!

биволарски глупости

илюминатски театар

Тези нито са шарлита, нито са ''западни имепиалисти''. Нито Япония е участвала в уадари срещу ислямистите. Явно и за непраилно дишане вече ще ни тероризират. Чудя се дали да спра сивнското? Не знам също дали е позволено да се ходи по бански на плаж?

Ислямът е един, както и коранът е един за всички мюсюлмани. Няма такова понятия като мирен ислям и радикален ислям. След като мюсюлманските изповедания не се разграничават и не вземат абсолютно никакви мерки срещу диващините в името на техния алах, следва да се считат като съпричастни, а органите на сигурността да са особено бдителни към тази религия.

При всички религии го има това нещо с тероризма. Ами сектата Давидова клонка каква е? Очевидно е християнска. А най-тъпото е, че основателя на тази секта е българин, емигрирал в САЩ.

Само дето при някои религии са в пъти повече да не говорим, че ти споменаваш все пак секта

Тези са ми много съмнителни. някой спомня ли си как говореха и за американеца и за англичанина, а пък се оказа, че са ги убили преди 2 години (май толкова беше). Та каква е гаранцията, че тези въобще са живи...

Японците имат един малко известен на нас европейците но много показателен израз: "Шиката га най". Във свободен превод на български това би трябвало да означава нещо в смисъл на: "Нищо не може да се направи". Когато след края на Втората Световна Война японският император Хирохито е бил интервюиран от американски журналисти, те му задават въпроса какво мисли за атомната бомбардировка над Хирошима и Нагасаки, и не смята ли че е трябвало да положат повече усилия да ги избегнат. В смисъл, да речем да водят преговори за капитулация. На въпроса императорът отговаря със: "Шиката га най". Тоест, какво да правим, като ни е писано да ни изтрепат, да ни трепат. Та подозирам, че и сегашното японско правителство ще отговори със: "Шиката га най"...

И ще довърши с "Карма нее?"

ИД няма да я бъде дълго, щом успя да направи свой враг всяка по голяма страна по света. За справка - Хитлер.

Не бе, как ще е всяка страна - я виж, от Русия са им приятели. Но и Хитлер не е направил всички държави негови врагове. Япония и Италия са му били приятели, със Испания са били донякъде в добри отношения...

Цивилизация или муслюмански свине - изберете сами!

Моментът на ацтеките Джихадистите избиват все невинни хора - от Япония, Русия, САЩ, Европа, Индия. Все човешки жертвоприношения в името на Алах. Като че ли искат да доближат исляма до момента на религията на ацтеките... когато тази религия е била ликвидирана..... Изглежда джихадистите са врагове на исляма, защото предизвикват световна реакция която ще го унищожи .....

По- умни са от Обонго и не се закачат с Русия, щото значт че такъв дебел не могат го изяде...

На мене не и е ясно, защо след толкова въздушни удари, не поразяват нефтени кладенци, рафинерии, петролопроводи, пътища за логистика! Бой по всички средства за водене на война и за финансиране на войната!!! Като остане без горива и боеприпаси какво ще пуца и де ще ходи? А без пари? А те мижат, че ислямистите имат лагери а възстановяване на почиващите им бойци в Турция, не земат да цапнат колоните които ги карат до Турция и обратно и после ислямистите това, ислямистите онова...

Ислямистите били пуснали таймер... Не достъп до интернет, ами и чешмяна вода и въздух не бива да има в района където са!!! Кой им осигурява интернет достъпа? Кой ретранслира предаванията на телевизията им?

Колкото и да не им се иска на някои ислямът бавно но славно покорява Европа спасявайки я от нежизнеспособното, застаряващо и измиращо местно население!

Странни са тия сенки, на единия отляво, на другия отдясно. Очевидно в Ирак греят най-малко две слънца. Дано бъдат пощадени!

Тея ислямистите ако дадат по един ятаган на японските заложници съм сигурен че лично ще им демонстрират как се прави сепуку и сами ще се изкормят! Да не принуждават своето правителство да изпада в излишни разходи заради тях. И после като пуснат японските нинджи ще им разкажат играта!

Мюслитата,не си и предстваят ако се разярщт самуратите какви катани ще им се привидят и ще падат глави без милист и страх!Това не са европейските меки китки и страхливи мишки с малки пи....!

Има ислямисти - има проблем. Няма излямисти - няма проблем! Интересна работа защо ислямистите не закачат руски граждани? Може би защото Путин според някой кратуни е неплатежоспособен в долари??? Пък може и да са са чели новините какво стана със сомалийските пирати преди 6-7 години...

Ще ми е интересно, ако ислямистите издразнят Русия и Руски войски вземат та нахълтат в Сирия, която им е подръка - какво ще стане? Навятно CNN ще разполага със ефектни кадри от работата със системите за залпов огън ГРАД, ТОПОЛ, БУЛАВА и пр...

Този "демократичен" начин на действия на правителствата,чиито граждани са заложниците не води до ефикасни действия срещу ислямските фанатици.Тази фалшива "гласност" е в полза на ислямистите,чиято заплаха срещу живота на заложниците е начина на достигане на техните цели.По-ефикасни са май действията на тайните служби,ликвидиращи зверовете,които екзекутират заложници.И не плюйте по действията на ФСБ /Русия/ защото след ликвидирването на главореза който водеше разстрела на агентите на ФСБ от невинното дете едва ли някой от неговите ислямистки братя ще посмеят да повторят такъв сценарии.По-голям ефект за тези фанатици дават действия без излишна гласност,но такива които ще им дойдат изневиделица и са неотвратими!

Един въпрос ме гложди: Ако чужда държава нахлуе в страната ти, избие 160 000 човека, потопи родината ти в кръв за повече от 10 години и ти в един ден хващаш един търговец на оръжие, дошъл да продава в страната ти - какво ще направиш? Нищо от случващото се в Близкия изток не е нормално - нито американската и европейската агресия, нито изкуствено създаваните религиозни конфликти, нито терористичните структури. Нищо.

Преди 620 години ордите на османлиите са дощли тук без визи и са започнали да се разпореждат. Към обикновените хорица, останали от тях, които нямат претенции към днешна дата нямаме претенции и ние - българите. Но когато някой вземе да ми се прави на велик...да не ти казвам че ще ме изтрие цензура.

Тоя от ляво е като излязъл от самурайски филм, другия също, но като комичен образ... Кога ли ще се появят черните нинджи?!

Ако отляво е дъщеря ти ще те интересува ли?

Дъщеря ми ли?! Брей брей брей...

Ако УСА няма враг няма срещу кого да се бие. ИД работят за тях, жалко че не са го разбрали....Машината за властване и разпределяне на света работи само ако има глобален страх от нещо като ИД...

И после ще се появят някакви изродчета, които с криви зурлички ще обясняват, че палестинските, арабските и прочее муслюмански свине били хора... Е, на всички стана ясно, че муслюманите не са хора!

САЩ са хора за 30000 удара от въздуха (300 000 тона взрив от небето) с избитите мъже, жени, деца, старци и разрушените детски градини, училижа родилни домове и болници заедно с пациентите???

Ти веднага се припозна като "изродчето със зурличката"... Отдалече си личи пълната ти липса на какъвто и да е умствен капацитет...

Тези, които ги финансират не са хора и тези, които ги създават.

Не бива да дават, утре ще поискат един милиард.

Щом дават за милитаризация на САЩ 200, ще трябва да дадат и 200 за хората си... Аз бих поискал САЩ да им върнат 200 и те да платят за тези 2 души. Те са по-скъпи от военната машина на САЩ за света!

Тези хора не са виновни за действията на правителството си! Защо неутрална Япония ще дава 200 милиона за милитаризация, след като пострада и плати с живота на два града хора от единствения терорист на тази планета САЩ?

Питай създателите.

ЗАЩО ИЗОБЩО ТЕЗИ "ХОРА" ИМАТ ИНТЕРНЕТ!?!?! Няма нет (извън ИД...) - няма фейсбуци, няма туби, няма КЛИПОВЕ, НЯМА РЕКЛАМА!!!

Прав сте, но все пак - запис на флашка - 30 км до Турция (например) - там интернет, колкото искаш... Освен това "сателитен интернет" - пак, колкото искаш и навсякъде...

ЗАЩО ИЗОБЩО ТЕЗИ "ХОРА" ИМАТ ИНТЕРНЕТ!?!?! Всъщност - въпроса ми е риторичен... . Знам "защо" - заради разузнаването е , т.е. за да не си изгубят златната кокошка - фейсбук. Следиш всички, знаеш всичко. И каквото постнеш - остава си там за вечни времена, и НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ... . Относно флашката - опитай ги тези 30 км! Опитаъй и така да организираш таймер... . А за сателите - въобще да не говорим! В обикновенния нет се подслушва, а в сателита - не ми се мисли... . Там имаш ТОТАЛЕН контрол - за ВСИЧКО, включително и къде е изпращача. Знаеш ли колко бързи доставки има от небето, за такива случаи???

от Ислямска Държава са изроди

Някой запитвал ли се е защо от Ислямска Държава не отвличат евреи?

Ама как ще посегнат на своите. После ще имадърпане на уши.

Ти не си българин.

не отвличат руснаци-или си мислите че нямат пръст в пръкването на малоумните идиоти от ИД

Мисля, че ако посегнат на евреин, Светът ще им се види тесен...

Защо обсъждаш евреите, а и дума не обелваш за арабина пребил българския доктор. Сигурно пак евреите са виновни. Я си виж на паспорта каква народност е отбелязана.

Отвличат, отвличат. Припомни си олимпиадата в Мюнхен. Но след това, един по един всички терористи бяха ликвидирани. Представи си ако всяка една страна правеше това. Imagine

Верваме ви. Ето ви жокер той там министър ако се предложи да се смени със заложниците, тогава ще го призная за министър, който милее за сънародниците ми. Ако и тримата се затрият, ще има защо японците да се поразходят там...

правописните грешки, но усещам, как властта просто се прави загрижена за народа си, т.е. имитира, както тук...

И да се предложи - те няма да го вземат бе - нали за министъра ще се изсипе цялата японска армия и им отиде ислямската държава...

А КАКВО СТАНА С РУСКИТЕ??? НА ПУТИН НЕ МУ ПУКА ЗА ТЯХ. ОСТАВИГИ ТАМ И НЕ СИ МРЪДНА УСТАТА ДОРИ ДА КАЖЕ НЕЩО.

Шило

Ами стана- застреляха агентите на ФСБ, после пък намериха убит оня брадатия, който позираше с детето пред камерите.