Срещата на върха на НАТО в снимки

Основни теми в Брюксел са Русия и разширяването на НАТО

Обратно в новината

Коментари - Срещата на върха на НАТО в снимки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тия на снимката ще ни опазят от агресия? Доколкото разбирам, тях ги е грижа да опазят най-вече себе си. Иначе там има едно к.урве, дето бива. Но не го знам на каква ръководна длъжност е в НАТО. Сигурно е нещо свързано с логистиката.

Среща на върха на шизофренията!

Ако снимките документират най-важното от тази среща, то заглавието можеше да бъде “Мелания, Тръмп, Важните и Останалите от НАТО на среща в Брюксел“. Българското присъствие спада в категорията Останалите и в подкатегория Неприветливите. Дали е от надутост, високомерие или е от липса на самочуствие, но това наше президентско семейство прави тягостно впечатление. Особено дамата. Никой не може да избере с каква външност да се роди. Никой не се е родил и научен. Всичко може обаче после да се попромени, понаучи и насаме да се тренира, тренира, тренира...

ама нашия президент не сте! Елементарни внушения правите чрез снимки. Добре че надзъртаме и в другите сайтове.

Щото Ердоган и жена му правят изключително добро впечатление, или пък Меркел, само Порошенко говори с нея.

Ами разликата между един, коѝто е хладен, мрачен, надменен и навъсен и друг, който е твърд, сдържан, резервиран, но приветлив, ми се струва, че е голяма и е в полза на втория. Както си е и изобщо в нашето нормално битие, т.е. нашето, на „обикновените хора“.

Хапнаха, пийнаха, някой даже по задниците са се пипали като гледам и така до нови срещи. Хилят се като пачи и вършат много , ама много работа.

Затова пък са снимали жена му - по голи мишници.

Тоя дама, с късата коса, коя е?

Дрънкането на оръжие да го превръщаме в празник! Заприличваме все повече на диваците, които танцували бойния танц преди битка! Е, за оправдание често казвали, че другите ще ги нападат !

какво гледат - как прелитат руски ракети ли ?

всички гледат наляво, трумп надясно - много е яко

Уф все едни загрижени и позаслабнали заради страданието по света, което причиняват тези боклуци и материални крви ... Усмихнати до уши крадци, които са доволни, че заради тяхното охолство всеки ден избиват невинни деца, за да си държат висок стандарта ... Струва ли си - според тях да, какво толкова е човешкитя живот, като можеш да носиш скъпи дрехи ... Повръща ми се от това попмозно лицемерие ...

кво да прави деси за няколко минути ще я изтърпи тая миризливата но ,ефекта е голям

Ама стига с тези сладникави снимки, защо не пуснете видеото със супер пияния Юнкер, любимеца на нашия дебел тюлен!

Случайни хора. Приличат нми на сватбари,които съдбата случайно е събрала. Безсмислено хфилене и снимки,липса на лидество и сериозни и отговорни решения за доброто на народите. Някакви комплексирани хора,които не знаят защо са там.

На тази среща , Юнкер се появи толкова пиян , че не можеше да стои прав и се наложи да го държат за да не падне ! За това обаче НЯМА нито една публикувана снимка ! Що тъй ???

и голи крака.

Мелания е много красива, всички ги слага в малкия си джоб по красота, стил и изящество. Надали друг път Хамериканците ще имат толкова красива и стилна Първа дама.

Тръмпчо винаги гледа в друга посока, а Мелания краси положението.

Абе къде е бай Юнкер, що не му спрат зобта на този човек, излага се тотално.Май почва с концентрата още като се събуди. Завалията.

Дира, изчакайте поне да свърша и тогава ми изтривайте бе боклуци продажни!

Юнкер да не би да не присъства?

Kalin

От последната снимка става ясно че Тръмп ще подкрепя утре Хърватия на световното;-)То май и Путин ще ги подкрепя;-)))))

"Първата дама с брадата" е страхотна ...