Коментари - Срещa в хотел и скъп подарък за Коцев: Изтекоха снимки от СРС-тата за Банкова и Димитрови | Днес.dir.bg

Коментари - Срещa в хотел и скъп подарък за Коцев: Изтекоха снимки от СРС-тата за Банкова и Димитрови | Днес.dir.bg

Коментари

Евроатлантиците от ПП ДБ, ГЕРБ и ДПС изобщо не крадат! Това е руска пропаганда на която никой не вярва.

Прости алчни селянчета от ПП Хванати елементарно по бели гащи. Асенееее алчен гъз кръв сере

Напомня ми на една мацка, която преди шиех. Беше на нейните години и искаше само отзад.

Кви СРСта тва изглежда като снимки от фейсбук

Колкото и да триеш, като ти свърши смяната тук или легнеш да спиш довечера, аз пак ще го напиша и то в абсолютно ЦЕЛИЯ този соросоиден педалски насран сайт! Ще напиша, че ЖИВКО КОЦЕВ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР ОСВЕН КРАДЕЦ, КОРУПЦИОНЕР И ПРЕСТЪПНИК Е И ДОЛНА, МАЗНА ПЕДЕРУГА!!!!!!!! Цяла България видя срамните снимки с голия нахилен Живко и младия му тъпкач легнал до него, дето му подарил ръчен часовник за 50 000 евро! За благодарност, че добре го поема в гъза и помага за контрабандата, каналджийството и наркотрафика!!! И като триеш постоянно тук, ти ДИРник безмозъчен, ще скриеш ли позорният факт, че Живко е ПЕДЕРАСТ????? Ти еба майката идиотска, ДИРнишка!

Дира, тоя пак иска нещо! Дайте му го!

Всички свински черва трябва да увиснат по стълбовете на жълтите павета като гирлянди. Па, да видим след това дали ще има пак такива рандевута и подаръци...

Като се има в предвид Съображение 39 Принципи на обработка на данни* Всеки чиито лични данни включително снимки са публикувани може да си тарси правата.

Цялата работа е ясна. Снимките са в хотела, където гътнаха Мишо Бирата, демек е продукция на Мосфилм. А тези дебили от ППДБ не схващат, че ги е поръчал партньорът на Белот на собственика на хотела и строител на Турски Поток, а не Пеевски. Вторият е само изпълнител.

Вече е ясно - това е поредното активно мероприятие на мафията чрез прокуратурата й и МВР и службите, за да спасят кожата на този боклук и рецидивист, мутрата Борисов, а и Мутрата Пеевски, които са ги назначавали… Но този път настъпиха яко мотиката - те си знаят къде. Само за миг помислете - не се отнася за троловете и дебилите - шеф на служба, на ДАТС, на МВР РАБОТИ СРЕЩУ … ПРАВИТЕЛСТВОТО! Срещу принципала си, срещу Началника си - принципала - превиера! Ако някой получава дежавю - да, спомните си как ДС-КГБ рецидивиста генерал Бригадир Аспарухов като шеф на разузнаването свали правителството на България с активно мероприятие на мафията - и тогава мафията ДПС и внедрените в опозицията и навсякъде капии на мафията бяха мобилизирани - това е НАЙ-ТЕЖКОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ - национално предателство! Затова от 100 години напомням, че мафията води война - макар и отричана - срещу народа и държавата си! Затова от години напомням тази история! И още нещо - точно боклукът-рецидивист и мекере на КГБ Бригадир Аспарухов вкараха Борисов във властта и в политиката, с л Кръстншка на мафията - ДС-КГБ боклукът-рецидивикт Любен Гоцев, дясната ръка на баш-Кръстника от Москва Луканов!

Но.....не узряхте ли вече, че мафията не се сменя с друга мафия (която даже е по-гладна). Какво значение има кой ги е поръчал? Очевидно е, че ПП-ДБ са в лайната до...... над главата!

Нисък интелект има режисьорът на тази скалъпена по милиционерски история. Скъп часовник е голословно твърдение, вероятно защото не знае кои са скъпите.

Не.Нисък е интелекта на участниците -прости алчни селянчета от ПП -Киро,Асен ,рашков и останалата тиня от едноклетъчни

се едно четем новините отпреди 20 годин... нема ли а пораснете бе...

Скъп часовник марка, модел, сериен номер. Ченгета си спогодяват номера, ченгеджийска работа. Никой няма да не оцапан, но за да назначиш някой на отговорен пост изискването е да работил в държавната администрация. По подразбиране няма как да е с чисти ръце след като е в лай.ата. Не е ясно в какво е корупцията, може включително да е постановка както изпържиха Иванчева и заместничката й въпреки решението на ВКС.

май че в крайна сметка е под формата на ползван презерватив

Сапунджията толкова усърдно защитава Гл.Секретар - доказано корумпиран висш полицай,значи и самия той е нечестен и корумпиран,каквито са повечето политици в ПП ДБ, които олицетворяват ,,новия'' морал в политиката.

За срещата в хотела - бравос, ашколсун, ама да вземеп и часовник! - това е толкова подло! Жентълмените не правят так!

Излиза че спонсора на ОПГ ПП са българските митници, както спонсора на ОПГ ДБ е Нексо. Интересно. Много интересно. Така се купува народната любов по време на избори. А електрората пак употребен и изоставен.

Всички са спонсори, затова всеки иска да държи държавната бухалка и да върне властта в парламента, да бъде на кранчето на евро-фондовете *форма на външно влияние+

Докато управляваше ГЕРБ от Европа текоха реки от пари към България. Махна се Борисов и от тогава не е влезнало едно еропейско Евро. Сигурно глупавите европейци не могат да намерят кой от новите честни да ги открадне. Луда работа.

Гроб да немате гнусни гербаджии банкянски

Срастване на организираната престъпност с държавата се нарича Мафия. В случая наркотрафиканти са кадрували чрез новоназначения шеф на митниците. Същите купуват влияние от най-висшия полицай, главния секретар. Финансовият министър, освен че е назначил шефа на митниците, е демонстрирал близост със същите трафиканти. Близост със тях е демонтирал и настоящ депутат, който е бивш вътрешен министър, извършил незаконен арест, доказан от съда, на партиен опозиционен лидер. Това е характеристиката на Дълбоката държава! Имаме шанс, че сега срещу нея се е изправил вътрешният министър, който е подкрепян и от редовите полицаи. Големият въпрос сега е, докъде се разпрострира дълбоката държава, дали и полицията няма да има достатъчен ресурс срещу нея!

А дали е такааааа, коооой да ти каже! Удобно "изтекоха" снимки от "разследването". Какво ли ни напомня това или по ясно на кой ли вътрешен министър ни напомня, а. Или сте забравили и на коя партия.

Не сме забравили на коя партия е - автобиографията на Калин Стоянов е на сайта на ПП

Не е важно, че са изтекли снимките, а фактът, че ИМА такива снимки!

и това ли са всичките им доказателства?! И що ги пускат на хората... а, да щото пред съда ще трябава да се докаже че часовника е купен с незаконни пари и е даден за да бъде изъвршена конкретна услуга, а следствието за пореден път има бомбастични теории които за пореден път няма как да докаже, и затова за пореден път "изтичат" материали он следствието за да подгреят обществения гняв... а след години за пореден път следствието тихомълком ще отиде в девета глуха.

Наркотрафикантите всичко купуват със законни пари! Техните пари се узаконяват още на границата!

Булгаристан странта на чудесата.Бах ти и държавата.

Какви помияри!

Политици и държавни чиновници с пионки далавераджии крадат държавата. А вие, коментиращите, им плащате не само далаверите, а и заплати.

Търпеливо ще изчакам адвокатите на обвиняемите да коментират снимките, най-вече автентичността им. Едва ли обвиняемите са толкова глупави, че да бъдат изловени като шарани.

Песков, Мустака на Путин, ряпа да яде с неговата колекция от луксозни часовници.

Искам да чуя коментар от Христо Иванов. Как ще борим мафията - в коалиция с Бойко и Пеевски от една страна и Киро и Асен от другата, а алтернатива в запас са Нинова, Слави и Възраждане. Такова нещо не е било в България сигурно от времената на Ивайло царя свинар…

доста наивно е да сравняваш нивата на корупция с тази от времената на герб, тройната коалиция и тези от любимите на народа 40 години робство на самоизяждащ себе си режим...НАИВНО Е. забавно е, че българите забравиха какви безумни схеми въртяха герб през цялото време. смени на министри през 2 часа, назначаване на министри на магистрали, огромни енергийни "проекти" и провалени такива, ощетяващи нацията за десетилетия напред.... един клоун, крещящ от телевизора, позволихте да стане номер 1 на избори. започвам да си мислия, че най-голямата болест на българина е амнезията...

Наздраве!

ЗАЩО ГЕРБ подкрепят на 100% ДПС - ако ПЕЕВСКИ поръча да се разкрият техните далавери...Ще гръмне чак до Брюксел... Горкото Борисов - от една страна американците, от другата европейците, от трета ПП-ДБ и за топките го стиска Пеевски - мафията държи ВСИЧКО! А как така "изтичат" снимки от разследване... ЯСНО е Кой стои зад това! Дано повече гласуват...

Дрън...

Тия, дето щяха да изкореняват корупцията,се оказаха корумпирани.

Не, те като царя дето каза, че ще ни оправи за 800 дена, но имаше впредвид, че той ще се оправи за 800 дена. Та и тези. Ще изкоренят корупцията на Бойко, но за сметка на тяхната. Този филм върви 35г. Не да се пребори корупцията, а да се постави под контрола на актуалните управляващи. И не са лошо нещо честите избори. Така излизат много далавери. А всичко това показва, че трябва да се промени управляващият модел, а не управляващата партия.

По жълтите павета мирише на рядко. ППДБ не могат да стигнат до клозета. Гласувайте пак за лайнари.

Като чета коментарите стигам до извода, че българите обичат Борисов и Шиши да ги оправят с 200.

НАПРОТИВ,ИСКАМЕ И ТЯХ В ЗАТВОРА! ТОВА,ЧЕ ЧЕКМЕДЖЕТО И ПЕЕВСКИ СА АЙДУЦИ,НЕ ОТМЕНЯ ФАКТА,ЧЕ ТИЯ СА ЗАКОВАНИ С РУШВЕТИ(ТОРБИ,ЧАСОВНИЦИ),ЗАПИСАНИ СА В ПРЕГОВОРИ ЗА СУМИ НА КАМИОН КОНТРАБАНДА! ИЛИ ЩЕ СМЕНИМ ОНИЯ КРАДЦИ,С ТИЯ КРАДЦИ!

И кой да ги вкара в затвора ? Джуджето Сарафов или така скъпоценния им министър на МВР.

Чекмеджетата и пачките са нескопосана намещалка на тези, които яхнаха протеста 2021 и извършиха преврат. ПП е олигархичен модел, който трябваше да унищожи Борисов и ГЕРБ, не да управлява. ДБ са боклукаостанал от СДС, патерица.

Българите показват кого не обичат и кой трябва да спре да съсипва държавата. Ще има отново, наказателен вот, този път срещу наглите некадърници от ПП,ДБ.

Българите показват кого не обичат и кой трябва да спре да съсипва държавата. Ще има отново, наказателен вот, този път срещу наглите некадърници от ПП,ДБ.

Като се бъркаш в контрабандата на Таки Бухалките не закъсняват

ПП заради прекомерния натиск над миналия на страната на престъпниците засега все още Гл. секретар на МВР го омаскариха и направиха за присмех. Такова унижение системата не помни. Заработил предостатъчно, ако бе малко по умен тихичко можеше да се изниже... Дано скоро се отървем от него и нов Гл. секретар проведе честни избори. Този е срам за гилдията.

Турецкии паток Интересное предложение. Украина готова помочь Венгрии, если транзит российского газа через украинскую ГТС прекратится https://neftegaz.ru/news/transport-and-storage/193514-interesnoe-predlozhenie-ukraina-gotova-pomoch-vengrii-esli-tranzit-rossiyskogo-gaza-cherez-ukrainsku/

ОСВЕН-“РЕФОРМИРАНАТА ПРОКУРАТУРА”,НИКОЙ ДРУГ НЕ ЗНАЕ,ЗАЩО КОЦЕВ МЕ Е АРЕСТУВАН!!!! КАК ТАКА С ТИЯ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА:СРЕЩИ,ПРЕГОВОРИ ЗА КОНТРАБАНДА,ДОКАЗАНИ РУШВЕТИ(ЧАСОВНИЦИ,ТОРБИ)…Е-“СВИДЕТЕЛ”! СЪДИЯТА Е ПОПИТАЛ СЪЩОТО! И НА НЕГО ЯВНО НЕ МУ Е ЯСНО! Е ТОВА Е-“РЕФОРМА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА”,СПОРЕД ТИЯ КОРИФЕИ:РИСТЮ,ПРОСТОТО,КОКОРЧО И САПУНА! НЕЗАБАВЕН АРЕСТ,И ЗА КОЦЕВ И ЗА МЕНТОРИТЕ (КИРЧО,КОКОРЧО)! НЯМА КАК КОЦЕВ И ТАЯ ОТ МИТНИЦИТЕ С ТОРБИТЕ,ДА СА -“БРЪМЧАЛИ”,БЕЗ ДА ДЕЛЯТ! ВСЕ ПАК СА-ЛИЧНИ НАЗНАЧЕНИЯ НА-КИРЧО-КОКОРЧО ООД(ЗА КРАЖБИ,РУШВЕТИ,ИЗМАМИ)! НЕЗАБАВЕН АРЕСТ ЗА КРАДЦИТЕ!

Дамаджаната и '' промяната''.......От една страна ББ си е виновен, че се хваща на хорото с тези цървули. Но пък, какво да се прави ?! Ганьо Умното така гласува....

че Димитров е много по близък нз Бойко Рашков!

Малка държава сме, всеки познава някого.

Ха ха ха - Ленчето по БТВ - "Живко Коцев не е престъпник. То му е изписано на лицето"

Ха,ха,ха! Ленчето от парапета било голям психолог.

Глей ся да ти об'ясним. Живко Коцев им пречи на корумп'етата. За да го разкарат му спретват тоя пасквил. По същата схема като на оня пич с асансьорните заводи.

Глей ся я да ти обясним. Това ППДБ-то си хващайте парцалките и се изнасяйте като бит педераст

Шефът му оправи ли си бг гржданство или още има и руско?

Той сигурно чака Кирчо да си оправи канадското. Ама все пак питай и Христо Конституцията, той сигурно знае повече подробности.

Бавно и полека българския чалгопитек постепенно осъзнава, че отново е бил електорано употебен. Върнаха го в трети клас.

се доверява на някой, Тази статия се доверява на Слави Ангелов! Взети пари няма. Доказани задържани престъпници няма. ПОРЕДНАТА БОЗА!

Чак ми стана жал за тебе

От което следва, че трябва да бъде приведен и Бойко Рашсов.

Специ,подпри ме!

Твърдо съм зад теб,ококорен!

Ангелкова ли е подарила часовника от името на Баце

Не! С мое съдействие е подарен...

Войната на ченгетата продължава, каква полюционерска драма!

Оппа, Бойко Рашков дали не е част от мафията или само така изглежда на пръв поглед?

Ще ти го пратя да посъбеседвате.

"главния" секретар на мвр си подава оставката и изчезва за един цял ден,след като го прибират или НЕ прибират(придружен от супер адвокат).Оказва се,че е получавал подкупи(може би).На другия ден си оттегля оставката и ни лук ял,ни лук(подкуп)мирисал!!!После всичко се оказва натиск и поръчка(типично клише по нов български обичай)."просто киро" или простака киро,лъжливото овчарче,се появява по националния ефир и лъже ли лъже(без факти естествено,а само с догадки) и така голямата политическа лъжа продължава,а народа пасе трева...жалка картинка...

Преди 4 години президента вдигна юмрук и обеща да ни оправи. Сега требва да сме оправени. Вервам му.

И София е спасена!

За 800 дни помниш ли? За конституцията с пълната недомислица където ПП-ДБ издигна ГЕРБ на власт и как щели да се борят с ГЕРБ и ДПС, а се коалираха с тях. Те излъгаха дори гласувалите за тях. Да не говорим как се кълнят в клетва от конституцията във всичките си действия да се ръководят от интереса на народа. Не случайно от самото начало ги наричам коалицията на предателите. Ако имахме прокуратура и после съд, са за 5-15 години затвор, както е по НК.

кокорчовците и тоя уж главен секретар със скъпарския саатник са си за панделата

Кой чекмеджета вади, от часовници умира :)

Защото "чекмеджетата" са фейк, но часовникът, не е.

Целата работа с тея снимки е един диип фейк. Шефа на митниците и на МВР много пречи на некой и он се опитва да ги омаскари. Требе да си много прост за да поверваш. Единствения начин да се оправи България е диктатура на военните. Корумп'етата не са толко много - една диктатура че затвори границите и че ги излови за една седмица. По времето на Мусолини нема мафия в Италия!

Дааа по часовниците, колите, тоалетните и къщите ще ги познаеш, но само до там, щото иначе ..................

има секс в тая кака! А и какви полицайки със стълби има!

Коментари - Срещa в хотел и скъп подарък за Коцев: Изтекоха снимки от СРС-тата за Банкова и Димитрови | Днес.dir.bg

Коментари - Срещa в хотел и скъп подарък за Коцев: Изтекоха снимки от СРС-тата за Банкова и Димитрови | Днес.dir.bg

Коментари

Евроатлантиците от ПП ДБ, ГЕРБ и ДПС изобщо не крадат! Това е руска пропаганда на която никой не вярва.

Прости алчни селянчета от ПП Хванати елементарно по бели гащи. Асенееее алчен гъз кръв сере

Напомня ми на една мацка, която преди шиех. Беше на нейните години и искаше само отзад.

Кви СРСта тва изглежда като снимки от фейсбук

Колкото и да триеш, като ти свърши смяната тук или легнеш да спиш довечера, аз пак ще го напиша и то в абсолютно ЦЕЛИЯ този соросоиден педалски насран сайт! Ще напиша, че ЖИВКО КОЦЕВ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР ОСВЕН КРАДЕЦ, КОРУПЦИОНЕР И ПРЕСТЪПНИК Е И ДОЛНА, МАЗНА ПЕДЕРУГА!!!!!!!! Цяла България видя срамните снимки с голия нахилен Живко и младия му тъпкач легнал до него, дето му подарил ръчен часовник за 50 000 евро! За благодарност, че добре го поема в гъза и помага за контрабандата, каналджийството и наркотрафика!!! И като триеш постоянно тук, ти ДИРник безмозъчен, ще скриеш ли позорният факт, че Живко е ПЕДЕРАСТ????? Ти еба майката идиотска, ДИРнишка!

Дира, тоя пак иска нещо! Дайте му го!

Всички свински черва трябва да увиснат по стълбовете на жълтите павета като гирлянди. Па, да видим след това дали ще има пак такива рандевута и подаръци...

Като се има в предвид Съображение 39 Принципи на обработка на данни* Всеки чиито лични данни включително снимки са публикувани може да си тарси правата.

Цялата работа е ясна. Снимките са в хотела, където гътнаха Мишо Бирата, демек е продукция на Мосфилм. А тези дебили от ППДБ не схващат, че ги е поръчал партньорът на Белот на собственика на хотела и строител на Турски Поток, а не Пеевски. Вторият е само изпълнител.

Вече е ясно - това е поредното активно мероприятие на мафията чрез прокуратурата й и МВР и службите, за да спасят кожата на този боклук и рецидивист, мутрата Борисов, а и Мутрата Пеевски, които са ги назначавали… Но този път настъпиха яко мотиката - те си знаят къде. Само за миг помислете - не се отнася за троловете и дебилите - шеф на служба, на ДАТС, на МВР РАБОТИ СРЕЩУ … ПРАВИТЕЛСТВОТО! Срещу принципала си, срещу Началника си - принципала - превиера! Ако някой получава дежавю - да, спомните си как ДС-КГБ рецидивиста генерал Бригадир Аспарухов като шеф на разузнаването свали правителството на България с активно мероприятие на мафията - и тогава мафията ДПС и внедрените в опозицията и навсякъде капии на мафията бяха мобилизирани - това е НАЙ-ТЕЖКОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ - национално предателство! Затова от 100 години напомням, че мафията води война - макар и отричана - срещу народа и държавата си! Затова от години напомням тази история! И още нещо - точно боклукът-рецидивист и мекере на КГБ Бригадир Аспарухов вкараха Борисов във властта и в политиката, с л Кръстншка на мафията - ДС-КГБ боклукът-рецидивикт Любен Гоцев, дясната ръка на баш-Кръстника от Москва Луканов!

Но.....не узряхте ли вече, че мафията не се сменя с друга мафия (която даже е по-гладна). Какво значение има кой ги е поръчал? Очевидно е, че ПП-ДБ са в лайната до...... над главата!

Нисък интелект има режисьорът на тази скалъпена по милиционерски история. Скъп часовник е голословно твърдение, вероятно защото не знае кои са скъпите.

Не.Нисък е интелекта на участниците -прости алчни селянчета от ПП -Киро,Асен ,рашков и останалата тиня от едноклетъчни

се едно четем новините отпреди 20 годин... нема ли а пораснете бе...

Скъп часовник марка, модел, сериен номер. Ченгета си спогодяват номера, ченгеджийска работа. Никой няма да не оцапан, но за да назначиш някой на отговорен пост изискването е да работил в държавната администрация. По подразбиране няма как да е с чисти ръце след като е в лай.ата. Не е ясно в какво е корупцията, може включително да е постановка както изпържиха Иванчева и заместничката й въпреки решението на ВКС.

май че в крайна сметка е под формата на ползван презерватив

Сапунджията толкова усърдно защитава Гл.Секретар - доказано корумпиран висш полицай,значи и самия той е нечестен и корумпиран,каквито са повечето политици в ПП ДБ, които олицетворяват ,,новия'' морал в политиката.

За срещата в хотела - бравос, ашколсун, ама да вземеп и часовник! - това е толкова подло! Жентълмените не правят так!

Излиза че спонсора на ОПГ ПП са българските митници, както спонсора на ОПГ ДБ е Нексо. Интересно. Много интересно. Така се купува народната любов по време на избори. А електрората пак употребен и изоставен.

Всички са спонсори, затова всеки иска да държи държавната бухалка и да върне властта в парламента, да бъде на кранчето на евро-фондовете *форма на външно влияние+

Докато управляваше ГЕРБ от Европа текоха реки от пари към България. Махна се Борисов и от тогава не е влезнало едно еропейско Евро. Сигурно глупавите европейци не могат да намерят кой от новите честни да ги открадне. Луда работа.

Гроб да немате гнусни гербаджии банкянски

Срастване на организираната престъпност с държавата се нарича Мафия. В случая наркотрафиканти са кадрували чрез новоназначения шеф на митниците. Същите купуват влияние от най-висшия полицай, главния секретар. Финансовият министър, освен че е назначил шефа на митниците, е демонстрирал близост със същите трафиканти. Близост със тях е демонтирал и настоящ депутат, който е бивш вътрешен министър, извършил незаконен арест, доказан от съда, на партиен опозиционен лидер. Това е характеристиката на Дълбоката държава! Имаме шанс, че сега срещу нея се е изправил вътрешният министър, който е подкрепян и от редовите полицаи. Големият въпрос сега е, докъде се разпрострира дълбоката държава, дали и полицията няма да има достатъчен ресурс срещу нея!

А дали е такааааа, коооой да ти каже! Удобно "изтекоха" снимки от "разследването". Какво ли ни напомня това или по ясно на кой ли вътрешен министър ни напомня, а. Или сте забравили и на коя партия.

Не сме забравили на коя партия е - автобиографията на Калин Стоянов е на сайта на ПП

Не е важно, че са изтекли снимките, а фактът, че ИМА такива снимки!

и това ли са всичките им доказателства?! И що ги пускат на хората... а, да щото пред съда ще трябава да се докаже че часовника е купен с незаконни пари и е даден за да бъде изъвршена конкретна услуга, а следствието за пореден път има бомбастични теории които за пореден път няма как да докаже, и затова за пореден път "изтичат" материали он следствието за да подгреят обществения гняв... а след години за пореден път следствието тихомълком ще отиде в девета глуха.

Наркотрафикантите всичко купуват със законни пари! Техните пари се узаконяват още на границата!

Булгаристан странта на чудесата.Бах ти и държавата.

Какви помияри!

Политици и държавни чиновници с пионки далавераджии крадат държавата. А вие, коментиращите, им плащате не само далаверите, а и заплати.

Търпеливо ще изчакам адвокатите на обвиняемите да коментират снимките, най-вече автентичността им. Едва ли обвиняемите са толкова глупави, че да бъдат изловени като шарани.

Песков, Мустака на Путин, ряпа да яде с неговата колекция от луксозни часовници.

Искам да чуя коментар от Христо Иванов. Как ще борим мафията - в коалиция с Бойко и Пеевски от една страна и Киро и Асен от другата, а алтернатива в запас са Нинова, Слави и Възраждане. Такова нещо не е било в България сигурно от времената на Ивайло царя свинар…

доста наивно е да сравняваш нивата на корупция с тази от времената на герб, тройната коалиция и тези от любимите на народа 40 години робство на самоизяждащ себе си режим...НАИВНО Е. забавно е, че българите забравиха какви безумни схеми въртяха герб през цялото време. смени на министри през 2 часа, назначаване на министри на магистрали, огромни енергийни "проекти" и провалени такива, ощетяващи нацията за десетилетия напред.... един клоун, крещящ от телевизора, позволихте да стане номер 1 на избори. започвам да си мислия, че най-голямата болест на българина е амнезията...

Наздраве!

ЗАЩО ГЕРБ подкрепят на 100% ДПС - ако ПЕЕВСКИ поръча да се разкрият техните далавери...Ще гръмне чак до Брюксел... Горкото Борисов - от една страна американците, от другата европейците, от трета ПП-ДБ и за топките го стиска Пеевски - мафията държи ВСИЧКО! А как така "изтичат" снимки от разследване... ЯСНО е Кой стои зад това! Дано повече гласуват...

Дрън...

Тия, дето щяха да изкореняват корупцията,се оказаха корумпирани.

Не, те като царя дето каза, че ще ни оправи за 800 дена, но имаше впредвид, че той ще се оправи за 800 дена. Та и тези. Ще изкоренят корупцията на Бойко, но за сметка на тяхната. Този филм върви 35г. Не да се пребори корупцията, а да се постави под контрола на актуалните управляващи. И не са лошо нещо честите избори. Така излизат много далавери. А всичко това показва, че трябва да се промени управляващият модел, а не управляващата партия.

По жълтите павета мирише на рядко. ППДБ не могат да стигнат до клозета. Гласувайте пак за лайнари.

Като чета коментарите стигам до извода, че българите обичат Борисов и Шиши да ги оправят с 200.

НАПРОТИВ,ИСКАМЕ И ТЯХ В ЗАТВОРА! ТОВА,ЧЕ ЧЕКМЕДЖЕТО И ПЕЕВСКИ СА АЙДУЦИ,НЕ ОТМЕНЯ ФАКТА,ЧЕ ТИЯ СА ЗАКОВАНИ С РУШВЕТИ(ТОРБИ,ЧАСОВНИЦИ),ЗАПИСАНИ СА В ПРЕГОВОРИ ЗА СУМИ НА КАМИОН КОНТРАБАНДА! ИЛИ ЩЕ СМЕНИМ ОНИЯ КРАДЦИ,С ТИЯ КРАДЦИ!

И кой да ги вкара в затвора ? Джуджето Сарафов или така скъпоценния им министър на МВР.

Чекмеджетата и пачките са нескопосана намещалка на тези, които яхнаха протеста 2021 и извършиха преврат. ПП е олигархичен модел, който трябваше да унищожи Борисов и ГЕРБ, не да управлява. ДБ са боклукаостанал от СДС, патерица.

Българите показват кого не обичат и кой трябва да спре да съсипва държавата. Ще има отново, наказателен вот, този път срещу наглите некадърници от ПП,ДБ.

Българите показват кого не обичат и кой трябва да спре да съсипва държавата. Ще има отново, наказателен вот, този път срещу наглите некадърници от ПП,ДБ.

Като се бъркаш в контрабандата на Таки Бухалките не закъсняват

ПП заради прекомерния натиск над миналия на страната на престъпниците засега все още Гл. секретар на МВР го омаскариха и направиха за присмех. Такова унижение системата не помни. Заработил предостатъчно, ако бе малко по умен тихичко можеше да се изниже... Дано скоро се отървем от него и нов Гл. секретар проведе честни избори. Този е срам за гилдията.

Турецкии паток Интересное предложение. Украина готова помочь Венгрии, если транзит российского газа через украинскую ГТС прекратится https://neftegaz.ru/news/transport-and-storage/193514-interesnoe-predlozhenie-ukraina-gotova-pomoch-vengrii-esli-tranzit-rossiyskogo-gaza-cherez-ukrainsku/

ОСВЕН-“РЕФОРМИРАНАТА ПРОКУРАТУРА”,НИКОЙ ДРУГ НЕ ЗНАЕ,ЗАЩО КОЦЕВ МЕ Е АРЕСТУВАН!!!! КАК ТАКА С ТИЯ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА:СРЕЩИ,ПРЕГОВОРИ ЗА КОНТРАБАНДА,ДОКАЗАНИ РУШВЕТИ(ЧАСОВНИЦИ,ТОРБИ)…Е-“СВИДЕТЕЛ”! СЪДИЯТА Е ПОПИТАЛ СЪЩОТО! И НА НЕГО ЯВНО НЕ МУ Е ЯСНО! Е ТОВА Е-“РЕФОРМА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА”,СПОРЕД ТИЯ КОРИФЕИ:РИСТЮ,ПРОСТОТО,КОКОРЧО И САПУНА! НЕЗАБАВЕН АРЕСТ,И ЗА КОЦЕВ И ЗА МЕНТОРИТЕ (КИРЧО,КОКОРЧО)! НЯМА КАК КОЦЕВ И ТАЯ ОТ МИТНИЦИТЕ С ТОРБИТЕ,ДА СА -“БРЪМЧАЛИ”,БЕЗ ДА ДЕЛЯТ! ВСЕ ПАК СА-ЛИЧНИ НАЗНАЧЕНИЯ НА-КИРЧО-КОКОРЧО ООД(ЗА КРАЖБИ,РУШВЕТИ,ИЗМАМИ)! НЕЗАБАВЕН АРЕСТ ЗА КРАДЦИТЕ!

Дамаджаната и '' промяната''.......От една страна ББ си е виновен, че се хваща на хорото с тези цървули. Но пък, какво да се прави ?! Ганьо Умното така гласува....

че Димитров е много по близък нз Бойко Рашков!

Малка държава сме, всеки познава някого.

Ха ха ха - Ленчето по БТВ - "Живко Коцев не е престъпник. То му е изписано на лицето"

Ха,ха,ха! Ленчето от парапета било голям психолог.

Глей ся да ти об'ясним. Живко Коцев им пречи на корумп'етата. За да го разкарат му спретват тоя пасквил. По същата схема като на оня пич с асансьорните заводи.

Глей ся я да ти обясним. Това ППДБ-то си хващайте парцалките и се изнасяйте като бит педераст

Шефът му оправи ли си бг гржданство или още има и руско?

Той сигурно чака Кирчо да си оправи канадското. Ама все пак питай и Христо Конституцията, той сигурно знае повече подробности.

Бавно и полека българския чалгопитек постепенно осъзнава, че отново е бил електорано употебен. Върнаха го в трети клас.

се доверява на някой, Тази статия се доверява на Слави Ангелов! Взети пари няма. Доказани задържани престъпници няма. ПОРЕДНАТА БОЗА!

Чак ми стана жал за тебе

От което следва, че трябва да бъде приведен и Бойко Рашсов.

Специ,подпри ме!

Твърдо съм зад теб,ококорен!

Ангелкова ли е подарила часовника от името на Баце

Не! С мое съдействие е подарен...

Войната на ченгетата продължава, каква полюционерска драма!

Оппа, Бойко Рашков дали не е част от мафията или само така изглежда на пръв поглед?

Ще ти го пратя да посъбеседвате.

"главния" секретар на мвр си подава оставката и изчезва за един цял ден,след като го прибират или НЕ прибират(придружен от супер адвокат).Оказва се,че е получавал подкупи(може би).На другия ден си оттегля оставката и ни лук ял,ни лук(подкуп)мирисал!!!После всичко се оказва натиск и поръчка(типично клише по нов български обичай)."просто киро" или простака киро,лъжливото овчарче,се появява по националния ефир и лъже ли лъже(без факти естествено,а само с догадки) и така голямата политическа лъжа продължава,а народа пасе трева...жалка картинка...

Преди 4 години президента вдигна юмрук и обеща да ни оправи. Сега требва да сме оправени. Вервам му.

И София е спасена!

За 800 дни помниш ли? За конституцията с пълната недомислица където ПП-ДБ издигна ГЕРБ на власт и как щели да се борят с ГЕРБ и ДПС, а се коалираха с тях. Те излъгаха дори гласувалите за тях. Да не говорим как се кълнят в клетва от конституцията във всичките си действия да се ръководят от интереса на народа. Не случайно от самото начало ги наричам коалицията на предателите. Ако имахме прокуратура и после съд, са за 5-15 години затвор, както е по НК.

кокорчовците и тоя уж главен секретар със скъпарския саатник са си за панделата

Кой чекмеджета вади, от часовници умира :)

Защото "чекмеджетата" са фейк, но часовникът, не е.

Целата работа с тея снимки е един диип фейк. Шефа на митниците и на МВР много пречи на некой и он се опитва да ги омаскари. Требе да си много прост за да поверваш. Единствения начин да се оправи България е диктатура на военните. Корумп'етата не са толко много - една диктатура че затвори границите и че ги излови за една седмица. По времето на Мусолини нема мафия в Италия!

Дааа по часовниците, колите, тоалетните и къщите ще ги познаеш, но само до там, щото иначе ..................

има секс в тая кака! А и какви полицайки със стълби има!