Путин обсъди с Порошенко примирие в Украйна

На кратка среща Владимир Путин и Петро Порошенко са се разбрали да обсъдят "подробности за примирие" между Киев и сепаратистите. Путин се видя и с Барак Обама.

Обратно в новината

Коментари - Путин обсъди с Порошенко примирие в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

миналата година Shell и Chevron сключили сделка о разделе продукции. Правителство Украини призна ,че добив сланцевого газа на источна Украина на днешний ден спрян , заради размирици

Путин нямаше нищо общо с проруските сепаратисти? Как така "Путин и Порошенко ... се договориха, че през следващите дни ще бъдат обсъдени и подробности по примирието между Киев и проруските сепаратисти в Източна Украйна"?

От други източници се извлича и информация за това, което се е казало на срещата между Путин и Порошенко. Путин е изразил мнението, че при асоцииране на Украйна към ЕС, украинските стоки няма да бъдат способни да се конкурират за руския пазар. Освен това той е обърнал на събеседника си внимание върху факта, че от 18 милиона трудоспособно население на Украйна, 5-6 милиона работят в Русия. Нещо, което ще трябва да се урегулира, ако Украйна реши да влезе в Европейския съюз.

Днес е официалната церемония по встъпване на Порошенко като Президент на Украйна. Успех на Президента и на Украйна!

Забележете разликата, Путин говори с Прошенко, Меркел, Обама и т.н. , а ОСама си дъвче дъвка докато слуша Марсилезата....

България участва в вСВ с окупационен корпус в Северна Гърция и Македония , логистична и материална подкрепа на германската армия на Балканите .през 1941 обявява война на САЩ и Англия . Безпрецедентно се водят бутафорни дела според защита закана на държавата и от името на царя се разстрелват около 9000 души за това ,че не споделят фашистката идеология ./прочети делото на Вапцаров/.тогавашните депутати са били от бандит нагоре , разбирай почти като сегашните........

Днес мужиците на Новорусия унощиха 20 танка на "украинската" армия и свалиха един разузнавателен самолет Ан-30. Не знам тези двамата - Путин и Порошенков - за какво са си стискали ръцете...

думите на една жителница славянска: попытка покинуть город не увенчалась успехом, машины заставляют развернутся, как сказал О.Лешко в городе остались пьяницы и наркомани. сидим с мужем и думаем ,кто мы. ответ мужа рассмешил- главное что не педарасы.

Въпросният О. Ляшко е мъжеложец, който и в парламента на т.нар. Украйна бива наричан точно с тази дума. Не би трябвало никой да взима думите му на сериозно. Иначе, както писах, военните хроники на наистина независимите журналисти, които са на мястото на войната, са по-ценни.

Пичове, това е само увертюрата в операта .... Тази увертюра я гледаме вече 70 години. А обикновенно операта завършва под звуците на "Прощания сравянки" някъде в Берлин, било е и в Париж на 31. март 1812 .... Та така... Просто увертюра ...Ще има да се нагледаме, дано само не участваме.

Дано сме си научили урока в най-новата си история! Но като гледам "нашите" политици как пригласят на Запада, може и да си викаме пак "другарки" и "другари"... Само да не стигнем дотам, че да си викаме "товарищи"!!! :)

АБЕ ПУТИН НЯМА ДА МУ ПРОСТИ!! АБЕ ТОЙ ВАРТИ ТОЛКОВА ГЛАВНОКОМАНДВАЩИ ТА ТОЯ ЩЕ ГО ПОДМИНЕ КАТО ПЪТЕН ЗНАК !!!!!

Нали знаете, че Потрошенко е поредният олигарх?

Шило

Срещите са продължили по 10-15 минути, но преди това били предшествани от тайната дипломация. Явно по време на разговорите основното е било :" Здравейте, имаме сделка!"

Браво Оланд пригласи тези които победиха фашизма А петро какво прави там които финасира десния сектор или тези и за които се събраха да честват ВСИЧКИТЕ ЧЛЕНКИ ООН А БЕЛОРУСИЯ Я ЗАБРАВИХА !!! ВРАВО ОЛАНД ЗА ТВЪРДОТО НЕ НА АБАМА И ПРИЯТЕЛКОТО ПОСРЕЩАНЕ НА ПУТИН КЪМ КОИТО ВСЕКИ ОТ ДЖИ 7 ПОДРЕД СЕ СРЕЩАХА С НЕГО И ВЪОЩЕ ТОИ СТАНА ЦЕНТРАЛНА ФИГУРА НА ЦЪЛ ДЕН А ИЗКАХА ДА ИЗОЛИРАТ РУСИЯ НО НЕ СТАНА ВИДЯ СЕ ЧЕ БЕЗ РУСИЯ НИЩО НЕ СТАВА

Здравей, дебил :) Путлер се предаде. Започна да си говори с Порошенко. Първата Руско-Украинска Война приключва Колорадите заминават или в СИЗО, или в Груз 200 Слава на Украйна

Ivan Nenov

АМИ АЗ СИ МИСЛЕХ ЧЕСЪМ НАИ ПРОСТИЯ НА ТОЗИ ФОРУМ НО СЕ ИЗЛЪГАХ ИМАЛО И ПО И ТО ЗНАЧИТЕЛНО ПО ПРОСТИ ДАЖЕ ИППЕТО НЕ СЕЧЕ (ЧЕТОХ ГО НЯКЪДЕ В ТВОИ АДРЕС)

Шило

Не се превъзнасяй. След оня Сашко, следва Ярош. Тимошенниковая е в девета глуха. Тягнибок ще отиде и той там. Също и Турчинов и Яценюк. Скоро сигурно ще има и парламентарни избори.

бандера е бил тъпак и малоумник , вижда се, че и ти си като него. :)))

Всъщност, обективно погледнато, днес т.нар. "украинска армия" загуби 20 танка и един самолет Ан-30. "Колорадите" най-много обичат картофи... Картофите не само че не могат да воюват, ами имат и картофени глави...

Днес мужиците в Новорусия свалиха още един "украински самальот" Ан-30. Дано да останат читави самолоети, че Пършавенков да си отлети до мегданя...

Този самольот е стар. Важно е пилотите да са живи. Нали знаеш, че АН са украински самолети. Ще построят нови модели. Но сега на колорадите в Славянск им се е..... мама...

За двама се знае, че са катапултирали - според медиите на т.нар. украинска армия. Но в записите на разговорите на пилотите, които са поставени в интернет, се чуват писъци... "Живи и здрави" са само по украинските медии. Господ "здраве" да им дава!!!

нали знаеш , че е построен по времето на комунизма този завод . а нали знаеш , че инжинерите са били руснаци .

Путиноядите нещо ги няма тука!??! Маат череши ,май?

А този сезон ти яде ли?

Началник

не е ял, щото не е червив с пари. като нас. ами вместо тава плаща вноските за нато, мвф и световната банка на хамериканците...

Тука са, ма само четат!!

Същите путино.яди- ако няма руски газ- ще почнат да си гризат мъдете!?

Бее, мислех, че повече им харесват черешките!?

нали затова си огняр:) Или избирателя ти ги гризка а ти се кискаш от кеф аааа:) да ти е сладко Избирател!!

.Ясно. Японците са опържени от "добрата демократична" американска бомба. Пий си хапчетата и най-добре емигрирай в САЩ. Там ще си сред зомбирани братя.

Маймуната да си ходи и да не е стъпил повече в Украйна. Русия и Украйна да се разберат и така!

Трябва да се разберат бандеровците с Янукович!!? Всичко друго е ялова политика!!

Янукович също е вид бандеровец. Неслучайно неговите хора в Новорусия бяха изгонени, арестувани и им секвестираха имуществото.

Русия - изолация и санкции, Украйна - гражданска война, ЕС политическа и икономическа криза, САЩ - лидер на демократичния свят което им коства доста средства и жертви, въпреки че и те имат проблеми. Аболютно никой в тази ситуация няма интерес от изостряне на кризата в Украйна, повишаване на воени бюджети, разполагане на ракети и воиски в Европа, връщане на студената война(виждате това влече подозрения, параноя и тн). Да мислим кой е по-силен Рсуия или САЩ или е по-виновен в случая по-малко важно от разрешаване на конфликта максимално бързо. Китай и Южна Корея се опитаха само да извлекат дивидент от кризата и срешнаха хладното отншение на САЩ.

Ако никой нямаше интерес то и никой нямаше да забърка тази каша. Нито пък да я поддържа гореща.

Русия и Украйна са доста тясно свързани политически, икономически и културно, практически е невъзможно безболезнено да се разделят, има също доста исторически фактори които имата отрицателно влияние: 70г западната част от населението е било без права и представителство, Хрушчов подарява Крим на Украйна - въпреки че винаги е бил база на руския флот и тн. Сигурно винаги има сили търсещи изгода от дестабилизация, но в случая за мен водещото е продължително натрупване на неблагоприятни фактори от всякакво естество.

ама САЩ със сигурност ще си продължат досегашните интриги,ако не за друго то поне задето изпуснаха Крим.

Сащ изпуснаха Крим а Путин отиде да ги почерпи за новата придобивка

Товарищ Порошенко - бивш директор на социалистическа фабрика за бонбони, крадец и нагаждач, и другия товарищ Путин - подполковник от КГБ, кадето влизаха само най-червените от червените, днес решават съдбата на демокрацията в своите държави. Това е перверзия. Това е отгледало на цялата гнусна същност на преврата отпреди 25 години, довела на власт чейнджаджии, затворници и всякаква мътна утайка на обществото. Днес плащат с живота си невинни граждани, а наоколо върлуват бандитите на Десен сектор, чиято емблема е мъртвешката глава. Е, как да ги подкрепяш такива?! Ние не сме самоубийци с къса историческа памет.

Ти няма да подкрепиш Путин, но той се радва на одобрението и подкрепата на руското дворянство навсякъде по света, на руските граждани и на чуждестранния бизнес, който намира чудесен бизнесклимата в Русия.

..ама друг път.

По добре 10 години преговори отколкото 1 ден война!

Да бе, като петте века преговори с турците.

Ти няма да подкрепиш Путин, но той се радва на одобрението и подкрепата на руското дворянство навсякъде по света, на руските граждани и на чуждестранния бизнес, който намира чудесен бизнесклимата в Русия.

Ама те няма да бързат с примирието - първо да се получат обещаните милиарди по двете линии - ЕС и САЩ.

за таковано дупе цяр няма...

Ох,как имсе искашеПутин да покаже,че е обиден от хулите,които изляха понегов адрес и да неотиде на мчестванията в Нормандия! Да, амадобрият шахматист показа, черазгадава сшестн хода напредиграта. Обамчо се повъртя-повъртя, пък сиказаха здрасти. От медийния шум Путин спечели, защото повечето журналисти и коментатори са възхитени, че не иска предварително въпросите за интервю и е подготвен по всички теми, защитава позицията си с ясни аргументи и докрай обяснява и най-сложния въпрос. И това на фрернска територия...

ПРОСТОТИИ ПУТИНОИДНИ

СИ ТИИИИИИИИИИИ!!!!!!

Ами тъй де, отговорността е на Путин щото на Порошенко още докато беше в отбора на Янукович американците му обясниха че ако не си промени мирогледа ще го включат в списъка на лицата подлежащи на персонални санкции... а както знаем американците никога не носят отговорност.

в Москва бе Създаден Комитет за осъждане на военнопрестъпниците от Укр войска стреляла с ракети срещу руски граждани - нещо като Нюнбергски процес-2. Първата папка която падна на бюрото на Началника бе Списък с имената, адреси, сметки и т.н. на 7-те пилоти на вертолети, 4-те на Су-25 и 1 на Миг-29 участвали в убийствата в Луганск, Семьоновка ... Комитетът възприе програма за действие идентичен с този на Държавата Израел- без ограничение на време, място и средства. От утре няма да е добър деня за демокрацията за пилотите / както казваше един виден БГ плондер -поет- депутат- посланик/ Укр арм използва вече и танкове при Славянск. Опълченците припалиха мотора на един танк-паметник ИС-3- 122мм от 2СВ на постамент и може да го използват в боя.

АМИ ДА ВЗЕМАТ И ДА ЕКЗЕКУТИРАТ ПО ЗАКОНА НА СССР ОТ 22.06.41 ГОД И КОЛОРАДЪТ, КОЙТО ЗАСТРЕЛЯ С ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН 8 НЕВИННИ ЖЕНИ (С МИНИСТЪРКАТА НА ЛУГАНДОН) В ЛУГАНСК

VIPER

Израел избиха един по един всички отговорни за атентата в Мюнхен И никой нищо не каза....

А-аа, тоя в самолета изстрелял нурсове по декар територия, трошейки дървета и човешки тела бил колорад? Ами самолета що беше майдански тогава? Или е дегизиран руски ударен самолет вършещ поразии?

Путин ще постигне това което искаше, Украйна да стане федерация. :) Путин е велик!

Татко каза, че щъ ми купи колело, ама друг път!

На село сте така:))) даже не се знае кои са ви татковците:)))

НЕ ЗНАМ КАК ГО РЕШИ? ДА НЕ СИ ИМ БИЛ ПРЕВОДАЧ НА ПУТИН С ПОРОШЕНКО? ПОРОШЕНКО Е КАТЕГОРИЧЕН: 1. С ТЕРОРИСТИ НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ 2. КРИМ Е УКРАИНСКИ 3. РУСИЯ ДА ВЪРНЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НАЧЕЛО С ЯНУКОВИЧ 4. РУСИЯ ДА ПЛАТИ КОМПЕНСАЦИИ ЗА ВОЙНАТА

Бай Ставри

ТЯ УКРАЙНА И СЕГА Е ФЕДЕРАЛНА: АВТОНОМНА ОБЛАСТ КРИМ!!!

..и Русия да върне на САЩ 5 млрд. за пропуснати ползи от осуетени сделки може би? Малоумник!

Русия е изправена пред дилемата: Да допусне НАТО до границите си или да придвижи своите до НАТО чрез буферна територия. Федерализацията на Украйна не се вписва в този проблем. Освен ако Путин не е накъдрил опашката между краката си на свински куйрук и не иска да отстъпи с някакво подобие на чест и да се примири с първия вариант. А в поражението не може да иа нищо велико.

Много се надяваха американците че Путин ще се направи на мъж и ще се намеси в источна Украйна... Просто сигурни бяха че ще го предизвикат, з ада може да го обявят за Голяма заплаха и да раздуят военните разходи а и да накарат сички да въведът икономически санкции... Путя обаче хитро се отдръпна и ги остави с пръс в гъ.с... Сега нема Обш враг, нема интервенция, Путя иска мир.... Американскиа капан не щракна... само дето подариха на Путя Крим...

Голям хитрец, ама с набития афроамерикански отзад!

Все набити афроамерикански ви се привиждат на вас еврогейските подлоги... на тебе Един и на Бегеец Два...

И Садам втория път не искаше война, ама никой не го пита и си го обесиха както бе по план.

Е да така е, само че Садам нямаше руската ярмия. Нямаше Су-27, Миг-31/29 нямаше искандери нямаше Т-90 нямаше Топол М нямаше ядрени подводници клас Ясен, нямаше стратегически бомбардировачи Ту-95 и Ту-22 ....много няща нямаше Садам.Но познай какво...Путин ги има всички тези неща!

VIPER

Патакламата ще отмине.И всички ще заживеят , както преди. Всички , освен Украйна. Как ще се оправят оттук нататък , не ми е ясно...

А защо не направи референдум янукович ес или евразия,еми товарищ путин знае резултата та затова:):):)браво на украинците

Путкин загуби украйна и спечели/ незаконно/ крим за което ще плаща еми честито,не знам само дали крим не беше военно негов и досега,това прави победата му още по голяма

Мдаааа... кат натаковани ходят сичките заради Крим... много ги боли американците... искаха Украина заради Крим с готови планове за бази там, а каква стана тя... Сега гладна Украйна без Крим... Искаш Крим, вземи две Галисии и духай супата..

VIPER

Путин си изпълни програмата максимум.Взе си точно каквото му трябваше - Крим! Сега черноморският флот си е у дома , а не под наем. Запада изобщо спря да споменава дори Крим Така че кой-колко точно е спечелил , ще го видим в бъдеще

Странно, Украйна и Русия живяха заедно 70-тина години (не помня точно, 1917-1991, май) заедно, защо се оставиха на натиск от САЩ? Нямаха граници, имаха общи интереси, икономика, говореха един език, славянски народи...

Не е точно така: 1. Русия иска да владее Украйна и да я контролира 2. Русия е башибозук от азиатско-кавказки народи, в които славяните са безвъзвратно претопени. Украйна - да, славянска страна е 3. Каквото и да става, Украйна заплати много висока цена за СВОБОДАТА си от Русия. Хиляди (вече) украинци положиха кости и това ще се помни дълги години!!! А войната още не е свършила, Русия не е върнала Крим, не е платила компенсации за причинените страдания и не е върнала престъпниците в Украйна начело с масовият убиец Янукович!

Уважаеми господин Бегеец, що не ходиш да си е.аваш м.йката , че ми омръзнаха твоите диарии из форума... подлога такава гейропейска

платена отрепкаобичаща да се катери по черния кожен банан на Оххх бонго. Абе Бегейска еврейска еврогейска отрепко...ти не издъхна ли някъде в кофите вече????? Аман от твоята простотия и помия, то от устата ти друго освен преработени животински отпадъци не излиза.... Ок разбрахме те че си платен африканскинекрофил.....обаче няма ли малкод а се вземеш в ръце!! Стига троли, хвани се да бачкаш нещо, засади дърво работи в общестена чистота! И най важното ...СТИГА ТРОЛИ ЗА ПАРИ!!!!

Равносметката е свалихме гащите и цената на китай и турция в газта,1000 ковчега на руснаци засега и доста от тях цивилни жени и деца,сринат между народен имидж,управление на непризната никога територия спорна,плащане на украйна - 100 процента международния съд ще осъди русия на бая репарации,срината рубла,намален икономически ръст,изтекли 3 пъти повече капитали навън ,вероятно и засилена вълна емигранти навън от путиновия рай,има и още все хубави новинаи,а цената на газта на украйна ще е пряко свързана със преговорите между хулиганчето путкин и законния президент избран от 30 милиона руско говорящи

VIPER

дрън , дрън , чували сме ги тия..

Да, да... точно така си е както казваш... а кат пишеш такива глупости вярваш ли си поне ти... че тука чак такива балами нема, та да ти верват на глупостите...

Бате, не мой така, ако на 9.10 партизаните не бяха слезли от планината, на 10 сичкото сиган партизан щеш да става.

ЧУК

С две думи -войната не е нужна нито на Украйна, нито на Русия! Ако има други държави с намерение да воюват- да си търсят противници!

та равносметката за русия до тук е... крим стана руски... по висока цена на гзта за украйна... договор с китай... заложен ку.... капан в украйна... това джудже ги сцепи... даже ЦРУ работи за него.... еб.... джуджето...

Какво стана бе ,деугаря путин се среща с лидера на фашистите и призовава за мир,нали щеше да присъединява нови облсати новорусия а ,ама май фрау меркел и сие го изтрезниха ,а по скоро санкциите и зависимоста на руската икономика от запада най вече ,ама нищо той си е голямата работа нали, изби сумати руснаци в новорусия и ги заряза ..... Е крим го взе да видим дали 1'държава ще го признае поне кндр,що така бе нали русия е велика

не си видял вчерашното изказване на путин.... ръцете на порошенко са чисти..... а руснака му е пожуй ветер кой ще признае крим... важното че нато няма да стъпи в украйна

Не е вярно, немският "Атомен проект" стартира много късно и е далеч от реализирането си през 1944-45. СССР и без втори фронт щяха да се справят, но на по-висока цена разбира се.

Търси информацията за изпитания на ядрено оръжие през март 1945 в Тюрингия.

Ми прочетох, но това не променя мнението ми по-горе: Последният опит е бил извършен на 3 март 1945 г. на полигона в Ордруф. Експлозията причинила смъртта на неколкостотин пленници и концлагеристи и унищожила всичко на площ 500 квадратни метра. Това било хибридно тактическо ядрено оръжие, много по-малко от атомните бомби, пуснати няколко месеца по-късно от американците над Хирошима и Нагасаки.

Немците винаги и във всичко са били и водещи преди ВСВ. Един грешен избор на забавители на бързите неутрони спира развитието на ядрената им програма. Тежката вода добивана в Норвегия, а не десантът в Нормандия е причината Хитлер да няма атомна бомба. Замяната и с графит е съпроводена със загуба на много ценно време, което е фатално. И така драги съфорумци, поне утоците си по физика да бяхте поне веднъж прочели повече щяхте да знаете!

500 държави. знаем ги тези сметки, покрай Сърбия и Ирак. тогава брояха и нас за 'държава'. а къде слагаш Индия и Китай, къде е Бразилия? шмекерче си и такова ще си умреш.

Най-голямата опасност за мира и стабилността в Европа представлява фашистката хунта в Украйна! Не Русия, а усилията на Ес, Нато и Сащ, да възродят фашизма в Европа, 70 години след Хитлер, са адската машина, която всеки момент може да избухне и да покрие цяла Европа с кафявата чума!

Тия ги разправяй на онова едноклетъчно наричащо се "бегеец"

А дано това е началото на края на ПЪРВАТА РУСКО-УКРАИНСКА ВОЙНА

от маймунистан ли сте? от там сте знам

не мога да повярвам, кълнях се в Путин, а той??? така да се наведе пред запада... не му стиска вече!

Добре ,че Путин не е като тия седминката ...досега дабеше започнала 3-та световна ...

Страхотно попадение е това заглавие: Путин - водач на руските терористи в Изт Украйна ще преговаря за премирие с Президента Порошенко! Това е: Путин да спре терористите. В Краснйи Лиман след навлизането на украинската армия установиха че: украинците говорят по руски включително и между себе си те са добре облечени, не грабят ядене и не ядат руски деца. Не убиват никого и няма и помен от Десен сектор или фашизъм Господи, докъде стигна руската пропаганда

на порошенко са му оставили само едих ход... да спре атаките... 1. няма пари за поддръжка на тази армия... 2. финансова помощ докато има сражения не е възможна.. 3.новата цена на газа ще срине и без това жалката икономика единствен ход... да слуша батковците

На кой го обясняваш?? Той със сигурност мисли, че и водородната бомба Сахаров сам я измислил. А Калашников - АК. И други неща.. Почти всичко е откраднато. В същност в момента всичко това правят и китайците. Промишлен шпионаж при тях е на доста високо ниво.

абе маймуняци не виждате ли темата, наизустили сте си опорните точки само...