Плевнелиев обявен за „Личност на годината – 2015“ на Украйна

Президентът Росен Плевнелиев е на посещение в Киев, където се срещна с президента на Украйна Петро Порошенско и беше удостоен с наградата "Личност на годината".

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев обявен за „Личност на годината – 2015“ на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този т.н. "човек" ни излага за пореден път !!!!!!!!!!!

Явно Президент Плевнелиев яко ви е настъпил по мазола от руския ботуш!

Извинявай, ама как виждаш безполово мекотело с характер на бройлер в американска птицекланица да настъпи някого по мазола? Това може да си го помисли само друг бройлер!

Званието дадено от Порошенко означава само едно ,че г-н Плевнелиев е безлична личност за 2015 година.

да не би да измервате,отрицателният рейтинг на този Идиот

Този явно е участвал в някакъв конгрес на клоуните под патронажа на чичо Сам.

Мале-мила- топ новина,сега следва да смени Путин и Тръмп в спис.Тайм за Човек на Годината, е за Нобел за Мир няма да стигне,кой знае. Да си слага една каска от картон и да ходи като санитар на границата с Донецка област.

Този президент е нашата гордост. Личност на Украйна, такава чест, просто се чуствам поласкан. Дайте да го нпраиме и личност на наше село - Дрен Радомирска околия.

Плевналиев ,ти не си личност ...ти си шут !Позор !

И като неадекватен шут- лакей много шутове заслужава. Истинска нашенска награда.

Също так му е бил връчен и приз за най-добър спортист на годината по футбол (в Аржентина) и по ски (в България). Гордейте се българи!!!!

Каква личност е тази карикатура бе?!

Подаряваме им го. На нас работа не ни върши, поне да не пречеше.

Бившите комунисти станали проамериканци или създали,,десни"партии са по-опасни за България и за Евроантлантичесите ни партньори от еничарите ,които повреме на турското робство са били по-свирепи от турският башибозук за българите. Жалко за нас,но факт.

Най-добре за тая цел някой да те фрасне здраво по тимбирицата. Току- виж си спрял да търсиш хубавото на еничарите по турско.

Тоя утрепа всичките медали на Волен !!!!!Сигурно и затова се призна за виновен по-всички обвинения .

Трагикомично, една марионетка награждава друга :) А отгоре кукловода един и същ, с лявата ръка командва едното нищожество, с дясната - другото.

Подобна награда спечели Горби в Германия.

явно хохолите го имат за проамериканец и русофоб демек свой човек ама де да знаят че Бг то е чужд сред свой

Отвратителна гротеска - бивши комунисти сега васали на САЩ си правят и подаръци и се кълнат в дружба и приятелство между народите по стар навик. А за важното нито дума , а именно че икономиките ни вече са завладени от новия ни господар САЩ , армиията ни е ликвидирана и тяхната скоро , зависим от поредния техен заем , населението ни се стапя.

Тоя смотаняк мълчи,мълчи,ама току,като вземе,че изсипе някоя простотия и намаже някое лйо, е достатъчно за целия му мандат на мълчание

СЕГА КАТО ПРОКАРАТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ-ОКОНЧАТЕЛНО,,,,ВСЕ ТОЯ ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ

А г-н Порошенко спомня ли си как започна цялата криза? Ами Русия и България сключиха договор за ЮП. Тогава предшественика Ви се обърна от ЕС към Русия и тогава скочиха майданаджии... Ако нямате спомен, да Ви опресним рам-та

Московска идилия Трол до трол дебне тук! Но и аз съм тук На пук!

не мога да си обясня, как е успял да изпревари Станишев за н1 на Украйна

предател на България!!!! Оставка!!!

Лична плевня на прасето 2015...

Един коментар в руски сайт предлага нашия Чехльо да се сниши, защото по неговия високо интелектуален пример, може румънския или македонския президент да отидат в Турция и да кажат, че поддържат турците да си върнат България, която 500 години е била тяхна. Ясно ли е колко е умен чехльо! Дерзай, главен мозък на световните гафове!

Браво на украинците! Що направо не си го вземат за техен Резидент! Дали в България, дали в Украйна - той си слушка най-добре заръките на американското посолство! Може и кмет на някой феотдален фашистки град да го направят! Нали там американците събират всичкия си нереализиран боклук! Едни ядат вратовръзки, други са готови и акото си да изядат, като нашинкия...

ще ядат за постоянно руснаците!

искат и да си го приберат там. Халал да им е :))

Господин Росен Плевнелиеф е най-доброто, което някога може , ще може и е могло да се случи на "клета майка България". Ние трябва да се гордеем с това чудо на вселената, дете на природата, галактически политик и фин стратег. Всеки, който плюе против него трябва да бъде обесван без процес, незабавно и главата му забучена на пушка на оградата на Военна Академия. Да живее!

Прибирайте го тоя психопат и го укротете с няколко ритника и инжекции.

Ех ясно е какви идиоти са украинците, за да обявят тоя свиркаджия за личност пък и на годината. Голям смях...

развалиха плановете на цар Пути да окупира Украйна!

При всички положения бледнеят пред теб!

Срамувам се !Приз от фашисти ....не !Позор!

масово на някакви тежки халюцинанти. Да не се излагат толкова поне в класацията за жена на годината да го бяха включили.

ДА ТИ Е ЧЕСТИТО,РОСЕНЧО!БЪДИ ГОРД!

ТИ ДА ВИДИШ ЩАСТЛИФТЦИ????

Аз си мисля,че има ирония в думите му.

Резилът на България - личност на Украйна.

НЯМАМ ДУМИ...

Хибридната война на Путин в България е в действие!

Ми прав ще е, големите началници не му разрешават да седне};-)))

това е Плевнелиев. Незабавна оставка.

Ами явно каквато стрзаната , такава и личността и - никаква.

деер

Да им подарим зелените енергоизточници и ЕС да им плаща.

Това, че Плевнелиев с радост прие награда от фашисти убийци го прави престъпник! Не че не го разбрахме покрай другите му "заслуги"...

г-н Борисов, целият народ ви благодари, за скъпоценният камък с който ни дарихте, в лицето на сегашният ни прецедент Плювналиефт, надяваме се за следващите избори да ни намерите също така добър!

Че защо да ни търси нов, този си е идеален

добре би било всички дружно да уринираме върху "личността на годината", в знак на одобрение!

Няма, какво да се добави по темата, колеги! Просто и аз казвам: Роско, ти не си моят президент. Срам ме е от тебе.

Нали?

НЕ ПРЕЗИДЕНТ ,А СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

от първият та до последният президент всички предатели, но този задмина всички и определено печели народната неприязън! то не беше недоразумението жельо, който предаде надеждите на хората за по-добра промяна, след него зъбатият кон- пешо, който подкрепи идеята за смяна на азбуката ни с латинската, сиришника гоце, който беше уж против НАТО и участието на български войници в мръсните игри на краварите, след това ни набута в тези престъпни схеми, сегашното чучело няма за какво да го коментирам!

US Резидентът (за България) Плевенлиев обявен за личност на годината в най-изпадналата в световен мащаб US колония Украйна!... На всекиму според заслуженото!

един Президент на България да каже истината на Путин в очите! България е суверенна държава и НЯМА да плаща руския газ по 500$!

колониалният дришльо се изказа :))!

Абе, КЪДЕ в статията се споменава Русия?? Толкова ли те е страх от Русия, че всяка тема я обръщаш на "за" или "против" Русия?? Параноята се лекува

след намесата на Путин в Украйна!

ЗА КОГО ГОВОРИШ?НИЕ НЯМАМЕ ПРЕЗИДЕНТ!

Вие си имате ЦАР!

Офшорко беше най-смешен, когато се срещна на Олимпиадата в Сочи с руския президент. Роско от начало загуби ума и дума, след това започна да се хили сервилнически и да се кланя пред Путин. Руснакът благоволи да се ръкува с него. Като се върна в България, Офшорко месеци наред обясняваше, че срещата в Сочи била случайна и яростно започна да напаа Русия.

В един момент Роско се изпусна ...

този "един момент" е неговото постоянно състояние! миризмата се усеща от далече!

Все е било, но Президент предател до сега не сме имали. Е и това доживяхме. Моля Ви г-н Борисов спрете му парите да не може да ходи по света да ни излага. Малко му е останали, но големи бели може да направи.

Г-н Борисов??? Ти да не мислиш, че Борисов е различен?? И двамата изпълняват "предсказуемо" и "послушно" всяко поръчение

Една пасмина са. Нещо повече, Боко е директният виновник за избора на Плевника.

напротив, всички до един бяха предатели, този обаче е отвратително жалък!

Толкова комплексиран човек не съм виждал през живота си ! Този е същество, което е способно да предаде и най-близките си хора ! Трябва да си абсолютен тъпанар за де се опитваш да избягаш от собственото си минало ! Никой трезвомислещ българин няма да го обвинява, че е бил в партийните структури преди 1989 г.- просто такива са били времената ! Явно има и други неща от които го е страх ! Абсолютен въздухар и смешник !