Секретна среща при главния прокурор за Петко Сертов

Главният прокурор Сотир Цацаров е свикал на тайна среща главния секретар на МВР, шефа на СДВР и градския прокурор по повод изчезването на Петко Сертов.

Обратно в новината

Коментари - Секретна среща при главния прокурор за Петко Сертов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХАйде престанете да философствате, нямате ли си друга работа?!

на сериала "24 години преход", счупил всички рекорди по приходи, очаквайте новия касов блокбастъ "Секретни срещи"

"Секретна среща" s1e1

"секретна среща", коментирана във всички медии? За какво става въпрос, освен че пак отвличат вниманието от истинските проблеми? Дано не е тръгнал на "почивка" по принуда и да е жив и здрав човека, но много се "загрижиха" всички институции. Явно много знае, което е естествено за постовете, които е заемал...

Паржолата, пържена ли да е или пАржена.

Питай Борисов.

Явно тук кашата е голяма, участието на прократура и главен прокурор без данни за престьпление означават едно-СТРАХ.......... Свинските черва може да почнат да се разплитат, ако само един от участниците проговори кьдето трябва. Целта е да се намери бьрзо Сертов, да не изтече информация за мафиотските сделки и участниците в тях. Интересното предстои...... :-)

Прокуратура :-)

човека бяга от нещо ясно е

АРЕСТУВАЙТЕ БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ, ТЕ ЗНАЯТ КЪДЕ Е ЗАРОВЕН СЕРТОВ :)

искаш да кажеш доган...

Баба ти е Доган.

станишко, он знае

И какво толкова е секретното, че суверена не бива да го научи?

При Галевите е...изчезна ,защото е в далаверата с КТБ/патока

Всеки човек от този калибър си набавя поне още три самоличности със съответните документи. Та кого търси Интерпол Петър, Питър или Пиер?

Версиите, по които работим: 1. П. Сертов е отишъл на среща с Мишо Бирата, за да доуточнят нещо, свързано с някои наши премиери. 2. П. Сертов е получил инфо, че с/у него се готви нещо не толкова "приятно", и е решил да се изпари докато може. Защото П. Сертов знае неща, заради които би бил ликвидиран от едни хора, които са били или сега са на власт. 3. Срещу П. Сертов има нещо, с което някой го държи изкъсо, и е решил да отиде при този някого, и там да му изпее всичко което знае за най-различни хора, като в замяна получи опрощение на греховете. А тези приказки дето забегнал с младо гадже, са като тези от 1001 нощ. Ей тъй, на, бившият шеф на ДАНС изчезва безследно. Все едно Джон Бренан изчезва, и никой не знае нищо. Смях в залата

че Алексей Петров знае за какво става дума, но не иска да каже- по ред причини!

То аслъ - Човек да извие ала Sting : ---> Roxanne ! - you don't Have to turn The Red light..

Бай петко преоблечен като клошар, нанесал побой над фелдшер от спешна помощ.

прост народ,слаба и бедна държава

Пътя от Самуилова крепост води към Македония,не за Гърция,пак ни омотахте,той си отива на гости при Цецо Василев,КТБ е победител,хората пият по една вода.

Все пак кой точно е сезирал гл. прокурор?Защото едва ли причината са публикациите в медиите.

Много добре знаете кой е и къкъв е бил и е въпросният господин, къде е в момента и защо е "изчезнал"! Ако сте проспали нещо то е вреда не само за Вас, но и на всички нас!

То е ясно, че искате да го приберете на топло.

Вижте с какви глупости ни занимават.....Къде са откраднатите пари от КТБ които всички ние плащаме?

Ами ако се е скрил,защото от България са гепени по някакъв начин няколко милиарда,а той знае,да изчезнеш за 3 часа,е гледали сме го.

данс от марс го е привикало

"На секретна среща свободните зидари от Обединената велика масонска ложа на България,разгледаха проблемите предизвикани от изчезването на брата Петко..." - намери разликите в двете "информации".

Не знам къде е вече, но преди два часа се разминахме при Пощата в Благоевград в посока НАП или бивш хотел-ресторант Волга - той отиваше на горе към НАПА, а аз отивах към Кочинките - отбелязвам - отивах - - - - -- непривично за човек на тази възраст ми се стори облеклото - за това и го загледах в лице - 5 до 7 секунди докато се разминем --- може би бейзб... шапка с козирка, качулка от суитчер отгоре, яке с качулка и сини дънки или джинси - почти се сблъскахме при разминаване заради паркирани коли -- - нищо не си казахме - аз му направих знак - като на по-възръстен да се промуши преди мен между колите, но след това като се завъртях след него защото ми се стори познат ----------- той също се завъртя - и в поледа му имаше страх и паника, и страх .............

Ти спирал ли си наркотиците скоро ?

За разлика от Теб - Не съм ги почвал още !!!

Ако е жив и здрав-няма особени проблеми.Ако има нещо лошо-твърде лоша индикация за България.

то тая индикация е като дамоклев меч още от дните на народният съд когато без причина изчезваха хора

Много тайна и секретна тази среща ? Като почне ПУСНЕТЕ и сирените , ако можете .

ГП не е свикал на въпросната среща правилните хора. Поканените нямат нужния умствен "багаж" за да се справят със случая. Случаят не е обикновен криминален инцидент, както може би на някой му се иска да изглежда и следва да се поеме от бившите подчинени на ПС. Най-вероятно и ПС има какво да крие, а това вече е резил за цялата система на сигурност....Ако е упражнено някакво насилия, няма как това да е само затова което знае. Това което той знае е известно на още много други хора. Логична хипотеза би могло да бъде евентуално разчистване на сметки, а в такива случаи обикновено вина има и в двете страни, т.е. ПС с какво се е занимавал, знае ли някой!?

тъпоъгълник напускал бг знае че не може да напуснеш без паспортен контрол. тия идиоти още се правят на ударени че уж незнаят дали този е напускал бг или не.

Дори и в Сърбия вече може да влезнеш само с лична карта. За Гърция и Румъния е така от близо 10 години.

Я пак прочети какво е казал човека!

кой подаде заявката в Интерпол?

Кой подаде ГРЕШНАТА заявка в Интерпол. В публикацията ясно се вижда, че фамилното име на бащата на Сертов е сбъркано - пише СерГов. Интересно дали е нарочно, именно, за да не може да бъде открит ако се търси пълно съвпадение на данните.

Ченгеджийницата, в която живеем не е позната дори и преди 10 ноември!

Гарантирано от герб ! Колкото намериха похитителите на дъщерята на брендо, стрелеца срещу златко баретата, братя галеви и малкият маргин - толкова ще намерят и сертов ! Колко е удобно бивша мутра и милиционер, но днешен премиер уж да се бори с мафията ха ха

Време е да заменим въпроса КОЙ с въпроса КЪДЕ.

...а защо не : Кой, къде ,как и с колко?..

За написване на роман "По следите на Сертов" давам 10 бона, кило бело и пожизнено членство в който наш авторски клуб си пожелаете! Киро Мицината

Българска поСерков ска трагикомедия!

Едни смешници са и цаци и новия шеф на мвр.

Как да не повярваш, когато ченге с наследствено ниска степен на интелигентност, те убеждава за нещо с "висока степен на сигурност"!

Много атакисти висят по форумите и пишат глупости,защото са с малко мозъчни клетки! Отначало ме дразнеха,а сега ме разсмиват!

за мен ли говориш!?

По всяка вероятност колата се е движила сама до Гърция ...

Очевидно ченгетата не могат да се справят със случая, защото след всяка една политическа чистка и след това подобно назначение, в системата не останаха хора за работа. Смятам че заедно с ВСС, и цялото политическо и професионално ръководство на МВР трябва да си отидат и започне отначало-радикални промени отгоре надолу.

Със северозападен диалект - нема вече кой! Нема хора за никаква работа с необходимост от интелект и образование! НЕМА ЛЕКАРИ, ИНЖЕНЕРИ, ХИДРОИНЖЕНЕРИ, ОБРАЗОВАНИ ЧЕНГЕТА, ПРАВИСТИ .....С една дума - направихте всичко, което можахте за да ни унищожите! знаете към кого се обръщам, нали?

Кога изчезна Сертов? Изчезна след идването на власт на тази калпава и безнадежна коалиция. Това явно не се е понравило на човека и решил да стои по-далеч от зулумите в страната!

и ти трябва да изчезнеш

Сертов е българския Сноудън.Просто отлетя за Щатите за да разкаже как мафията в полицията спъва всяко престъпление.

Тази сутрин Цацаров е извикал на среща главния секретар на МВР Светлозар Лазаров, шефа на столичната полиция Младен Маринов и градския прокурор Христо Динев, съобщиха БНТ и Нова телевизия. Със същия успех главния прокурор можеше да извика Главния мюфтия. Патриарха и главния равин. Даже успеха щеше да бъде по-голям, тъй като и тримата щяха да се помолят за живота на Сертов.

Какви некадърници има във властта .....

Те всичките са такива.

Свиквайте се,Сертов се покри и то не без помощ от тези около вас.Тека може и президента да избяга и какво правим.

че куцо и сакато знаят за нея и коментират на поразия! нещо като "А-а, търсите Гарабед Шпионина с червеното пиано ли? Ами на горния етаж, втория апартамент, влизай без да чукаш!"

маикя ти сега там ли е? а кучко обелска? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кога най-после всички ще разберете - ВЛАСТ и ТАЙНИ не се дават без БОЙ!?

Като защитен свидетел с нова самоличност е преминал в Гърция да свидетелства срещу енергийната мафия и олигархичните кръгове около КТБ които за сетен път източиха държаваата с милиарди. Пределно ясно му е че в БГ съд и прокуратура са лична собственост имменно на горепосочената олигархия.

В Бг ,няма МАТ'РИАЛ...

МАТЕРИЯЛЪТ ГО ИМАШЕ, БЕШЕ НА ПО 35 ГОДИНИ ПО ВРЕМЕ НА ДЕСЕТОНОЕМВРИЙСКИЯ ПРЕВРАТ, децата на този материал работи за чужди държави, изучен и възпитан у нас, там се раждат и децата им. Майките ни разплакахте, но и те вече измряха... Бог да прости на милата Родина.

AMИH

Открих! Бермудският триъгълник се е преместил в България...