ПЕС за Брекзит: Гражданите на Европа са на първо място!

Лидерите от ПЕС постигнаха обща позиция да изведат защитата на правата на гражданите на ЕС и Великобритания като приоритет по време на преговорите за Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - ПЕС за Брекзит: Гражданите на Европа са на първо място! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кухи фрази и декларации. Ама и име-"ПЕС". Само дето този от фотото,не отговаря на понятието "пес".Кучетата са готини животни.

и затова ли ни оставихте най/бедни и нещастни в ЕС....

ЕС СЕ ОКАЗА СЪЮЗ СЪЗДАДЕН ОТ ХОМОСЕКСОАЛИСТИ ЗА ХОМОСЕКСОАЛИСТИ

Абе вие чувате ли се къде и какво плямпате??Та ако беше така както хортувате по медиите дали щеше да е толкова голямо неравенството между европейците???толкоа обедняли европейски граждани та дори в любимата ви германия статистиката показва нарастващ % на обедняване...Лаком гъз глава затрива ама май вие с главите си не мислите а слушате задниците си и за това сами ще си навлечете голямото недоволство на европейците върху кратуните ви

Англичаните си знаят работата аз сам работил на тяхни обекти и ги познавам много добре работещи кадърни хора няма да ги пипнат дори ще ги поощрят ученици студенти за какво да ги закачат нали по тоя начин си създават интелигентни млади кадри ще отрежат помощи на на цигани шиптъри може би ще се помъчат да поизчистят изметна отдавна работния във Франция не можете да повярвате какви тумби прииждат от румънски цигани с по 7 8 деца БГ цигани сръбски цигани а колко друга мързелива измет и всичко това живее на помощи само съжалявам че не мога да гласувам да дам гласа си за Льо пен да разкара малко тази измет както искат да направят англичаните

Няма да си я караш все така, безгрижно,без сметка и без равносметка,а ние да опъваме каиша и да ти плащаме кефа.Ще дойде и деня за ритник.

Николай Малинов БСП 4 юни 2014 "ЕС е икономически и несъстоял се политически съюз... съдбата ни е неизбежно свързана с нашия цивилизационен брат Русия" 23 август 2014 "Над 3000 "червени сърца" с надписи СССР и Росия, със сърпове и чукове на партизански събор организиран от БСП на поляната в Жабокрек". Първанов и Нинова се срещнаха на конгреса на "Единна Русия" 27 юни 2016 БСП ще задълбочава междупартийните отношения с "Единна Русия". Междувременно Нинова е провела среща и с лидера на "Единна Русия" Борис Гризлов, с когото се е разбрала да задълбочи междупартийните отношения. Георги Първанов: Да не козируваме на Брюксел, да поканим Путин 3 февруари 2017 Георги Гергов 18 Март 2016 "Гергов е категоричен, че БСП трябва да работи за връщане на България в руската орбита" Русофили стъпкаха знамената на ЕС и НАТО 12 септември 2016 "Поредният (13-ти) събор на русофилите в България, организиран от НД "Русофили" се проведе в неделя край яз. "Копринка" и на практика се превърна в първа трибуна за предстоящата предизборна кампания. Знамената на ЕС и НАТО бяха стъпкани на събора, а някои от присъстващите дори танцуваха върху тях. Кандидатът за президент от БСП ген. Румен Радев приветства 10-те хиляди души, които се бяха събрали с думите: "Вековното приятелство между руския и българския народ ще надживее всяка политическа зима". Думите му бяха посрещнати с бурни аплодисменти и викове: "БСП".

Събрали се някакви самовлюбени идиоти и похарчили маса пари да си говорят глупости. Какво толкова ще им направят ингилизите на европейските граждани, че се вдига тоя шум? Ще им делнат помощите, и? Мангалите ще си търсят друга дойка и толкоз. Другите, които учат и работят, кой ще ги закача?

Голям евроатлнтик, голяма работа!

...ПЕС за Брекзит: Гражданите на Европа са на първо място!... --- а гражданите на България?А на балканите? а 2-та милиони убити и осакатени от европата българи? а 2-та милиона отвлечени от европата българи? .....

...този много гo тресе глобализма,че взел да се притеснява за гражданите на Eвропа ?!?....а нещо да кажеш за гражданите на Bалгарiя ?!?...за твое нещастие те и тя още саществуват глобализирано недоразумение такова !!!

ОПРАВИ Б-Я СЕГА Е РЕД НА ЕВРОПА.ЧАКА Я МИЗЕРИЯ МАСОВО СРЕД ХОРАТА.

АЛО ДИРА УВАЖАВАМ ВИ И ВИ ЧЕТА. МАХНЕТЕ ЗАНАПРЕД ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ, МОЛЯ ВИ........

Ами то СерГЕЙЧО много рязани бургии станаха гражданите на еврогейската ви Европа. Естествено че тъпкачите ви ще са на първо място!!!

Типично за Станишев, безмислени дрънканици. Кави права, като цената на труда в БГ е повече от 10 пъти по-ниска от същата в Люсенбург. Аман от празнодумци!

хамстера станал пес

така де, съсела

Нинова е Станишев в пола.

От кога Гражданите са на първо място бе? От днес ли? Доколкото си спомням в началото (1952) на първо място бяха кюмюра и челика - European Coal and Steel Community, а накрая на първо място станаха ПАРИТЕ - Economic and Monetary Union

Намерил се Кой да го каже, мижитурки мещастни!

Ама снимайте ги по-отдалече такива, убиват ми апетита!

Точно!!!

Докога ще показвате снимката на тоя извратеняк???

Докато на баламите не им дойде акъла, дотогава. Защо ли? Защото това е агент на немските олигарси - помня опашките за издаване на лични документи "Сименс" фирма голяма, хората припадаха .

Щом гражданите на Европа са на първо място, те отдавна казаха че не искат повече имигранти/бежанци, защо не ги слушат тогава? Или първобитните диваци са на първо място? Нали за това Англия излезе от тоя идиотски съюз!

Дир.бг се оказаха агенти на Путин и пускат съсела за дискредитиране на Ес срещу огромни суми.

Гей смотан, кой се интересува от теб? Печи си гъза на Женевското езеро и си затваряй минетчийската уста! НАДОЕЛА!

Вън от политиката и ЕС!!!

в Европейска България прилагат ГЕНОЦИД къ ниските пенсии,които не осъвременяват,а само високите-за каква грижа на ЕС плямпате?

Кое е това кубе от снимката?

съсел и магарини,най много киликандзер да се пръкне

ПЕСа си лае, Брекзита си върви

А не са ли циганите ислями на първо място? 1000 лв. на калпак/чалма/, безплатно жилище, здравни осигуровки, безплатно образование, фитнес и пр.

левите се срещнали със дясната могерини,и двете страни недочесани измекяри за пари

ПЕС за Брекзит: Гражданите на Европа са на първо място! "Селяндурите" от ПЕС се чудят с какви кухи фрази да си запълват свободното време. Факта , че ПЕСОГЛАВЦИТЕ са избрали Станишев да ги води, показва само колко им е акъла в главите.