Борисов разговаря с номинирали БПЦ за Нобелова награда

Премиерът Бойко Борисов се срещна с трима от инициаторите на предложението за номиниране на Българската православна църква за Нобелова награда за мир.

Обратно в новината

Коментари - Борисов разговаря с номинирали БПЦ за Нобелова награда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе така и така ще им купуваме грипените и ще се натегнат с един нобел- няма как. То влиянието на Швеция до там се простира да раздава нобели. За повече от 100 години как не видяха един наш писател...

Баси и тука евреи! Писна ми от тия!

В момента нашите упрвляващи правят НАЙ- големия геноцид и холокост, като убиват населението на България с радиоактивните антени на Емтел, Вивком, и Глобал. Ще интересно ако и Б. Борисов вземе да се самоубие заради тях...

Ако знаеш само рутерчето вкъщи как те пържи ... а телефона в джоба кво прави ... да не говорим, че всяко минаване под далекопровод ти съкращава живота с 3-5 години. Такива антени (и прилежащото им оборудване) има навсякъде по света. Ако не си ходил, отиди и виж - Англия, Германия, Холандия, Австрия, Франция, САЩ, Египет, Китай ... и т.н., има ги навсякъде. Производителите на такива антени се броят на пръстите на една ръка, производителите на оборудване - също. Технологиите са еднакви в целия свят. Колкото се пържим тук, толкова се пържат и по света.

Вече е ЯСНО... Хитлер е избил Предателите... Така че стига са ни занимавали с тия евреи... Евреите си имат държава, да си правят каквито искат празници... БЪлгария, по времето на Хитлер е НАРАСТВАЛА, за разлика от Турското робство... А комунизма повече води към Отслабване на държавата.... Б. Борисов трябв да гледа Интересите на БЪлгария като държава и да оценя хората които са подпомагали разрастването ни- Русия, Германия при Хитлер и др... А САЩ, в момента затова са слаби, щото всякакви Предатели и Шпиони искат да ги завземат- Апонци, китайци, корейци, араби, Негри... Имаше един негър боксьор- Касиус Клей, който отказа да е бие срещу виетнамците ( а после стана и мюсюлманин покрай разни араби- Шпиони и си смени името на Мохамед АЛи).

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ? ... АМИ РАШКИТЕ ВИНАГИ НАМИРАТ ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК ЗА ДАДЕНИЯ ИСТОРИЧЕСКИ МОМЕНТ - ДАЖЕ ЕЛЦИН ГО СВАЛИХА С ПРЕВРАТ КОГАТО СЕ ОПИТА ДА ПОВЕДЕ НАДОЛУ МАТЮШКА РУСИЯ :)) ... ДОКАТ БЪЛГАРИТЕ ВСЕ ИЗБИРАТЕ ЗА НАЙ-ВАЖНИЯ ИСТОРИЧЕСКИ МОМЕНТ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ МУТРОПИТЕЦИ :))

а ти не си детройта, стандартна измама на моше. Ясно, Бойко Борисов е отказал поканите ви за ритуали в Сиинагогата, както и да ви изпълнява поръчки. Отсвирил ви е. За какви сатанински ритуали го поканихте? Като глупака Плевнелиев, дежурен в синагогата по вашите празници? За да го зомбирате и него? За това е злобицата.

Аз

Да не забравят да номинират и БКП, които са свършили около 95% от работата за каузата!

Дано да спечелят и станат БПЦ първия български нобелист. Иначе мисля че Пенчо Славейков е бил номиниран, но не е спечелил.

Моше, знаеш много добре, че печелят само мошета срещу комисионна. Не случайно имаше разследване срещу комитета. БПЦ, колкото и да ви се иска, няма място да участва в този фарс. Нито да се занимава с вас. По същество, религията ви е сатанисти. Както и цялата идеологиоя. хоидете си в държавата и престанете да ни занимавате с вас. За да не стуигнете една граница.

pompai

Тази църква ли дето карат коли за 100 000 лева?

А и да не забравяме, че тези същите са в групата на организаторите на новия геноцид над нас, българите: - "България под ударите на постоянни кемтрелс атаки, медиите обаче мълчат!"

Евреите може ли да се изнесат от България и да престанат да ни занимават със себе си. За събитие преди десетки години, сега се сетили. Това е поредния опит за завъртане на доста гнусна интрига. И отново се опитват да омърсят БПЦ. Вижте каква дейност са разгърнали: комитети срещи. Това са не малки разходи. Което значи, че мошетата се подготвят да си избият отнякъде парите. Като минимум: участието на БПЦ е опит за косвено признание от българите на измислицата холокост. В момента са метнали въдицата и на кукучката, като примамка са поставили "нобелова награда". Която може да бъдете сигурни, ще бъде спечелена от поредното моше, срещу съответния рушвет. В случая далаверата е: признаване на измислицата холокост, срещу потупване по рамото, съвсем безоплатно. Искрено се надявам, светите отци от Българската Православна Църква да не изпадат толкова ниско и да се хващат на евтините номера на мошетата. И е редно, мошетата да концентрират дейността си и собствените си интрига в собствената си държава. Такава повишена актоивност и лъскане на имидж, заедно с антинационалистическата им дейност в България, потвърждава данните за готвената от тях инвазия. Мошета, избрали сте грешна държава. Продавайте каквото сте откраднали тук и се изнасяйте, докато можете. Идват сложни времена, в които просто ще бъдете изметени от тук. Имате много сметки за оправяне с нас.

Запознайте се със статиите: _ Какво са направили евреите за България - Турско-еврейското робство в България - Кашата с холокоста Тези, същите мошета са главните организатори на 500 години турско-еврейски геноцид в България. Тяхната дейност тук е толкова приемлива, колкото и турската. От България искаха по 20 000 евро да им платим за 12 000 броя мошета от Македония, депортирани. Тъй че: дължат ни за 50 000 броя по 20 000 евро за бройка, плюс лихвите за 70 години. Като платят, тогава може да говорим за друго. Това е по определени от тях цени.

ганьо, мошетата може само да ги гледаш и да се учиш какво преставлява сплотен народ, от роби станаха господари на света, а твойто гнусно завистливо и крадливо племе, дето още не са се научили, да не си правят мизерии един на друг, и безсрамно да се увиват в чужди знамена, от империя на три морета станаха роби, и това им хареса, и сега търсат някой да ги язди, ако не са турците то ще са руснаците или пък някой друг, ... и циганите даже са по свободолюбиви от българите, срам и позор ... как ще ставате лауриати на Нобелова награда като Патриарха не е никакакав патриарх а агент на КГБ, а и владиците са сбирщина от бивши милиционери и настоящи хомосексуалисти

Бойко, гледай си правителството, че Бойко 3 е по-пълно с идиоти отколкото всяко предно. И този мандат няма да изкараш глупако.

нобелова награда за спасителите ,на тези ,които отричат нашия Бог !!!тук се ражда желанието ми да се отрека от БПЦ ,която слугуваше на комунисти и евреи и да гледам на нея като нещо фалшиво и вредно за бг дух .това са сатанисти или нещо подобно ,които ще горят със сигурност в ада .

си ги докара критиците на холокауста в кабинета.

КВО ОЗНАЧАВА ДА СИ ХРИСТИЯНИН ? ... ДА ПРИЗНАВАШ И СЛЕДВАШ УЧЕНИЕТО НА ИСУС ХРИСТОС - ПЪРВИЯ КОМУНИСТ ..... .... А НИТО НОМИНИРАЛИТЕ БПЦ , НИТО МУЦИ АГА БАНКЯНЛИЯТА НИТО ПРИЗНАВАТ УЧЕНИЕТО НА ХРИСТОС , НИТО ГО СЛЕДВАТ

Бива дебилия, ама то вече прекалено!

А номинацията премиер-идиот в ЕС трябва да е за България.

Страхува ли ви Бойко пак,дрогаре? Боли ли като ви вади зъбките без упойка?? Некааа... некааа, така ще виете цели 4 години!

Не ни страхува копелдаче,много ни е тъп

А смешното е че ГЕРБ с този лидер, представлява по-малкото зло от БСП и затова винаги ги бие, с изключение с избора на Радев.

не може тези от нобелите да не проучват за какво иде реч, това е абсурдно

това са такива глупости , клира е от ДС и КГБ, това никога няма да стане

Не става дума за днешните владици а за тия преди 9.9 1944г.

Преди 4-5 дни видях как възхваляват Албания за същото. Разбира се, не в българското информационно пространство, в евро-еврейско-албанско като да беше..

Има ли въобще такава институция БПЦ?

Ами трябва да признаем, че жестът е много благороден ! Но няма да стане. Ще ни подлеят вода. Най-вероятно ще започне истерична кампания за 13,000-те от "новите територии" и дотам сме.

Ако обърнете внимание БПЦ има заслуга за спасяването на българските еврей, но няма вина за злощастно изпратени в лагерите споемнати хора. Би трябвало БПЦ да имат шанс за успех.

И пак е сам Непобедимия на бойния си пост и носи мъжки вахтата по охрана и отбрана на свещените граници на Майка България,докато червените мерзавци я продават за чифт путури и паница квас!

Никфи граници не брани, щото днешните не са тези! Мнооо си тъп!

Непотопяем е, защото маста е по-лека от водата. Празното пространство между ушите допълнително спомага да не може да се нагълта с вода - получава се ефекта на шамандурата.