Среща на върха във Варна: Иноватори от цяла Европа се събраха за Start for Future Summit 2023

Организатор на форума е Дълбоко технологичен иновационен порт-Варна в партньорство с община Варна

Обратно в новината

Коментари - Среща на върха във Варна: Иноватори от цяла Европа се събраха за Start for Future Summit 2023 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИР-а удари върха на иновациите за новинарство! Да отразих събитие с МЕЖДУ-НАРОДНО участие само седмица след събитието си е мега иновация! В крак с иноваторите организирали събитие за иновации в най-западащия град в Европа.

Като гледам снимките, тези ми приличат на някаква секта

Те са си секта!

Дойде лято и тези почнаха да си правят сбирки по черноморието. Ядене пиене наркотици и изневери . Хората нямат пари за хляб с страната те наште за технологии и бъдеще си приказват... има ли някой нормален да се връзва на това.

Празна история.

Естествено, спестено е най-важното инфо - колко € има за усвояване!

Дълбоки портове, долини, клъстери ... Много смешно звучат подобни статии и инициативи.

Тия усмихнатите "иноватори" май идея си нямат, че повтарят откритите партийни събрания при соц-а. И тогава лозунгът беше: "Другари, да обърнем внимание на иновациите!" А нормалните,без да веят байраци, без първи копки, си работят.

Тъкмо това си помислих като ги видях тия.

В сравнение с тези, събранията по време на соца-"пасти да ядат". По време на соца имаше връзка с реалността, а тези само обикалят конгресите зали и "едно нищо"

Тия всичките са минали под дъгата, като ги гледам... Жирафът не се ли изказа? Нали беше първа иноваторица? Или си прибра комисионната и спря да я интересува...

Тъпаците са си запазили напълно анонимно събирането за връзкари тъпаци. Аз имам не една а редица идеи за индустриални продукти... но сега научавам че то се било се състояло нещото преди дни. Както казваше Шайена в "Имало едно време на запад" - бЛаво! за сведение: https://dch-studiodesign.com

Преливат от пусто в празно ... Навремето от ТНТМ имаше реални резултати ...

Навремето ТНТМ-то беше охохохохохоохо!! В сравнение с това.