Първа тройна среща ГЕРБ-РБ-ПФ

Срещата между ГЕРБ, Реформаторския блок и Патриотичния фронт се проведе в парламента въпреки различията между трите формации за съставяне на кабинет.

Обратно в новината

Коментари - Първа тройна среща ГЕРБ-РБ-ПФ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tуко що казаха по новините,че има коалция Герб- Рб

от всичко е че комунягите няма да крадат вече.

ААА гледай сега приятелю велик български писател бе писал "всички са маскари"склонен съм да му вярвам като не те крадът комунягите ще те крадът тея макар,че те и тея от там са тръгнали бивши комуняги и като сме тръгнали в тоя ред на мисли"бивши полицаи проститутки пък било то и комуняги няма".

Dimi

Ще крадат... ще крадат... виж биографията на Боко... по-голям комунист от него трудно ще намериш в държавата...

аз на Боко я гледах а ти видя либиографията на Слави Бинев??чудничка:)в комбинация с Боко ми се връщат едни мътни години от края на миналия век.

Боят настава, тупкат сърца ни - ето ги близо наште душмани. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна.

2547 ПРАВ СИ!

Хайде трийте го "четете и питайте". Дали е вярно е? Може да се види нещо, но по-вероятно е нищо да не се види.

Др. Костов трябва дя си даде тежката дума ,шушуминги !!!!!!

Ivan

РБ на никаква цена не трябва да се компрометира и подкрепя накотрафиканта Боко Тиквата и неговата групировка. Най-важната задача на реформаторите е да разкарат ГЕРБ от ЕНП. Редно е реформаторите евродепутати да разкрият истината в европарламента и на ЕНП, че Боко Тиквата е бивш комунист, престъпник и наркотрафикант. Нека всички, които имаме тази възможност да помогнем на България!

Замириса ми на инструкции, ала Иван Костов.

Dimi

Ей ама така ви е наплашил Костов, че чак го сънувате вече... ама друго си е да обвиняваш другиго за собствените си простотии... ей за това Боко няма равен... то не беше Костов, не беше Станишев, не беше времето и тн.

другите им се краде.

Питай тогава от къде личния приятел на Борисов - ,,,Александър Сталийски, - 20 милиона лева."- е спечелил за 35години тези милиони, а неговата съпруга -фръцла - 10 милиона - влогове в КТБ!!! Глупаци много на тази земя.

Ти ще искаш да разпитам цялата земя...Меркел да питам що имат германците пари..

Защо го месиш с Борисов.////

Тази безименна гражданска организация ми се струва, че са швестърите от "проституираща мрежа", което пък показва, че не се водят от някакви принципи или от любов към българите и България, а от това да доведат Мутрата на власт. Това е известно отдавна, само тези българофоби-хамерикански мекерета го отричаха.

Освен поста на 2547 почти всичко останало е глупости, простотии и платени приказки!

АФЕРА РАЗКРИ, ЧЕ ПОСЕЩЕНИЕТО НА ДОЛ У НАС Е БИЛО ОБЕЗПЕЧЕНО ПОСРЕДСТВОМ АВСТРИЙСКИ ФОНД, КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА КУПИ КТБ.

че оманците и османците дали пари на Борисов да не пуска ПФ

комунистите с нокти и зъби и най -вече лъжи си бранят правото да крадат

Независимо,че поведението на тоя Дол /без дренки/ е възмутително,намирам за приемливо да бъде назоваван като брюскелски амбриаж/макар че по същество това е долен ляв педал!/

Значи ако пеевски го номинират от герб за ДАНС ще бъде подходящ и проституираща мрежа ще вика БРАВО, вместо ОСТАВКА ! А това, че борисов управлява с гласовете на дпс, не подменя техните кадри по министерствата и прави чадър над техните фирми не означава, че е в коалиция - нали така другари милиционери ?

замириса на повръщано

Дол, това е един човек, който е разследван, съден, за огромни средства, отклонени от земеделски програми. Разбира се, на масонски принцип го оправдаха, но беше уличен, че тоя човек е далавераджия. Идва тук и казва нагло: Борисов ще е премиер, ще има дясно-центристко правителство. Чакай малко, кой си ти, господарят на света?

За ВЛАСТ на всичко съм готов!

Ако си мислите че парламентарната ще ни предпази от собствената ни простотия малко сте се излъгали. Само гледайте знайни и незнайни герои как се фантазират.

е коя е пък тази "гражданска организация" дето ми ръкомаха с насочен пръст. Борисов ви призоваваше да гласувате за него и да осигурите на партията му НАЙ-МАЛКО 110-115 места в народното събрание. 50% не гласувахте, днес пак празно квичене. РБ ясно каза своята програма, посочи ясна позиция относно източването на държавата и ктб, декларира: искане за промяна и реформа в съдебната система на страната; разделянето с модела #КОЙ; и превръщането булгаристан на доган в наистина европейска държава. Какво точно искате вие, повечето НЕГЛАСУВАЛИ - отново да няма разследване и осъждане на виновните; да няма връщане на присвоените държавни пари; и плащане на задълженията на ктб и дупките навсякъде в страната от данъкоплатците с цената на увеличавене на данъчното бреме под формата на преки и косвени данъци. Е, аз не съм съгласен да ми се сервира същото, както през 2009 година и местан да ми плямпа с поучителен тон, а успелият на 33 с милиарди /свити от държавата/ в офшорните си недосегаеми фирми, според неговия депесарски закон от 2013 и бившият финансов министър източил заемите и бюджета да ми стоят в т.н. народно събрание. този път номера няма да мине Б А С Т А

Боцко пак е включил някакви граждански организацийки да дават акъл на РБ.Като иска правителство на малцинството да си го състави,РБ не му е нужен.Истинските десни хора сме за нови избори и в никакъв случай подкрепа за ГЕРБ

На следващите избори ще гласувам за ДПС.Няма майтап.В България българи не останаха само мангали и депутати крадци значи и те са мангали.

Никакъв националист не си. Носи си кръста.

Дол_лен,това ли е цената за посещението ти и ''указанията'',които даде,да пипаш краката на Фандъкова,бе мръсен коцкар.На проститутки ли обръщаш официални лица в България,бе дърт мераклия.

Е,да бяхте гласували за Юруш,досега да се е съставил кабинет...Заедно с ДПС,разбира се.Пък и щяхте да подкрепите българските ценности,като замерване на стюардеси с кюфтета,замерване на сервитьори с тапи,плажуване на държавни разноски..А, и естествено,любимият български спорт''ритане на ченгета''

Кой викаше,марабара аскер, кой искаше да се взима заем от МВФ, кой заповяда да се стреля срещу Чакъра и България беше осъдена, заради кого България е на държавен арбитраж за Белене за над 1 млрд лева, кой даде лицензии за ВЕИ и фотоволтаични централи над допустимата квота,кой имаше над 300 фалшиви подписа като кмет, кой пращаше студентите да гледат овце и да копаят картофи, кой имаше частичка от офшорна фирма щото бил див каратист,кой викаше ,дисис наш химн, кой обясняваше ,че щял да изпълнява какво му кажела Меркел, кой протежира Фидосиева, кой викаше ,ало Ваньо, кой обясняваше ,аз съм прост и вие сте прости, кой обяви пенсионерите за лош матриял който бил изял парите,кой обясняваше ,че плащал пенсии, кой искаше оставка за правителството,кой вдигна чената на тока и беше прогонен с ценатана тока, кой обясняваше че пидлите били интелигентни, кой риташе топка с митничарчетата, кой летя със самолетчета щото трябвало да тренират, кой изгони митничарите от фабриката на Мишо Бирата, кой произнасяше присъди от екрана на телевизора, кой излезе от тефтерчетата,кой подслушваше,при кой се случиха над 100 убийства не разкрити повечето, кой, кой има още много кой . Сега да видим кой иска да управлява съдбините на българите и кой обяснява какви варианти имало и защо. А може и без него,България може и без него ,със сигурност.

Юруш не може да пита нищо,защото е съучастник на башибозука,който ограби стотици хиляди българи.Няма да пита,ами ЩЕ ОТГОВАРЯ.Сидероглу да не се крие(както от казарма),ами да си сваля имунитета..Че и маса няма да го спаси..

васко

Браво,добре си боравиш със Копи Пейст:)

кой подкрепи местан в кражбите. кой подари булгаристан на доган на путин, кой кой какво направиха гея, бея и злоденя когато управляваха сам самички държавата през 2013-2014

Та те,са си най обикновена,"КЛОАКА"!

''КОМИЦИТЕ''...,в Бг.

Всичко това е цирк! Правителството е договорено предварително,останалото е фарс за пред простолюдието! Целия цирк се контролира изкъсо от западните ни съседи в ЕС! Каквото наредят от там,това се прави от нашите дупедавци тук!

Ако беше така, щяхме да сме една прекрасна държава!

защо?

Това е!Жозеф Дол, точно такъв, какъвто го описваха!Тъп, прост и дебелоглав, френски селяндур!?Издиган към върховете на ЕНП, най-вероятно, точно заради тези му качества!?Като такъв, някому е много удобен!?А, тази гражданска, "непартистко-регионална" организацийка, да ми дадат писмото си да се обърша, че ми свърши тоалетната хартия!

Като кажа, че съм гласувал за Атака, значи, че съм гласувал за Атака! А вие суеци от Герб, ПФ, РБ знаете ли за кого сте гласували

Знаем и разчитаме на тях, независимо от трудностите, а вие от Атака си имате един фюрер, носите си го на тениските, в сърцата и дано да си остане там, докато ума ви не проумее, че ви лъже, че освен парите друго не го интересува, че той е руски, а не български националист.....

Куклата Жозеф Дол--на кукловода О'банана,наредила на Куклата Б.Б на кукловода Жозеф дол да състави правителство....Голема политика голема работа. СССР се завърна,но за жалост 2 пъти по лош за Народа!

Си гласувал за "Клоака",значи и ти си в батака-с двата,крака!

Всеки път гласуваме с надеждата ТОЙ да ни оправи. КОЙ е ТОЙ бе ?? Костов ли, Царя ли ? БСП ли, ДПС ли, Герб ли ?? Ами всичките те вече ни ОПРАВИХА. Още ли искате ?? Ебаси тъпото племе, в което сме се превърнали.

Не разбирам хора, които гласуват за да бъдат оправяни и такива, които мислят за себе си от позицията на всички останали. Това е сгрешена ценностна система.

Подменен вот! Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това! Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че тъпи същества гласувайки за подлеци определят и нашето бъдеще.

май нямаш познати гласували за РБ, това са твърдите ядра на партиите от РБ. Нищо общо с написаното от тебе, хората искат реформи, знаят, че те са необходими, това са свободните хора, тези, които искат правила.

Моля??? за османиста корман исмаилов ли става въпрос??? Или КуКувицата Кунева???? Която загроби България!!! РБ са десен сектор в България!!!

Данчето Фандъкова определено изпусна шанса да стане звезда от световна величина. Само трябваше да обърше един шамар на похотливия дъртак Джозеф Дол.

Ами, ако Боби я е инструктирал предварително ? Що да бие човека ??

Коалиция - геРЪБ , трансформатори и патологичен фронт! Първите нямаше да управляват, ако нямат мнозинство, вторите ако Боко тиквата е премиер, а третите със турска партия /Касим Дал в РБ/! И каква стана тя? Ще "управляват", защото ще им е за последно, да имат тази възможност да крадат!

Единственият разумен изход от ситуацията е ГЕРБ да подпише, че ще изпълни програмата на РБ и тогава компромис от умните и интелигентните е възможен.:(

Подкрепям напълно становището, изразено в изявлението на Гражданско сдружение Регионално бъдеще !

" ПФ ще подкрепи кабинет на ГЕРБ , но няма да заема постове" - хайде стига лицемерие "патриотите" спокойно могат да се наричат НФСБ или НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ за СПАСЕНИЕ НА БОЙКО ......или казано накратко - ОБЕДИНЯВАМЕ СЕ В КРАЖБИТЕ НА ЕДРО .Тъпаци

Когато Атака подкрепи първото правителство ан ГЕРБ В.Симеонов заяви, че , цитирам "Атака се продаде за пари на мутрите от ГЕРБ". Сега кво стана? Кой се продаде на кого и защо? Нали допреди 2-3 месеца ляляше по СКАТ срещу ГЕРБ-аджиите, кво стана, бе, Валка?

Сега разбрахте ли че всичките ние които сме гласували за всичките партии,останахме излъгани,и че нищо не зависи от нашите гласове,а от гласа на ЖОЗЕ ДОЛ.

Не е работа на Дол Дренкин да дава акъл какво ще е правителството на България. Ако Дол Дренкин беше чувал нещо за демокрация, би трябвало сам да стигне до извода, че народът вече си е избрал народнитете представители, и те ще решат какво да е правителството на държавата България. Дол Дренкин си гледа неговите интереси и не му пука за демократични принципи. Но чии интереси гледа Тиквата?

Че то и на Путин не му е работа дали ще купуваме руско оръжие , дали ще членуваме в ЕС и НАТО , ама се бърка, че чак и си харчи парите за такива като вас.................

Някой каза ли Герб за колко дни ще ни оправят като Царя,той за 800 не можа,а тиквата изобщо не би се и помъчил да ни оправи,ще се скъсат да крадат със Данчето Фъндъкова и Чехльото който жена му го съветва по блузите всеки ден преди да тръгне за работа.Великата тройка крадци са Борисов,Фъндъкова,и Плевнелиев,Чехльо го доказа като нареди на служебният Премиер назначен от него Близнашки да му отпусне един милион евро за разходите му,не го е срам ирланската пастирка по време на чума,той да иска такива пари за да си задоволява гъза.

НМРПу..ка!

Многоточието отговаря на буквата Т.

България вече 25г.е без управление.Няма шансове тази държава да продължи да съществува.Няма кой да поеме едно пробито корито от което всичко изтича.Само крадци и какво да очакваме,едно голямо нищо.

Когато, преди доста време, ви написах, че там, където е минал комунизмът, трева не никне, ми напълнихте поста с минуси.

На акушер-гинеколог! Но е очевидно, че от несъвместим генетичен материал може да се пръкне само урод, без жизнена перспектива! Да очакваш, че от механичнага смесица на кашалот, маймуна и свиня ще се получи вожда Винету, става само в романите на Карл Май!

Гинеколога се мъчи да ги вкара в капана, ама парен-каша духа! Всички му бягат по тъч линията!

ПФ-паричния фонд,РБ,ДПС,АБВ,Дудука-->получаваш-->герб Да ви е честито!

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал. АТАКА е реакция на имунната защита на Българите, а Волен е нашият Апостол

Къде го това ЦРУ? Защо не са обесили Волен?:)

Със Сидероглу напред!Юруш на безплатните кюфтаци.Аллах акбар!!

какъв апостол бе, вие сте чета предатели, руски .........я марш към Сибир, всеки ден пълниш форумите с простотии, едни и същи, копирани по 5 пъти....хайде илачите и лягай да спиш. Сънувай си Волен, Путин, .........

Борисов прави сам кабинет и управлява 4 години по Божията воля. Всичките ни политици са доволни, ще взимат заплати, ще взимат и партийни субсидии, пей сърце. Па ако и Борисов им отпусне нещо, още по-добре . После се чудите,че са сменили тона и си говорят като първи дружки от детската градина , без карби и без истерии.

Положението хич не е розово.:) Тук коментиращите не могат да съставят правителство и то без никаква отговорност, а искате в парламента да го направят. Нали вие сте ги избрали и трябва вас да слушат?:)

Всички искат да управляват с Борисов. Да оправят държавата .

За какво Плявата даде толкова много време преди мандата - ми за да може новата сарайска булка да покаже колко е "честна" и готова да пристане на всеки (демек без ДПС), та чак и жертвайки ГЕРБ, разбираш ли ..... някой май пак се е наточил на натрупания фискален резерв

Кой викаше,марабара аскер, кой искаше да се взима заем от МВФ, кой заповяда да се стреля срещу Чакъра и България беше осъдена, заради кого България е на държавен арбитраж за Белене за над 1 млрд лева, кой даде лицензии за ВЕИ и фотоволтаични централи над допустимата квота,кой имаше над 300 фалшиви подписа като кмет, кой пращаше студентите да гледат овце и да копаят картофи, кой имаше частичка от офшорна фирма щото бил див каратист,кой викаше ,дисис наш химн, кой обясняваше ,че щял да изпълнява какво му кажела Меркел, кой протежира Фидосиева, кой викаше ,ало Ваньо, кой обясняваше ,аз съм прост и вие сте прости, кой обяви пенсионерите за лош матриял който бил изял парите,кой обясняваше ,че плащал пенсии, кой искаше оставка за правителството,кой вдигна чената на тока и беше прогонен с ценатана тока, кой обясняваше че пидлите били интелигентни, кой риташе топка с митничарчетата, кой летя със самолетчета щото трябвало да тренират, кой изгони митничарите от фабриката на Мишо Бирата, кой произнасяше присъди от екрана на телевизора, кой излезе от тефтерчетата,кой подслушваше,при кой се случиха над 100 убийства не разкрити повечето, кой, кой има още много кой . Сега да видим кой иска да управлява съдбините на българите и кой обяснява какви варианти имало и защо. А може и без него,България може и без него ,със сигурност.

Не ми "стига" акъла да преценя за кой бандит да гласувам - за това "пасувам".А след като плащам данъци и осигуровки и след като давам работа, и най - вече заплата на десетина човека, имам право, не - длъжен съм да имам мнение по всички въпроси , засягащи територията на която живея и работя!

Кой?.....Кое? е задкулисието което стой зад паравана на трите дами Цуцка,Руми и МенТа.Защо не протестирате? Основанията са повече от очевидни. Коалиция "БОСТАН" беше ясна още малко преди европейските избори.Ликуйте и се радвайте на светлото бъдеще което ще ви предложи държавата мафия за която гласувахте в лицето на МУТРАТА БОКО и сокола.